2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
iyi akşamlar arkadaşlar ben ufaktan ufaktan bebeğimin ihtiyaçlarını alim diyorum ama ilk zamanlar için 0-3 ay mı alayım yoksa 0-0 gördüm onlardan mı alayım karar veremedim siz ne yapcaksınız...

ben yenidoğan ve 0-3lerden aldım. body,tulum,patikli alt , iç-dış zıbınlar, eldiven,mendil... birkaç eksiğim kaldı. ilk 1 ay kolundan giydirebileceğim türden aldım. ama yedek olsun diye yenidoğan uzun kol body de alacağım. giydirebilirim belki diye. zaten ilk 3 ay dışarı çıkamam diye düşünüyorum eşim dahil kimseye de sipariş veremem. kendim görmem lazım :) büyük ihtiyaçları da babası gelince alacağız inşallah.

ama gittiğimde dayanamayıp beğendiğim 3-6 6-9lardan da aldım :) heves işte. hamile olmadan önce de 9-12 aldıklarım vardı

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım nelerden kaçar tane aldın zahmet olmazsa yazar mısın?

teşekkür ederim canım nelerden kaçar tane aldın zahmet olmazsa yazar mısın?

hmm.. anneme kalsa 2-3 tane yeter ama benim içim öyle rahat etmiyor.

iç-dış zıbın: 4 takım var(beyaz). 3 tane daha alacağım. (pembe)
patikli alt: 4 tane var. 2 tane daha alayım diyorum.
tulum: 3 tane var. 1 tane daha alacağım.
önden çıtçıtlı uzun kollu üst 2 tane var. 2 tane daha alıyım.
kısa kol çıtçıtlı body: 4 tane var.
uzun kol çıtçıtlı body 1 tane var: 3 tane alacağım.

anneannesi kazak hırka örüyor. 1 tane hastane çıkışı takımı alacağım. bir de polar battaniye alacağım.

yenidoğan 1 ay giyebilse de ne yazık ki almak gerekiyor. özellikle tulum, patikli alt ve önden çıtçıtlı üst. ben belki giydirebilirim diye uzun kollu çıtçıtlı body de yenidoğan alacağım.

sonra zaten 3-6lar yaza geliyor. giydirmek de rahatlayacak bol bol kısakollu kolsuz çıtçıtlı body ve patikli-patiksiz altlar yeterli diye düşünüyorum. çünkü hızlı uzadıklarından patikliler artık zor oluyor. geçen mart doğan bir bebeğimiz var ailede ben ona bakarak biraz gözlem yaptım biz de martta doğum yapacağız ya ama şöyle de bir durum var o şimdi 6,5 aylık ama 9-12leri giyiyor o yüzden ben 3-6dan çok almamayı düşünüyorum. nasılsa hava da güzelleşir çıkarız bebeklerimizle alışverişe

Kızlar benim gibi akşamları sırtı ağrıyan var mı? of artık dayanılmaz olmaya başladı

sırt ağrısı, kramp hepsi magnezyum eksikliğinden canım daha önce konuşmuştuk burda doktoruna ağrılarından şikayet edip magnezyum cevabı alanlar oldu isteren sen de bi sor doktoruna ama boşuna ağrı çekme çaresi varken..

ay canım çok sağol evet hatta ben de yazmıştım. unutmuşum unutkanlık ne eksikliği acaba hatta benim teyzem bana magnezyum vermişti dur şimdi içeyim bi tane. benim doktora ben en son muayenede sırtım ağrıyor dedim bişey demedi. biraz tecrübesiz midir nedir bu adam ya

on kere basmışım :) mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Maşallah ne kadar güçlü demekki bebişin benim prensesim daha yeni yeni seyirmelere başladııı

Slm kizlar
Bebegim artik sert vuruslar yapmaya basladi. Sorun su ki o vururken irkiliyorum bazen bagiriyorum siz alistiniz mi bir ben mi boyleyim?

Siz iyi olunda evine geçeceğin günlerde gelicek inşallah güselim RABBİM şifa versin sabır versin

selam kizlar.nasilsiniz.ne guzel bulusmussununz kiskandimbende hala hastanadeyim.18 hafdata gece bilirmis.onu bekliyoruz.ya evime gitmek istiyorum artik.

Benim akşam değil sabah beni ağlatıcak kadar ağrıyor belimle birlikte...:18: günde 10 saat otururak çalışıyorum bu büyük etkenmişş

Kızlar benim gibi akşamları sırtı ağrıyan var mı? of artık dayanılmaz olmaya başladı

Maşallah Sübhanallah artık kocaman kız mı oldular neee Dün bende prensesimi gördüm büyümüş güselleşmişş su içerken yakaladık onu çok tuhaftı yaa ve bisim kısımız yüz profiliyle resim vermekten hiççç hoşlanmıyorrrr malesefff ama sağlıkları olsunda gerisi boşşş

QUOTE=sonsy;26895248]kızımın ilk fotosu Eki Görüntüle 533224
[/QUOTE]

valla oldular canım ya ben de inanamadım. çok komik gülesim de geliyor. öpesim de geliyor zavallımın kafasına da bir hamur parçası yapışmış karnın içi ne garip böyle öbek öbek hamurlar var sanki benim doktora çıktı alamadım uzun zamandır diyince baya uğraştı poz yakalamak için. bakalım detaylıya gittiğimizde daha da büyümüş olacaklar. sağlıklı olsunlar canlarımız yaa

günaydın günaydın günaydın

buluşan arkadaşlara çok özendim çok kıskandım ama çok mutlular ne güel vakit geçirmişler sevindim onların adına

çok başım ağrıyor ya yeni girdi ağrı nerden geldin ise oraya git hadi beni rahat bırak daha kahvaltı yapmadım bir poğça yiyim bari işe gelirken bir mandalin yedim o kadar oda dişimn kavuğuba yetmezz

ben hafta sonu hep gezdim ne güzel dii :) anneme gittim arkadaşıoma yemeğe gittim sonraaa pazar günü arkadaşıma bebek görmeye gittim bir sürü hediyelerimle :) :) be güzel birşey hediye almak yaaaaaaaaaaa

Günaydın kızlaaaaaaar çok oldu ya girmeyeli evde int. arızası iş yerime cuma gittim size haber vericem diye mart anneleri gebelik paylaşıma yazmışım bende diyorumki nekadar değişik insanlar bir anda gelmiş ya heyecendan işte dr gittimde !!!!!neler olmuş neler buluşmuşsunuz çok kıskandım yazışarak değilde karşı karşıya gelince nasıldı sohbet yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişsiniz rahatsız olan arkadarlara acil şifalar veeeeeeeeee çağın bebek geliyor. Bebişim erkek bir oğlum daha oluyor baba heyecandan gelemedi telefonda erkek dedik inanmadı garibim çok kız istiyordu yaaa benle dalga geçiyorsun dedi durdu bebişim gayet iyi dr 3lü teste gerek duymadı ayrıntılı ultrasona giricem sadece 3hafta sonra Hepinize sevgiler aşağıdaki pamuklarla yapılmış bebiş çağın

Eklentiler

• $image.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 43

günaydın canımmmmm

bir daha erkek geliyor heee ne güzel yaaa allah analı babalı büyütsün sağlıcakla al kucağına inşallah diğer oğlun kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…