Canim doğru diyorsun ana Haziran'da Abi'm eşi dogum yaptı 22 kg aldı öyle kötü olduki cok yırtıldı falan öyle olmaktan korkuyorum neyse ins enaz kg ile alırız civcivleri kucağımıza:)
Canim doğru diyorsun ana Haziran'da Abi'm eşi dogum yaptı 22 kg aldı öyle kötü olduki cok yırtıldı falan öyle olmaktan korkuyorum neyse ins enaz kg ile alırız civcivleri kucağımıza:)
Merhaba arkadaşlar sabah size yazmıştım süürekli su gibi akıntım var diye doktordan döndüm şimdi iyice moralimiz bozdu..4lü testin çok riskli amniyo yaptırmak zorundasın gibi konuştu.bende detaylıda bir sorun çıkmadı yaptırmak istemyorum dedm.oda detaylıda belli olmuyor dedi.sonra benim arada lekelenmelerim oluyor onu sordum.downlu bebeklerde olabilir öyle lekelenmeler dedi sanki bebeğim öyleymiş gibi.iyice korkuttu beni.
2013 buarada cinsiyet bellimi sizin??
2 gündür yoktum sabahdan beri hem çalışıyorumm hemde neler neler konuşulmuş maaşallahınız var
Şapkalar, battaniyeler örülmeye başlanmış süpersizniz ya
Öncelikle çok şükür bugün iyiyim. İshal ve kusma gitti. Hafif karın ve kasık ağrısı devam ediyor sadece. Kendi doktorum bütün ilaçlarımı kesmemi söyledi. Gıda zehirlenmesi de olabilir su içmeye devam dedi. Allah burdaki doktorun eline beni düşürmesin diyorum. Sağlık burda çok kötü kızlar yaDoktorun odasına aynı anda 4-5 hasta falan alıyorlar. Çağ dışı, insanlık dışı. Offf biran önce İstanbuluma geri dönmek istiyorum
-Bahar' cım kızını tebrik ederim. Allah güzel ömürler versin prensesine
-Frezya sağol canım (Şekercik kıskanma:) ya hastaydım ben.) Bebeğim yine çok hareketliydi. Doktor sadece iyi görünüyor dedi. Boyunu posunu ölçmeyi beceremedi ama erkek gibi dedi. Aman sağlıklı olsunda hiç önemli değil cinsiyet.
-Ebah'cım topik öğretmenle doluydu. Tek bankacı sanıyordum kendimi. Sevindim nedense33:
-Twety- Ysmn geçmiş olsun. İyi haberlerle gelin.
-Ya kissem iyice kayboldu.
13.haftada 2li testim yapıldı. Sanki erkek gibi dedi. Salı günü de burda bir doktora gitmiştim oda erkek gibi dedi. Biz oğluşum diye sevmeye başladık. Babası maça götürme planları bile yapmaya başladı. Artık kız çıkarsa ne olur bilmem. Ama ben ikisine razıyım. Keşkem ikizlerimden biri gitmeseydide bir kızım bir oğlum olsaydı? Senin belli mi. Bu haftada belli olur ama kızsa geç gösterirmiş.
Merhaba arkadaşlar sabah size yazmıştım süürekli su gibi akıntım var diye doktordan döndüm şimdi iyice moralimiz bozdu..4lü testin çok riskli amniyo yaptırmak zorundasın gibi konuştu.bende detaylıda bir sorun çıkmadı yaptırmak istemyorum dedm.oda detaylıda belli olmuyor dedi.sonra benim arada lekelenmelerim oluyor onu sordum.downlu bebeklerde olabilir öyle lekelenmeler dedi sanki bebeğim öyleymiş gibi.iyice korkuttu beni.
Canım benim ikili test sırasında cok erken dedi.ikili testten 1,2 hafta sonra başka bir Dr gitti aynen sizin gibi vizede erkeğe benziyor dedi.bizimki sanki kesin demişler gibi olgusum olgusun demeye başladı aynen mac planları kıyafet onları yapıyor ana yarın kesin öğreniriz ins.hayirlisi böyle imis deme öyle keske diye Allah buna saglik uzun guzel bir ömür versin ins.hersey kısmet biliyorsun.
kızlarrrrrrrrrr yardımmm edin
evde beş kiloluk pirinç poşetim vardı ağzını açmıştım eşimin arkadaşı köyden gönderdi bize bir iki kere pilav yaptım sonra hamile kaldım mide bulantılarım çok olduğu için bir daha o poşete hiç dokunmadımbirde baktım ki dün akşam pirinç kurtlanmış inanamadım o pirinci ne yapabilirimmmmm
Canım hadi hayırlısı. Allah gönlünüze göre sağlıklı bebiş versin. Ben 4lü test için 22 Ekimde İstanbula gideceğim inşallah o zaman netleştireceğiz. Bende bebeğime ismiyle hitap etmekten istiyorum.
hadiii yaao kadar da çokk birşey yapılmaz mı kii üfff üzüldüm şimdi ziyan oldu güzelim pirinç
sen onu biran önce eve dağılmadan at gitsin gülbaharcımmm
Kızlllarrrr ne yaptınız hediyelerinizi aldınızmı ne kadar meraksız mart anneleri yawssss bana kim hediye alcak diye hiçççç merak edipte sonra olmadı tabe cvp gelmeyecekte insan bir şansını dener
Ysmnmavi istanbulda yasiyorsan dr tavsiye edebilirim.riskli gebelikler uzmani.iyi oldugunu dusundugum drlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?