2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ayyy kızlar ben hediyemi 2 gün önce internetden almıştım. İçime sinmedi alış veriş yaptığım siteyi aradım. Yetişmeyeceğini anladım. Siparişimi iptal ettim ve e-bebek' den alışveriş yaptım. Bugün yapılan alışverişler pazartesi ulaşıcakmış

Yaa o kadar güzeldi ki herşey sanki kendi bebişime alıyomuşum gibi aldım. Daha kendi bebeğine birşey almamış biri olarak ne güzel bir duyguymuş yaaa

Eğer bensem ne kadarrr şanslıyımmmmmm hihihih güselim bak spora başlamışsın işte bu antrenman olmuş sanada

Eğer bensem ne kadarrr şanslıyımmmmmm hihihih güselim bak spora başlamışsın işte bu antrenman olmuş sanada

Sende olabilirsin başkası da yorum yok. Pazartesi ye ne kaldı Benim hediyem pazartesi ulaşacak. Aldığım kişi söylesin

Ya bu arada bana hediye alacak arkadaş bizim ilçede sadece MNG kargo var. Dip not düşeyim dedim Diğer kargolarda geliyor ama hafta da 2 kez.

slm hanımlar ve yavruları. bugün doktor kontrolümüz vardı cinsiyetimiz kesinleşti erkek bi kızım vardı iyi oldu... doktor çok iyi dedi hareketlerinide çok net dünden beri hissediyorum okadar güzeldiki elleri çok net belliydi ince uzun babası hemen atladı bana benziyor diye bide sat a göre birbuçuk hafta geriden geliyodu yakalamış haftasını oğluşum 285 gr olmuş çok minik... bugün beni en mutlu eden şey ise ilk gebeliğimde şeker çıktığı için erken yaptılar şeker yüklemesini temiz çıktı çok şükür bu hamileliğimde şekerle uğraşmıcam.. çok huzurluyum çok mutluyum...

hoşgeldşn tatlım

bıugün bir erkek haberi geldi :):) senden hadi hayırlı olsun allah annesine babasına bağışlasın onu sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşallah

şule ptt kargo geliyormu sizin oraya onlar hergün dağıtım yapıyorlar

ben çıkıyorum kızlar,

bizde isim kavgası başladı bile. benim kocam kro maço olduğu için ne bekliyorum ki... aramış diyor ki şu olsun mu, ben de dedim o ağır bi isim zeynep güzel işte. bakarız ama değişebilir diyo ayrıca istediği isim anasının söylediği vallahi suratımı astırcam yüzümü güldürmicem herşeye karışmasınlar

ssen yine fevri davranma bekle bakalımmm hayydddi iyi akşamlar

Kızlarrrr hediyelerinizi PTT kargo ile gönderebilirsiniz 1 kg kadar 5 tlye gönderiyorlarmış

Bundan sonra hediyeleşme ile ilgili yazışmalarımızı ilgili topikten yazalım olarmı?

Hayırlı olsun canım gözün aydın.. Erkeğinede maşallahhhh
Bak sen örnek ol bari şu geriden gelen ve üzülenlere demekki normale dönülüyormuşşşş

Şekerin çıkmamamsınada sevindim hadi geçmiş olsunnn

slm kızlar. ben hep havuç yemek istiyorum ya acaba bi zararı varmıdır bebeğim turuncu olmasın:)

Kızın hayırlı olsun. Allah güzel ömürler versin prensesine. Benimde kesin olmamakla beraber erkeğe benziyor dediler, bende yavaş yavaş oğluşum diye sevmeye başladım. Bizimkide değişirmi ki :111:

canım değişebilir sen çok da alışma erkeğe. ben kendimi çok inandırmışım kıza alışmam zor oldu ama 3 boyutludaki suratını gördükçe gülesim geliyor sevesim öpesim geliyor şirineyi

kuzulaaaaarrrrrrrr selam,

bana seslenmişsiniz ama duymadım, geçmişi okumaya kastım ama anca yazabiliyorum..
cinsiyet öğrenenler hayırlı ugurlu olsun, allahım hepıimizi bebişlere sağlıkla kavustursun.

sekerim vınn alamadım ya en az 3 aylık almam gerekıyomus, 1 aylık olmuyomus almadım ben de......
ara ara agbimin ofise gelip bakıyorum sizlere datlummm.

demek yarın buluşma var heeeee, EBAH suikast hazırlıkları tamam mı??

