bundn bir ay önce bir forumda okuyup canımın çektiği gece aradığımız meyve mandalina(( canım çok abartma c vitamininin fazlasıda iyi değildir.
Evet çoook heyecanlııı haftaya her beraber göreceğizzzz....
kızlar günaydın içimdeki canavar kızmışşşşşşş çokkkkk mutluyummmmmm allah herkese gönlündekini versin inşallahhhhh
kızlar günaydın içimdeki canavar kızmışşşşşşş çokkkkk mutluyummmmmm Allah herkese gönlündekini versin inşallahhhhh
ama bu yukarıdaki anketi yanlış işaretlemiş oldum ben şimdi düzeltemiyorummmm
Kadınız
bende iyiyim vala güzel geçiyor bugün yarın tatil ohhh ohh
Eşleri pek takmamak lazım bozma sinirini bebeğini düşün demin benm ki de mesaj atmış akşam arkadaşlarla balığa gidicem 2-3 gibi gelirim diyor yok gidemezsin diyorum hala ısrar ediyor eminim öğleden sonra gene edicek o saatte dışarda yatarsın dicem
Takamam onu şimdi
ama bu yukarıdaki anketi yanlış işaretlemiş oldum ben şimdi düzeltemiyorummmm
Eki Görüntüle 531436 Eki Görüntüle 531437 Eki Görüntüle 531439
kızlar bebeğimin ilk hediyesi petikler dün işyerinden arkadaşım kız olduğunu öğrenince örmüş çok sevindim
Zıbını da ben aldım dün pazardan 5 tl
Eki Görüntüle 531436 Eki Görüntüle 531437 Eki Görüntüle 531439
kızlar bebeğimin ilk hediyesi petikler dün işyerinden arkadaşım kız olduğunu öğrenince örmüş çok sevindim
Zıbını da ben aldım dün pazardan 5 tl
Merhaba kızlar uzun zamandır yazamamıştım işler yoğundu
herkesin bebişleri iyi inş
benim kızım da iyi çok şükür,kıpırdanmaya başladı artık
sizinkilerde kıpırdanıyormu?
kızlarrr şoktayımmm hep erkek olacak erkek isimleri derken kızım oluyormuşşş%90 kız dediiii amaninnnnn
ağzım kulaklarımda işe geldim metrada falan hep küçük kızlar gördüm alllaaam ne tatlılardıı.. bana benzesin bebeğimm. kendimle aynı giydicem onuuu. nolur bana benzesin
2li test sonucum çok iyi çıktı, doktorum 3lü ve 4lü testi istemediğini gerek olmadığını söyledii... bebeğimde iyi herşey yolunda elhamdüliillah...
AFP-MOM testi istedi doktorum bunu yaptırmanı öneririm dedi, bebeğin kemik gelişimi ve omuriliği oluşuyor kandan bakılan bir test falan dedi. ben tam anlamadım tabi ne olduğunu. eşim den gerek var falan dedi.
düşündüm karar veremedim sonra yaptırmadım geldim. içimden dedim bizim kızlara bi sorayımburda kimler yaptırdı gerekli mi sizce kızlar?
kızlarrr şoktayımmm hep erkek olacak erkek isimleri derken kızım oluyormuşşş%90 kız dediiii amaninnnnn
ağzım kulaklarımda işe geldim metrada falan hep küçük kızlar gördüm alllaaam ne tatlılardıı.. bana benzesin bebeğimm. kendimle aynı giydicem onuuu. nolur bana benzesin
2li test sonucum çok iyi çıktı, doktorum 3lü ve 4lü testi istemediğini gerek olmadığını söyledii... bebeğimde iyi herşey yolunda elhamdüliillah...
AFP-MOM testi istedi doktorum bunu yaptırmanı öneririm dedi, bebeğin kemik gelişimi ve omuriliği oluşuyor kandan bakılan bir test falan dedi. ben tam anlamadım tabi ne olduğunu. eşim den gerek var falan dedi.
düşündüm karar veremedim sonra yaptırmadım geldim. içimden dedim bizim kızlara bi sorayımburda kimler yaptırdı gerekli mi sizce kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?