emin ol işe yaricaktır canım umarım ilaçların bi faydası olur çoğu sadece kilo aldırıyo hangi ilacı kullanıyosun
canım ferrum fort ve magnorm verdi doktor.
bebiş nasıl peki?
Herkese merhaba canlarimbeni merak etmissiniz yaaaa kiyamam teeety im aradi bugunbeni cok mutlu oldum sonuclarim iyi cikti gecen hafta cok stresliydim kasik agrim artmusti dr stresten dedi rapor aldim pzt ye kadar evdeyim suan sahilde cay simit keyfindeyim hepinizi cok opuyorum bu arada bana hediye de kim cikti bilin kiiiimmm solemeeeeeemmmm oglum ve ben sizi opuyoruz
Merhaba arkadaşlar,
Bugün çok köyüm
Dün de bahsetmiştim doktora gitmiştim magnezyum ve demir-kan ilacına dün başladım. Bu sabah uyandığımdan beri çok kötüyümMidem bulanıyor, halsizim, kusuyorum birde ay kusura bakmayın ishal oldum. Hiç halim yok. İşe gitmek için kalktım ama yataktan ve tuvaletten ibaret geçiyor günüm
Buradaki hastanede maalesef iş bilen adam yok. Burada insan hayatı çok ucuz.İstanbuldaki doktorum yurt dışında hiçbir şekilde ulaşamıyorum :84: Patates haşladım onu yiyorum ve sadece su içiyorum. Başka öneriniz var mı? Sizde ilacı içince böyle etki yaşadınız mı?
Kizlar sizinde vucudunuzdaki damarlar belirginlestimi.gogus bolgenizde bacaklarinizda falan.
Bilmiyorum daha yaaa gittik göstermedi bayramdan sonraya kaldı ne yazıkki bilmiyorum nasılım ama ben iğrenmeye başladım kendimden
oo benim ilacım ferrum fort demir magnezyum eksikliği için verdi hem ilaç hemde iğne gerçekden sonuç alırsın ağır bi ilaç o yüzden vücudun kaldırmamıştır gece iç ve yat rahat geçirirsin günü
bgeçen aylarda bende ishal oldum doktor ilaç yazıcaktı vazgeçti, ilaçsız düzeldim. bana önerilenleri sana yazayım uygula 3-4 güne düzelirsin inşallah;
muz ve portakal mandalina vs dışında meyve yeme...
patates haşlaması, pirinç çorbası ye ve bol su iç. yağlı yemeklerden kaç arttırıyor.
lifli gıdalar kepekli ekmek vs yeme kesnlikle direk ishal yapıyor,
miden kaldırırsa limona kuru kahve koy. oda direk düzeltiyor.
bacaklarım hala sutun gibi maşallahkarnımda bir damar çıktı birde göğüslerim çok üyüdüğü için eski çatlaklarım hortladı
bence erkek senin kiigöğüs ucu çok kararınca erkek diyorlar
bende örücem bakın bu nasılEki Görüntüle 529993
bende örücem bakın bu nasılEki Görüntüle 529993
çok güzellll...ben öremiyorum...hem zamanım,hem de kabiliyetim yokkk
offf yaa insanlar nekadar bencillne kaynanam ne görümcem bir kez bile arayıp bana nasıl geçiyo hamileliğin bi sıkıntın bi isteğin varmı die sormadılar
yarın görümcemin oğlunun doğum günü sabahdan beri arıyolar yok şunu yap yok bunu yap getir die bende valla hiç bişi yapamam çok yoruluyorum işde evde kendime yemek yapmaya hayrım kalmıyo okadar hamur işi yapamam dedim kaynanamda bozuldu ben kaynanan değilmiyim yapsan ne olur dedi bende gelinin değilmiyim bi araydınız ne olurdu dedim eee kızım sen biliyon cart curtt
kilo alımım devam ediyorum bugün 71 olmuşum kızçeler....son 1 ayda 3,5-4 kilo aldım.ilk 3 ay almamıştım hiç.
canim yanliz degilsin ben de senin gibiyim.Hatta daha beterim haftada 1 kilo aliyorum ama bugun itibariyle yuruyuse ve egzersize basladim. Evde ne kadar biskuvi tatli varsa aldim ogrencilere goturdum. Ekmek de sadece sabahlari yiyorum.
offf yaa insanlar nekadar bencillne kaynanam ne görümcem bir kez bile arayıp bana nasıl geçiyo hamileliğin bi sıkıntın bi isteğin varmı die sormadılar
yarın görümcemin oğlunun doğum günü sabahdan beri arıyolar yok şunu yap yok bunu yap getir die bende valla hiç bişi yapamam çok yoruluyorum işde evde kendime yemek yapmaya hayrım kalmıyo okadar hamur işi yapamam dedim kaynanamda bozuldu ben kaynanan değilmiyim yapsan ne olur dedi bende gelinin değilmiyim bi araydınız ne olurdu dedim eee kızım sen biliyon cart curtt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?