kadınızz ohhh ıyı cevap vermıssın canım agzına saglık... bnm kayınvalıdemde bayramda antalyaya gıdıomus hıc yapılacak bısı varmı 6 gun tatıl var nelerını yapıcaz edıcez yok bı daha valla derse bırahhhh yaaaaa dıcem bn kocamla yaparım herbıseyını
ınsan hormonlardan dolayı dahamı hassas oluo anlamadım kı su ara batıo bana herkes bnmle ılgılensın ıstıorum snrada acaba erken dıcemı bısı demıolar dıorum cunku kayınvalıdemde ıyıdır yanı kızı gıbı sever aslında ne bılım bnde ben hıc ıyı dıılım bu hormonlar bnı cok alıngan ve duygusal yaptı reklama bıle aglıyorum kendımı bole bı yalnız hıssetmeler sureklı bır kaprıs ve memnunıyetsızlık :84:
hoşgeldinyok canım geç kalmadın biz zaten meraklıyız herşeyi baştan sona konuşmaya :) :)
kizlar ogretmenlik yaptigim okulda bit salgini var. Bit tokasi takarsam zarari olur mu bebegime? Benim ogrencilerimde yok yani baska ogrencilerden gecmemistir ins yarin kontrolunu yapicaz. Bana da gecerse bu hamile halimde ilac da kullanamam ki ne yapmaliyim???
hoşbuldum... ben zaten hep konuşulanları okuyordum ilk hamileliğimde de bayağı faydalandım buradaki bilgilerden.aktif olayım bari dedim:)
hoşgeldin arkadaşım...Rabbi'm hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat ve hayırlı doğum nasip etsin inşallah
Hamile kalmayı daha önce bukadar istemedim..İnşallah herkez için hayırlısı olur.
canim yanliz degilsin ben de senin gibiyim.Hatta daha beterim haftada 1 kilo aliyorum ama bugun itibariyle yuruyuse ve egzersize basladim. Evde ne kadar biskuvi tatli varsa aldim ogrencilere goturdum. Ekmek de sadece sabahlari yiyorum.
Bugün öğle yemeğinden sonra 1 tane serbetli tatlı, 3.30 gibi 1 porsiyon sütlü tatlı, 5.30 gibi de 3 tane şerbetli tatlı yedim!! (İsimlerini yazmadım, canınız çekmesin diye) Nolcak böyle bilmiyorum. Benim de tatlıyı bırakmam lazım.
Haftada bire indirmen lazım sütlü tatlı olda canım.. Aman hee şeker falan çıkar, nolur dikkat ett:18:
Kiz ebaaahhh begenmedinmi mesajimiiiayyyy iki hundur sefadayim ogluma sapka ordum bakin resmini yollimmmm sahilde oturdum cay simit ohhh bu hayst calismayinca guzelll bunu anladim iki gundu annemle kahvaltilar bes caylari annemin arkadaslariyla dedikoduu ile geciyo detaylida oglumu esnerken gordum canlarim annesi o minik agzinin icine kurban olsunnnnn bebeeegiiimmmm allah hepimizin beneklerini nazardan korusun ahanda dun baslayip bugun bitirdigim sapkam yok yuklenmiyo kizlarrr sonra denerimmmmm
Kizlar bu siralar neler yasiyorsunuz.vucudunuDaki degisiklikler neler.mesela benim karnim baya cikti:)bel agrilarim basladi.sinirliyim cok hic tahammulum yok.cabuk yoruluorum.goguslerim ilk zamanlarki gibi acimio.sizin nasil?
Kıs bis seni merak ederken sen sefalardamıydınnn heeeeee
Kasık ağrıların nedenmiş çilek, bugün bendede var bel ağrısı ile birliktee :18:
Bebişine Maşallahhhhhhhh
Kızlar sabahtan beri rahmimin sol tarafını içten bişey çiziyo gibi oluyo azcık yanıyo bunu yaşayan var mı aceba ? :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?