2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım ferrum fort ve magnorm verdi doktor.

oo benim ilacım ferrum fort demir magnezyum eksikliği için verdi hem ilaç hemde iğne gerçekden sonuç alırsın ağır bi ilaç o yüzden vücudun kaldırmamıştır gece iç ve yat rahat geçirirsin günü

Herkese merhaba canlarimbeni merak etmissiniz yaaaa kiyamam teeety im aradi bugunbeni cok mutlu oldumsonuclarim iyi cikti gecen hafta cok stresliydim kasik agrim artmusti dr stresten dedi rapor aldim pzt ye kadar evdeyim suan sahilde cay simit keyfindeyim hepinizi cok opuyorum bu arada bana hediye de kim cikti bilin kiiiimmmsolemeeeeeemmmm oglum ve ben sizi opuyoruz

bebiş nasıl peki?

ayyyy bebişimide sorarmışşşşş çok şükür iyi 2 haftadır gitmiyorum doktora ama sağlık ocağında kalp atışlarını dinlediler yerinde çok şükür. tahlillerimide dün aldım çok şükür hiç bir problemim yok. önümüzdeki hafta giderim kısmetse hastaneye.

Şükür kavuşturana çilakkk
Nasıldı ayrıntılı usg bebişini daha yakından gördün herhaldee
Kasık ağrıları bu ara bendede var ya beş ağırısıyla birlikteee:18:

Ohhhh sefan olsun vallla MAŞALLAH size afiyet bal şeker olsunnn

geçen aylarda bende ishal oldum doktor ilaç yazıcaktı vazgeçti, ilaçsız düzeldim. bana önerilenleri sana yazayım uygula 3-4 güne düzelirsin inşallah;

muz ve portakal mandalina vs dışında meyve yeme...
patates haşlaması, pirinç çorbası ye ve bol su iç. yağlı yemeklerden kaç arttırıyor.
lifli gıdalar kepekli ekmek vs yeme kesnlikle direk ishal yapıyor,
miden kaldırırsa limona kuru kahve koy. oda direk düzeltiyor.

Kizlar sizinde vucudunuzdaki damarlar belirginlestimi.gogus bolgenizde bacaklarinizda falan.

bacaklarım hala sutun gibi maşallah karnımda bir damar çıktı birde göğüslerim çok üyüdüğü için eski çatlaklarım hortladı

Bilmiyorum daha yaaa gittik göstermedi bayramdan sonraya kaldı ne yazıkki bilmiyorum nasılım ama ben iğrenmeye başladım kendimden

bence erkek senin kii göğüs ucu çok kararınca erkek diyorlar

erkeklerde genelde tatlı yenir diyorlardı,ben nedense tuzlu şeyleri tüketmeyi çok seviyorum.Zaten normalde de tatlı türü şeyleri sevmiyorum.
erkek bebek hamişleri,sizlerde durum nedir acep?:26:

b
anada herkes öle dio top gibi karnım var yanlarım bom boş sadece tam ortası şişiyo keşke netleşsede bende hazırlığı yapsam battaniye öğrcem ama bekliyo herşey

kilo alımım devam ediyorum bugün 71 olmuşum kızçeler....son 1 ayda 3,5-4 kilo aldım.ilk 3 ay almamıştım hiç.

offf yaa insanlar nekadar bencill ne kaynanam ne görümcem bir kez bile arayıp bana nasıl geçiyo hamileliğin bi sıkıntın bi isteğin varmı die sormadılar
yarın görümcemin oğlunun doğum günü sabahdan beri arıyolar yok şunu yap yok bunu yap getir die bende valla hiç bişi yapamam çok yoruluyorum işde evde kendime yemek yapmaya hayrım kalmıyo okadar hamur işi yapamam dedim kaynanamda bozuldu ben kaynanan değilmiyim yapsan ne olur dedi bende gelinin değilmiyim bi araydınız ne olurdu dedim eee kızım sen biliyon cart curtt

iyi demişsin kendini ezdirme bencece.. Herkes sana ne kadar geliosa sende o kadar adım gitmelisin bence.. Boşverr salla gitsin zararları olmasında, faydalarından da geçiyor insan cnm

kilo alımım devam ediyorum bugün 71 olmuşum kızçeler....son 1 ayda 3,5-4 kilo aldım.ilk 3 ay almamıştım hiç.

canim yanliz degilsin ben de senin gibiyim. Hatta daha beterim haftada 1 kilo aliyorum ama bugun itibariyle yuruyuse ve egzersize basladim. Evde ne kadar biskuvi tatli varsa aldim ogrencilere goturdum. Ekmek de sadece sabahlari yiyorum.

canim yanliz degilsin ben de senin gibiyim. Hatta daha beterim haftada 1 kilo aliyorum ama bugun itibariyle yuruyuse ve egzersize basladim. Evde ne kadar biskuvi tatli varsa aldim ogrencilere goturdum. Ekmek de sadece sabahlari yiyorum.

bünye alıyor kilo,ben de anlamıyorum.sabah 1 dilim,öğlen 1 dilim,ekmek yemezsem pilav yiyorum.akşam da aynı şekilde.ama kilo alıyorum.Tatlı türü şeyler de yemiyorum aslında...

iyi olmuş söylemişsin ....benimkilerde ilk başlarda aramıyorlardı...eşime kimse bundan böyle beklemesin kimseyi ne ararım sorarım ne zaman tel.çalar halimi hatrımı sorarlar o zaman ararım dedi şimdi maşallah bir annesi bir ablası arka arkaya arıyorlar....herhalde birbirlerine unutma diye haber veriyorlar ama ben en başta ektim şimdi biçmeyi bekliyorum...doğum günü,hastalık,kadınlar günü aklına ne gelirse hep aradım....bende onları insan yerine koymam dedim resti çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…