- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
Hayırlı olsun heraslesMaaşallah diyelim paşaya:) Bizim oran veremediler :26: Sağlıklı olsunlarda...
Günaydın benim güsel annelerim ve bebişleriiii
Hepinize kocaman öpücüklerrr, sevgiler...
Gününüz güsel mutlu huzurlu geçsin inşallahh
Çilekimm saol bebişim bugün daha iyiyim sanırım dün baya zorladı beni ağrılar:44:
Frezyaaaaaa niyeeee 2013 e sadece yazdın bakıyım sen bisi özlememişsin belliiii
USG ye girecek olan arkadaşım biras daha geç girsen bence daha iyiydi genelde 22 haftalarda giriliyor biras daha net oluyor bebişler, ama doktorun şimdi istediyse yinede görürsün illaki bebişinin yüzünü ama ne kadar ayrıntılı olur bilmiyorumm
Evet canım facetekı grupta sen kımsın ben bılemedım ama:))))
kızlar bu ayrıntılı ultrason özelde yapılınca paralı mı oluyor ya 300 lü bişeyler okudum geçmişte anlamadım ya da aklım anlamak istemedi
Cinsiyet örenen tüm canlar hepinize hayırlı olsun inşallah....
Frezyaaa takıldım sana zaten biliyodum o anda olmadığımı ama olsun amaç naz yapmak iştee
Bende sabahtan beri soruyom kim alcak diye ama cvp yokkkkk
Ay şekercik görüyormusun :26: Bende Frezya beni merak etti de ondan beni sordu sanmıştım:101: Meğer yatmadan şöyle bir bakayım dediğim bir anı yakalamış. hımmmm:120:
sordum da cvp verdin sanki :8hem merak etmesem niye sorayım alaam yarebbim ya coşturma benim hormanlarımı bak:)
aynen canım malesef ki paralı ve yüksek biras rakamı .. her hastaneye görede değişiyor tabii... ama devlette de yapılabiliyordur sanırım ama nasıl olur bilmiyorum ben cmrt öğrenicem sanırım dr dan tarihi ve nerde yaptırıcağımı.. bi araştırmaya girmek şart sanırımmm
ya her şey para oldu hayatta amasen özelden mi öğreneceksin tarihi ve nerde yaptıracağını_? ben bir de tıp fakültesi en iyisi diye okumuştum geçmişte hoş burda tıp fakültesi yok da tıp fakültesinde de paralımıdır sizce_?
bu arada sen nasılsın şekercimmmm canım sen ne güzel hemen cvp veriyosun çok seviyorum ben seni ,ama ne yazık ki sana hediye almıyorum ben:)) kime alacağımızı söylemek yasak ama kime almayacağımızı söyleyebiliriz:)))
Haydi coştur canım at stresini
Sen beni sevmiyon. Bende sana dün hemen yanıt vermek isterdim. Ama dün çok hastaydım. Bütün gün uyudum. Yatmadan şöyle bir bakayım demiştim yakalamışsın beni.
Hıımmmo zaman hediyeyi bana alıyor olabilirsin.
ya her şey para oldu hayatta amasen özelden mi öğreneceksin tarihi ve nerde yaptıracağını_? ben bir de tıp fakültesi en iyisi diye okumuştum geçmişte hoş burda tıp fakültesi yok da tıp fakültesinde de paralımıdır sizce_?
bu arada sen nasılsın şekercimmmm canım sen ne güzel hemen cvp veriyosun çok seviyorum ben seni ,ama ne yazık ki sana hediye almıyorum ben:)) kime alacağımızı söylemek yasak ama kime almayacağımızı söyleyebiliriz:)))
EEEeee siz kime almıyorsunuz _?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?