günaydın arkadaşlar..birşey sorcaktım size bi kaç gündür su gibi akıntım var sizde de oluuyormu acaba bebeğin sıvısı değildir inşallah korkuyorm ister istemez..
bu haftalarda akıntı normalmiş,çünkü bebeğin cildi krem ile kaplanmaya başladı,kokulu ve farklı renkte olmadığı sürece bir sorun olmadığını söylemişti doktorum....
ama akıntı diil ki bildiğin su yani blmıyorum randevu aldım bugün bakalm.
en iyisini yaparsın canım şimdi biz ne desek seni yanıltırız gönlünün ferah olması için dr gitmen daha önemli hayrılı sonuçlarla dön gelince haber ver bizede
tamam cnm.Burdan yazarım size de.zaten bi sürü sorun var gebeliğimde bide bebeğin suyu azalıyor olmasın:18:
yok daha neler canım öle bişi yoktur çocuğun suyu sarı ve sümük gibi oluyo ablamdan biliyorum suyu geldiğinde sapsarı su ve sümük gibiydi sendeki başka bişeydir bence
tamam cnm.Burdan yazarım size de.zaten bi sürü sorun var gebeliğimde bide bebeğin suyu azalıyor olmasın:18:
netten falan araştırdım da canım burdaki başlıklara falan baktım öyle olanlar olmuş.normal şeffaf su gibi akıntıları olup bebeğin suyu azalanlar olmuş nebleym insan endişe ediyor.Allah bebeklermizi korusun inş.
merhaba kızlar 4 boyutlu ultrasona gireceğiz önümüzdeki hafta..organlrına bakılacakmış..inş. çok sağlıklıdır kuzucuğum..
çok strese giriyorum böyle durumlarda...bebişimin yüzü de görülürmü acaba bunda, yoksa daha minik old. için sonraki aylardamı belli olur ?
Günaydınnnnn güzel anneler,
bende hala bel ağrısıyla cebelleşiyorum yatıyorum ağrıyor kalkıyorum ağrıyor sanırım benim fıtık nüksetti((
bende hala bel ağrısıyla cebelleşiyorum yatıyorum ağrıyor kalkıyorum ağrıyor sanırım benim fıtık nüksetti((
günaydınlarrr kızlarrrr....
Bugunu hep cuma gıbı yasadım ama persembe oldugunu ıdrak ettım sonunda ve bu bnm ıcın hıc kolay olmadı
Akıntısı olan arkadasım su gıbı akıntı olmaması gerek doktorunu ara ve gıt derım bızıde haberdar et ...
Skrn canım benım gonlunu ferah tut gelısmelerı bıze hbr ver napıosun mesela suan doktora gıdıorum demıssın naptın hangı testlerı falan yaptırdın hbr ver arkadasım bızı merakta bırakma anlat kı yanında oldugumuzu hıssettırelım sana canım bnm yalnız basa cıkmak yalnız hıssetmek kolay dııl ztn hormonlarımız altust olmus durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?