Canım benimde düşüğüm oldu. Bu bebişimde tüp bebek bu nedenle pıhtılaşma bakılmadan önlem olarak verdi. Muhtemelen 8.aya kadar kullanacağız. Bebişler sağlıklı olsun da biz kevgire dönelim önemli değil
kızlar biraz önce arkadaşım geldi bebeğimin cinsiyeti belli değil falan die konuştuk kızda bana dediki "aman canım sağlıklı olsun o yeter dedi bizim bi yakınla uğraşıyoruz bizde 10 gün önce doğum yaptı dr kız dedi bunlarda her hazırlığını kız die yaptı meğer çocuk çift cinsiyetliymiş erkek testisteronları oluşmuş ama dışı oluşmamış vede kız gibi durmuş 1 sene böle yaşicak ve 1 sene sonra erkek organı ameliyatla eklencek" dedi offffftüylerim diken diken oldu anlatamam ne zorluklar var rabbim hepimizin evladını sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin
Allahım sen esirge yarabbim. Arkadaşın Allah yardımcısı olsun. Çok zor bir durum. Kimseye da yaşatmasın. AMİNNNNNN
slm kızlar dün bebegimin cinsiyetini ögrendik çok mutluyum:)
Yuh yaniii... Sen nerdeysin canım pekii
Borçka/Artvin
Türkiyenin ve medeniyetin bittiği yer
Kankam askerliğini orda yapmıştıı
Çok güsel bir yer ama demekki gelişmemiş bi yer
Canım doğa olarak güzel ama. Tatil amaçlı gelirsen. Uzun kalmamak gerekiyor. Yağmur çok sık yağıyor. Yağmur yağınca sular kesiliyor. Hepsini geçtim en büyük sorun doktor. Şubat ayında hamileydim. Kanamam başladı. Borçkada ozaman kadın doğum bölümü yoktu. (Gerçi şimdi doktor geldi de ne oldu? )Artvine gitmek zorunda kaldım. Onlarında ultrasonu çalışmıyordu. Bu sefer Trabzona gittim. O kanamayla malesef bebeğimi kaybettim. Şubat ayı bir an önce gelsin ve bu medeniyetsiz yerden biran önce kurtulup İstanbuluma döneyim. Tabi burda kalanlarada Allah yardım etsin....
Merhaba canım. Bende tüp bebek ile hamileyim. Ben 62 kg ile hamile kaldım. İkizdi. OHSS oldum baya bir ödem falan oldu. Sonra OHSS iyileşmesi ile şişkinliğim biraz azaldı. Bugün 17. haftama girdim. malesee bir bebiş gitti. Şuan 65 civarındayım. Sen kaç kilo aldın
Kankam askerliğini orda yapmıştıı
Çok güsel bir yer ama demekki gelişmemiş bi yer
Canım doğa olarak güzel ama. Tatil amaçlı gelirsen. Uzun kalmamak gerekiyor. Yağmur çok sık yağıyor. Yağmur yağınca sular kesiliyor. Hepsini geçtim en büyük sorun doktor. Şubat ayında hamileydim. Kanamam başladı. Borçkada ozaman kadın doğum bölümü yoktu. (Gerçi şimdi doktor geldi de ne oldu? )Artvine gitmek zorunda kaldım. Onlarında ultrasonu çalışmıyordu. Bu sefer Trabzona gittim. O kanamayla malesef bebeğimi kaybettim. Şubat ayı bir an önce gelsin ve bu medeniyetsiz yerden biran önce kurtulup İstanbuluma döneyim. Tabi burda kalanlarada Allah yardım etsin....
