2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ay evet dogru soyledın ebahcım. Afrıkadakı anneler acken bebek doguruyorlar dogru duzgun yemeden ıcmeden halımıze sukurler olsun hanımlar. Bazen elımızden gelenı yapıcaz ama gerısı allaha kalmıs. Bosuna huzursuzlanmayın bebıskonuz mutlu mutlu olsun.

kızlar israrımda lökosit çıktı ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum daha önce bunu yaşayanınız oldumu..
yardım lüftenn..

kızlar israrımda lökosit çıktı ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum daha önce bunu yaşayanınız oldumu..
yardım lüftenn..

canım bendede hamile kalmadan önce vardı bol bol su iç geçiyor doktorun verdiği ilaçdan daha etkili su içmek yanma da vardı az bi su eksikliği olsun gene oluyor su içince geçiyor

Hoş geldin güselimmmm, takip et devam et, yaz çiz yap bişiler

2013 mart anneleri hayırlı olsun güzel bir hamilelik geçirmenizi diliyorum ve tecrübeli annelerin biz adaylara yeni tavsiyelerini bekliyorum...
takipteyim

teşekkür ederim cnm..yalnız ben burda çok yeniyim nasıl cevap vericem nasıl soru soracağımı pek bilmiyorum..yanlış bişey yapıyorsamda bilmiyorum artık

yardım lüftenn..

geçmiş olsun canım,benim hamileliğimi daha öğrenmeden önce idrarda BOL LÖKOSİT çıkmıştı.Değerleri çok yüksekti yani.İlaç kullandım ve geçti,hamilelikte de idrarda onun çıkması doğal ve ilaçla geçiyor,doktorun vereceği ilacı kullan geçer canım.
upss söylemeyi unuttum,bir de bol bol su içtim,ayrıca idrarını da fazla tutma.

Son düzenleme:
Ya kizlar bende tahammulsuzluk var.once kiziyorum esime falan laf soluyorum,sonra. Uzuluorum demesydim keske diye kafaya takiorum.sabirsiz bisey oldum.bole olan varmi

Selam kızlar;

dünden beri bel ağrısından geberiyorum çok zor uyudum bugün biraz daha iyiyim şükür

ayy gülbahar çoook sevindim yaaa maşallah inşallah kucağına sağlıkla alırsın bebişini

benim de bir kızım olacağını öğrendik çok mutluyuz, kızımız ülkesine ailesine hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah.

Gözünaydın sağlıkla gelsin

Rose baban için geçmiş olsun Rabbim acil şifasını versin inşallah bebeişin kilosuda ileri yada geri olabilirmiş dengelenbiliyormuş ama kilo durumu 30 lu haftalardan sonra önemliymiş o yüzden takma kafana canım

yardım lüftenn..

İdrar yolları yada genital enfeksiyon olduğunu gösteriyor idrar kültürü yaptır canım akıntı varsa kadın doğumcuna mutlaka söyle geçmiş olsun

haklısın canım,öyle hamileeler varki açlık çekerken Allah onlara sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip ediyor...
En önemlisi dua,bugünden itibraren buna daha da fazla önem vereceğim hayırlısıyla.
o büyüyor,3lü test sonuçlarım normal çıktı,çok şükür onda da problem yok.
biraz endişeliydim,ne yapmam lazım diye ama buldum sanırım,Kafama takmamak en iyisi,ve dua.

canım benimde aynı sorunum varr fena bir bel ağrım var sabah kasıklarıma kadar vurmuştu, cmrt gidince sorucam doktora erkenmi başladı kbu ağrılara diyee:18:
Dikkat et kendinee canımm

saol tatlım inşallah hayırlısı ile kucağımızı da alırız

Merak etme hormonlarımızın bize hediyesi bu hepimizde varrr malesef ki

Ya kizlar bende tahammulsuzluk var.once kiziyorum esime falan laf soluyorum,sonra. Uzuluorum demesydim keske diye kafaya takiorum.sabirsiz bisey oldum.bole olan varmi

Tweety,sekercık cok gecmıs olsun. Bendede vardı o agrılar dr magnezyum verdı dunden berı ıcıyorum. Bugun daha ıyı gıbıyım.

Tweety de çıktı zaten, bende cmrt günü sorucam doktora.. gerçi geçen hemogramıma falan bakıldı ama ordan çıkmasmı acaba magnezyum

Tweety,sekercık cok gecmıs olsun. Bendede vardı o agrılar dr magnezyum verdı dunden berı ıcıyorum. Bugun daha ıyı gıbıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…