2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kizlar hazir evdeyken yarin tetanoz olcam cok aciyomus cok korkuyorum:18::18:

Ay ama ne biliyim acıyo desen acımıyo acımıyo desen acıyo anlamadım ben de teşekkür ederim bilgilendirdiğin için cnm

Canim kotu agriyi ayirt edersin sanci bicak batmasi normal kotu agri olsa duramaz dr a gidersin zaten hiiiiiic merak etme

Bahsettiginiz kasiktaki sizlama seklinde aci gecen hafta bendede oldu.bu agrilar normalmis gebelikte her donemde kasik agrilari oluyormus.hatta olmasi gerekiyormus bebegin buyudugu rahimin ona yer actiginin belirtisiymis.

hoşgeldin kaçak seniiiii :))) inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm Rabbim gönlünüze göre versin

ayyy tweety kaçakları oynadım vallaha. ama bir daha olmaz söz

Kızlar sabahtan beri rahmimin sol tarafını içten bişey çiziyo gibi oluyo azcık yanıyo bunu yaşayan var mı aceba ? :18:

yaa kızlar rahmin sol tarafı derken?? benim de oluyor ama söylemesi ayıptır bikini bölgemde oluyor. böyle incecik bir damarı biri tutup asılıyor gibi sanki sol taraftan. bu bahsettiğiniz şey, böyle bir şey mi??? hatta şuan hem sağ tarafta hem de sol tarafta sırayla oluyor

merhaba kızlar 4 boyutlu ultrasona gireceğiz önümüzdeki hafta..organlrına bakılacakmış..inş. çok sağlıklıdır kuzucuğum..
çok strese giriyorum böyle durumlarda...bebişimin yüzü de görülürmü acaba bunda, yoksa daha minik old. için sonraki aylardamı belli olur ?

Günaydın benim güsel annelerim ve bebişleriiii
Hepinize kocaman öpücüklerrr, sevgiler...
Gününüz güsel mutlu huzurlu geçsin inşallahh
Çilekimm saol bebişim bugün daha iyiyim sanırım dün baya zorladı beni ağrılar:44:

Frezyaaaaaa niyeeee 2013 e sadece yazdın bakıyım sen bisi özlememişsin belliiii

USG ye girecek olan arkadaşım biras daha geç girsen bence daha iyiydi genelde 22 haftalarda giriliyor biras daha net oluyor bebişler, ama doktorun şimdi istediyse yinede görürsün illaki bebişinin yüzünü ama ne kadar ayrıntılı olur bilmiyorumm

Merhaba kizlar,
Gunaydin hepimize insallah guzel bir gun olur...
Baya zamandir foruma girmiyorum o yuzden hic bir seyi takip edemedim cokca problemli bir hamilelik oluyor benim acimdan Allah yardimcimiz olsun oglusumla insallah...

20. Haftaya geldik biz de doktor 20de ayrintili cektir getir dedi ne yapacagimi bilemez haldeyim suan hafta bitti nereye nasil cektirsem karar veremedim hala sizler neler yaptiniz? Bursa'da cektiren var mi daha evvel ?

hayırlı sabahlar

evinizden sağlık, mutluluk, huzur, sevgi, saygı, birlik ve beraberlik

eksik olmasın inşallah ....

Mrb.bende arada yazan mart annesi:)
Ayrıntılıya girecek arkadaşlar en iyi hafta 22+3-22+5 arasıymış.Ben ilk hamileliğimde 16.haftada bebekte bi sorun görüldüğü için ayrıntılıya gönderildim.Doç.dr.peritinalogtu gittiğim.Bana dediki 22+5 te tekrar gel ama erken gelme kalp oluşumunu tam olarak o zaman tamamlıyor demişti.Şimdiki 2.gebeliğim 22+3 e randevu aldım aynı doktordan.Biraz sabredin bence.

Günaydın güselim, RABBİM yardımcın olsun..
Takviminde 19 haftanın içindesin gözüküyor sanırım.. Eğer doktorun istediyse yaptırıcan tabi ama benimde bildiğim 22 haftalarda daha iyiymiş..
Bursada arkadaşımız ebah var ama oda daha girmedi.. Doktorun sana yer önermedimi acaba

Günaydın dünyalar güzeli anneler ve mini mini bebişler

Bugün ankara yağmurlu ve hava çok kapalı ama ona rağmen çok mutlu uyandım güne güzel başladım

Bugün hava nasıl olursa olsun hepinizin içi bol güneşli mutlu olsun

kulağım çınlıyordu bende diyordm kim beni anıyor,minik şekercikmiş

günaydın anneler ve bebeleri
bulutlu bir bursa sabahından sevgiler,
gün geçtikçe işe gelmek zorlaşıyor,2 hafta önce mesaiye gelemem dediğinde işten çıkaraydılar eyiydi de kovmadılar ocak 15'e kadar kar-yağmur-çamur işler beni ve kızımı bekler...bankanın parasını ben ve kızım kurtarıcaz
iyice sinirli asabi-huysuz manyak bişey oldum trafikte resmen o sabırsız tipler vardır ya herşeye korna çalan onlardan oldum,önüme geçene kızıyorum yanımdan geçene küfür ediyorum ne oluyorum ben böyle biri beni zaptetsin...
bir elbisem vardır dün akşam deneyeyim istedim bayramda giyerim diye....ennnneeeeeee ne olmuşum böyle kalçalarım olmuş kocaman elbise geçmedi bende üzüldüm salonda sessiz sakin yattım eşim geldi ne oldu yüzün düşmüş dedi bende o sinirle "ne yapayım analı kızlı popo büyütüyoruz" dedim eşimde aslında farkındaymış genişlediğimin normaldir iyi güzel dedi ama akşamdan beri arkama yanıma baka baka hal oldum....genişliyorum galiba ben hamileyim
bursalı arkadaşım bebeğin hayırlı olsun 20/10 tarihinde gidicem ben doktora ama hastane kendisimi çekecek detaylı ultrasonu yoksa başka yere mi gönderecek hiçbir fikrim yok.....doktor amcamız ne derse o

Tesekkurler canim amin cumlemize yardim etsin yaradanim insallah...
O takvimi bir turlu dogru yazmadim zaten ultrason ne yazarsa ya da doktor ne derse o haftayi kabul ediyorum ben de:26:
Doktorum yaptir dedi ama Yer onermedi acikcasi bugun tekrar arayacagim acibademe gidiyorum biraz tuzlu diye doktorum hastane disinda yaptir gel diyor genelde sanirim ondan soylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…