Neyse olmadı pazar günü isliyim bendee :)
Neyse olmadı pazar günü isliyim bendee :)
,,Neyse olmadı pazar günü isliyim bendee :)
kızlar israrımda lökosit çıktı ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum daha önce bunu yaşayanınız oldumu..
yardım lüftenn..
2013 mart anneleri hayırlı olsun güzel bir hamilelik geçirmenizi diliyorum ve tecrübeli annelerin biz adaylara yeni tavsiyelerini bekliyorum...
takipteyim
kızlar israrımda lökosit çıktı ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum daha önce bunu yaşayanınız oldumu..
yardım lüftenn..
yardım lüftenn..
Doktorum baktı baktı baktı… Uzun bir süre sessizlik oldu, bizde heyecan dorukta… Ve dedi ki, bir kızınız olacak ... Yaptığım ilk şey eşimin yüzüne bakmak oldu Yüz ifadesi gerçekten görülmeye değerdi Ağzından çıkan ilk kelime, kesin kız mı :)doktor %99 kız dedi
Sonra bir telefon trafiği.. Herkes şok yaşıyor… Herkes o kadar şartlamış ki kendini… herkese tahmin et diyorum erkek diyor kız deyince şaşırıyor.. Ne demek yani Ahali, kızım oluyor kızım.. Ben çok mutluyum… Ne erkek çocuk sevdalısı bir milletmişiz biz de haberim yokmuş…
benim de bir kızım olacağını öğrendik çok mutluyuz, kızımız ülkesine ailesine hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah.
günaydınlar herkese nasılsınız görüşmeyeli bir baktım geçmiş uzun okuyamadım kusura bakmayın moralim de pek iyi değil zaten
babam haftasonu bir kaza geçirmiş bacağında kırıklar vardı ameliyat oldu dün sabah çok şükür iyi durumu hastanede ama gidip dönmek zorunda kaldım malum ayrı şehirlerdeyiz aklım orda kaldı iyi olduğunu bilsem de göz görmeyince olmuyor işte
dün kontrolüm vardı bebişim iyiymiş çok şükür ama kilosu şu altta yazan gebelik takibine göre nettekilere göre düşük geldi bana 256 gram olmuş 2 gün de gerideydi canım sıkıldı doktor iyi sağlıklı maşallah dedi ama içime kurt düştü yorgunluktan stresden üzüntüden bebişime bakamamışım demekki 3 hafta önceki kontrolde 5 gün ilerdeydi şimdi ise 3 gün geride haftasındansizinkiler ne alemde sizce normal mi
yardım lüftenn..
ben geçen hafta doktora gittiğimde önde gözüküyordu...oradan sağlık ocağına gittim doktor 19+1 dedi sağlık ocağında 17.hafta içinde gözüküyorum...hemşire sistemdeki hesaplama doğru ultrason değerini ciddiye almayın dedi....o yüzden fazla takma kafana....sen yemek yemesende o senden beslenecek.o büyüyecek ama senden senin depondan çekecek....insanlar ne durumlarda bebeklerini dünyaya getiriyor,herkes bizim gibi şanslı olamıyor malesef,ekonomik,sosyal şartlarımız hepimizin kendine yetecek kadar iyi,canımız ne isterse yiyoruz alıyoruz....bebek büyümüyor geri demeyin sen istesende istemesende o büyüyor,gelişine bırak....rahat,mutlu yaşasın annesinin sıcağında stres olmasın
Selam kızlar;
dünden beri bel ağrısından geberiyorum çok zor uyudum bugün biraz daha iyiyim şükür
ayy gülbahar çoook sevindim yaaa maşallah inşallah kucağına sağlıkla alırsın bebişini
Gözünaydın sağlıkla gelsin
Rose baban için geçmiş olsun Rabbim acil şifasını versin inşallah bebeişin kilosuda ileri yada geri olabilirmiş dengelenbiliyormuş ama kilo durumu 30 lu haftalardan sonra önemliymiş o yüzden takma kafana canım
İdrar yolları yada genital enfeksiyon olduğunu gösteriyor idrar kültürü yaptır canım akıntı varsa kadın doğumcuna mutlaka söyle geçmiş olsun
Selam kızlar;
dünden beri bel ağrısından geberiyorum çok zor uyudum bugün biraz daha iyiyim şükür
ayy gülbahar çoook sevindim yaaa maşallah inşallah kucağına sağlıkla alırsın bebişini
Rose baban için geçmiş olsun Rabbim acil şifasını versin inşallah bebeişin kilosuda ileri yada geri olabilirmiş dengelenbiliyormuş ama kilo durumu 30 lu haftalardan sonra önemliymiş o yüzden takma kafana canım
İdrar yolları yada genital enfeksiyon olduğunu gösteriyor idrar kültürü yaptır canım akıntı varsa kadın doğumcuna mutlaka söyle geçmiş olsun
Ya kizlar bende tahammulsuzluk var.once kiziyorum esime falan laf soluyorum,sonra. Uzuluorum demesydim keske diye kafaya takiorum.sabirsiz bisey oldum.bole olan varmi
Ya kizlar bende tahammulsuzluk var.once kiziyorum esime falan laf soluyorum,sonra. Uzuluorum demesydim keske diye kafaya takiorum.sabirsiz bisey oldum.bole olan varmi
Selam kızlar;
Tweety,sekercık cok gecmıs olsun. Bendede vardı o agrılar dr magnezyum verdı dunden berı ıcıyorum. Bugun daha ıyı gıbıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?