Akıntınla ne ilgisi varmış bunların ki.. Sen başka bir dr hiç gittinmi canım. Ayrıntılı usg yaptırdıysan bişey çıkmadıysa neden böyle konuşuyor ben anlamadım bide ne biçim konuşuyor yaf.. Üzülme sen, nerde oturuyodun başk iyi bi dr bulup bide ona git güselimm RABBİM büyük bozma kalbini
sen onu biran önce eve dağılmadan at gitsin gülbaharcımmm
Kızlllarrrr ne yaptınız hediyelerinizi aldınızmı ne kadar meraksız mart anneleri yawssss bana kim hediye alcak diye hiçççç merak edipte sonra olmadı tabe cvp gelmeyecekte insan bir şansını dener
akıntıyı sormak için gittim ama konu oralara geldi işte dörtlü test sonucumun riskli olduğunu biliyordum ama bu dr. çok kötü durumdaymışım gibi tekrar tekrar zorladı yani.
Tweetyyyy ben sordum ben sordum ama cvp virmedinnn :84:
Yine yüzsüzlük edeyim mi acep KİM BANA ALICAKKKKK KIZLAR SÖLEYİN VALLA KİMSEYE DİMEMMM:119::119:
Ebah ben anladım bisim kıslar çok iştahlıı bencee
Benim ikili test sonucuna cok cok iyi demişti Dr şimdi bu gittiğimizde 4lumu yaptıracağız sence.
canımmm evet söylemedimmm ama bak kendisi şimdi dayanamıcak ve ben alcam diye çıkcak ortaya belkide
yaaa en kötüsü ben biliyorum bana kim alcak(((
Ebah ben anladım bisim kıslar çok iştahlıı bencee
Eeee ne güsel iştee bak biliyosun meraktan çatlamıcan daha iyi[/QUOTEe
evet kimden geleceğini biliyorum ama şimdi de hediyemi merak ediyorum:))))
sen onu biran önce eve dağılmadan at gitsin gülbaharcımmm
Kızlllarrrr ne yaptınız hediyelerinizi aldınızmı ne kadar meraksız mart anneleri yawssss bana kim hediye alcak diye hiçççç merak edipte sonra olmadı tabe cvp gelmeyecekte insan bir şansını dener
Canım benim ilk başta ikizdi. İkili testi yaptırdığım zaman daha kaybettiğim bebeğin kesesi tam olarak gitmediği için doktor soru işareti var dedi. ikizlerde 2 li testte sorunlar çıkabiliyormuş. Gerçi benim değerlerimin güzel olduğunu ama emin olalım diye 4 lüyü yapalım dedi. Muhtemelen senden başka test istemeyeceklerdir. Trasferin nerede oldu? takip de aynı yerde mi?
Ben netden aldım yolladım bile Cumaya anca yetişecekmiş. Ben hediyemi ..... arkadaşıma aldım hadi söylemeyeyyimAma şöyle bir tüyo hem KK da var ham face de bilin bakalım kim ?
canım toptop yumurtanın olayını ne yaptınız? onun yerine birini buldunuz mu ?
Evet canım tup yaptırdığımız merkezde devam ediyoruz Dr um okadar şeker ki bırakamadım .izmirdeyim ben canım irenbe tup bebekte yaptırdık.sen nerdesin??
hımmm dur bi tahmin edeyimmmmmm :)))) ooooooo iide bu çok zorrrr herkess var facede(( başka ipucu please:)))
e-alışveriş sitelerinden hediye gönderen arkadaşlar lütfen gönderim tarihlerine dikkat ederek gönderelim bazıları kampanya bitiminde gönderiliyormuş gecikmesin arkadaşımıza alacağınız hediye tşkler
kızlar ya ben uykuya doamıyorum sizi okuyorum burdan ama nasıl gözlerim kapanıyo bide iş yerindeyim kafamı zor tutuyorum.
ne olacak benim bu kadar uyku halim of ya...
bu arada yarın sabah erkenden doktoruma gidiyorum. bakalım neler olacak. ona soracaklarımı bi kağıda not aldım biliyor musunuz unutuyorum çünkü hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?