Tweety de çıktı zaten, bende cmrt günü sorucam doktora.. gerçi geçen hemogramıma falan bakıldı ama ordan çıkmasmı acaba magnezyum
Tweety,sekercık cok gecmıs olsun. Bendede vardı o agrılar dr magnezyum verdı dunden berı ıcıyorum. Bugun daha ıyı gıbıyım.
Tweety de çıktı zaten, bende cmrt günü sorucam doktora.. gerçi geçen hemogramıma falan bakıldı ama ordan çıkmasmı acaba magnezyum
selam kızlar,
nasılsınız?? ne zamandır girmiyorum buraya. face çok daldım herhalde. umarım her şey yolundadır. geçmişi de okuyamadım. bayaa birikmiş her zamanki gibi...
herkese iyi günler diliyorum. bebişlerinize ve kendinize iyi bakın anneler. doktora gitmemize de 9 gün kaldı teyzeleri :))) inşallah cinsiyetimiz öğrenebiliriz o gün...
magnezyum kullanıyorum canım zaten tşk ederim
meltem acaba benim belim magnezyumdan mı yoksa fıtıktan mı ağrıyor(((
face yazamadım yeni gördüm yaaa hayırdır ne oldu yüüzndekiler önemli bişi yok dimi ??
Doktorum baktı baktı baktı… Uzun bir süre sessizlik oldu, bizde heyecan dorukta… Ve dedi ki, bir kızınız olacak ... Yaptığım ilk şey eşimin yüzüne bakmak oldu Yüz ifadesi gerçekten görülmeye değerdi Ağzından çıkan ilk kelime, kesin kız mı :)doktor %99 kız dedi
Sonra bir telefon trafiği.. Herkes şok yaşıyor… Herkes o kadar şartlamış ki kendini… herkese tahmin et diyorum erkek diyor kız deyince şaşırıyor.. Ne demek yani Ahali, kızım oluyor kızım.. Ben çok mutluyum… Ne erkek çocuk sevdalısı bir milletmişiz biz de haberim yokmuş…
kızlar bişi sorcam mide yanması varmı sizde benim midem felaket yanıo ekşiyo çok rahatsız edio beni hiç bişey yiyesim gelmio sadece soğuk şeyler yiyip içmek istiyorum
kızlar bişi sorcam mide yanması varmı sizde benim midem felaket yanıo ekşiyo çok rahatsız edio beni hiç bişey yiyesim gelmio sadece soğuk şeyler yiyip içmek istiyorum
Tweety benimde belim çok ağrıyor ama bende fıtık yokkkben cmrt gidince bir sorayım doktora nedir bu bel ağrısı diye sanada yazarım ozaman..
Canım dün yüzümde kızarıklıklar vardı kaşıntıyla beraber, bugün daha iyi gibiyim nedendir bende anlamadım
alerji falanmı oldun acaba inşallah öenmli bişi yoktur(((
bende ara ara oluyor yanma ve ekşimeler canım.. Ama nedendir bilmiyorum soda içiyorum o zamanlardada iyi geliyor yada yeşil elmaa
ben dr a gittiğimde bulantım var demiştim oda bu haftalarda normal değil dedi reflün başlıyor demşti ilaç yazmıştı(( seninde olabilir ilacı almadım ama beyaz leblebi ve kabak çekirdeği öneriyorlar dene istersen
hiç sorma canım maden suyu içe içe bi hal oluyorum elma hiç denemedim akşam hemen eve alcam elma
arkadaşım çok sevindim demek sende öğrendin ha kızın hayırlı olsun annişli babişli büyüsün ya ben de öğrenmek istiyorum gel cuma gellllllll
Geçen hafta c.tesi gününe kadar yımırtayı beklemiştik neyse facede karşılaştık katılacğını teyit ettik sonrasında bana hiçbir kanaldan iletişim bilgileri ulaşmadı birkaç defa daha faceden yazdım msj gönderdim ama hala cvp yok Bugün akşama kadar kendisinden herhangi bir bilgi gelmez ise üzülerek listeden adını çıkarıp kalan arkadaşı başka bir arkadaşla eşleştirmek zorunda kalacağım kendisine hediye alacak arkadaşında kısıtlı günü kaldığından dolayı bunu yapmak zorunda kalacağız inşallah bir sonraki çekilişe kendisiyle birlikte oluruz Tşkler farklı yorumu olan varmı arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?