Kızlar selam hepinize,
Ben de MArt Annesi olacağım inşallah..Ama ben yanlış bir yerde yazışıyormuşum.
Burayı yeni farkettim. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
İkinci bebeğim olacak martta. 32 yaşındayım ve bir oğlum var 4 yaşında. Şimdi de bir kızım olacak.
Çok zor günler geçiriyorum. Boyun fıtığı çıktı ve her gün hastanelerdeyim. Sizlerle paylaşımlarda bulunmayı ben de çok isterim.
Bu arada Helin değil Aslı ismini kullanıyorum.:)
hoş geldin canım benim. tüm derdini sevincini buradan anlatabilirsin. bu arada bir erkekten sonra kız bebek hayırlı olsun cnm..
Ohhhhh sefamiz olsun gobusler tokussunnnnn ben solda siyahli arkasini donup bakan herkes kendini tarif etsinEki Görüntüle 532289
Merhaba ben cilek diye girizgahla yaklastigimmasada nicklerini bilip bilmedigim arkadaslarimla tanistim her tur kacirilma ihtimaline karsi benle gelen kizkardesim ve annem beni nurhayata benzetenler ,kissemin dogum lekesi sandigimiz yuzundeki bulasmis motor yagi benim icine sekercigi bile alma kapaditesindeki genis hamile taytim otantik yemekler dayanamayip bana cikan kisiye verdigim hediyem tweety pzt kargolamak yerine direkt verdim ben sekercikeeeeeee kizmaaaa oglum dayanamadi sekercikin kizina verdii biz doguma kadar birkac kez daha bulusma karari aldik hatta annem herkesi evine cagirdi bende katilcam mart annelerine diyor yaa cok guzeldi hepiniz harikayfiniz kizlaaaarrr
Ohhhhh sefamiz olsun gobusler tokussunnnnn ben solda siyahli arkasini donup bakan herkes kendini tarif etsinEki Görüntüle 532289
Kızlar selam hepinize,
İkinci bebeğim olacak martta. 32 yaşındayım ve bir oğlum var 4 yaşında. Şimdi de bir kızım olacak.
Çok zor günler geçiriyorum. Boyun fıtığı çıktı ve her gün hastanelerdeyim. Sizlerle paylaşımlarda bulunmayı ben de çok isterim.
özpolatta resimde yok galiba? ( şuan resmi analiz ediyorumda hepinizi epeyyyy inceledim kızlar)
Kızlar selam hepinize,
Merhaba ben cilek diye girizgahla yaklastigimmasada nicklerini bilip bilmedigim arkadaslarimla tanistim her tur kacirilma ihtimaline karsi benle gelen kizkardesim ve annem beni nurhayata benzetenler ,kissemin dogum lekesi sandigimiz yuzundeki bulasmis motor yagi benim icine sekercigi bile alma kapaditesindeki genis hamile taytim otantik yemekler dayanamayip bana cikan kisiye verdigim hediyem tweety pzt kargolamak yerine direkt verdim ben sekercikeeeeeee kizmaaaa oglum dayanamadi sekercikin kizina verdii biz doguma kadar birkac kez daha bulusma karari aldik hatta annem herkesi evine cagirdi bende katilcam mart annelerine diyor yaa cok guzeldi hepiniz harikayfiniz kizlaaaarrr
Ay bidahakine daha kalabalik olalim insallaaahhhhhaynegüzelyaaa toplanmissiniz, hepiniz cok güzel görünüyosunuz
o tatlı şey senmisin yahuilk dikkatimi sen çektin. buradada espirili kişiliğin hoşuma gidiyor zaten. kissemle şekerciki mihs'i tanıdım diğerlerini meraktan çatlıyorum. ben gelemedim maalesef bir dahakine inşallah bende gelirim.
mrb arkadaşlar bende mart annesi olucam, erkek bebek bekliyoruz.bugün doktora gittim herşey normal çok şükür.sata göre 18+4 gün.ultrasona göre 19+1 güünlük.boyu 20 cm,kilosu 278gr nasıl sizce kızlar.
Yoktu kuzum oözpolatta resimde yok galiba? ( şuan resmi analiz ediyorumda hepinizi epeyyyy inceledim kızlar)
Dostlar acil bir şey öğrenmem lazım. uçlü testte AFP değeri nedir? benim Yüksek çıkmış da çok merak ediyorum . sizlerin nasıl benim 62.1. netten baktım sonuçlara doktora haftaya gideceğim.
Dostlar acil bir şey öğrenmem lazım. uçlü testte AFP değeri nedir? benim Yüksek çıkmış da çok merak ediyorum . sizlerin nasıl benim 62.1. netten baktım sonuçlara doktora haftaya gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?