öptüm sizleriiiiiii

CANIMM NET KAPANDI O YÜZDEN SIKINTI YAŞIYORUM MALESEF ÖZLÜYORUM SİZİ..KOPTUKK YAAÇOK ŞÜKÜR Kİ RABBİME DEĞERLER DÜZELDİ ALLAHIM HERKESİN EVLADINA SAĞLIK SIHHAT NASİP ETSİN,SAĞ SAĞLİM KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH..TESTLERİNDE SIKINTI OLNA ARKADAŞLAR İNŞALLAH ALLAH YARDIMCINIZ OLUR ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VERİR SIKINTILARINIZI BİRAN ÖNCE ATLATIRSINIZ İNŞALLAH..KAYRA GÖZÜME ÇARPTI OĞLU OLCAKMIŞŞÇOK SEVİNDİM CANIM RABBİM KUCAĞINA ALAMAYI NASİP ETSİN..DİĞER CİNSİYET ÖĞRENEN ARKADAŞLAR VARSAA HERKESİN BEBİŞİ HAYIRLI UĞURLU OLSUNNBEN PAZARTESİ GÜNÜ AYRINTILI ULTRSONA GİRİCEM İNŞALLAHH BAKALIMM EK ÜCRET ALICAKMI..İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE GELİRİM BURAYA..HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUMM,MİNİK BEBİŞLERİNİZİ DE.. K.İYİ BAKINNN

porselencim çok sevindim canım değerlerinin düzlemesine, hep iyi güzel haberler alırsın inşallah bundan sonra..

Ben fasulye miyim yaa benim bebeğim niye göstermiyo herkes öğrendi cinsiyeti bi ben kaldım ortada

selamlar en güzel anne adaylarııııı ve onların dünya tatlısı bebişleri. geldik doktordan grip olmuşum ne yazık kiii. bi ton tavsiye ve dört farklı ilaç aldım. bi de kızımın ultrason resmini aldımmmm. bebişim 300 küsür gram ve 21 cm boya sahipmiş.( doktor topuktan başa ölçüm yapıyo) ben de 1 kilo almışım 15 günde. doktorumuz kızımızı eşimin teyzesine benzetti:))) ve çok sağlıklı olduğunu söyledi. şu anda dünyanın en mutlu insanı benim. ve bebeğimi çok net hissettiğimi söyledim 1 haftadır. tamam zaten artık olması da gerekir bu bebeğin dedi:))) babası su anda alınganlık yapıyo:)) git bana değil kızlara anlat diyo:) kızlar dudakları bile o kadar net seçiliyordu ki bayıldım kızımaaa:)))) öpüyorum hepinizi dualarınız için teşekkürler

Hosgeldin kayra yaaaa aldin delikanlilari yanina cekildin kenara nerdesin hatun senbizi ihmal etmeeeeburun tikanikligi kanama adli konuma cevap veren arkidislerime tesekkuru bi borc bilirimyarin bulusma detayini yazin birde kadikoyde nerde kizlarrrrr ben sabah yogaya gitcem yetisirim umarimhediye isini pzt halletcem sali sansli annede olucakkkk ipucu daha vercem dayanamiorum benim yollicaaam bebis kizzzzzzz oglum bir klark gecicek topiktekiler in in in dicek ali desteto oglumun ilk capkinlik deneyimi bir kiza hediye gondericek capkiiiiiiiiinnnnnnay yarin gelebilirsem gorusuruz kizlar :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…