2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.ikinci hamileliğimde nasip oldu üye olmak.umarım çok şey kaçırmamışımdır.

iyi demişsin kendini ezdirme bencece.. Herkes sana ne kadar geliosa sende o kadar adım gitmelisin bence.. Boşverr salla gitsin zararları olmasında, faydalarından da geçiyor insan cnm

aynen öle ama sürekli karşıdakinden nasıl faydalanırım çabası beni üzüyo Bana bir adım gelseler bende bir adım atarım ama yok aman neyse umrumda değil bebişim beni fazlasıyla mutlu ediyoooo

aynısı bende yaptım herşeylerinde ben koştum gittim aradım ama bi aktım hep ben hep ben dur dedim serap onlar sana ne yapıoki sen yapıosun bende çektim kendimi onlardan ararlarsa konuşuyorum yoksa aramak aklıma bile gelmio

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.ikinci hamileliğimde nasip oldu üye olmak.umarım çok şey kaçırmamışımdır.
HOŞ GELDİN CANIM ARAMIZA YOK ÇOK BİŞİ KAÇIRMADIN YOLUN BAŞINDAYIZ ZATEN ALLAH SİZE BAĞIŞLASIN İKİSİNİDE CİNSİYETİ BELLİMİ

pilavı makarnayı kesinlikle kess :) yiyeceksen bulgur yee.. ekmeğide tam tahıllı ye ve dilim hesabı ye canım

bünye alıyor kilo,ben de anlamıyorum.sabah 1 dilim,öğlen 1 dilim,ekmek yemezsem pilav yiyorum.akşam da aynı şekilde.ama kilo alıyorum.Tatlı türü şeyler de yemiyorum aslında...

Hoş geldinnnn bebişinde sende,, Nerden katılıyorsun aramıza, bebişinin cinsyieti ne ? Hayırlı sağlıklı hamileliğin olsun canımm

Aynende öylee bak bebişin sana yeter de artar bileee

aynen öle ama sürekli karşıdakinden nasıl faydalanırım çabası beni üzüyo Bana bir adım gelseler bende bir adım atarım ama yok aman neyse umrumda değil bebişim beni fazlasıyla mutlu ediyoooo

Sen beslenmene dikkat et canım, kg ları dert etmesek iyi olur bence. Nasılsa doğumdan sonra koşuşturmayla uykusuzlukla veriris o günlerde
O yüzden yiyebileceğin herşeyi kararında yeee

AMA AMAA....
az yiyorum az,hatta aç kalkıyorum sofradan...ama ne yapayım,su içsem yarıyor koçuma.

ne yani çilek bu kadar mıydı ??
ben geldim dedin hemen gitmişsin....hadi bir an önce aramıza dön facebook a gidenler gibi senide kaybetmeyelim

Ya kizlar bende tahammulsuzluk var.once kiziyorum esime falan laf soluyorum,sonra. Uzuluorum demesydim keske diye kafaya takiorum.sabirsiz bisey oldum.bole olan varmi

Ben varım..Malesef son zamanlarda hiç tahammülüm yok öğretmenim bütün gün konuşmak durumundayım ayaktayız genelde ve ben ders anlatırken aralarında konuşmalarına dayanamıyorum.Hem üzülüyorum hem de sinirleniyorum ben onlar için uğraşıyorum 1 gün bile rapor almadım ama onlar o kadar gayretli değil...Bazen olduğu kadar diyorum kendimi yormıycam çünkü ben üzülünce bebeği de üzüyorum ama engel olamıyorum.Neyse 1.dönemi atlatalım sonra bebeğimizle vakit geçirmek bambaşka olucak :)

kizlar ogretmenlik yaptigim okulda bit salgini var. Bit tokasi takarsam zarari olur mu bebegime? Benim ogrencilerimde yok yani baska ogrencilerden gecmemistir ins yarin kontrolunu yapicaz. Bana da gecerse bu hamile halimde ilac da kullanamam ki ne yapmaliyim???

kadınızz ohhh ıyı cevap vermıssın canım agzına saglık... bnm kayınvalıdemde bayramda antalyaya gıdıomus hıc yapılacak bısı varmı 6 gun tatıl var nelerını yapıcaz edıcez yok bı daha valla derse bırahhhh yaaaaa dıcem bn kocamla yaparım herbıseyını

ınsan hormonlardan dolayı dahamı hassas oluo anlamadım kı su ara batıo bana herkes bnmle ılgılensın ıstıorum snrada acaba erken dıcemı bısı demıolar dıorum cunku kayınvalıdemde ıyıdır yanı kızı gıbı sever aslında ne bılım bnde ben hıc ıyı dıılım bu hormonlar bnı cok alıngan ve duygusal yaptı reklama bıle aglıyorum kendımı bole bı yalnız hıssetmeler sureklı bır kaprıs ve memnunıyetsızlık :84:

Bütünnnn öğretmenlere söylüyorum bunu tabi; işiniz çok zor ALLAH kolaylığını versin.. İnsanlara dert anlatmak, helede bişeyleri öğretebilmek çok zor eminim..
Valla güselim senin durumun için mantıkta yürütemedim dr soramasmısın ne yapsam diyee acepp:18:

Hoş geldinnnn bebişinde sende,, Nerden katılıyorsun aramıza, bebişinin cinsyieti ne ? Hayırlı sağlıklı hamileliğin olsun canımm

hoşbuldum, teşekkürler herkes hayırlısıyla bebeklerini kucağına alır inşallah...Samsun da yaşıyoruz zaten aslen de buralıyız.Bir oğlumuz vardı bir de kızımız olcak hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…