2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar selam hepinize,
Ben de MArt Annesi olacağım inşallah..Ama ben yanlış bir yerde yazışıyormuşum.
Burayı yeni farkettim. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
İkinci bebeğim olacak martta. 32 yaşındayım ve bir oğlum var 4 yaşında. Şimdi de bir kızım olacak.
Çok zor günler geçiriyorum. Boyun fıtığı çıktı ve her gün hastanelerdeyim. Sizlerle paylaşımlarda bulunmayı ben de çok isterim.
Bu arada Helin değil Aslı ismini kullanıyorum.:)

hoş geldin canım benim. tüm derdini sevincini buradan anlatabilirsin. bu arada bir erkekten sonra kız bebek hayırlı olsun cnm..

hoş geldin canım benim. tüm derdini sevincini buradan anlatabilirsin. bu arada bir erkekten sonra kız bebek hayırlı olsun cnm..

Çok saol cnm..Ben de heyecanla bekliyorum kızımı..Allah biliyor ya çok istiyordum kız çocuk ve şansıma kız oluyor. Allah herkes isteyenlerin gönlüne göre versin..:)

Merhaba ben cilek diye girizgahla yaklastigim masada nicklerini bilip bilmedigim arkadaslarimla tanistim her tur kacirilma ihtimaline karsi benle gelen kizkardesim ve annem beni nurhayata benzetenler ,kissemin dogum lekesi sandigimiz yuzundeki bulasmis motor yagi benim icine sekercigi bile alma kapaditesindeki genis hamile taytim otantik yemekler dayanamayip bana cikan kisiye verdigim hediyemtweety pzt kargolamak yerine direkt verdim ben sekercikeeeeeee kizmaaaaoglum dayanamadi sekercikin kizina verdiibiz doguma kadar birkac kez daha bulusma karari aldik hatta annem herkesi evine cagirdi bende katilcam mart annelerine diyoryaa cok guzeldi hepiniz harikayfiniz kizlaaaarrr

Ay çok güzel. Harikasınız bayanlar

Ben ayda 1 İstanbula geliyorum bir sonrakinde aranızda olmayı çok isterim. Sabah da dediğim gibi yedikleriniz size löp löp et, bebişlerinize de şifa olsun

hosgeldin canim

Ohhhhh sefamiz olsun gobusler tokussunnnnn ben solda siyahli arkasini donup bakan herkes kendini tarif etsinEki Görüntüle 532289

o tatlı şey senmisin yahu ilk dikkatimi sen çektin. buradada espirili kişiliğin hoşuma gidiyor zaten. kissemle şekerciki mihs'i tanıdım diğerlerini meraktan çatlıyorum. ben gelemedim maalesef bir dahakine inşallah bende gelirim.

mrb arkadaşlar bende mart annesi olucam, erkek bebek bekliyoruz.bugün doktora gittim herşey normal çok şükür.sata göre 18+4 gün.ultrasona göre 19+1 güünlük.boyu 20 cm,kilosu 278gr nasıl sizce kızlar.

Selam canımmm :) özpolat gelemedi malaesef çilek ben kissem mihss vardı sizin tanıdığınız sanırımmm :)
Yine tekrarlıcaz önümü<zdeki ay inşallah bu sefer katılırsınız umarım sizlerdeee :)

özpolatta resimde yok galiba? ( şuan resmi analiz ediyorumda hepinizi epeyyyy inceledim kızlar)

Tabiki aramıza katılırsın canım hoş geldin,, bebişin hayırlı olsun inşallahhhhhh
Sıkma canını RABBİM dermansız dert vermesin inşallahhh

Yaaa koptum arkadaş burdaaa heee çilakk süpersin canım yaaaaa tweetyim kısmass yaaaa elden teslimat yasak demedi nasılsaa çilağın olu benim prensesime dayanamamış hoş gör tweety
Çilakk renk kattın canım yaaa kesinlikle tekrarlayalımm, annende hep gelsin kardeşindeee

aynegüzelyaaa toplanmissiniz, hepiniz cok güzel görünüyosunuz
Ay bidahakine daha kalabalik olalim insallaaahhhhh

:18:siyah sacli tombilik olan benim karsimdaki sarisin kadinda cilek 14 kilo aldı diyerek beniö gözleriöi oatlayöama sebep annemyuh anne me dion defim ay kactı dedi alttaragı 9 kilocuk 21 haftada neeedelim yanü:26: ayyy herkes cok sekerdiii nurisim sende gel bidahakine inşallaaaahhh

mrb arkadaşlar bende mart annesi olucam, erkek bebek bekliyoruz.bugün doktora gittim herşey normal çok şükür.sata göre 18+4 gün.ultrasona göre 19+1 güünlük.boyu 20 cm,kilosu 278gr nasıl sizce kızlar.

Hosgelfin cnm iyi goxukuyor öadallah bixde ihtisas yaptık burda ben marttan sonra dogumlara giterim evin bi odasını musyenehane yapcam

özpolatta resimde yok galiba? ( şuan resmi analiz ediyorumda hepinizi epeyyyy inceledim kızlar)
Yoktu kuzum ogelmeyenler kervanındaydı sopalıkkkkk özpolattt

Bende şanslııı bebişşeee ve hamişimee hediyesini an itibariyle almış bulunmaktayımmm hediyesini ilk alan şasnlı insan ben oldum çileğimin sayesinde hihihihih

Dostlar acil bir şey öğrenmem lazım. uçlü testte AFP değeri nedir? benim Yüksek çıkmış da çok merak ediyorum . sizlerin nasıl benim 62.1. netten baktım sonuçlara doktora haftaya gideceğim.

Canım ben 3 lüyü ve o nun kan testi olan afp yi yaptırmadım, o yüzden bilemicem değerlerini:18:

Dostlar acil bir şey öğrenmem lazım. uçlü testte AFP değeri nedir? benim Yüksek çıkmış da çok merak ediyorum . sizlerin nasıl benim 62.1. netten baktım sonuçlara doktora haftaya gideceğim.

düzeltilmiş mom değerine bak canım...alltta trisomi 18 ve nöralş tüp defektte açıklamalar varorada risk var yada risk yok yazar...ayrıca benim değerimde 77 lerde ama risksiz yazıyor doktorumda iyi dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…