Çok mutlusun heyecandan bize söylemeyimi unuttun
Neymişş pekiii
Merhabaaaa
bir bakayım dedim maşallahhhhhhhhh...cinsiyetler bitti sanırım.sudecim hayırlı olsun,baharcımve kissem sizlerinde hayırla sağlıkla gelsin kuzucuklarınız inşallahh....
ebahcım nasıl gidiyor aydınlık güzel ışık kızınla...
çilekçim senden ne haber??
rose seni çok özledim kuzummmmmmmmmmmmmmmm.....
özpolat hayırlı olsun oğlun..
amniyosentez kararı alamayan yada alan kafalarında soru işaretleri bulunanlar rabbim yardımcınız olsun...zor bir sınav allaha emanet olun bebeklerinizle.günler sizlere müjdeler getirir inşallah..
diğer arkadaşlar umareım herkesler iyidir keyiflidir....cinsiyet öğrenen tüm anne adaylarının gözleri aydın olsun sağlıkla kavuşsunlar bebeklerine...
kayracım seni görmek ne güzel....artık ışık kızımı az da olsa hissebiliyorum...sen nerelerdesin...sürmeli ve seni aynı günde görünce eski ilk günler aklıma geldi...demek seninde oğlun olacak allah evinin 3 erkeğine güç kuvvet sana sabır versin biz 1 erkekle uğraşırken göbeğimiz çatlıyor 3 erkek zor....bizi unutma ara sırada olsa girmeye çalış hepinizi özlüyoruz....çok dağıldık
bir bakayım dedim maşallahhhhhhhhh...cinsiyetler bitti sanırım.sudecim hayırlı olsun,baharcımve kissem sizlerinde hayırla sağlıkla gelsin kuzucuklarınız inşallahh....
Ebahcım nasıl gidiyor aydınlık güzel ışık kızınla...
çilekçim senden ne haber??
Rose seni çok özledim kuzummmmmmmmmmmmmmmm.....
özpolat hayırlı olsun oğlun..
Amniyosentez kararı alamayan yada alan kafalarında soru işaretleri bulunanlar rabbim yardımcınız olsun...zor bir sınav allaha emanet olun bebeklerinizle.günler sizlere müjdeler getirir inşallah..
Diğer arkadaşlar umareım herkesler iyidir keyiflidir....cinsiyet öğrenen tüm anne adaylarının gözleri aydın olsun sağlıkla kavuşsunlar bebeklerine...
hoşgeldin kayra seni görmeyeli çok uzun süre oldu yaaaaaa
çok teşekkür ederim evet kzıım oluyorrr :89::89::89::89:
Oğlan bekliyorduk kız oldu ama çok sevindim seninde oğlun hayırlı olsun
evet kayracım bana arkadaş gelecek....annem ve kızları şimdi de torunları şeklinde yine hafta sonları gezicez beraber....şimdilik ablamın kızı ile 4 kız geziyoruz benim cadım da gelince 5 kız,hafta sonu gezmeleri yapıcaz
allah sağlıklı hayırlı,ana-baba sözü dinleyen mutlu evlatlar nasip etsin her birimize,ne olduğunun hiç önemi yok,bak seninden sen cefasını çekmeden 2 kızın olacak bir de böyle düşün
hoşgeldinnn iyisin inşallah... ben senin oğlun olacağına emindim.. senin o ufaklık bıdık varya onun rüyasıına çok inanmıştım çünkü malum olmuş yavruna...
adıyla geldi senin oğlun kessinlikle bir adını hamza koymalısın. o rüyada bir hikmet vardır
boş kaldıkçaa uğra benim kız oluyomuş erkek zannederken böle kaldım bendeneye göre erkek zannediyodun dersen hislerime ve rüyalarıma
bak 2 oğlun var kızlara talip olcaksan acele et topik erkek, kız aldı başını gidiyookızım güzeldir beceriklidir hanımdır anası gibi
senden iyi dünürcü mü bulcam
aaa baharcım cinsiyeti öğrenmişsin bitane daha kızımız oluyoAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?