kuzulaaaaarrrrrrrr selam,
bana seslenmişsiniz ama duymadım, geçmişi okumaya kastım ama anca yazabiliyorum..
cinsiyet öğrenenler hayırlı ugurlu olsun, allahım hepıimizi bebişlere sağlıkla kavustursun.
sekerim vınn alamadım ya en az 3 aylık almam gerekıyomus, 1 aylık olmuyomus almadım ben de......
ara ara agbimin ofise gelip bakıyorum sizlere datlummm.
demek yarın buluşma var heeeee, EBAH suikast hazırlıkları tamam mı??
öptüm sizleriiiiiii
CANIMM NET KAPANDI O YÜZDEN SIKINTI YAŞIYORUM MALESEF ÖZLÜYORUM SİZİ..KOPTUKK YAAÇOK ŞÜKÜR Kİ RABBİME DEĞERLER DÜZELDİ ALLAHIM HERKESİN EVLADINA SAĞLIK SIHHAT NASİP ETSİN,SAĞ SAĞLİM KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH..TESTLERİNDE SIKINTI OLNA ARKADAŞLAR İNŞALLAH ALLAH YARDIMCINIZ OLUR ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VERİR SIKINTILARINIZI BİRAN ÖNCE ATLATIRSINIZ İNŞALLAH..KAYRA GÖZÜME ÇARPTI OĞLU OLCAKMIŞŞ ÇOK SEVİNDİM CANIM RABBİM KUCAĞINA ALAMAYI NASİP ETSİN..DİĞER CİNSİYET ÖĞRENEN ARKADAŞLAR VARSAA HERKESİN BEBİŞİ HAYIRLI UĞURLU OLSUNN BEN PAZARTESİ GÜNÜ AYRINTILI ULTRSONA GİRİCEM İNŞALLAHH BAKALIMM EK ÜCRET ALICAKMI..İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE GELİRİM BURAYA.. HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUMM,MİNİK BEBİŞLERİNİZİ DE.. K.İYİ BAKINNN
selamlar en güzel anne adaylarııııı ve onların dünya tatlısı bebişleri. geldik doktordan grip olmuşum ne yazık kiii. bi ton tavsiye ve dört farklı ilaç aldım. bi de kızımın ultrason resmini aldımmmm. bebişim 300 küsür gram ve 21 cm boya sahipmiş.( doktor topuktan başa ölçüm yapıyo) ben de 1 kilo almışım 15 günde. doktorumuz kızımızı eşimin teyzesine benzetti:))) ve çok sağlıklı olduğunu söyledi. şu anda dünyanın en mutlu insanı benim. ve bebeğimi çok net hissettiğimi söyledim 1 haftadır. tamam zaten artık olması da gerekir bu bebeğin dedi:))) babası su anda alınganlık yapıyo:)) git bana değil kızlara anlat diyo:) kızlar dudakları bile o kadar net seçiliyordu ki bayıldım kızımaaa:)))) öpüyorum hepinizi dualarınız için teşekkürler
Hosgeldin kayra yaaaa aldin delikanlilari yanina cekildin kenara nerdesin hatun senbizi ihmal etmeeee burun tikanikligi kanama adli konuma cevap veren arkidislerime tesekkuru bi borc bilirim yarin bulusma detayini yazin birde kadikoyde nerde kizlarrrrr ben sabah yogaya gitcem yetisirim umarim hediye isini pzt halletcem sali sansli annede olucakkkk ipucu daha vercem dayanamiorum benim yollicaaam bebis kizzzzzzz oglum bir klark gecicek topiktekiler in in in dicek ali desteto oglumun ilk capkinlik deneyimi bir kiza hediye gondericek capkiiiiiiiiinnnnnn ay yarin gelebilirsem gorusuruz kizlar :13:
Canım kadıköyde saat 1 de otantik 2 restaurantta buluşuyoruz. bahariye caddaesinde.
bahariye yokuşundan yukarı doğru çıkarken, yapı kredi bankasından sonraki sokaktaymış sağda.. sokak başında topshop mağazası , beyaz optik var..
Yarın mutlak mutlak mutlakkkkk bekliyorus seniii yetişemem falan hiçççççççççççççççç demeeeee[/
Ayyy heyecan seeeetttim kizzzzz simdibiliyorum orayi gozlemesi filan meshur
Canım kadıköyde saat 1 de otantik 2 restaurantta buluşuyoruz. bahariye caddaesinde.
bahariye yokuşundan yukarı doğru çıkarken, yapı kredi bankasından sonraki sokaktaymış sağda.. sokak başında topshop mağazası , beyaz optik var..
Yarın mutlak mutlak mutlakkkkk bekliyorus seniii yetişemem falan hiçççççççççççççççç demeeeee[/
Ayyy heyecan seeeetttim kizzzzz simdibiliyorum orayi gozlemesi filan meshur
naber güzel anneler :) ya ist olupta buluşmaya gidilmez mi hiçç keşke biz de olsaydık
bizim üçlü test sonuçları gayet iyi çıktı ama kızımı göremedim doktor yine doğumdaydı ,ayrıntılı ultrason için ankaraya sevk ediyoruz dedi sekreter kız dr u beklemiyim haftaya gelir sevk ettirirm dedim nasılsa 22. hafta gidilecek amaaaaa sonra aklıma şu geldi ya sevk ettiklerinde ankaradan ileri bi tarihe randevu verirlerseoff kafam karıştı
günaydın cancağızlarım nasılsınız iyimisinizya benim gibi sabahları haaala böğğğğ böğğğğ olanlar varmı
Arkadaslar bugyn randevum olmasaydi bende gelecektim bulusmaya...insallah cok cok guzel gecer...bugun randevum var ve cok heyecanliyim..karnim buyumedi hissetmiyorum diye cok tedirginim.lutfen dua edin melegim benimle olsun.hersey yolunda olsun...opuyorum hepinizi
günaydın cancağızlarım nasılsınız iyimisinizya benim gibi sabahları haaala böğğğğ böğğğğ olanlar varmı
merhabalarrr
haydi bursa'lı annişler de bizde buluşalım... kaynaşalım.. bakın ben istanbul annişlerini çok kıskandım vala..bizde havalar soğumadan bir kahvaltı, öğle yemeği gibi birşey ayarlayalım. Bursa ve yakın çevreler size sesleniyorum... HAYDİ BURSA... kimler katılabilir...:))
ben katılırım arkadaşım istanbul grubu kadar kalabalık olmasakta sanal arkadaşlığı gerçeğe taşımak isterim....sanırım begümd bursalıydı bir de geçen gün bir arkadaş vardı.....ne güzel yeni arkadaşlıklar ediniriz....bebelerimizde belki bir gün arkadaş olurlar...ilk doğum günlerinde hep beraber oluruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?