Ayyy kızlar ben hediyemi 2 gün önce internetden almıştım. İçime sinmedi alış veriş yaptığım siteyi aradım. Yetişmeyeceğini anladım. Siparişimi iptal ettim ve e-bebek' den alışveriş yaptım. Bugün yapılan alışverişler pazartesi ulaşıcakmış
Yaa o kadar güzeldi ki herşey sanki kendibebişime alıyomuşum gibi aldım. Daha kendi bebeğine birşey almamış biri olarak ne güzel bir duyguymuş yaaa
Eğer bensem ne kadarrr şanslıyımmmmmmhihihih güselim bak spora başlamışsın işte bu antrenman olmuş sanada
slm hanımlar ve yavruları. bugün doktor kontrolümüz vardı cinsiyetimiz kesinleşti erkekbi kızım vardı iyi oldu... doktor çok iyi dedi hareketlerinide çok net dünden beri hissediyorum okadar güzeldiki elleri çok net belliydi ince uzun babası hemen atladı bana benziyor diye bide sat a göre birbuçuk hafta geriden geliyodu yakalamış haftasını oğluşum 285 gr olmuş çok minik... bugün beni en mutlu eden şey ise ilk gebeliğimde şeker çıktığı için erken yaptılar şeker yüklemesini temiz çıktı çok şükür bu hamileliğimde şekerle uğraşmıcam.. çok huzurluyum çok mutluyum...
Sende olabilirsin başkası da yorum yok. Pazartesi ye ne kaldıBenim hediyem pazartesi ulaşacak. Aldığım kişi söylesin
Ya bu arada bana hediye alacak arkadaş bizim ilçede sadece MNG kargo var. Dip not düşeyim dedimDiğer kargolarda geliyor ama hafta da 2 kez.
ben çıkıyorum kızlar,
bizde isim kavgası başladı bile. benim kocam kro maço olduğu için ne bekliyorum ki... aramış diyor ki şu olsun mu, ben de dedim o ağır bi isim zeynep güzel işte. bakarız ama değişebilir diyo ayrıca istediği isim anasının söylediğivallahi suratımı astırcam yüzümü güldürmicem herşeye karışmasınlar
evet canım saol aaaa sen beni tebrik etmmeş miydin ben ettin sandım vala
Yoksa sitemlerde bulunurdumAma neyse geç olsun güç olmasın çok teşekkürler
slm hanımlar ve yavruları. bugün doktor kontrolümüz vardı cinsiyetimiz kesinleşti erkekbi kızım vardı iyi oldu... doktor çok iyi dedi hareketlerinide çok net dünden beri hissediyorum okadar güzeldiki elleri çok net belliydi ince uzun babası hemen atladı bana benziyor diye bide sat a göre birbuçuk hafta geriden geliyodu yakalamış haftasını oğluşum 285 gr olmuş çok minik... bugün beni en mutlu eden şey ise ilk gebeliğimde şeker çıktığı için erken yaptılar şeker yüklemesini temiz çıktı çok şükür bu hamileliğimde şekerle uğraşmıcam.. çok huzurluyum çok mutluyum...
Kızın hayırlı olsun.Allah güzel ömürler versin prensesine. Benimde kesin olmamakla beraber erkeğe benziyor dediler, bende yavaş yavaş oğluşum diye sevmeye başladım. Bizimkide değişirmi ki :111:
Sen nerdesin güselim sen merak ettik seni.. Girmiyosunda artık.. Ama iyi haberlerini aldığıma sevindim canım.. Sana demiştim bak o değerler düzelir diye çok şükür ki düselmiş.. Triod de zaten bi çok kişide var ben dahil.. Sıkıntı yapma artık..
Aşı olan bi çilek oldu galiba tam hatırlamıyorum şimdi burdan...
Testlerinde sıkıntı olan var, cinsiyetler öğrenenler var..
Özletme kendini dikkat et kendinee
CANIMM NET KAPANDI O YÜZDEN SIKINTI YAŞIYORUM MALESEF ÖZLÜYORUM SİZİ..KOPTUKK YAAÇOK ŞÜKÜR Kİ RABBİME DEĞERLER DÜZELDİ ALLAHIM HERKESİN EVLADINA SAĞLIK SIHHAT NASİP ETSİN,SAĞ SAĞLİM KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH..TESTLERİNDE SIKINTI OLNA ARKADAŞLAR İNŞALLAH ALLAH YARDIMCINIZ OLUR ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VERİR SIKINTILARINIZI BİRAN ÖNCE ATLATIRSINIZ İNŞALLAH..KAYRA GÖZÜME ÇARPTI OĞLU OLCAKMIŞŞ ÇOK SEVİNDİM CANIM RABBİM KUCAĞINA ALAMAYI NASİP ETSİN..DİĞER CİNSİYET ÖĞRENEN ARKADAŞLAR VARSAA HERKESİN BEBİŞİ HAYIRLI UĞURLU OLSUNN BEN PAZARTESİ GÜNÜ AYRINTILI ULTRSONA GİRİCEM İNŞALLAHH BAKALIMM EK ÜCRET ALICAKMI..İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE GELİRİM BURAYA.. HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUMM,MİNİK BEBİŞLERİNİZİ DE.. K.İYİ BAKINNN
şule ptt kargo geliyormu sizin oraya onlar hergün dağıtım yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?