Kızlar; Çilek 2 gün önce ayrıntılıya gideceğim dedi bir daha görmedim benmi kaçırdım arada?
Öyleymiş bende bugün bir arkadaş sormuş ordan haberim oldu.. Nerde acep bu kız.. İnşallah güsel sonuçlar almıştırrr:26:
merhaba arkadaşlar,
bugün çok köyüm
Dün de bahsetmiştim doktora gitmiştim magnezyum ve demir-kan ilacına dün başladım. Bu sabah uyandığımdan beri çok kötüyümMidem bulanıyor, halsizim, kusuyorum birde ay kusura bakmayın ishal oldum. Hiç halim yok. Işe gitmek için kalktım ama yataktan ve tuvaletten ibaret geçiyor günüm
Buradaki hastanede maalesef iş bilen adam yok. Burada insan hayatı çok ucuz.Istanbuldaki doktorum yurt dışında hiçbir şekilde ulaşamıyorum :84: Patates haşladım onu yiyorum ve sadece su içiyorum. Başka öneriniz var mı? Sizde ilacı içince böyle etki yaşadınız mı?
Merhaba arkadaşlar,
Bugün çok köyüm
Dün de bahsetmiştim doktora gitmiştim magnezyum ve demir-kan ilacına dün başladım. Bu sabah uyandığımdan beri çok kötüyümMidem bulanıyor, halsizim, kusuyorum birde ay kusura bakmayın ishal oldum. Hiç halim yok. İşe gitmek için kalktım ama yataktan ve tuvaletten ibaret geçiyor günüm
Buradaki hastanede maalesef iş bilen adam yok. Burada insan hayatı çok ucuz.İstanbuldaki doktorum yurt dışında hiçbir şekilde ulaşamıyorum :84: Patates haşladım onu yiyorum ve sadece su içiyorum. Başka öneriniz var mı? Sizde ilacı içince böyle etki yaşadınız mı?
ben 5 senedir kansızlık tedavisi görüyorum her türlü ilacı iğneyi kullandımAma çok şükür 4 sene sonra sonuç aldım ve yavaş yavaş dozları düşürdük yan etkileri çoktur kan ilaçlarının eğer çok zorluyorsa seni gece uyan ve öle iç bende öle yaptım ilk seneler sonra vücudun alışır ilaçlara ishal içinde bir yemek kaşığı türk kahvesi ve içine 6-7 damla limon bu karışımı yut ve çiğneme arkasından da su içebilirsin ve anında kesilcektir emin ol
Gecmis olsun canim, bol sivi almayi ve dinlenmeyi aksatma. Bulabilirsen armut falan ye.Merhaba arkadaşlar,
Bugün çok köyüm
Dün de bahsetmiştim doktora gitmiştim magnezyum ve demir-kan ilacına dün başladım. Bu sabah uyandığımdan beri çok kötüyümMidem bulanıyor, halsizim, kusuyorum birde ay kusura bakmayın ishal oldum. Hiç halim yok. İşe gitmek için kalktım ama yataktan ve tuvaletten ibaret geçiyor günüm
Buradaki hastanede maalesef iş bilen adam yok. Burada insan hayatı çok ucuz.İstanbuldaki doktorum yurt dışında hiçbir şekilde ulaşamıyorum :84: Patates haşladım onu yiyorum ve sadece su içiyorum. Başka öneriniz var mı? Sizde ilacı içince böyle etki yaşadınız mı?
Hemek yedikten sonra hemen yatma, sirtina destek olarak bir yastik alip oturmaya calis. Yemekten hemen sonra yatmak normalde de reflu sebebi. Ama yine yemekten sonra cok yorulma, oturarak dinlen, bol su icmeyi de aksatma.hiç sorma canım maden suyu içe içe bi hal oluyorum elma hiç denemedim akşam hemen eve alcam elma
Gecmis olsun canim, bol sivi almayi ve dinlenmeyi aksatma. Bulabilirsen armut falan ye.
Merhaba arkadaşlar,
Bugün çok köyüm
Merhaba arkadaşlar,
Bugün çok köyüm
hemek yedikten sonra hemen yatma, sirtina destek olarak bir yastik alip oturmaya calis. Yemekten hemen sonra yatmak normalde de reflu sebebi. Ama yine yemekten sonra cok yorulma, oturarak dinlen, bol su icmeyi de aksatma.
kizlar sizinde vucudunuzdaki damarlar belirginlestimi.gogus bolgenizde bacaklarinizda falan.
hemde nasıl akşam eşim dalga geçiyodu zaten bunlar nasıl damar utanmasalar derinin üstüne çıkcak falan die bide göğüs ucum kap kara oldu nerdeyseVücudum değiştikçe ben iyice depresyona giriyorum aile toplantılarına katılmıyorum utanıyorum
aaa deli misin yahu :) karnını gere gere dolaşsana... Ne güzelleşmişsindir sen şimdi, sana öyle geliyordur hormonlardan.
Kız mıydı seninki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?