2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Banada son aya kAdar kullAn dedi.yeterki saglikli olsun bebekler napalim katlanicaz bazi seylere.bunada sukur

kızlar biraz önce arkadaşım geldi bebeğimin cinsiyeti belli değil falan die konuştuk kızda bana dediki "aman canım sağlıklı olsun o yeter dedi bizim bi yakınla uğraşıyoruz bizde 10 gün önce doğum yaptı dr kız dedi bunlarda her hazırlığını kız die yaptı meğer çocuk çift cinsiyetliymiş erkek testisteronları oluşmuş ama dışı oluşmamış vede kız gibi durmuş 1 sene böle yaşicak ve 1 sene sonra erkek organı ameliyatla eklencek" dedi offfff tüylerim diken diken oldu anlatamam ne zorluklar var rabbim hepimizin evladını sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin

Allahım sen esirge yarabbim. Arkadaşın Allah yardımcısı olsun. Çok zor bir durum. Kimseye da yaşatmasın. AMİNNNNNN

Merhaba2013;
Senin kilo alimin normal 16+4 haftalık hamileyim ben 57 ile hamile kaldım suan 62 kg. Maalesef(bu cok moralimi bozuyor yemek cok yemiyorum zaten bulantilarim yeni yeni hafifletdi ama meyve cok yiyorum onun icin mı bu kadar aldım bilmiyorum cuma gunu Dr kbt var soracağım bakalim .allah saglik la kucağına almayı nasip etsin arkadasım cok zorlu bir süreçten geçtik çünkü Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Şubat ayında nasıl dönüyosunuz görev falan mı bitiyor orda?
Hadi bakalım inşallah kurtulursun ordaki insanların yaşamı zor o zaman :18:

Allah'im tüylerim urperdi Rabb'im sağlıklı eli ayağı duZgun guzel evlatlar nasip etsin kiz erkek hiç fark etmez saglik olsunda ne olursa olsun.

Canım ben bugün 16+0 yani 17ye girdim. sen benden 4 gün öndesin kg olarak da 1-1,5 civarı boşverrr. Hiç önemli değil.Bizim çocuklar koç burcu olacak. Hareketli ve zor bebekler olurlarmış. Ozaman göbiş falan da kalmaz

Merhaba arkadaşlar sabah size yazmıştım süürekli su gibi akıntım var diye doktordan döndüm şimdi iyice moralimiz bozdu..4lü testin çok riskli amniyo yaptırmak zorundasın gibi konuştu.bende detaylıda bir sorun çıkmadı yaptırmak istemyorum dedm.oda detaylıda belli olmuyor dedi.sonra benim arada lekelenmelerim oluyor onu sordum.downlu bebeklerde olabilir öyle lekelenmeler dedi sanki bebeğim öyleymiş gibi. iyice korkuttu beni.

Çok Büyük geçmiş olsun. çok üzüldüm. ama çevremizde var örnekler. çok büyütüp de yıpranmamak lazım. benim de eşimin bir tanıdıgı varmış. kaç yasına kadar kız gibi yasamış o sonra erkekliği secti.hormonları agır bastı galiba. ve ameliyatla erkek gibi yasamaya devam ediyor. ben eşim bana söyleyene kadar hiç anlamadım tipinden. ama diyor ki kız iken de saçlar upuzun tam bir kız gibiydi. çocuk da cok iyi.. çevre cok önemli. ayrıca .çok ileri yaslara kalmadan hhalledilmesi kişinin psikolojisi açısından da cok önemli

Bu arada bir dahaki gebeliğim olursa insallah. 3 lü test filan yaptırmayı hiç düşünmüyorum. kabus gibi 2 gün yasadık eşimle. testlerim okadar tezat çıktyı ki. ya sekreterin hatası yüzünden ya da kapitalizm yüzünden birinde risk az birinde cok yüksek çıktı. ve neticede amniyosenteze karar verdik. böyle bir tecrübeyi de yasamıs oldum. ve ben şimdi gün daha yatmaya mahkumum. ama en azından bilicem ki çocugum saglıklı mı değil mi ??
ben 2li ve 3lü yapma karşıtı oldum resmen

Arkadaşım çok geçmiş olsun. Şimdi ne desem seni rahatlatamam biliyorum. Lütfen başka doktorlara da git hemde bir an önce. Şuan zaten çok hassasız birde bu duydukların seni ve bebeğini dahada yıpratmasın. Arkadaşlar da daha evvel örnekler verdiler. Benimde bir tanıdığım var. Onada amnisontez dediler o yaptırmadı. Ama son ana kadarda hep endişe içindeydi. Allahıma şükür sağlıklı bir bebeği var şimdi 10 aylık falan. Dualarım seninle arkadaşım bir an evvel güzel haberler alıp feraha kavuşmanı diliyorum.

canım oncelıkle gecmıs olsun .. akıntın ıcın ne dedı ??2 lı ve 3 lu testlerının sonucu ne ?? burda cogu kısı 3 luden nsra ayrıntılıya gırıo 4 lu yaptırmadık gıbı bısı hıcbırımız en guvenılırı 2 lı ve 3 lu cunku...down lu bebekte lekelenme olur gıbı bısı hıc duymadım lekelenme herkeste olabılen tamamen rahım ve keseyle alakalı bısı dıe bılıorum sasırdım bu yoruma ...ayrıca bu testler rısklı gosterıp sonucu tertemız bebekler var bunu unutma derım rısk kac bu arada ?

4 lu test bende yaptirmistim 4 degere bakilio.hangisi yuksek cikti acaba testin elindemi degerlere baktinmi.ikili test sonuclarin nasil cikmisti ikili testin daha belirleyici oldugunu duymustum.hemen moralini bozma.Allah yardimcin olsun bol dua et

Canim doğru diyorsun ana Haziran'da Abi'm eşi dogum yaptı 22 kg aldı öyle kötü olduki cok yırtıldı falan öyle olmaktan korkuyorum neyse ins enaz kg ile alırız civcivleri kucağımıza:)

[/QUOTE]
yaaaa nasıl kaybolurum burdayım burda şimdi geçmişi okumaya çalışıyorum bide hediye alacağım arkadaşın cinsiyeti belli değildi onu bulmaya çalışıyorum belli olmuş mu diye face de yetişmeye çalışıyorum

Canım ikili testte sonuç nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…