Ahanda demin yazdigim sey canim
Kızlar sabahtan beri rahmimin sol tarafını içten bişey çiziyo gibi oluyo azcık yanıyo bunu yaşayan var mı aceba ? :18:
Ay ama ne biliyim acıyo desen acımıyo acımıyo desen acıyo anlamadım ben de teşekkür ederim bilgilendirdiğin için cnm
hoşgeldin kaçak seniiiii :))) inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm Rabbim gönlünüze göre versin
Kızlar sabahtan beri rahmimin sol tarafını içten bişey çiziyo gibi oluyo azcık yanıyo bunu yaşayan var mı aceba ? :18:
Kizlar hazir evdeyken yarin tetanoz olcam cok aciyomus cok korkuyorum:18::18:
Kizlar hazir evdeyken yarin tetanoz olcam cok aciyomus cok korkuyorum:18::18:
Merhaba kizlar,
Gunaydin hepimize insallah guzel bir gun olur...
Baya zamandir foruma girmiyorum o yuzden hic bir seyi takip edemedim cokca problemli bir hamilelik oluyor benim acimdan Allah yardimcimiz olsun oglusumla insallah...
20. Haftaya geldik biz de doktor 20de ayrintili cektir getir dedi ne yapacagimi bilemez haldeyim suan hafta bitti nereye nasil cektirsem karar veremedim hala sizler neler yaptiniz? Bursa'da cektiren var mi daha evvel ?
Günaydın güselim, RABBİM yardımcın olsun..
Takviminde 19 haftanın içindesin gözüküyor sanırım.. Eğer doktorun istediyse yaptırıcan tabi ama benimde bildiğim 22 haftalarda daha iyiymiş..
Bursada arkadaşımız ebah var ama oda daha girmedi.. Doktorun sana yer önermedimi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?