kızlarrr şoktayımmm hep erkek olacak erkek isimleri derken kızım oluyormuşşş%90 kız dediiii amaninnnnn
ağzım kulaklarımda işe geldim metrada falan hep küçük kızlar gördüm alllaaam ne tatlılardıı.. bana benzesin bebeğimm. kendimle aynı giydicem onuuu. nolur bana benzesin
2li test sonucum çok iyi çıktı, doktorum 3lü ve 4lü testi istemediğini gerek olmadığını söyledii... bebeğimde iyi herşey yolunda elhamdüliillah...
AFP-MOM testi istedi doktorum bunu yaptırmanı öneririm dedi, bebeğin kemik gelişimi ve omuriliği oluşuyor kandan bakılan bir test falan dedi. ben tam anlamadım tabi ne olduğunu. eşim den gerek var falan dedi.
düşündüm karar veremedim sonra yaptırmadım geldim. içimden dedim bizim kızlara bi sorayımburda kimler yaptırdı gerekli mi sizce kızlar?
kızlarrr şoktayımmm hep erkek olacak erkek isimleri derken kızım oluyormuşşş%90 kız dediiii amaninnnnn
ağzım kulaklarımda işe geldim metrada falan hep küçük kızlar gördüm alllaaam ne tatlılardıı.. bana benzesin bebeğimm. kendimle aynı giydicem onuuu. nolur bana benzesin
2li test sonucum çok iyi çıktı, doktorum 3lü ve 4lü testi istemediğini gerek olmadığını söyledii... bebeğimde iyi herşey yolunda elhamdüliillah...
AFP-MOM testi istedi doktorum bunu yaptırmanı öneririm dedi, bebeğin kemik gelişimi ve omuriliği oluşuyor kandan bakılan bir test falan dedi. ben tam anlamadım tabi ne olduğunu. eşim den gerek var falan dedi.
düşündüm karar veremedim sonra yaptırmadım geldim. içimden dedim bizim kızlara bi sorayımburda kimler yaptırdı gerekli mi sizce kızlar?
Tweetyyy im benim şekerparem benimhani gısss beni et yemeği tarifimmmmm
canımmm benimmmmmesaj gönderdim sana sulu yemek tariflerimi olsun diye neyse ben kafama göre takılayım birazdan çıkıcam sgkda işlerim var onları halledeyim gelince ilk işim sana çooook sevdiğim bir köftenin tarifi olcak kuşum öptüm 2nizide
sudee kız bebeğin hayırlı olsun arkadaşım....benim cadı ışık kızıma bir kız arkadaş daha geliyor demekki....benim cadı kızım babasının kızı galiba babaya küstüm diye o da hareket etmiyor.....
maşallah bebişine yok canım benimki tembel el ense yatıyor öyle
Sudeee çok sevindim. Sanırım gönlünde hep kız vardı. Allah sağlıkla kucağına aldırsın prensesini. Canım Kağan Kocatepe' nin 9 ay 10 gün kitabını okuyorum. O bu 3 lü 4 lü olmasada bu testlerin yapılması gerektiğini yazıyordu. Ben dötlü testimi yaptıracağım içinde o testlere ilave olarak 2 test daha var. Hadi hayırlı olsun. Senin adına çooooook sevindim
hepinize teşekkürler kızlar ben bi araştırayım şu testi o zaman.. sizin cadılara benimkide arkadaş geliyor...
doktora soracağım soruları kağıda yazmıştım hepsini sordum cevaplarını sizede yazayım, faydalanırsınız;
tetonoz aşısı: yaptırabilisin sağlık bakanlığının önerdiği bir şey yaptırma diyemem yaptır dedi.
diş eti kanaması: ne yaparsan yap geçmez, tuzlu su gargara önerdi.
çatlaklar için: markası farketmez kullanabilirsin hepsini dedi.
göğüs ucu ağrıları: olacaktır süt vermeye hazırlanıyor yapılcak bir şey yok dedi. kremim vardı onu gösterdim devam et dedi.
stresli günler geçirdim bi zararı olmuş mudur dedim, hamilelik normalde de stresli ve duygusal geçer ama kendini fazla üzme bebek hisseder çünkü dedi.
kurban etine dokunma demişlerdi etrafımda: onu bilmiyormuş.
burun tıkanıklığına da okyanıs suyu ya da tuzlu gargara.
sudee kız bebeğin hayırlı olsun arkadaşım....benim cadı ışık kızıma bir kız arkadaş daha geliyor demekki....benim cadı kızım babasının kızı galiba babaya küstüm diye o da hareket etmiyor.....
zeynep - sare ismi nasıl sizce kızlar? zeynep vardı aklımızda da ben Sare ismini çok beğeniyorum ektradan
zeynep - sare ismi nasıl sizce kızlar? zeynep vardı aklımızda da ben Sare ismini çok beğeniyorum ektradan
kızlar günaydın içimdeki canavar kızmışşşşşşş çokkkkk mutluyummmmmm Allah herkese gönlündekini versin inşallahhhhh
gözün aydın canım benim kızıma bir arkadaş daha geliyor :) kız anası olmak nası bişe acaba? oğlumu nasıl askere yollarım diye düşünüyorum şimdiden babamız da ben kızımı veremem pozlarında.bakalım ben neler hissedicem merak ediyorum...
tamam kızlar isim seçiminde düşünücem zeynep sare bana da çok sevimli geldi. zeynepi kesin diyoruz ama yanına kararsızız. yalnız kaynanam ısrarla isim düşünüyor. bide ağır isimler olabiliyor.
mesela Fatıma dedi. ben çok isterim Peygamberimizn kızının adı da, dedim anne zor biraz ayrıca fatıma tül zehra olarak konmalı... ay nolur koyun diye ısrar ediyo töbe est. karışmasalar ölürler
bi susun kardeşim deyin ki fikrimizi sorsunlar önce.
Merhaba herkese ben de 1 kaç gündür hissediyorum iyice hareketlerini :)
tamam kızlar isim seçiminde düşünücem zeynep sare bana da çok sevimli geldi. zeynepi kesin diyoruz ama yanına kararsızız. yalnız kaynanam ısrarla isim düşünüyor. bide ağır isimler olabiliyor.
mesela Fatıma dedi. ben çok isterim Peygamberimizn kızının adı da, dedim anne zor biraz ayrıca fatıma tül zehra olarak konmalı... ay nolur koyun diye ısrar ediyo töbe est. karışmasalar ölürler
bi susun kardeşim deyin ki fikrimizi sorsunlar önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?