Canım pc başındaysam tabi cvp yazıcam,rica ederim ne demek. Amaç paylaşım,yardımlaşmak değilmi..
Ben özele gidiyorum doktora ama nerde yaptırıcağımı sanırım bana bırakıcak doktor.Devlet hastanelerinde de araştırıcam yapacak yer varmı diye.. Ben cmrt yazarım sana dr ne dediğini nereyi önerdiğini, hatta sorarım devlette yapılsa ne olur diye..
Ben çok şükür işte, taşındım biliyosun onla uğraştım yoruldum baya.. Onun dışında biras ağırılarım vardı bu günlerde. İnşallah cmrt günü bebişimi görcem onun heyecanı var..
Bideee bende seviyommm seni canımmm:)))
22. hafta diyorlar en iyi sonuç için bakalım dr.un ne dicek canım sor hepsini valla çok iyi olur..magnezyum içiyomusun ağrıların için vermişmiydi dr un?..ev bütün işi bitti mi tamamen ?
Kime almıyorum ımmmm şeyyy herkes olabilirrr,sende olabilirsinnn.. Sülemem ben daha fazla tüyoo tweetyim kızar bana.. Ben verdim tüyolarımı hamile olan ve pembüş giydirecek oooo muhteşem şanslı güsel mi güsel şirinmi şirin anneye alıcammmmm
o zaman kesin benimm!!!!!!!
hamile olan ve pembüş giydirecek oooo muhteşem şanslı güsel mi güsel şirinmi şirin anne benim:))) ama niye söyledin ya sürprizi kaçtı bak şimdi...
herkese iyi geceler güzel anneler yarın üçlü testimin sonuçlarını alıcam doktor hanım lütfeder de gösterirse bebişimi görücem yatcaz kalkcaz sabah olcaaaakkk:)
Niye ben neyimmmm
Canım sitemizde 50 küsür prenses annesi var hatırlatırım
Bende çok merak içindeyim ama tahmin bile yüretemiyorum, bence en güsel tarafıda bu.. Ama boşa umutlanma benim şanslı meleğim sen değilsin onu diyim sana
dicemmmmmmm ama her an herkes olabilirrrrr tabiki yorumsuzum bennntweety kızar bize biz tıp diyelimmm nasılsa haftaya öğrnices büyük bir heyecanla hihihihi
seninde kızdı dimi aramızda bi gün var hee ikimizinde prenses demek :)
Bugün face bir arkadaşın % 99 kız dan sonra kesin erkeğe dönmüş biliyomusunnn
en şeker sensin elbette ama sen kendi kendine alamayacağın için seni hiç hesaba katmadım canımbizim prensesler dursun ya aynı gün gidelim doğuma :) du bakalım yarın devlette bi daha sorayım ben sen de cumartesi özelde sor bi kalite kontrol yapalım:)) gerçi bana %100 demişti ama
herkese iyi geceler güzel anneler yarın üçlü testimin sonuçlarını alıcam doktor hanım lütfeder de gösterirse bebişimi görücem yatcaz kalkcaz sabah olcaaaakkk:)
Farklı dr mı gittin , kendi doktorun değilmiydi
Yasemin başka bir dra sonuçlarını gösterdinmi?
farklı bi dr. a gittim cnm işyerimin yakınında olduğu için acilen oraya gittim.aynı dr.a 2 3 kere daha gtmiştim kanama leke falan olduğunda.aslında ii bi dr. ama olumsuz şeyler söyleyince hoşumuza gtmyor sanırım
RABBİM yardımcın olsun canım ne diyim.. İnşallah hakkında güsel sağlıklı haberler alırıs.. Aminiyosentez yaptırıcakmısın peki ne düşünüyosun
amniyosentez düşnmuyorm ama her dr. a gitmemde iyice canm sıkılıyor
günaydınnnnn kıslarr,, hayırlı bereketli, huzurlu cumalar dilerim hepiciğinize ve bebişlerimizeee tabiii
Sinirle başladığım bir gün oldu umarım böyle gitmeyen bir günüm olsun inşallah..
Hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı umutlu bir gün diliyorum hepinize
Güsel haberler alalım bugün haftasonu bol bol inşallah
Yarın bebişimi görcem mesela bana dua edin sağlıklı haberlerini getireyim sizeeee:18:
Mucuk hepinizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?