2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

öyle tatlım teşekkür ederm..hiç iyi bir şey yazmak nasip olmadı şuraya.Allah yardımcımız olsun inşallah.ilgilendiğin için de çok saol

günaydınısss kıssslllllaaaaaarrrrr. ben de bugün saat 2 de gitcem doktorumuza. kbb uzmanı ile görüşüp sonra kendi doktorumuza gitcez kızımla. hareket ediyo deli gibi içimde. ben deçok heyecanlıyım nedense bu defa. dua edin bana da olur mu.

Gınaydın kalbi kocaman göbüşü kocaman totosu kocaman annişler sefamız olsun kız ebahh kıskananlar catlasınsekercik sinir eden kişimin bugun kafasına kuş sıçsın ayagına kedi boku sürünsün inşallahkoku komasına girsin su buluşma nevzamandı kızlar ya:44:ertelenme fılan varmı kımler gelıyo face den cıkıp ıkı dk suraya yazıverın please

Günaydın bacılar,

Bugün çok fena başladı..Zaten perosnel işleri nedeniyle 7.30 da geldim işe.Bir de üstüne müşteri şikateleri ve patron zılgıtı yeyince dumura döndüm..

İşten ayrılma kararı alanlar, izine çıkanlar işler yığıldı üstüme..

tam hamilelikte rahat geçmesi gerekirken işlerin daha da sorumluluk biniyo üstüme..

Stresten karnıma ağrı giriyo valla.
doğumdan korkardım ama bi doğursam da bebeğimle evde olsam diye bakıyorum.

Onlara gunun anlam ve onemi olarak cuma sinir edeni olduklarindan inek tezegi yolluyorum pinarcik hiic uzulme

İki uc sabahtir uyaniyorum burnumun ici kurumus kan dolu varmi bunu yasayan yaaaa nete bakim normalmi:44:

Günaydın herkese

Aslında burda pek günaymadı ama :44: Sabah 5 den beri sağnak yağmur devam ediyor. Her yerde sel ve heyalan var. Bütün yollarımız kapandı.
Kapana kısılmış fare gibi kaldık burada :84: Tabiki sularda herzamanki gibi kesildi.

Ya bebişm ne pis annem var. Haftada 1/2 kes yıkanabiliyor diyecek yav :78:

Neyse yine iyi tarafından bakalım. Yarın cumartesi öğlene kadar uyuyacağım.

Hepinize iyi cumalar, sizi seviyorum. Bugün ve yarın doktora gidecek arkadaşlar iyi haberlerinizi bekliyorum

bu arada kızlar ben hiç kilo almamaya devam ediyorum.20.haftada 300 gr + - gidip geliyourm.bebiş büyüyo şükür aslında hoşuma gidiyor.çok hafif bir hamilelik dönemi geçirmek istiyorum.en azından haretket etme gücümüzü kaybetmesek.ağırlaşmasak ne güzel olur hepimiz için

Onlara gunun anlam ve onemi olarak cuma sinir edeni olduklarindan inek tezegi yolluyorum pinarcik hiic uzulme

İki uc sabahtir uyaniyorum burnumun ici kurumus kan dolu varmi bunu yasayan yaaaa nete bakim normalmi:44:

Çilekcim içimi ferahlattı bu fikrin..cuman mübarek olsun bu arada cnm.

Burun tıkanıklığı gece bende de başladı.
Hatta bu sabah biraz kan gördüm havluda.Hamilelikte gece burun tıkanıklığı ve horlama normalmiş cnm..

benim öyleydi çilekçim burnumun içi kuru sonra bir bakıyorum kanamış,internetten baktım kan dolaşımı hızlandığı için olabiliyormuş.burnunuzu gece yatarken kuru bırakmayın diyor,bende şimdi okyanus suyu sıkıp yatıyorum bir daha öyle olmadı

Canım benim tıkalı oluyor ama Doktor Kağan Kocatepenin kitabını okuyorum. Tıkanıklık ve kanamanın gayet normal olduğu yazılı. İçin rahat etsin

Günaydın kızlar güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle hayırlı cumalar.....

Çilek bende aşırı burun tıkanıklığı var bende okyanus suyu kullanıyorum

kızlar ben çok sık giremediğim için arada kaçırıyorum..

Bu hediye işinde karşılıklı hediyeleşme mi yapılıyor,yani bnm hediye göndereceğim kişiden mi bana da hediye gelecek?

BEBEĞİMLE MEYVE KEYFİİ

MANDALİNA VE ÜZÜMMMM MANDALİNA YA DOYAMIYORUM GÜNDE ON TANE YİYORUM ZARARI OLMAZ HERALDE

BEBEĞİMLE MEYVE KEYFİİ

MANDALİNA VE ÜZÜMMMM MANDALİNA YA DOYAMIYORUM GÜNDE ON TANE YİYORUM ZARARI OLMAZ HERALDE

bundn bir ay önce bir forumda okuyup canımın çektiği gece aradığımız meyve mandalina (( canım çok abartma c vitamininin fazlasıda iyi değildir.

aaaa şimdi daha heyecanlı oldu... bana kimden gelecek acaba???

evet çoook heyecanlııı haftaya her beraber göreceğizzzz....

bu arada şu an msj gönderemiyorum hediye alacak arkadaşlar

özpolatın prensi
kissemin prensesi
nuriscan belki 17 sinden sonra öğrenebilecek belli değillll

hediye seçimizi kolaylaştırmaya çalışıyorum

günaydın herkeseee

ben burdayım yeni geldim :) : ) kadınız nasılsın iyimisn ?

günaydın canım hoş geldin ben bugün gerginim eşime çok sinirlendim sabah çok öfkeliyim ama biraz biraz geçti sanki sinirim sen nasılsın canım

ayy maşallah darısı bize inşallah bende çok istiyorum bebeğim hareketlerini hissetmeyi

ebahcım canım hiç sorma aynı sinir bendede var çok sinirliyim bugün kurban kim olcak bilmiyorum dikkat et kendine ben bi türlü toparlanamadım :2: sıkı sıkı giyin canım çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle hayırlı cumalar.....

Çilek bende aşırı burun tıkanıklığı var bende okyanus suyu kullanıyorum

inşallah canım bebeğininde seninde güzel sağlıklı haberlerinizi alırız

günaydın
güzel haberlerini bekliyorum. benimde kontrolüm 3 kasımda bende sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi görmeyi 4 boyutlu ultrason çekilecek, heyecanlıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…