2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

akıntıyı sormak için gittim ama konu oralara geldi işte dörtlü test sonucumun riskli olduğunu biliyordum ama bu dr. çok kötü durumdaymışım gibi tekrar tekrar zorladı yani.

haklısın canım en iyisi akşama atayım kocama da bişey demeyim çenesinden kurtulamam sonraa

ayyy ayy hediyeleri merak ediyoruz ama ses çıkmıcak diye birşey demiyoruz bende pazartesi alıp göndermeyi düşümüyorum eee malum şimdiden alamıyorum

Farklı dr mı gittin , kendi doktorun değilmiydi

akıntıyı sormak için gittim ama konu oralara geldi işte dörtlü test sonucumun riskli olduğunu biliyordum ama bu dr. çok kötü durumdaymışım gibi tekrar tekrar zorladı yani.

Tweetyyyy ben sordum ben sordum ama cvp virmedinnn :84:
Yine yüzsüzlük edeyim mi acep KİM BANA ALICAKKKKK KIZLAR SÖLEYİN VALLA KİMSEYE DİMEMMM:119::119:

Ebah ben anladım bisim kıslar çok iştahlıı bencee

Tweetyyyy ben sordum ben sordum ama cvp virmedinnn :84:
Yine yüzsüzlük edeyim mi acep KİM BANA ALICAKKKKK KIZLAR SÖLEYİN VALLA KİMSEYE DİMEMMM:119::119:

canımmm evet söylemedimmm ama bak kendisi şimdi dayanamıcak ve ben alcam diye çıkcak ortaya belkide

yaaa en kötüsü ben biliyorum bana kim alcak (((

Benim ikili test sonucuna cok cok iyi demişti Dr şimdi bu gittiğimizde 4lumu yaptıracağız sence.

Canım benim ilk başta ikizdi. İkili testi yaptırdığım zaman daha kaybettiğim bebeğin kesesi tam olarak gitmediği için doktor soru işareti var dedi. ikizlerde 2 li testte sorunlar çıkabiliyormuş. Gerçi benim değerlerimin güzel olduğunu ama emin olalım diye 4 lüyü yapalım dedi. Muhtemelen senden başka test istemeyeceklerdir. Trasferin nerede oldu? takip de aynı yerde mi?

kızlar ya ben uykuya doamıyorum sizi okuyorum burdan ama nasıl gözlerim kapanıyo bide iş yerindeyim kafamı zor tutuyorum.

ne olacak benim bu kadar uyku halim of ya...

bu arada yarın sabah erkenden doktoruma gidiyorum. bakalım neler olacak. ona soracaklarımı bi kağıda not aldım biliyor musunuz unutuyorum çünkü hep

anası da onun yüzünden popo büyütyor normal bir insan evladının aklına bu yemekler bu saatte neden gelirki??ye elif ye sonra doğumdan sonra kilo vericem diye uğraş dur....ama ben ne yaptım çubuk kraker ve artık rengi sarı olan çayımı içtim nerde benim kızımın tostu-simiti-böreği-tatlısı

Ben netden aldım yolladım bile Cumaya anca yetişecekmiş. Ben hediyemi ..... arkadaşıma aldım hadi söylemeyeyyim Ama şöyle bir tüyo hem KK da var ham face de bilin bakalım kim ?

Evet canım tup yaptırdığımız merkezde devam ediyoruz Dr um okadar şeker ki bırakamadım .izmirdeyim ben canım irenbe tup bebekte yaptırdık.sen nerdesin??

Ben netden aldım yolladım bile Cumaya anca yetişecekmiş. Ben hediyemi ..... arkadaşıma aldım hadi söylemeyeyyim Ama şöyle bir tüyo hem KK da var ham face de bilin bakalım kim ?

hımmm dur bi tahmin edeyimmmmmm :)))) ooooooo iide bu çok zorrrr herkess var facede (( başka ipucu please:)))

e-alışveriş sitelerinden hediye gönderen arkadaşlar lütfen gönderim tarihlerine dikkat ederek gönderelim bazıları kampanya bitiminde gönderiliyormuş gecikmesin arkadaşımıza alacağınız hediye tşkler

Evet canım tup yaptırdığımız merkezde devam ediyoruz Dr um okadar şeker ki bırakamadım .izmirdeyim ben canım irenbe tup bebekte yaptırdık.sen nerdesin??

Canım ben Artvinde yaşıyorum (İnşallah Şubat da İstanbula tayinciyim) Tranferi İstanbul Bahçeci de yaptırdım. Bende çok memnun kaldım. Ama kontrole oraya gidemiyorum. Oldukça uzak :)) Sen şuan claxaneden başka ne ilaç alıyorsun?

Ben Euthyrox 50 mg, Coraspin, Elevit, Folbiol, Clexane 0,4 iğne kullanıyordum. Bu hafta Magnorm ve ferruma tekrar başlayacağım.

İlk bebişi diyorum daha da tüyo vermiyorum

Sude gündüz bende de var uyku hali.. Ama gece çok bölünüyor:26:

Ne güsel demek yarın bebişi görcen hee
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah, bizede yaz tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…