2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Sudee bu kaynanaların derdi bitmes güselimm
sen boşver onu kendin bildiğini yap, takma kafanada

Ebruli hayırlı olsun canım o zaman kızın senindee

Ebah doğrusun surmeli bisi ihmal etti ama işte mazereti vardı, o yüzden sesimiz çıkmadı onaaaa

bir bakayım dedim maşallahhhhhhhhh...cinsiyetler bitti sanırım.sudecim hayırlı olsun,baharcımve kissem sizlerinde hayırla sağlıkla gelsin kuzucuklarınız inşallahh....

ebahcım nasıl gidiyor aydınlık güzel ışık kızınla...

çilekçim senden ne haber??

rose seni çok özledim kuzummmmmmmmmmmmmmmm.....

özpolat hayırlı olsun oğlun..

amniyosentez kararı alamayan yada alan kafalarında soru işaretleri bulunanlar rabbim yardımcınız olsun...zor bir sınav allaha emanet olun bebeklerinizle.günler sizlere müjdeler getirir inşallah..

diğer arkadaşlar umareım herkesler iyidir keyiflidir....cinsiyet öğrenen tüm anne adaylarının gözleri aydın olsun sağlıkla kavuşsunlar bebeklerine...

kayracım seni görmek ne güzel....artık ışık kızımı az da olsa hissebiliyorum...sen nerelerdesin...sürmeli ve seni aynı günde görünce eski ilk günler aklıma geldi...demek seninde oğlun olacak allah evinin 3 erkeğine güç kuvvet sana sabır versin biz 1 erkekle uğraşırken göbeğimiz çatlıyor 3 erkek zor....bizi unutma ara sırada olsa girmeye çalış hepinizi özlüyoruz....çok dağıldık

şimdi faceteki isimler kımler burdakıler kımler kafam karısıyor buraya girince:)ben hülyaa:)

canım dersim boş bi bakayım dedim.ne güzel canım daha çok hissedeceğin günler gelecek..evet kız demişlerdi 11.haftada ama 16 da ve geçen hafta kesinleşti oğlum olacağı.kıza alışmış hoşuma bile gitmiştiüçüncüye artık:))))))))))valla canım oğluma benzer diye ödüm kopuyor:))sağlıklı olsunlarda ne yapalım...evet çok dağıldı topik ondan çok gelmiyorum gündüz ben yokum akşamda sizler.uğrarım dersim boş oldukça.senin adınada çok seviniyorum kız evlat gibisi olur mu ya(((

hoşgeldin kayra seni görmeyeli çok uzun süre oldu yaaaaaa

çok teşekkür ederim evet kzıım oluyorrr :89::89::89::89:

Oğlan bekliyorduk kız oldu ama çok sevindim seninde oğlun hayırlı olsun

evet kayracım bana arkadaş gelecek....annem ve kızları şimdi de torunları şeklinde yine hafta sonları gezicez beraber....şimdilik ablamın kızı ile 4 kız geziyoruz benim cadım da gelince 5 kız,hafta sonu gezmeleri yapıcaz
allah sağlıklı hayırlı,ana-baba sözü dinleyen mutlu evlatlar nasip etsin her birimize,ne olduğunun hiç önemi yok,bak seninden sen cefasını çekmeden 2 kızın olacak bir de böyle düşün

hoşgeldin kayra seni görmeyeli çok uzun süre oldu yaaaaaa

çok teşekkür ederim evet kzıım oluyorrr :89::89::89::89:

Oğlan bekliyorduk kız oldu ama çok sevindim seninde oğlun hayırlı olsun

hayırlı uğurlu olsun canım kızın:)))neşe bereket getirsin.erkek beklenenlerde baya bir kız çıkıyor bu günlerde.işte küçük haftalarda yanılma oluyor.rabbim sağlıkla yollasın....

kıvırcıkkkkkk nerelerdesin sende geeellllll
ne güzel hepinizi bir arada görmek çok mutlu oldum

aaa baharcım cinsiyeti öğrenmişsin bitane daha kızımız oluyo allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

hoşgeldinnn iyisin inşallah... ben senin oğlun olacağına emindim.. senin o ufaklık bıdık varya onun rüyasıına çok inanmıştım çünkü malum olmuş yavruna...

adıyla geldi senin oğlun kessinlikle bir adını hamza koymalısın. o rüyada bir hikmet vardır

boş kaldıkçaa uğra benim kız oluyomuş erkek zannederken böle kaldım bende neye göre erkek zannediyodun dersen hislerime ve rüyalarıma

bak 2 oğlun var kızlara talip olcaksan acele et topik erkek, kız aldı başını gidiyoo kızım güzeldir beceriklidir hanımdır anası gibi

senden iyi dünürcü mü bulcam

amin canım.alıştıktan sonra üzülmedim dersem yalan olur..ama alıştım en azından oğlum yalnız kalmayacak.ama anne ve kaynanam üzüldü birde eşim.hepimizde kız beklentisi vardı hamileliği zor geçirince.annemde artık hep yalnız kalacaksın diye ağladı..bende üçüncüye dedim aman doğurma oda erkek olur dediler.ne yapalım kısmet..rabbim böle uygun görmüş...ne güzel canım.yüreklerindeki olan annelere maşallah.bizim içimizde kaldı ama sağlık olsun..

oy senin kızın başımın tacı olur gözümün nuru olur dünürüm...elhamdülillah canım grip dışında ve mide yanmam dışında iyiyim.ben senin kızın olacağından emindim aslında benimde içime kız doğmuştu bahardada yağmur emir ikilisini görünce yağmur demiştim.rabbim sizi müjdelemiş.her anneye kız evlat şarttır cnm ne kadar bende olmasada(

mesaj tekrarıııııııııııııııııı

Son düzenleme:
aaa baharcım cinsiyeti öğrenmişsin bitane daha kızımız oluyo Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

evet canım saol aaaa sen beni tebrik etmmeş miydin ben ettin sandım vala

Yoksa sitemlerde bulunurdum Ama neyse geç olsun güç olmasın çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…