2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Dostlar acil bir şey öğrenmem lazım. uçlü testte AFP değeri nedir? benim Yüksek çıkmış da çok merak ediyorum . sizlerin nasıl benim 62.1. netten baktım sonuçlara doktora haftaya gideceğim.

Canim selam.. Bendede AFP yuksek cikmisti.. Bunun birkac nedeni olabiliyor.. Birincisi bebegin omur'u kapanmamis, acik kalmis olabilir.. Spina Bifida diye arattir internetten ne oldugunu gorursun.. Veya kanaman oldu ise buda yuksek AFP ye yol acabiliyor (bende neden bu idi 16. haftamda kanama gecirdim, cok sukur hersey iyi simdilik)

Detayli ultrason cektiklerinde bebegin omur'una dikkatle bakacaklar ve kapali olup olmadigini gorecekler.. Bende cok panik yapmistim acaba spina bifida'mi var bebekte diye ama cok sukur bir problem yok.. Sen detayli ultrasona girdinmi? Orda omur iyi gorundu ise sonucu kafana pek takma derim..

Ben yurtdisindayim burda sonuc boyle rakamli degerler ile verilmiyorda bir grafik ile veriliyor.. Benimde bayagi yuksekti.. Ama hersey yolunda.. Cok kafana takma.. Bebegin boyle bir rahatsizligi olmasi sansi cok cok cok dusuk bir ihtimal ve dedigim gibi detaylida omur'da bir problem gorunmediyse, hersey yolunda.

düzeltilmiş mom değerine bak canım...alltta trisomi 18 ve nöralş tüp defektte açıklamalar varorada risk var yada risk yok yazar...ayrıca benim değerimde 77 lerde ama risksiz yazıyor doktorumda iyi dedi...

ay canım yaaaa... cooookkkk rahatladım.. Allah senden razı olsun. eşimde şehir dışında zırıl zırıl ağladım telde. sonra senin mesajı gördüm rahatladım. netten hastaneden laboratuvar sonuçlarına baktım. ayrıntılı değil sadece 62 yazıyor. internette baktım benim değerlerle bi açıklama yok . ay çok kötü olmuştum. senin mesajından sonra bayagı bir ragatladım. resmen rahatladım.

bu forumun bugün kıymetini daha çok anladım..
ayrıca JANİM sada da teşekkür ederim. çok sağol.

Günaydın hepinize, teşekkürler iyi dilekleriniz için.. Bugün hayatımda ilk defa birşey yapıcam, şifacıyı gideceğim.. Kendime inanamıyorum ama günlerdir uyumadım, ağrıdan artık normal hayatı unuttum.. Boyun fıtığı için ameliyat diyor Dr ve ben hamileyken ameliyat olmak istemiyorum.. Dün akupunktura gittim ama resmen ağrılarım arttı gibi hissediyorum.. Traksiyon yani çektirme yapan çok iyi bir adam varmış.. Artık öyle bir durumdayım ki bu ilkel yöntemi denememden başka çarem yok.. Ya da ameliyat tabi.. Çok korkuyorum yani anlayacağınız.. İnsallah ters birşey olmaz.. Çaresizlik çok kötü birşey..

Canm benim afp 58 ekuvalan degeri 1.7 yazio baktim.doktorda iyi dedi.bence cok yuksek deil.ekuvalan yazan mom sanirim.diger iki degerin nasil

günaydın iyi kızzzlarrr;

maşallah bebişe Nazar gözünaydın canım sen nasıl oldun geçtimi farenjitin((

Ohhhhh sefamiz olsun gobusler tokussunnnnn ben solda siyahli arkasini donup bakan herkes kendini tarif etsinEki Görüntüle 532289

ayyyyhhh çooook güzel bir kare ,keşke bizde olsaydık yaaaa (((

hoşgeldin canım geçmiş olsun boyun fıtığı çok berbat bişi Rabbim yardmcın olsun ((

herkese merhaba ...bende erkek annesı olucam ınsallah...

sende hoşgeldin cnm

yok kızzz ne kızması iyi yapmışsınız güle güle kullansın şekerciğimin prensesi
p.tesi foto bekliyoruz hediye topiğine şekerler

mrb arkadaşlar bende mart annesi olucam, erkek bebek bekliyoruz.bugün doktora gittim herşey normal çok şükür.sata göre 18+4 gün.ultrasona göre 19+1 güünlük.boyu 20 cm,kilosu 278gr nasıl sizce kızlar.

hoşgeldin canımm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

Slm kizlar
Bebegim artik sert vuruslar yapmaya basladi. Sorun su ki o vururken irkiliyorum bazen bagiriyorum siz alistiniz mi bir ben mi boyleyim?

selam kizlar.nasilsiniz.ne guzel bulusmussununz kiskandimbende hala hastanadeyim.18 hafdata gece bilirmis.onu bekliyoruz.ya evime gitmek istiyorum artik.

Gecmis olsun cnm bulantilar nedeniyle mi hastanedesin?

sagol canim.evet o kadar cokki serumsuz gunde 15 kere kusuyorum.31 agustosdan beri burdayim.insallah vardir bir hayir.RABBIM den geliyor hastalikda saglikda

selam annişler az önce hediyemi gönderdim... 16 veya 17 si gibi teslim edilecek.. şimdiden arkadaşımın hediyesini beğenmesi dileğiyle... Karındaş,göbektaşlarım...

selam kizlar.nasilsiniz.ne guzel bulusmussununz kiskandimbende hala hastanadeyim.18 hafdata gece bilirmis.onu bekliyoruz.ya evime gitmek istiyorum artik.
As canım inşaallah biran önce sağlıgina kizina ve evine kavusursun
selam annişler az önce hediyemi gönderdim... 16 veya 17 si gibi teslim edilecek.. şimdiden arkadaşımın hediyesini beğenmesi dileğiyle... Karındaş,göbektaşlarım...

Selam iyi günlerde sağlıkla kullansın alan şansli anne
kizzzzlar hediye ile ilgili yazismalari diğer topikten yapalım olrmu ?

Kızlar benim gibi akşamları sırtı ağrıyan var mı? of artık dayanılmaz olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…