2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Canım benimm üzülme kıyamam bu durum geç döllenmeyle alakalı. Mesela şöyle düşün benimki de erken döllenmiş ilk başlarda 3 gün önde gözüküyodu şimdi 6 güne çıktı bi de ultrason cihazları -15 +15 olarak da hata payı gösteriyo bebek gelişimiyle alakalı değil yani tatlım üzülme boşa

Yenı gelen annısler hos gelmısler. Cınsıyet ogrenen annıslere hayırlı ugurlu olsun. Kıyafetlerı olmayan annısler hepımız aynı durumdayız.kendımı bazen cok cırkın hıssedıyorum. Hep aynı seylerı gıyıyomus gıbı. Gecelerı uyuyamayan annısler aynı sorun bendede var, bazen burnum tıkanıyo, o zaman cok kotu oluyor. Ruyamda genelde hep bebeklerle ugrasıyorum. Kontrole gıdıcek annısler sonuclarınız mukemmel olsun. Test vb yaptıracaklarda aynı sekılde hayırlı haberlerınızı beklıyoruz. Sabahları bazen sınırlı uyanıyorum bende . Uyuyamadıgımız ıcın olabılır dıye dusunuyorum .

günaydın canım hoş geldin evet bi kaç kez daha duymuştum bu filmi ama fırsat bulamadım izlemeye bugün izliyim bari eve gidince izleyen herkes çok beğeniyo

Filmden etkilendim heralde cAmeron diaz bu film için hamile kaldı kadını bi gör fıstık gibi piskolojim bozuldu heral rüyamda göbeğim komple çatlamış olarak gördüm karada gemiye binmişim gemi gidiyo falan

canım ağustos-eylül ayında 5 gün geride çıkıyordu,hatta 2 hafta önce de 5 gün gerideydi.iki hafta içinde 2 gün daha gerilemiş.

hoşbulduk inşallah sonucum temiz çıkar

ay canım önde gitse keşke böyle olunca endişeleniyorum,7 güne çıktı fark.

Selam canım eğer bir sorunu yoksa, doktorun birşey demediyse bence üsülme onlar bu zamanlarda çok değişkenlik gösteriyor. Sen yediklerine dikkat et, dua et gerisini ALLAH a bırak

canım ağustos-eylül ayında 5 gün geride çıkıyordu,hatta 2 hafta önce de 5 gün gerideydi.iki hafta içinde 2 gün daha gerilemiş.

aa lütfen üzme kendini bak porsenel bebek vardı burda bilirsin onunda bebeği geriliyodu sürekli ama suan iyiymiş sanırım öle duydum burdakilerden sen beslenmene dikkat et kendine dikkat et üzme kendini yorma bebeğin sana bağlı çünki annesi

Şu filmi ben hala isleyemedimm yafff

Selam canım eğer bir sorunu yoksa, doktorun birşey demediyse bence üsülme onlar bu zamanlarda çok değişkenlik gösteriyor. Sen yediklerine dikkat et, dua et gerisini ALLAH a bırak

çok teşekkürler kızlar..
özellikle 2 hafta içinde daha da düzenli yemiştim.

2013 mart anneleri hayırlı olsun güzel bir hamilelik geçirmenizi diliyorum ve tecrübeli annelerin biz adaylara yeni tavsiyelerini bekliyorum...
takipteyim

Dr. bi sorun var demediyse canını sıkıp da bebeğini de üzme canım bnm karamsar olma hemen için rahat değilse bi daha git dr.a ayrıntılı şekilde sor tatlım

doktoruma 5 gün geriden geliyor 2 aydır demiştim.doktor bişey demedi,çıkınca bir de baktım 7 gün olmuş fark.

Hoş geldin güselimmmm, takip et devam et, yaz çiz yap bişiler

2013 mart anneleri hayırlı olsun güzel bir hamilelik geçirmenizi diliyorum ve tecrübeli annelerin biz adaylara yeni tavsiyelerini bekliyorum...
takipteyim

çok teşekkürler kızlar..
özellikle 2 hafta içinde daha da düzenli yemiştim.

ben geçen hafta doktora gittiğimde önde gözüküyordu...oradan sağlık ocağına gittim doktor 19+1 dedi sağlık ocağında 17.hafta içinde gözüküyorum...hemşire sistemdeki hesaplama doğru ultrason değerini ciddiye almayın dedi....o yüzden fazla takma kafana....sen yemek yemesende o senden beslenecek.o büyüyecek ama senden senin depondan çekecek....insanlar ne durumlarda bebeklerini dünyaya getiriyor,herkes bizim gibi şanslı olamıyor malesef,ekonomik,sosyal şartlarımız hepimizin kendine yetecek kadar iyi,canımız ne isterse yiyoruz alıyoruz....bebek büyümüyor geri demeyin sen istesende istemesende o büyüyor,gelişine bırak....rahat,mutlu yaşasın annesinin sıcağında stres olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…