Oooo maşallah canım iyi olmana sevindim.. Ya kıskanırmıyım hiç ben seniiiii
Frezya ya takılmak olsun amaç iştee
RABBİM yardımcın olsun o doktorla işin zor orda inşallah gerek kalmas bi daha ona gitmeye..
Sağol canım
Gerçekten zor. Umarım birdaha yüzünü görmeye gerek kalmaz o salak doktorunHergün clexane iğne vuruluyorum Onu yazdırmaya gittim. Adam herşeyi kitaptan bakıyor .Ne yazmam lazım!.. Tanıya ne demek lazım!. Ağrılarım var işe gidemiyorum rapor yazın dedim. Ben şimdi ağrın var diye sana rapor mu vereyim. Tanıya ağtrısımı varmış yazayım diyor salak şey. Önceden düşük yaptığımı söyledim. Kaygılarımda fazla ama. Ne diyim doktor diye atamışlar buraya. Daha komiği birde bu hastanenin başhekimi.
Offff... 8 gün kaldı doktora gitmeye. geçmek bilmiyor artık şu günlergün yaklaştıkça da aklıma kötü kötü şeyler geliyor. bizim doktorumuz da biraz gamsız herhalde. ikili sonucumu bana üçlü için geldiğinde öğrenirsin demişti. onu bile bilmiyorum :26::26::26::26::26::26::26::26: aklıma hep tuhaf tuhaf şeyler üşüşüyor
Oooo maşallah canım iyi olmana sevindim.. Ya kıskanırmıyım hiç ben seniiiii
Frezya ya takılmak olsun amaç iştee
RABBİM yardımcın olsun o doktorla işin zor orda inşallah gerek kalmas bi daha ona gitmeye..
Sağol canım
Gerçekten zor. Umarım birdaha yüzünü görmeye gerek kalmaz o salak doktorunHergün clexane iğne vuruluyorum Onu yazdırmaya gittim. Adam herşeyi kitaptan bakıyor .Ne yazmam lazım!.. Tanıya ne demek lazım!. Ağrılarım var işe gidemiyorum rapor yazın dedim. Ben şimdi ağrın var diye sana rapor mu vereyim. Tanıya ağtrısımı varmış yazayım diyor salak şey. Önceden düşük yaptığımı söyledim. Kaygılarımda fazla ama. Ne diyim doktor diye atamışlar buraya. Daha komiği birde bu hastanenin başhekimi.
Arkadaslar merhaba;
Bende ins 23 Mart'ta bebeğimi kucağıma alacağım.birsey sormak istiyorum herhangi bir spor yada pilates yürüyüş falan yapiyormusunuz?birde kilo artışınız nasil?bu ayda en fazla kac kilo aldınız.
Arkadaslar sürekli soru soran bir tip gibi oldum amaaranızda tup bebek ile hamile kalan varmi? Benim tup bebek Dr um onun icin kilo artışım olduğunu söyledide onun icin merak ediyorum.vucut su ve ödem tutuyor falan dedi.dogrumu acaba??
Yuh yaniii... Sen nerdeysin canım pekii
Borçka/Artvin
Türkiyenin ve medeniyetin bittiği yer
Yuh yaniii... Sen nerdeysin canım pekii
Borçka/Artvin
Türkiyenin ve medeniyetin bittiği yer
Hoş geldin canım. Hayırlısıyla inşallah bebişini kucağına almak nasip olur..
Ben spor yapmıyorum çok istiyorum ama fırsat olmuyor yürüyüş dersen, sabah 20 dk akşam 20 dk yürüyorum ancak
Kg mu şuanda bilmiyorum 20 gündür gitmedim dr cmrt gidicem ama o zaman yazarım ...
Ben susam+badem+fındık yağı kullanıyorum şimdilik.. Kreme sonra geçices dedi dr
Canm bende clexane kullaniyorum daha once dusuk yaptigim icin sorun cikmadi ama tedbir olarak kullaniyorum.hayirlisiyla su gunleri atlatsak .Allah yardimcin olsun.sende pihtilasma sorunu saptandimi yoksa onlem olarakmi kullaniyosun clexane
Arkadaslar sürekli soru soran bir tip gibi oldum amaaranızda tup bebek ile hamile kalan varmi? Benim tup bebek Dr um onun icin kilo artışım olduğunu söyledide onun icin merak ediyorum.vucut su ve ödem tutuyor falan dedi.dogrumu acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?