2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
2013 acaip tiyolar vermişsin valla hemen anlaşılıyor bak kıs bi sürü kiş ivar orda bi sürü kişininde ilk bebeği yaffffff

Tweetyy varsın merak ettiğin o olsun yaa bis ikisini birden merak ediyorus bende haftasonu hediye işini halledeyim bariiiii pembüş pembüş benimde tüyom budurr hahahahaha

Ebahhh benimde aklımda kötü kötüüü şeyler geliyor ama kendi kendimin eline vuruyor cısss diyeee
Evde dolapta çikolar cipsler duruyor yiyemiyorum sabah canı mbörek istiyor yiyemiyorum oyyyy oyyy

bakalım bekleyip göreceğizzz :))) kızzz şekercikkkk senin tüyo daha iyiymiş kız bebiş az derken buna uyan da 53 kişi varmış yaws :))))

Bak mesela sen değilsin bunu biliyorus hehehehe senin PAŞAYDI... Gördünmü nasıl tüyo verdim ben

bakalım bekleyip göreceğizzz :))) kızzz şekercikkkk senin tüyo daha iyiymiş kız bebiş az derken buna uyan da 53 kişi varmış yaws :))))

Helllooooo kizlarrrtahminlere gore 2013 ve sekercik bana almio bunu cikardim ben bir ipucu verim benim hediye alicaaam kisi bayan

Bu arada bugun ası olduuuuuuukk biz oğlumlaaaa tetanoz pek agrımıo yaaa abartmıslarrr bana anlatanlar haydı kızlar asıyaaaaaaaaa

Çilakk bana güvenme şaşırtmacada yapıyor olabilirim yani
Hadi geçmiş olsun demek yaptırdın he.. İnşallah sonradan da yapmasda bisde rahatça gider yaptırırıs

Bu arada bugun ası olduuuuuuukk biz oğlumlaaaa tetanoz pek agrımıo yaaa abartmıslarrr bana anlatanlar haydı kızlar asıyaaaaaaaaa

bak bu tüyo iyi oldu şimdi çözeceğimmmm hımmmm bu tarife uyan aklıma 70-80 kişi geldi

Aslında daha can alıcı detaylar verirdim ancak, bu hediye işini organize eden arkadaşım var ya olayı çok sıkı tutuyor. Öyle bir tembihlediki söylemeyin diye. Sonra saçımı başımı yolar

slm kızlar ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum ya aranızda benim gibi olan var mı?

hepimiz burda hisseden çok az... ben mesela çocuk yok gibi karnımda ara ara bişi oluuyo ama oda allah bilir ne şöyle bi 22-23. haftalara gelelimde hissederiz Allahın izniyle. genelde etrafımda 6. aydan sonra çok net hissettiklerini söylüyolar.

kızlarrr ben kaçar...

sabah doktora gidiyorum Allah izin verirsee... çok heyecanlıyımmm.

artık göreyim şu çocuğun şeyini edep medep dinlemem göstermezse ultrasondan kulağını bulup çekicem. ilk dayağımı yer. doktora da dicem karışmayın ben döverim despot bi anneyim

düşünsenize inme iner kadına. dayakçı anne :121:

kıyamam ben yavrumaa oyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…