2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz. Bana kız gibi geldi. Hadi bakalım sağlıklı olsunda

Hayırlı sağlıklı haberlerle gel inşallahh canım, bekliyos sabırsızlıklaaaa

Merak etme yalnız değilsin bende hissetmiyorum bir kaç kişi var böyle hissetmeyen
Bekliyorus elimiz karnımızdaaa

slm kızlar ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum ya aranızda benim gibi olan var mı?

Canım ben bu yazdığın ilaçların hiçbirini kullanmıyorum.decavit kullanıyorum,protestan kullandım artık yok,birde oligafer fol vermişti kan değerlerim düşükte ama onu hiç içermiyorum iğrenç birsey yarın değiştirmesini istiysem ins.
Sen neden bukadar cok ilaç kullanıyorsun yada benimi es gecti Dr U
:))

Merak etme yalnız değilsin bende hissetmiyorum bir kaç kişi var böyle hissetmeyen
Bekliyorus elimiz karnımızdaaa

HİÇ MERAK ETMEYİN BEBİŞİNİZİ BU SIRALARDA HİSSEDERSİNİZ ARTIK BENDE ÇOOK BEKLEMİŞTİM BİLİYORSUNUZMAŞALLAH ŞİMDİ ANNİŞR BELLİ ETTİRİYOR KENDİNİ..YA KIZLAR KİMBİLİR NELER KONUSUYORSUNUZZ HEPSİNİ KAÇIRIYORUMMAŞI FİLAN OLDUNUZMU? BEN OLDUM 1 HAFTA ÖNCE ..BAYAĞI AĞRI YAPTI 2-3 GÜN SÜRDÜ..15 GÜN SONRA 2.Cİ GELİYOR..BİRDE SİZE İYİ HABERİM VAR KARACİĞER ENZİMLERİM DÜZELMİŞŞ...OKADAR MUTLU OLDUM Kİİİ RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUNNN TİROİT HORMONUM HALA YÜKSEK ONUDA İLAÇLA KONTROL ALTINDA TUTUYORUZ..BEBİŞLERİNİZİN KİLOSU KAÇ GRAM?

kızlar merhaba nasılsınız allah evlatlarınızı sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..benimde allah nasip ederse kızım olucak...2 gündür karnımda batma gibi ağrılar oluyor sanki ara sıra..ama öle kıvrandırcak kadar yoğun değil aynı şeyi yaşayan varmı aranızda?

Son düzenleme:
merhabalar kızlar yine yeniden. yazacaktım size bağlantı koptu ancak yazıyorum. bende öksürük başlayıp sesim duyulmaz olunca eşim doktorumu aramış o da yarın gelsin bi k b b uzmanı ile görüşsün sonra yanıma gelsin ve öksürmemeye çalışsın demiş kızlar çok tehlikeli imiş öksürük. hele ki ciğerden olanı. yarın öksürüğüme çare aramaya ve nasipse kızımı görmeye gideceğim. dua edin bana ve bebeğime ne olur kızlar. ilk bebeğimi bu aptal farenjit yüzünden kaybetmiştim. şimdi öksürmemek için parçalıyorum kendimi. hepiniz Allah a emanet olun kızlar. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Sen nerdesin güselim sen merak ettik seni.. Girmiyosunda artık.. Ama iyi haberlerini aldığıma sevindim canım.. Sana demiştim bak o değerler düzelir diye çok şükür ki düselmiş.. Triod de zaten bi çok kişide var ben dahil.. Sıkıntı yapma artık..
Aşı olan bi çilek oldu galiba tam hatırlamıyorum şimdi burdan...
Testlerinde sıkıntı olan var, cinsiyetler öğrenenler var..
Özletme kendini dikkat et kendinee

slm kızlar bugun gittim Ankara koru hastanesine çok memnun kaldım. daha önce sabit bir yerim yoktu. uzun uzun izledim ultrasonda bebeğimi. Doktor %99,9 kız dedi. iki hafta önce başka hastanede doktor erkek gibi demişti ama kesin değil demişti. Artık kesin :81: hala alışamadım ama... erkeğe kendimi alıştırmışım
bir de 3 boyutlu görüntü verdi ayy bi hoş bir ağzı var ayy kibarrr
ağırlığına 162 gram dedi aşağıda yazandan fazla. zaten ileride demişti gelişimi. bebeğimi en son 10 haftalıkkenki halinin çıktısı vardı elimde bugun çok heyecanlandım çok sevindim

Son düzenleme:
Hoş geldin canım hayırlı olsunnn bebişinnn
Aynı ağrılar bi çooğumuzda mevcut, ve sanırım normalmiş.. BEBEK BÜYÜDÜĞÜ İÇİN RAHİM GENİŞLEDİĞİ İÇİN BEBEK BASKI YAPTIĞI İÇİN GİBİ NEDENLERİ VARMIŞ

güzel haberlerle gelirsin inşallah

hoşgeldin canım herşeyin düzelmesine ve yolunda olmasına sevindim Nazar en son gittiğimde 139 gramdı

geçmiş olsun bencede bir kbbye gözük artık senin bayağı süredir devam ediyordu sanırım İnşallah biran önce iyileşirsin daha önce faranjitteki ateştenmi bebeğini kaybettin :

Oyyyy canım benim geçmiş olsun RABBİM şifa versin inşallah. Kokrma ALLAH ın izniyle geçicektir inşallah. Gitde gör yarın bebişini bizede haber ver lütfen..

maşallah gözün aydın canımm topiğimizin bir prensesi daha oldu

kızlar iki gün üst üste ultrasona girmek zararlı olur mu?

ben bugunku hastane hakkında bilgi sahibi olmadığım için ne olur ne olmaz daha önce gittiğim devlet hastanesinden de yarın için randevu almıştım. yarın ona da muayene olsam bir zararı olur mu?

bir zararı olmazda zaten herşeyi öğrenmişsin sence yarın gitmene gerek varmı hemde devlete ((

bir zararı olmazda zaten herşeyi öğrenmişsin sence yarın gitmene gerek varmı hemde devlete ((
aslında gitmeyeyim dedim. sonra da bir de o kız desin dedim yoğun bir yer değil saatinde gitmek yeterli oluyor. bilmem ki gitmesem mi ki

Yok canım sorun sen de değil bende Troid problemim var. Ömrü billah euthyrox içiyorum. folbiol (folik asit) ve coraspini aslında sana da vermeleri de lazımmış gibi geldi ama doktor bilir tabi. Sen clexane kullandığın için coraspin dedim ama berki iğneyi yeterli görmüştür doktorun sen bir sor istersen. Elevitde karışık bir vitamin. Sadece tüp bebekte değil diğer kızlardan da kullanan var diye biliyorum.

Progestan fitil kullandım ben off o çok sinirde. Çok şükür o aşamaları geçtik. Allah sağlıkla yavrularımıza da kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kızın hayırlı olsun. Allah güzel ömürler versin prensesine. Benimde kesin olmamakla beraber erkeğe benziyor dediler, bende yavaş yavaş oğluşum diye sevmeye başladım. Bizimkide değişirmi ki :111:

Herkese ıyı geceler hanımlarr:))Bızımde doktorumuz bu hafta %79-80 erkek dedı cınsıyetımıze.Paşamız geliyorrrr İnşallah:)))

Herkese ıyı geceler hanımlarr:))Bızımde doktorumuz bu hafta %79-80 erkek dedı cınsıyetımıze.Paşamız geliyorrrr İnşallah:)))

Hayırlı olsun herasles Maaşallah diyelim paşaya:) Bizim oran veremediler :26: Sağlıklı olsunlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…