2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

22. hafta diyorlar en iyi sonuç için bakalım dr.un ne dicek canım sor hepsini valla çok iyi olur..magnezyum içiyomusun ağrıların için vermişmiydi dr un?..ev bütün işi bitti mi tamamen ?

Canım bitti ufak tefek eksikler var onlarıda halledersem tam olacak.. Bir tek halılarım kirli sermedim.. Biras daha bekliyeyim dedim iki kez yıkatmıyım şimdi
Ben sadece demir hapı kullanıyorum gyno ferro.. onuda bu hafta 2 ye çıkardı sağlık ocağında test yaptırdım düşüktü demirim.. Magnezyum vermedi canım bana, cmrt sölicem bakayım ondan mı kaynaklı nedir diye... evet 22 hafta en uygun zamanmış canımm

22. hafta diyorlar en iyi sonuç için bakalım dr.un ne dicek canım sor hepsini valla çok iyi olur..magnezyum içiyomusun ağrıların için vermişmiydi dr un?..ev bütün işi bitti mi tamamen ?

o zaman kesin benimm!!!!!!!
hamile olan ve pembüş giydirecek oooo muhteşem şanslı güsel mi güsel şirinmi şirin anne benim:))) ama niye söyledin ya sürprizi kaçtı bak şimdi...

Niye ben neyimmmm
Canım sitemizde 50 küsür prenses annesi var hatırlatırım
Bende çok merak içindeyim ama tahmin bile yüretemiyorum, bence en güsel tarafıda bu.. Ama boşa umutlanma benim şanslı meleğim sen değilsin onu diyim sana
dicemmmmmmm ama her an herkes olabilirrrrr tabiki yorumsuzum bennn tweety kızar bize biz tıp diyelimmm nasılsa haftaya öğrnices büyük bir heyecanla hihihihi
seninde kızdı dimi aramızda bi gün var hee ikimizinde prenses demek :)
Bugün face bir arkadaşın % 99 kız dan sonra kesin erkeğe dönmüş biliyomusunnn

o zaman kesin benimm!!!!!!!
hamile olan ve pembüş giydirecek oooo muhteşem şanslı güsel mi güsel şirinmi şirin anne benim:))) ama niye söyledin ya sürprizi kaçtı bak şimdi...

herkese iyi geceler güzel anneler yarın üçlü testimin sonuçlarını alıcam doktor hanım lütfeder de gösterirse bebişimi görücem yatcaz kalkcaz sabah olcaaaakkk:)

Sanada iyi geceler canım RABBİM rahatlık versin size.. Yarın hayırlı haberlerini al inşallah darısı cmrt bana ve bütün hamişlerimeee

herkese iyi geceler güzel anneler yarın üçlü testimin sonuçlarını alıcam doktor hanım lütfeder de gösterirse bebişimi görücem yatcaz kalkcaz sabah olcaaaakkk:)

en şeker sensin elbette ama sen kendi kendine alamayacağın için seni hiç hesaba katmadım canım bizim prensesler dursun ya aynı gün gidelim doğuma :) du bakalım yarın devlette bi daha sorayım ben sen de cumartesi özelde sor bi kalite kontrol yapalım:)) gerçi bana %100 demişti ama

Saol üretmenimmm Bencede yine bi yoklatt bugün ben çok şaşırdım çünkümmm
Saol canım hepimiz şekeris hepimiz birizzzz
hadi yatağa bakayım yarın işler bisi beklerrrr

günaydın anneler.çok çok uzun zaman oldu takip edemedim.o kadar yoğun bir çalışma temposundayız ki yeni bitti anca düzene girdik sayılır.inşallah hepiniz iyisinizdir.bne 20.haftama girdim.bebişimi artık daha net hissediyorum son iki haftadır.kuçük bir kuş kanat çırpıyor sanki içimde.çok güzel bir duygu.allah hepimize sağ sağlım öpüp koklamayı nasip etsin bebişlerimizi.tetanoz aşısı olmadım şimdilik.23.haftada detaylı ultrasyonumuz var.umarım herşey yolunda gider.

Farklı dr mı gittin , kendi doktorun değilmiydi

farklı bi dr. a gittim cnm işyerimin yakınında olduğu için acilen oraya gittim.aynı dr.a 2 3 kere daha gtmiştim kanama leke falan olduğunda.aslında ii bi dr. ama olumsuz şeyler söyleyince hoşumuza gtmyor sanırım

günaydın anneler ve bebeleri
güneşli ama serin bursa sabahından sevgiler....
bugün biraz keyifsizim dün akşam babamıza kızdık,babamız hamileliği sadece popo ve karın büyümesi olarak algıladığı için tüm akşam onunla konuşmadık zaten onunda pek umrunda değildi...
dün akşam biz kızımla çok üşüdük hasta oluyoruz sandık ama bu sabah sadece kırgınlık var üzerimde mandalinalarımızı aldık yanımıza inşallah hasta olmayız....bir an önce akşam olsada eve gidip yine yatıp dinlensek...artık annenin enerjisi eskiye göre yok...hemen yoruluyor

RABBİM yardımcın olsun canım ne diyim.. İnşallah hakkında güsel sağlıklı haberler alırıs.. Aminiyosentez yaptırıcakmısın peki ne düşünüyosun

Günaydınnnnn kıslarr,, hayırlı bereketli, huzurlu cumalar dilerim hepiciğinize ve bebişlerimizeee tabiii
Sinirle başladığım bir gün oldu umarım böyle gitmeyen bir günüm olsun inşallah..
Hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı umutlu bir gün diliyorum hepinize
Güsel haberler alalım bugün haftasonu bol bol inşallah
Yarın bebişimi görcem mesela bana dua edin sağlıklı haberlerini getireyim sizeeee:18:

Mucuk hepinizeee

Eğer düşünmüyosan sen kalben dua et RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diye evladını.. Biliyorum bölye korkuyla yaşamakta çok zor ama birini seçmen lazım. Ya yaptırıp öğreniceksin yada tamamiyle ALLAH a bırakıcaksın tevekkül ediceksin. RABBİM sabrını versin inş sana...

amniyosentez düşnmuyorm ama her dr. a gitmemde iyice canm sıkılıyor

tekrardan günaydın canım

Sıkma canını ya değmeyecek kişilere huzurlu bir gün geçir bak yarın bebişini görücen dualarımınz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…