2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kıvırcığımmmmm ama ben seni çok öslüyorum böyleeee

Seni yarın arıcam merak etmee suıkastı canlı bağlantıyla gerçekleştirirsinnnn

Sorununu gider aramıza kesintisiz dön o zaman canım.. USG de inşallah hayırlı geçer haberlerini bekliyoruz tatlımm

Ayyyy canım yaa herşeyin güsel olmasına çok sevindimm MAŞALLAH sizeeee Bende yarın görcem inşallah kızımı umarım bende senin gibi hayırlı haberler alırım, ama ben hissetmiyorummm
Neyse sağlık olsunda tabi önemli değil.. Herşey yolunda demek ki bak artık kafana bişeyi takma tamam mı

Canım kadıköyde saat 1 de otantik 2 restaurantta buluşuyoruz. bahariye caddaesinde.
bahariye yokuşundan yukarı doğru çıkarken, yapı kredi bankasından sonraki sokaktaymış sağda.. sokak başında topshop mağazası , beyaz optik var..
Yarın mutlak mutlak mutlakkkkk bekliyorus seniii yetişemem falan hiçççççççççççççççç demeeeee

evet evet orası canımmm geliyosun dimeeeee

naber güzel anneler :) ya ist olupta buluşmaya gidilmez mi hiçç keşke biz de olsaydık
bizim üçlü test sonuçları gayet iyi çıktı ama kızımı göremedim doktor yine doğumdaydı ,ayrıntılı ultrason için ankaraya sevk ediyoruz dedi sekreter kız dr u beklemiyim haftaya gelir sevk ettirirm dedim nasılsa 22. hafta gidilecek amaaaaa sonra aklıma şu geldi ya sevk ettiklerinde ankaradan ileri bi tarihe randevu verirlerse off kafam karıştı

canım valla istanbulda olupta çoğu kişi gelemiyorr
aa bak onuda sor bence gidip tekrar sonra vakit geçmesin dediğin gibii canım.. testinin iyi çıkmasına çok sevindim gözün aydınnn canımm

Arkadaslar bugyn randevum olmasaydi bende gelecektim bulusmaya...insallah cok cok guzel gecer...bugun randevum var ve cok heyecanliyim..karnim buyumedi hissetmiyorum diye cok tedirginim.lutfen dua edin melegim benimle olsun.hersey yolunda olsun...opuyorum hepinizi

günaydın cancağızlarım nasılsınız iyimisiniz ya benim gibi sabahları haaala böğğğğ böğğğğ olanlar varmı

insallah hersey yolunda gider guzel haberlerle donersin canim

günaydın cancağızlarım nasılsınız iyimisiniz ya benim gibi sabahları haaala böğğğğ böğğğğ olanlar varmı

baya azaldi benim ama tamamen gecmedi tabi

herkese selamlar hanimlar ve tatli bebisler

Kızlar herkese merhaba..

Ben de bugün hediyemi aldım. biraz tüyo olacak ama henüz kesinleşmemişti arkadaşımın yüksek ihtimale dayanarak bi hediye aldım bebişine..eğer doktoru yanılırsa çok üzülürüm..

En kötüsü geri gönderim yapar yeni hediye alırım ben de ?

haydi bursa'lı annişler de bizde buluşalım... kaynaşalım.. bakın ben istanbul annişlerini çok kıskandım vala..bizde havalar soğumadan bir kahvaltı, öğle yemeği gibi birşey ayarlayalım. Bursa ve yakın çevreler size sesleniyorum... HAYDİ BURSA... kimler katılabilir...:))

ben katılırım arkadaşım istanbul grubu kadar kalabalık olmasakta sanal arkadaşlığı gerçeğe taşımak isterim....sanırım begümd bursalıydı bir de geçen gün bir arkadaş vardı.....ne güzel yeni arkadaşlıklar ediniriz....bebelerimizde belki bir gün arkadaş olurlar...ilk doğum günlerinde hep beraber oluruz....

evet canım benim ilerde bebişlerimiz için çeşitli organizasyonlar yaparız. olsun istanbullu
lar kadar olmasakta akmasakta parlarız...:) 10 kişi olsak veya 5 kişi olsak yeter sonuçta.. önemli olan güzel arkadaşlıklarımız olur:))

Günaydın annecikler

Evet bugün günaydın diyebiliyorum. Dünkü yağmur, sel, heyelan üçlemesinden sonra bugün serin olsa da masmavi bir gökyüzü ile uyandık yavrumla Öpüp kokladım sanki onu karnımdan çıkmış gibi Aslında gece bir rüya gördüm onun etkisinde kaldım herhalde. Benim gibi çocuk sahibi olmak için uzun uzun yıllar çabalayan çok sevdiğim bir arkadaşım var. Onun bir bebeği olmuştu. Bembeyaz tenli, uzun dik ve simsiyah saçlı bir erkek. Allahım nasıl güzel bir çocuk... (Tez zamanda o arkadaşımın sağlıklı hamilelik haberini alırım inşallah.)

Sonra uyandım kendime geldim.Bugüne erişebilmek hamile kalabilmek neler neler yaşamıştım. Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki hamileyim ve bebeğim gayet sağlıklı durumda. Sonra temiz hava alıp bebişime oksijen göndermek için balkona çıktım. (Bizim ev çoruh nehri kenarında) Bir sürü insan suyu çekilmiş nehrin içinde dünkü selin getirdiği odun parçalarını toplamak için birbiri ile yarışıyor. (malum kış kapıda yakacak yapacaklar)

Bizse sıcak kaloriferli evimizde kahvaltı yapıp, bilgisayar başında güzel vakitler geçiriyoruz....

Bugün çenem çok düştü. Baya da duygusallaştım sanırım. Nedense sizinle paylaşmak geldi içimden geçenleri....

Sonuç olarak diyorum ki hepimiz için; Allahım sana şükürler olsun, evimizden huzurumuzu, sağlığımızı eksik etme. Sağlıklı evlatlar doğurup onların güzel günlerine şahitlik ederek yaşlanmamızı nasip et.... (AMİNNN)

İstanbuldaki arkadaşlara gelecek olursak şimdi otantik te götürüyorlar mamaları... Oh yarasın. löp löp et olsun, yavrunuza da şifa olsun

Herkese gönlünce bir hafta sonu diliyorum.

Bu arada Gıda pınarı içimden bir ses hediyeyi bana aldığını söylüyor

Ohhhhh sefamiz olsun gobusler tokussunnnnn ben solda siyahli arkasini donup bakan herkes kendini tarif etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…