2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
2013 senınde gozun aydın canım:))Hepımıze hayırlı saglıklı dogumlar ve bebekler nasıp olsun Insallah:)))Ben oranı yanlıs yazmısım %70-80 dedı doktorum.Nıye %100 degıl mı dedıgımde ıse bu haftalarda gobek kordonu bızı yanıltabılıyor dedı.Bır sonrakı kontrolde daha net bellı olur dıyor ama taaa 1 ay sonraa...

Hayırlı olsun herasles Maaşallah diyelim paşaya:) Bizim oran veremediler :26: Sağlıklı olsunlarda...

Herasles Face ye bakıyordum da E... Du..... olabilirmisin?

Yok yok kesin osun :)) anladım

Son düzenleme:

şekerimmm nasılsın:) mesajı yazdığımda sadece 2013 vardı forumda kimse yoktu ondan sadece ona yazdım canım okulum değişti öğlenci oldum bütün gün okulda oluyorum o yüzden çok yazamıyorum artık özledim hepiciğinizi.. bana kim hediye alcakkkkkkkk:)

kızlar bu ayrıntılı ultrason özelde yapılınca paralı mı oluyor ya 300 lü bişeyler okudum geçmişte anlamadım ya da aklım anlamak istemedi

Anladım canım ben her ıkı tarafa da takılıyorum:))Bende cok sık gırmıyorum aslında nete calıstıgım ıcın soyle bır goz gezdırıyorum:)))

Cinsiyet örenen tüm canlar hepinize hayırlı olsun inşallah....

Frezyaaa takıldım sana zaten biliyodum o anda olmadığımı ama olsun amaç naz yapmak iştee

Bende sabahtan beri soruyom kim alcak diye ama cvp yokkkkk

aynen canım malesef ki paralı ve yüksek biras rakamı .. her hastaneye görede değişiyor tabii... ama devlette de yapılabiliyordur sanırım ama nasıl olur bilmiyorum ben cmrt öğrenicem sanırım dr dan tarihi ve nerde yaptırıcağımı.. bi araştırmaya girmek şart sanırımmm

kızlar bu ayrıntılı ultrason özelde yapılınca paralı mı oluyor ya 300 lü bişeyler okudum geçmişte anlamadım ya da aklım anlamak istemedi

Ay şekercik görüyormusun :26: Bende Frezya beni merak etti de ondan beni sordu sanmıştım:101: Meğer yatmadan şöyle bir bakayım dediğim bir anı yakalamış. hımmmm:120:

Son düzenleme:
Ay şekercik görüyormusun :26: Bende Frezya beni merak etti de ondan beni sordu sanmıştım:101: Meğer yatmadan şöyle bir bakayım dediğim bir anı yakalamış. hımmmm:120:

sordum da cvp verdin sanki :8hem merak etmesem niye sorayım alaam yarebbim ya coşturma benim hormanlarımı bak:)

tamam tamam ben arayı açmıyım şimdi size kıslarrr

frezya kötü olmuş öğlenci olman ama hee daha az görüyorus seniii

ya her şey para oldu hayatta ama sen özelden mi öğreneceksin tarihi ve nerde yaptıracağını_? ben bir de tıp fakültesi en iyisi diye okumuştum geçmişte hoş burda tıp fakültesi yok da tıp fakültesinde de paralımıdır sizce_?

bu arada sen nasılsın şekercimmmm canım sen ne güzel hemen cvp veriyosun çok seviyorum ben seni ,ama ne yazık ki sana hediye almıyorum ben:)) kime alacağımızı söylemek yasak ama kime almayacağımızı söyleyebiliriz:)))

Sen beni sevmiyon. Bende sana dün hemen yanıt vermek isterdim. Ama dün çok hastaydım. Bütün gün uyudum. Yatmadan şöyle bir bakayım demiştim yakalamışsın beni.

Hıımmm o zaman hediyeyi bana alıyor olabilirsin.

baaakkk hasta olduğun içime doğmuş yavrum ondan sormuşum 2013 nasılsın diye?:) geçmiş olsun canım bugün biraz daha iyi misin ? dikkat et kendine EKİM AYI HEKİM AYI OLMASIN

Canım pc başındaysam tabi cvp yazıcam,rica ederim ne demek. Amaç paylaşım,yardımlaşmak değilmi..
Ben özele gidiyorum doktora ama nerde yaptırıcağımı sanırım bana bırakıcak doktor.Devlet hastanelerinde de araştırıcam yapacak yer varmı diye.. Ben cmrt yazarım sana dr ne dediğini nereyi önerdiğini, hatta sorarım devlette yapılsa ne olur diye..
Ben çok şükür işte, taşındım biliyosun onla uğraştım yoruldum baya.. Onun dışında biras ağırılarım vardı bu günlerde. İnşallah cmrt günü bebişimi görcem onun heyecanı var..
Bideee bende seviyommm seni canımmm:)))

Son düzenleme:
Kime almıyorum ımmmm şeyyy herkes olabilirrr,sende olabilirsinnn.. Sülemem ben daha fazla tüyoo tweetyim kızar bana.. Ben verdim tüyolarımı hamile olan ve pembüş giydirecek oooo muhteşem şanslı güsel mi güsel şirinmi şirin anneye alıcammmmm

EEEeee siz kime almıyorsunuz _?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…