2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ayyy çok pardon bütün kızlar haklısın can çekmesi çok kötü birşey

kızlar günaydın içimdeki canavar kızmışşşşşşş çokkkkk mutluyummmmmm Allah herkese gönlündekini versin inşallahhhhh

kızlar günaydın içimdeki canavar kızmışşşşşşş çokkkkk mutluyummmmmm allah herkese gönlündekini versin inşallahhhhh

bu topik erkek topiği diyenler çoookkkkkkkkkk yanıldılar kızlar yakında erkekleri geçicek

Canım hayırlı olsun prensesin kızlarımıza arkadaşlar çoğalıyor

Kadınız

bende iyiyim vala güzel geçiyor bugün yarın tatil ohhh ohh

Eşleri pek takmamak lazım bozma sinirini bebeğini düşün demin benm ki de mesaj atmış akşam arkadaşlarla balığa gidicem 2-3 gibi gelirim diyor yok gidemezsin diyorum hala ısrar ediyor eminim öğleden sonra gene edicek o saatte dışarda yatarsın dicem

Takamam onu şimdi

çok rahatlar fazlasıyla gevşekeler ve bei deli ediyo bazen haklısın ama boş yere üzmeye gerek yok varlığına kurban olduğum bebeğim için

Çilakkk on numara beş yıldızsın sen yaaaaa
Sabah sabah güldürdün beniiiii gıssss
Kızlar hepinizden ALLAH razı olsun, dualarımız kabul olsun..
Çilak yarın 13 de kadıköyde buluşma kesin değişiklik yok, sanırım gelmendede değişiklik yoktur.

Bugün cuma malum yoğun günüm, geç cvp vverebilirim şimdiden özürrr

ankaradan kimse yokmu yaaa :103: bizde buluşalım burdan yerini saatini yazalım güzel bak ne güzel buluşuyolar istanbuldakiler

kızlar bebeğimin ilk hediyesi petikler dün işyerinden arkadaşım kız olduğunu öğrenince örmüş çok sevindim

Zıbını da ben aldım dün pazardan 5 tl

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamamıştım işler yoğundu
herkesin bebişleri iyi inş
benim kızım da iyi çok şükür,kıpırdanmaya başladı artık
sizinkilerde kıpırdanıyormu?

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamamıştım işler yoğundu
herkesin bebişleri iyi inş
benim kızım da iyi çok şükür,kıpırdanmaya başladı artık
sizinkilerde kıpırdanıyormu?

maşallah bebişine yok canım benimki tembel el ense yatıyor öyle

kızlarrr şoktayımmm hep erkek olacak erkek isimleri derken kızım oluyormuşşş %90 kız dediiii amaninnnnn

ağzım kulaklarımda işe geldim metrada falan hep küçük kızlar gördüm alllaaam ne tatlılardıı.. bana benzesin bebeğimm. kendimle aynı giydicem onuuu. nolur bana benzesin

2li test sonucum çok iyi çıktı, doktorum 3lü ve 4lü testi istemediğini gerek olmadığını söyledii... bebeğimde iyi herşey yolunda elhamdüliillah...

AFP-MOM testi istedi doktorum bunu yaptırmanı öneririm dedi, bebeğin kemik gelişimi ve omuriliği oluşuyor kandan bakılan bir test falan dedi. ben tam anlamadım tabi ne olduğunu. eşim den gerek var falan dedi.

düşündüm karar veremedim sonra yaptırmadım geldim. içimden dedim bizim kızlara bi sorayım burda kimler yaptırdı gerekli mi sizce kızlar?

Sudeee çok sevindim. Sanırım gönlünde hep kız vardı. Allah sağlıkla kucağına aldırsın prensesini. Canım Kağan Kocatepe' nin 9 ay 10 gün kitabını okuyorum. O bu 3 lü 4 lü olmasada bu testlerin yapılması gerektiğini yazıyordu. Ben dötlü testimi yaptıracağım içinde o testlere ilave olarak 2 test daha var. Hadi hayırlı olsun. Senin adına çooooook sevindim

enemmm işte bir prenses dahaaa bugün prenseslerden yana bereketli bir cuma o zaman
Sudecim hadi gözün aydın, RABBİM sağlıkla gelmesini nasip etsin. iNŞALLAH da bizlere benzerler hihihih
Afp yaptıranlar oldu, 3 lü testin en önemli kan testi o diye biliyorum, ben yaptırmadım dr gerek görmedi.. Ama isteyen dr vardı yaptıranlarda oldu.. Sen bilirsin yani canımmcımm

Benim bebişimdee tembelllll, tık yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…