Kızlar benim gibi akşamları sırtı ağrıyan var mı? of artık dayanılmaz olmaya başladı
ben yenidoğan ve 0-3lerden aldım. body,tulum,patikli alt , iç-dış zıbınlar, eldiven,mendil... birkaç eksiğim kaldı. ilk 1 ay kolundan giydirebileceğim türden aldım. ama yedek olsun diye yenidoğan uzun kol body de alacağım. giydirebilirim belki diye. zaten ilk 3 ay dışarı çıkamam diye düşünüyorum eşim dahil kimseye de sipariş veremem. kendim görmem lazım :) büyük ihtiyaçları da babası gelince alacağız inşallah.
ama gittiğimde dayanamayıp beğendiğim 3-6 6-9lardan da aldım :) heves işte. hamile olmadan önce de 9-12 aldıklarım vardı
teşekkür ederim canım nelerden kaçar tane aldın zahmet olmazsa yazar mısın?
Kızlar benim gibi akşamları sırtı ağrıyan var mı? of artık dayanılmaz olmaya başladı
sırt ağrısı, kramp hepsi magnezyum eksikliğinden canım daha önce konuşmuştuk burda doktoruna ağrılarından şikayet edip magnezyum cevabı alanlar oldu isteren sen de bi sor doktoruna ama boşuna ağrı çekme çaresi varken..
Slm kizlar
Bebegim artik sert vuruslar yapmaya basladi. Sorun su ki o vururken irkiliyorum bazen bagiriyorumsiz alistiniz mi bir ben mi boyleyim?
selam kizlar.nasilsiniz.ne guzel bulusmussununz kiskandimbende hala hastanadeyim.18 hafdata gece bilirmis.onu bekliyoruz.ya evime gitmek istiyorum artik.
valla oldular canım ya ben de inanamadım. çok komik gülesim de geliyor. öpesim de geliyorMaşallah Sübhanallahartık kocaman kız mı oldular neee Dün bende prensesimi gördüm büyümüş güselleşmişş su içerken yakaladık onu çok tuhaftı yaa ve bisim kısımız yüz profiliyle resim vermekten hiççç hoşlanmıyorrrr malesefff ama sağlıkları olsunda gerisi boşşş
kızlar ayrıntılı ultrason yaptıran var mı ya da yaptıracak olan?
Günaydın kızlaaaaaaar çok oldu ya girmeyeli evde int. arızası iş yerime cuma gittim size haber vericem diye mart anneleri gebelik paylaşıma yazmışım bende diyorumki nekadar değişik insanlar bir anda gelmiş ya heyecendan işte dr gittimde !!!!!neler olmuş neler buluşmuşsunuz çok kıskandım yazışarak değilde karşı karşıya gelince nasıldı sohbet yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişsiniz rahatsız olan arkadarlara acil şifalar veeeeeeeeee çağın bebek geliyor. Bebişim erkek bir oğlum daha oluyor baba heyecandan gelemedi telefonda erkek dedik inanmadı garibim çok kız istiyordu yaaa benle dalga geçiyorsun dedi durdu bebişim gayet iyi dr 3lü teste gerek duymadı ayrıntılı ultrasona giricem sadece 3hafta sonra Hepinize sevgiler aşağıdaki pamuklarla yapılmış bebiş çağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?