2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar sağolun c.tesi günü gittim buna benzer ağrılarlardan dolayı baktı normal bişi yok dedi sanırım genişleme ağrıları bendede fıtık olduğundan biraz ağır geçecek gibi (( P.tesi dörtlü testim var gittiğimde tekrar sorayım bari ...

Oooo maşallah canım iyi olmana sevindim.. Ya kıskanırmıyım hiç ben seniiiii
Frezya ya takılmak olsun amaç iştee
RABBİM yardımcın olsun o doktorla işin zor orda inşallah gerek kalmas bi daha ona gitmeye..

Şapkalar, battaniyeler örülmeye başlanmış süpersizniz ya

Öncelikle çok şükür bugün iyiyim. İshal ve kusma gitti. Hafif karın ve kasık ağrısı devam ediyor sadece. Kendi doktorum bütün ilaçlarımı kesmemi söyledi. Gıda zehirlenmesi de olabilir su içmeye devam dedi. Allah burdaki doktorun eline beni düşürmesin diyorum. Sağlık burda çok kötü kızlar ya Doktorun odasına aynı anda 4-5 hasta falan alıyorlar. Çağ dışı, insanlık dışı. Offf biran önce İstanbuluma geri dönmek istiyorum

-Bahar' cım kızını tebrik ederim. Allah güzel ömürler versin prensesine
-Frezya sağol canım (Şekercik kıskanma:) ya hastaydım ben.) Bebeğim yine çok hareketliydi. Doktor sadece iyi görünüyor dedi. Boyunu posunu ölçmeyi beceremedi ama erkek gibi dedi. Aman sağlıklı olsunda hiç önemli değil cinsiyet.
-Ebah'cım topik öğretmenle doluydu. Tek bankacı sanıyordum kendimi. Sevindim nedense33:
-Twety- Ysmn geçmiş olsun. İyi haberlerle gelin.
-Ya kissem iyice kayboldu.[/QUOTE]

Offff... 8 gün kaldı doktora gitmeye. geçmek bilmiyor artık şu günler gün yaklaştıkça da aklıma kötü kötü şeyler geliyor. bizim doktorumuz da biraz gamsız herhalde. ikili sonucumu bana üçlü için geldiğinde öğrenirsin demişti. onu bile bilmiyorum :26::26::26::26::26::26::26::26: aklıma hep tuhaf tuhaf şeyler üşüşüyor

Canım aklına kötü şeyler getirme, eğer doktorundanda memnun değilse çok geçmeden değiştiremesmisin ?

Yuh yaniii... Sen nerdeysin canım pekii

Canm bende clexane kullaniyorum daha once dusuk yaptigim icin sorun cikmadi ama tedbir olarak kullaniyorum.hayirlisiyla su gunleri atlatsak .Allah yardimcin olsun.sende pihtilasma sorunu saptandimi yoksa onlem olarakmi kullaniyosun clexane

Arkadaslar merhaba;
Bende ins 23 Mart'ta bebeğimi kucağıma alacağım.birsey sormak istiyorum herhangi bir spor yada pilates yürüyüş falan yapiyormusunuz?birde kilo artışınız nasil?bu ayda en fazla kac kilo aldınız.

selam kızlar,

sabah biraz yoğundum yazamadım bulduğum ilk boşluktada kendime mini dikiş makinası aldım internetten. çok hevesim vardır. ben iyice kafayı yedim

detaylı ultrasonlar konuşulmuş özel hastanelerde o kadar pahalı mı ya allahım napcaz... devlette yapılmıyor mu acep bu?

çatlak için önlem soranlara ben cansın bebe yağı kullanıyorum, birde bi krem var adını hep unutuyorum lierac değil ama, nemlendiriyo onu kullanıyorum. o bitince lierac alcam...

ama göğüsüm ve kalçamda ki eski çatlaklarım ortaya çıktı malesef önleyemedim...

Arkadaslar sürekli soru soran bir tip gibi oldum amaaranızda tup bebek ile hamile kalan varmi? Benim tup bebek Dr um onun icin kilo artışım olduğunu söyledide onun icin merak ediyorum.vucut su ve ödem tutuyor falan dedi.dogrumu acaba??

Hoş geldin canım. Hayırlısıyla inşallah bebişini kucağına almak nasip olur..
Ben spor yapmıyorum çok istiyorum ama fırsat olmuyor yürüyüş dersen, sabah 20 dk akşam 20 dk yürüyorum ancak
Kg mu şuanda bilmiyorum 20 gündür gitmedim dr cmrt gidicem ama o zaman yazarım ...
Ben susam+badem+fındık yağı kullanıyorum şimdilik.. Kreme sonra geçices dedi dr

Bu konuda bi bilgim yok canım malesef

Tup bebekte kullanilan ilaclarla alakali olabilir catlatma ignesi progesteron falan kullanilio bildigim kadariyla.kilo alimina sebep olurmu bilmem.benim arkadasimin yumurtlama sorunu icin ilac kullanmisti dr o zaman kilo alabilirsin diye solemisti.ilaclar etkili demekki sonucta hormon

Hosbukduk şeker;
Âmin canım ins hepimiz saglikla sorunsuz alırız meleklerimizi kucağımıza.cvp verdigin icin TSK ederim benimde cuma gunu kontrol.bakalim cinsiyet ogrenicez:)bana Dr mustela verdi onu kullanıyorum ama bazı sitelerde olumsuz yorumlarda okudum onun icin fikrinizi almak istedim.

Canm bende clexane kullaniyorum daha once dusuk yaptigim icin sorun cikmadi ama tedbir olarak kullaniyorum.hayirlisiyla su gunleri atlatsak .Allah yardimcin olsun.sende pihtilasma sorunu saptandimi yoksa onlem olarakmi kullaniyosun clexane

Canım benimde düşüğüm oldu. Bu bebişimde tüp bebek bu nedenle pıhtılaşma bakılmadan önlem olarak verdi. Muhtemelen 8.aya kadar kullanacağız. Bebişler sağlıklı olsun da biz kevgire dönelim önemli değil

Merhaba canım. Bende tüp bebek ile hamileyim. Ben 62 kg ile hamile kaldım. İkizdi. OHSS oldum baya bir ödem falan oldu. Sonra OHSS iyileşmesi ile şişkinliğim biraz azaldı. Bugün 17. haftama girdim. malesee bir bebiş gitti. Şuan 65 civarındayım. Sen kaç kilo aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…