2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

günaydın canım hepimiz öyleyiz merak etme herşeye bağran çağran küsen kırılan hamileliğin en güzel anlarını yaşıyoruz bence zaptetme kendini herşeyi en doğallığıyla yaşa boşver kalçalarını göbeğini bacaklarını bebeğimiz içerde iyi şükür bırak oda tadını çıkarsın

Tesekkurler canim peki hangi doktora gidiyorsun hangi hastane sanirim sizin hastanede de var eger ucuzsa oraya geleyim bari

günaydın evde ve işte çalışan emekçi anneler ve anne adayları...
bende çalışanlardanım, sabah serviste işe gelirken bebişimin bedenimde olduğunu ben burdayım dercesine hareketlerini hissttirdiğini
hissetmek ne güzel bir durum. Allah bebişlerimizi korusun Amin...

hayy maşallah canım darısı bize inşallah

Tesekkurler canim peki hangi doktora gidiyorsun hangi hastane sanirim sizin hastanede de var eger ucuzsa oraya geleyim bari

ben medicalpark hastanesine gidiyorum ama orada yapılıyormu bilmiyorum gidince öğrenicez...ablamda doğumunu acıbademde yaptı doktoru aylin hanımdı detaylı ultrason için rentıpa gitti....

ben medicalpark hastanesine gidiyorum ama orada yapılıyormu bilmiyorum gidince öğrenicez...ablamda doğumunu acıbademde yaptı doktoru aylin hanımdı detaylı ultrason için rentıpa gitti....
Benim de doktorum aylin hanim cok severim kendisini ablamin da oydu
Ama ablam acibadem de yaptirmisti ben daha ekonomik olsun diyorum bir ren tipa da sorayim tesekkurler ilgilendigin icin

Benim de doktorum aylin hanim cok severim kendisini ablamin da oydu
Ama ablam acibadem de yaptirmisti ben daha ekonomik olsun diyorum bir ren tipa da sorayim tesekkurler ilgilendigin icin

ne demek burada birbirimize destek oluyoruz-yardımcı oluyoruz....

Ebahhhh aynı dertteyim güselim,, herşey iyi güselde bu kalça genişlemesi fena bir durummm:26::26:
Geçen bir arkadaş gelki bize, dedimki nasıl kg almışmıyım biras almışsın genişlemiş gibisin dedi çocuk

Eşimde hemen oğlum sus sonra morali bozuyluyor almadın desene dedi, daha çok moralim bozuldu
Prenseslerimiz biras bizi dağıtıyor ama olsun canları sağolsun artık onların iyi olsunlarda biz eski formumuza elbet döneris ALLAH ın iziniylee

Bütün arkadaşlar hoş geldiniz tekrardannn

cnm bende fatihteki medical parka gidiyorum.burda detaylı usg yok.dr beni başka bi tanıdığına yönlenddirdi oda bayağı tuzlu.300 tl istedi.ona gitmiycem.diğer doktorum yapıyormuş.200 tl dedi bende tama dedim.şimdi bugun ondan haber bekliyorum bugun yaptırabilirim.

anladım canım teşekkür ederim...300 ise iyiymiş,bundan 2 ay önce iş arkadaşım eşi çektirdi 500 TL.özel görüntüleme merkezinde...bende epey korktum....2'li teste bile 240 TL.ödeme yaptık ki sanırım bu topikte benden safı yok....

Yok kıs saflık demeyelimde, insan bilinçsinz oluyor ilk zamanlarda. Hem ne yapacağını bilmez oluyor hem feda olsun diyor bi yandan

saflık değil aslında.ilk heyecan olduğu için.herşey iyi olsun güzel olsun doğru olsun dendiği için.ilkliğin verdiği panikle böyle şeyler oluyor.ben bebğimin down sendromu şüphesi var diye ne doktoralara başvuruyorum.bu ayki maaşım kızımın muaynesine gidiyor.yeterki iyi olsun,canı sağolsunda.

çalışınca böyle oluyor,hamile olduğumu söylediğimde kontrollerini ona göre ayarla mesai saatlerine denk gelmesin diye daha bebem kan pıhtısıyken söylediler.yoksa devlet hastanesinde de yaptırsam aynı şeydi...mecburen haftasonu diye kendi hastanemde yaptırdım resmen resmi köleyiz...onu yapma bunu yapma....off yani...

günaydın arkadaşlar..birşey sorcaktım size bi kaç gündür su gibi akıntım var sizde de oluuyormu acaba bebeğin sıvısı değildir inşallah korkuyorm ister istemez..

günaydın arkadaşlar..birşey sorcaktım size bi kaç gündür su gibi akıntım var sizde de oluuyormu acaba bebeğin sıvısı değildir inşallah korkuyorm ister istemez..

canım akıntı bendede çok fazla ama hiç bi zaman su gibi olmadı ama kanam yok ise korkma bence bilmiyorum bu benim şahsi düşüncem belki yanlıştır seni yanıltmakta asla istemem dr arayıp sorma şansın varsa muhakkak ara sor bence ciddi bişi değildir merak etme

bu haftalarda akıntı normalmiş,çünkü bebeğin cildi krem ile kaplanmaya başladı,kokulu ve farklı renkte olmadığı sürece bir sorun olmadığını söylemişti doktorum....

bu haftalarda akıntı normalmiş,çünkü bebeğin cildi krem ile kaplanmaya başladı,kokulu ve farklı renkte olmadığı sürece bir sorun olmadığını söylemişti doktorum....

ama akıntı diil ki bildiğin su yani blmıyorum randevu aldım bugün bakalm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…