kızlar biraz önce arkadaşım geldi bebeğimin cinsiyeti belli değil falan die konuştuk kızda bana dediki "aman canım sağlıklı olsun o yeter dedi bizim bi yakınla uğraşıyoruz bizde 10 gün önce doğum yaptı dr kız dedi bunlarda her hazırlığını kız die yaptı meğer çocuk çift cinsiyetliymiş erkek testisteronları oluşmuş ama dışı oluşmamış vede kız gibi durmuş 1 sene böle yaşicak ve 1 sene sonra erkek organı ameliyatla eklencek" dedi offffftüylerim diken diken oldu anlatamam ne zorluklar var rabbim hepimizin evladını sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin
Merhaba2013;
Senin kilo alimin normal 16+4 haftalık hamileyim ben 57 ile hamile kaldım suan 62 kg. Maalesef(bu cok moralimi bozuyor yemek cok yemiyorum zaten bulantilarim yeni yeni hafifletdi ama meyve cok yiyorum onun icin mı bu kadar aldım bilmiyorum cuma gunu Dr kbt var soracağım bakalim .allah saglik la kucağına almayı nasip etsin arkadasım cok zorlu bir süreçten geçtik çünkü Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Şubat ayında nasıl dönüyosunuz görev falan mı bitiyor orda?
Hadi bakalım inşallah kurtulursun ordaki insanların yaşamı zor o zaman :18:
Evet canım eşimin görevi nedeniyle geldik 2 seneliğine. Şubatda 2 senemiz dolacak. Çok şükür. Allah dan doğumumuz Mart ayında
Merhaba arkadaşlar sabah size yazmıştım süürekli su gibi akıntım var diye doktordan döndüm şimdi iyice moralimiz bozdu..4lü testin çok riskli amniyo yaptırmak zorundasın gibi konuştu.bende detaylıda bir sorun çıkmadı yaptırmak istemyorum dedm.oda detaylıda belli olmuyor dedi.sonra benim arada lekelenmelerim oluyor onu sordum.downlu bebeklerde olabilir öyle lekelenmeler dedi sanki bebeğim öyleymiş gibi.iyice korkuttu beni.
Merhaba arkadaşlar sabah size yazmıştım süürekli su gibi akıntım var diye doktordan döndüm şimdi iyice moralimiz bozdu..4lü testin çok riskli amniyo yaptırmak zorundasın gibi konuştu.bende detaylıda bir sorun çıkmadı yaptırmak istemyorum dedm.oda detaylıda belli olmuyor dedi.sonra benim arada lekelenmelerim oluyor onu sordum.downlu bebeklerde olabilir öyle lekelenmeler dedi sanki bebeğim öyleymiş gibi.iyice korkuttu beni.
Canım ben bugün 16+0 yani 17ye girdim. sen benden 4 gün öndesin kg olarak da 1-1,5 civarı boşverrr. Hiç önemli değil.Bizim çocuklar koç burcu olacak. Hareketli ve zor bebekler olurlarmış. Ozaman göbiş falan da kalmaz
[/QUOTE]Oooo maşallah canım iyi olmana sevindim.. Ya kıskanırmıyım hiç ben seniiiii
Frezya ya takılmak olsun amaç iştee
RABBİM yardımcın olsun o doktorla işin zor orda inşallah gerek kalmas bi daha ona gitmeye..
Şapkalar, battaniyeler örülmeye başlanmış süpersizniz ya
Öncelikle çok şükür bugün iyiyim. İshal ve kusma gitti. Hafif karın ve kasık ağrısı devam ediyor sadece. Kendi doktorum bütün ilaçlarımı kesmemi söyledi. Gıda zehirlenmesi de olabilir su içmeye devam dedi. Allah burdaki doktorun eline beni düşürmesin diyorum. Sağlık burda çok kötü kızlar yaDoktorun odasına aynı anda 4-5 hasta falan alıyorlar. Çağ dışı, insanlık dışı. Offf biran önce İstanbuluma geri dönmek istiyorum
-Bahar' cım kızını tebrik ederim. Allah güzel ömürler versin prensesine
-Frezya sağol canım (Şekercik kıskanma:) ya hastaydım ben.) Bebeğim yine çok hareketliydi. Doktor sadece iyi görünüyor dedi. Boyunu posunu ölçmeyi beceremedi ama erkek gibi dedi. Aman sağlıklı olsunda hiç önemli değil cinsiyet.
-Ebah'cım topik öğretmenle doluydu. Tek bankacı sanıyordum kendimi. Sevindim nedense33:
-Twety- Ysmn geçmiş olsun. İyi haberlerle gelin.
-Ya kissem iyice kayboldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?