2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam kızlar,

nasılsınız?? ne zamandır girmiyorum buraya. face çok daldım herhalde. umarım her şey yolundadır. geçmişi de okuyamadım. bayaa birikmiş her zamanki gibi...

herkese iyi günler diliyorum. bebişlerinize ve kendinize iyi bakın anneler. doktora gitmemize de 9 gün kaldı teyzeleri :))) inşallah cinsiyetimiz öğrenebiliriz o gün...

Tweety,sekercık cok gecmıs olsun. Bendede vardı o agrılar dr magnezyum verdı dunden berı ıcıyorum. Bugun daha ıyı gıbıyım.

magnezyum kullanıyorum canım zaten tşk ederim

Tweety de çıktı zaten, bende cmrt günü sorucam doktora.. gerçi geçen hemogramıma falan bakıldı ama ordan çıkmasmı acaba magnezyum

meltem acaba benim belim magnezyumdan mı yoksa fıtıktan mı ağrıyor (((

face yazamadım yeni gördüm yaaa hayırdır ne oldu yüüzndekiler önemli bişi yok dimi ??

hoşgeldin kaçak seniiiii :))) inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm Rabbim gönlünüze göre versin

kızlar bişi sorcam mide yanması varmı sizde benim midem felaket yanıo ekşiyo çok rahatsız edio beni hiç bişey yiyesim gelmio sadece soğuk şeyler yiyip içmek istiyorum

Tweety benimde belim çok ağrıyor ama bende fıtık yokkk ben cmrt gidince bir sorayım doktora nedir bu bel ağrısı diye sanada yazarım ozaman..
Canım dün yüzümde kızarıklıklar vardı kaşıntıyla beraber, bugün daha iyi gibiyim nedendir bende anlamadım

arkadaşım çok sevindim demek sende öğrendin ha kızın hayırlı olsun annişli babişli büyüsün ya ben de öğrenmek istiyorum gel cuma gellllllll

Bel agrisi hepimizd var galiba bende yastikla flan destekliorum bos birkmiorum belimin arkasini.bide ben egilip kalkarken zorlaniyorum.karnim engellio sanki kucagimda bisey varmis gibi egilemiorum artik rahat.

bende ara ara oluyor yanma ve ekşimeler canım.. ama nedendir bilmiyorum soda içiyorum o zamanlardada iyi geliyor yada yeşil elmaa

kızlar bişi sorcam mide yanması varmı sizde benim midem felaket yanıo ekşiyo çok rahatsız edio beni hiç bişey yiyesim gelmio sadece soğuk şeyler yiyip içmek istiyorum

ben dr a gittiğimde bulantım var demiştim oda bu haftalarda normal değil dedi reflün başlıyor demşti ilaç yazmıştı (( seninde olabilir ilacı almadım ama beyaz leblebi ve kabak çekirdeği öneriyorlar dene istersen

alerji falanmı oldun acaba inşallah öenmli bişi yoktur (((

Nette bu haftalarda kızarmalar olabiliyor yazıyordu kan akışı hızlandığı için.. Birde benim mevsimsel egzamam vardı oda tetikledi sanırım.. Devam ederse gitcem doktora zaten cnm inş yoktur önemli bişey(((

alerji falanmı oldun acaba inşallah öenmli bişi yoktur (((

leblebi denedim bi işe yaramadı açıkcası bulantım vardı ilk zamanlar ohh çok şükür bitti dedim şimdide bu çıktı yaaa

Geçen hafta c.tesi gününe kadar yımırtayı beklemiştik neyse facede karşılaştık katılacğını teyit ettik sonrasında bana hiçbir kanaldan iletişim bilgileri ulaşmadı birkaç defa daha faceden yazdım msj gönderdim ama hala cvp yok Bugün akşama kadar kendisinden herhangi bir bilgi gelmez ise üzülerek listeden adını çıkarıp kalan arkadaşı başka bir arkadaşla eşleştirmek zorunda kalacağım kendisine hediye alacak arkadaşında kısıtlı günü kaldığından dolayı bunu yapmak zorunda kalacağız inşallah bir sonraki çekilişe kendisiyle birlikte oluruz Tşkler farklı yorumu olan varmı arkadaşlar ?

Valla canım elma ben ilk anlardan beri yiyorum çünkü bulantılarımada midemede çok iyi geldi.. Bir dene bakalım inşallah faydalı olur sanada..

hiç sorma canım maden suyu içe içe bi hal oluyorum elma hiç denemedim akşam hemen eve alcam elma

arkadaşım çok sevindim demek sende öğrendin ha kızın hayırlı olsun annişli babişli büyüsün ya ben de öğrenmek istiyorum gel cuma gellllllll

EVET CANIM ÖĞRENDİM DARISI BAŞINA HADİ BAKALIM ÖĞREN DE GÜzel haberlerle gel kız olsun erkek olsun hayırlı olsun da

Valla güselim, baya zaman geçti şimdi bekletmekde olmas kimseyi araya bayram telaşı vs girecek.. Yımırtaa yoğun galiba giremediğine göre.. İnşallah sıkıntısı yoktur..Başka çözüm benimde aklıma gelmedi şurda pek bişeyde kalmadı artık, herkes hediyelerini bakmaya başlayacak yumurtayla eşleşicek kişiyede ayıp olmasın daha fazla. Bencede en doğrusu üsülrekde olsa başka birini alman mantıklıdır diye düşünüyorum.
Yımırtaa bise kısmaa kıs tmm mı :)

Mide yanmasi bendede oluo arasira yemek borusunda bile yanma hissediorum.gaviskon iyi geliomus ama ben kullanmadim bol su iciorm bide kuru ekmek iyi gelioyo.gaviskonun tadi cok kotu.bu yanma baya devam ediyomus uzgunummideye yukari dogru baski oldugu icin mide icerigi yemek borusuna kacip yakio

Kızlar; Çilek 2 gün önce ayrıntılıya gideceğim dedi bir daha görmedim benmi kaçırdım arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…