Dostlar acil bir şey öğrenmem lazım. uçlü testte AFP değeri nedir? benim Yüksek çıkmış da çok merak ediyorum . sizlerin nasıl benim 62.1. netten baktım sonuçlara doktora haftaya gideceğim.
düzeltilmiş mom değerine bak canım...alltta trisomi 18 ve nöralş tüp defektte açıklamalar varorada risk var yada risk yok yazar...ayrıca benim değerimde 77 lerde ama risksiz yazıyor doktorumda iyi dedi...
selamlar en güzel anne adaylarııııı ve onların dünya tatlısı bebişleri. geldik doktordan grip olmuşum ne yazık kiii. bi ton tavsiye ve dört farklı ilaç aldım. bi de kızımın ultrason resmini aldımmmm. bebişim 300 küsür gram ve 21 cm boya sahipmiş.( doktor topuktan başa ölçüm yapıyo) ben de 1 kilo almışım 15 günde. doktorumuz kızımızı eşimin teyzesine benzetti:))) ve çok sağlıklı olduğunu söyledi. şu anda dünyaar nın en mutlu insanı benim. ve bebeğimi çok net hissettiğimi söyledim 1 haftadır. tamam zaten artık olması da gerekir bu bebeğin dedi:))) babası su anda alınganlık yapıyo:)) git bana değil kızlara anlat diyo:) kızlar dudakları bile o kadar net seçiliyordu ki bayıldım kızımaaa:)))) öpüyorum hepinizi dualarınız için teşekkürler
Ohhhhh sefamiz olsun gobusler tokussunnnnn ben solda siyahli arkasini donup bakan herkes kendini tarif etsinEki Görüntüle 532289
Kızlar selam hepinize,
Ben de MArt Annesi olacağım inşallah..Ama ben yanlış bir yerde yazışıyormuşum.
Burayı yeni farkettim. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
İkinci bebeğim olacak martta. 32 yaşındayım ve bir oğlum var 4 yaşında. Şimdi de bir kızım olacak.
Çok zor günler geçiriyorum. Boyun fıtığı çıktı ve her gün hastanelerdeyim. Sizlerle paylaşımlarda bulunmayı ben de çok isterim.
Bu arada Helin değil Aslı ismini kullanıyorum.:)
herkese merhaba ...bende erkek annesı olucam ınsallah...
Merhaba ben cilek diye girizgahla yaklastigimmasada nicklerini bilip bilmedigim arkadaslarimla tanistim her tur kacirilma ihtimaline karsi benle gelen kizkardesim ve annem beni nurhayata benzetenler ,kissemin dogum lekesi sandigimiz yuzundeki bulasmis motor yagi benim icine sekercigi bile alma kapaditesindeki genis hamile taytim otantik yemekler dayanamayip bana cikan kisiye verdigim hediyem tweety pzt kargolamak yerine direkt verdim ben sekercikeeeeeee kizmaaaa oglum dayanamadi sekercikin kizina verdii biz doguma kadar birkac kez daha bulusma karari aldik hatta annem herkesi evine cagirdi bende katilcam mart annelerine diyor yaa cok guzeldi hepiniz harikayfiniz kizlaaaarrr
mrb arkadaşlar bende mart annesi olucam, erkek bebek bekliyoruz.bugün doktora gittim herşey normal çok şükür.sata göre 18+4 gün.ultrasona göre 19+1 güünlük.boyu 20 cm,kilosu 278gr nasıl sizce kızlar.
arkadaşlar benden süt gelmeye başladı normal mi şuanda gelmesi
selam kizlar.nasilsiniz.ne guzel bulusmussununz kiskandimbende hala hastanadeyim.18 hafdata gece bilirmis.onu bekliyoruz.ya evime gitmek istiyorum artik.
Slm kizlar
Bebegim artik sert vuruslar yapmaya basladi. Sorun su ki o vururken irkiliyorum bazen bagiriyorumsiz alistiniz mi bir ben mi boyleyim?
ben ne zaman hissedicem:44:
Gecmis olsun cnm bulantilar nedeniyle mi hastanedesin?
sagol canim.evet o kadar cokki serumsuz gunde 15 kere kusuyorum.31 agustosdan beri burdayim.insallah vardir bir hayir.RABBIM den geliyor hastalikda saglikda
sagol canim.evet o kadar cokki serumsuz gunde 15 kere kusuyorum.31 agustosdan beri burdayim.insallah vardir bir hayir.rabbım den geliyor hastalikda saglikda
As canım inşaallah biran önce sağlıgina kizina ve evine kavusursunselam kizlar.nasilsiniz.ne guzel bulusmussununz kiskandimbende hala hastanadeyim.18 hafdata gece bilirmis.onu bekliyoruz.ya evime gitmek istiyorum artik.
selam annişler az önce hediyemi gönderdim... 16 veya 17 si gibi teslim edilecek.. şimdiden arkadaşımın hediyesini beğenmesi dileğiyle... Karındaş,göbektaşlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?