2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
misssimm al benden de o kadar, bu aralar herşeye sinirlenesimi, ağlayasım var.. akşam gardrobumun önüne geçtim sinirden ağladım yaaa eşimde üsüldü yarın gidelim btün mağazaları gezelim illa bişey bulurus diyor zavallım
Ama olsunn bunlarda geçecek elbettt kıslarrrr

canım bit tokasının bir zararı olucağını düşünmüyorum....Eczaneye yada ulaşabilirsen dr sorsan sıkıcı bir durum canım umarım bulaşmadan atlatırsın.Havalar soğusun bir de grip salgını olucak malesef okulda.Öğretmenlik gerçekten zor ilk aylar yaza denk geldi bulantı yaşamıycaz derken farklı sorunlarla karşılaşıyoruz (

kızçeler sabah doktora gidemicem doktorum bugun ve yarın yokmuş cumaya kaldı hayırlısı o yüzden...

ben kaçtım görüşürüz...

canim yanliz degilsin ben de senin gibiyim. Hatta daha beterim haftada 1 kilo aliyorum ama bugun itibariyle yuruyuse ve egzersize basladim. Evde ne kadar biskuvi tatli varsa aldim ogrencilere goturdum. Ekmek de sadece sabahlari yiyorum.

Bugün öğle yemeğinden sonra 1 tane serbetli tatlı, 3.30 gibi 1 porsiyon sütlü tatlı, 5.30 gibi de 3 tane şerbetli tatlı yedim!! (İsimlerini yazmadım, canınız çekmesin diye) Nolcak böyle bilmiyorum. Benim de tatlıyı bırakmam lazım.

Haftada bire indirmen lazım sütlü tatlı olda canım.. Aman hee şeker falan çıkar, nolur dikkat ett:18:

Kiz ebaaahhh begenmedinmi mesajimiiiayyyy iki hundur sefadayim ogluma sapka ordum bakin resmini yollimmmmsahilde oturdum cay simit ohhh bu hayst calismayinca guzelll bunu anladim iki gundu annemle kahvaltilar bes caylari annemin arkadaslariyla dedikoduu ile geciyo detaylida oglumu esnerken gordum canlarimannesi o minik agzinin icine kurban olsunnnnn bebeeegiiimmmm allah hepimizin beneklerini nazardan korusun ahanda dun baslayip bugun bitirdigim sapkam yok yuklenmiyo kizlarrr sonra denerimmmmm

Kizlar bu siralar neler yasiyorsunuz.vucudunuDaki degisiklikler neler.mesela benim karnim baya cikti:)bel agrilarim basladi.sinirliyim cok hic tahammulum yok.cabuk yoruluorum.goguslerim ilk zamanlarki gibi acimio.sizin nasil?

Kıs bis seni merak ederken sen sefalardamıydınnn heeeeee
Kasık ağrıların nedenmiş çilek, bugün bendede var bel ağrısı ile birliktee :18:
Bebişine Maşallahhhhhhhh

Aynı canım nerdeyse birebir, birde doymuyorum bu aralar ben pek ama bel ağrısı bugün fazla bende:26:

Kizlar bu siralar neler yasiyorsunuz.vucudunuDaki degisiklikler neler.mesela benim karnim baya cikti:)bel agrilarim basladi.sinirliyim cok hic tahammulum yok.cabuk yoruluorum.goguslerim ilk zamanlarki gibi acimio.sizin nasil?

Kızlar sabahtan beri rahmimin sol tarafını içten bişey çiziyo gibi oluyo azcık yanıyo bunu yaşayan var mı aceba ? :18:

Kıs bis seni merak ederken sen sefalardamıydınnn heeeeee
Kasık ağrıların nedenmiş çilek, bugün bendede var bel ağrısı ile birliktee :18:
Bebişine Maşallahhhhhhhh

Doktora gittiginde kadik agrim devam ediodu agri degilde sanci ya bicak saplanio bole kasigimin kenari tam alttanda bakti rahmine e ystten zaten bajti busi yok bebek buyuyor defi eahim buyuyor yada gaz bagursaklar kendilerine arkada bir siginacak ter ario gaz sancisi nerden cikicaaa belli olmuyor bence gaz bu agrilar ama kirkmayin cok normalmis sekercikimm

bugün yolda yürürken benim kızımda uyardı resmen kasıklarımda ağrı oldu hızımı azalttım ağrı da azaldı.sanırım nazlı bi kız olucak :))) benim koşuşturmacama eşlik edemeyeceğini belirtti kanımca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…