iyi demişsin kendini ezdirme bencece.. Herkes sana ne kadar geliosa sende o kadar adım gitmelisin bence.. Boşverr salla gitsin zararları olmasında, faydalarından da geçiyor insan cnm
iyi olmuş söylemişsin....benimkilerde ilk başlarda aramıyorlardı...eşime kimse bundan böyle beklemesin kimseyi ne ararım sorarım ne zaman tel.çalar halimi hatrımı sorarlar o zaman ararım dedi şimdi maşallah bir annesi bir ablası arka arkaya arıyorlar....herhalde birbirlerine unutma diye haber veriyorlar Ama ben en başta ektim şimdi biçmeyi bekliyorum...doğum günü,hastalık,kadınlar günü aklına ne gelirse hep aradım....bende onları insan yerine koymam dedim resti çektim
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.ikinci hamileliğimde nasip oldu üye olmak.umarım çok şey kaçırmamışımdır.
bünye alıyor kilo,ben de anlamıyorum.sabah 1 dilim,öğlen 1 dilim,ekmek yemezsem pilav yiyorum.akşam da aynı şekilde.ama kilo alıyorum.Tatlı türü şeyler de yemiyorum aslında...
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.ikinci hamileliğimde nasip oldu üye olmak.umarım çok şey kaçırmamışımdır.
pilavı makarnayı kesinlikle kess :) yiyeceksen bulgur yee.. ekmeğide tam tahıllı ye ve dilim hesabı ye canım
aynen öle ama sürekli karşıdakinden nasıl faydalanırım çabası beni üzüyoBana bir adım gelseler bende bir adım atarım ama yok aman neyse umrumda değil bebişim beni fazlasıyla mutlu ediyoooo
AMA AMAA....
az yiyorum az,hatta aç kalkıyorum sofradan...ama ne yapayım,su içsem yarıyor koçuma.
Sen beslenmene dikkat et canım, kg ları dert etmesek iyi olur bence. Nasılsa doğumdan sonra koşuşturmayla uykusuzlukla veriris o günlerde
O yüzden yiyebileceğin herşeyi kararında yeee
ne yani çilek bu kadar mıydı ??
ben geldim dedin hemen gitmişsin....hadi bir an önce aramıza dön facebook a gidenler gibi senide kaybetmeyelim
Ya kizlar bende tahammulsuzluk var.once kiziyorum esime falan laf soluyorum,sonra. Uzuluorum demesydim keske diye kafaya takiorum.sabirsiz bisey oldum.bole olan varmi
ben facebook konusunu anlamadım,nereki ora?herkes orada mı?
HOŞ GELDİN CANIM ARAMIZA YOK ÇOK BİŞİ KAÇIRMADIN YOLUN BAŞINDAYIZ ZATEN ALLAH SİZE BAĞIŞLASIN İKİSİNİDE CİNSİYETİ BELLİMİ
kizlar ogretmenlik yaptigim okulda bit salgini var. Bit tokasi takarsam zarari olur mu bebegime? Benim ogrencilerimde yok yani baska ogrencilerden gecmemistir ins yarin kontrolunu yapicaz. Bana da gecerse bu hamile halimde ilac da kullanamam ki ne yapmaliyim???
Hoş geldinnnn bebişinde sende,, Nerden katılıyorsun aramıza, bebişinin cinsyieti ne ? Hayırlı sağlıklı hamileliğin olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?