Eğer düşünmüyosan sen kalben dua et RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diye evladını.. Biliyorum bölye korkuyla yaşamakta çok zor ama birini seçmen lazım. Ya yaptırıp öğreniceksin yada tamamiyle ALLAH a bırakıcaksın tevekkül ediceksin. RABBİM sabrını versin inş sana...
Günaydın bacılar,
Bugün çok fena başladı..Zaten perosnel işleri nedeniyle 7.30 da geldim işe.Bir de üstüne müşteri şikateleri ve patron zılgıtı yeyince dumura döndüm..
İşten ayrılma kararı alanlar, izine çıkanlar işler yığıldı üstüme..
tam hamilelikte rahat geçmesi gerekirken işlerin daha da sorumluluk biniyo üstüme..
Stresten karnıma ağrı giriyo valla.
doğumdan korkardım ama bi doğursam da bebeğimle evde olsam diye bakıyorum.
Onlara gunun anlam ve onemi olarak cuma sinir edeni olduklarindan inek tezegi yolluyorum pinarcik hiic uzulme
İki uc sabahtir uyaniyorum burnumun ici kurumus kan dolu varmi bunu yasayan yaaaa nete bakim normalmi:44:
İki uc sabahtir uyaniyorum burnumun ici kurumus kan dolu varmi bunu yasayan yaaaa nete bakim normalmi:44:
kızlar ben çok sık giremediğim için arada kaçırıyorum..
Bu hediye işinde karşılıklı hediyeleşme mi yapılıyor,yani bnm hediye göndereceğim kişiden mi bana da hediye gelecek?
hayır karşılıklı olmayacak sanada bir başkasından gelecek ....
BEBEĞİMLE MEYVE KEYFİİ
MANDALİNA VE ÜZÜMMMMMANDALİNA YA DOYAMIYORUM GÜNDE ON TANE YİYORUM ZARARI OLMAZ HERALDE
aaaa şimdi daha heyecanlı oldu... bana kimden gelecek acaba???
günaydın herkeseee
ben burdayım yeni geldim :) : ) kadınız nasılsın iyimisn ?
günaydın anneler.çok çok uzun zaman oldu takip edemedim.o kadar yoğun bir çalışma temposundayız ki yeni bitti anca düzene girdik sayılır.inşallah hepiniz iyisinizdir.bne 20.haftama girdim.bebişimi artık daha net hissediyorum son iki haftadır.kuçük bir kuş kanat çırpıyor sanki içimde.çok güzel bir duygu.allah hepimize sağ sağlım öpüp koklamayı nasip etsin bebişlerimizi.tetanoz aşısı olmadım şimdilik.23.haftada detaylı ultrasyonumuz var.umarım herşey yolunda gider.
günaydın anneler ve bebeleri
güneşli ama serin bursa sabahından sevgiler....
bugün biraz keyifsizim dün akşam babamıza kızdık,babamız hamileliği sadece popo ve karın büyümesi olarak algıladığı için tüm akşam onunla konuşmadık zaten onunda pek umrunda değildi...
dün akşam biz kızımla çok üşüdük hasta oluyoruz sandık ama bu sabah sadece kırgınlık var üzerimde mandalinalarımızı aldık yanımıza inşallah hasta olmayız....bir an önce akşam olsada eve gidip yine yatıp dinlensek...artık annenin enerjisi eskiye göre yok...hemen yoruluyor
Günaydınnnnn kıslarr,, hayırlı bereketli, huzurlu cumalar dilerim hepiciğinize ve bebişlerimizeee tabiii
Sinirle başladığım bir gün oldu umarım böyle gitmeyen bir günüm olsun inşallah..
Hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı umutlu bir gün diliyorum hepinize
Güsel haberler alalım bugün haftasonu bol bol inşallah
Yarın bebişimi görcem mesela bana dua edin sağlıklı haberlerini getireyim sizeeee:18:
Mucuk hepinizeee
Günaydın kızlar güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle hayırlı cumalar.....
Çilek bende aşırı burun tıkanıklığı var bende okyanus suyu kullanıyorum
günaydınısss kıssslllllaaaaaarrrrr. ben de bugün saat 2 de gitcem doktorumuza. kbb uzmanı ile görüşüp sonra kendi doktorumuza gitcez kızımla. hareket ediyo deli gibi içimde. ben deçok heyecanlıyım nedense bu defa. dua edin bana da olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?