günaydın canımmmmm
bir daha erkek geliyor heee ne güzel yaaa allah analı babalı büyütsünsağlıcakla al kucağına inşallah diğer oğlun kaç yaşında
günaydın anneler ve bebeleri,
yorucu bir hafta sonundan sonra hafta içi dinlenmeye niyet diyorum....
yorgunum bu sebeple bugün halsiz hissediyorum....biz dün ışık bebeğimizin arabasını ve oto koltuğunu aldık içimiz bir garip oldu.....
yarın annaneye göndericekler bir süre o saklayacak sonra arabama yerleştirme yaparım....
c.tesi günü fotoğrafınıza bayıldım....birtek çilekim kim olduğunu söylemiş ben diğer anneleri tanımıyorum çünkü face yok
umarım güzel bir gün geçirmişsinizdir....bize neler yaptığınızı anlatın...meraktan çat diye çatlarım.....
Detaylı usg yaptıran varmı diye soranlar olmuş.canlarım ben erken olmasına rağmen down sendromundan şüphelendikleri için özel yerlerde 2 gün ard arda yaptırdım.2 kez yani.birde 2 kasımda var ozaman da yaptıracağım.çok şükür bi sorun çıkmadı.15-20 dk sürüyo bebişin her tarafından ölçüler alıyorlar.el ayak parmaklarını sayıyorlar.kan akış hızlarına bakıyorlar.böbrek,mesane,kalp ve ciğerlerine bakıyorlar.çok heyecan verici bir durum.bütün olarak değilde sana parça parça gösteriyorlar.
Güzel bebeklerin güzel anneleri, günaydın :)
nasılsınız ? epeydir giremdim bende.sıkıntılarım vardı işlerim vardı. cmrtsi dr umuza gittik bebeimizi gördük, ama bebeğimizin bize kocaman bi süprizi varmış.ayrıntıklı ultrasona gidiyorum ben hep, kızımız olacak demişti dr umuz ama oğlumuz geliyomuş, kıza hazırlanmıştık alışmıştık garip oldu şimdi, oğlum bide senmisin beni kzıım diye seven al sana pipi poz vermiş :)) eşek ya. maşallah gelişimide çok güzelmiş 1 hafta ilerde ... beynini idrar kesesini ayak ve el parmaklarını oluşan her organını yerli yerinde.şaşkın döndük yani, 3 lü testimizide yaptırdık inş güzel sonuçlar bekliyoruz. sizler nasılsınzı ?
Süpermiş yaa bızdık . Neyse sağlıklı olsunlarda :))
Detaylı usg yaptıran varmı diye soranlar olmuş.canlarım ben erken olmasına rağmen down sendromundan şüphelendikleri için özel yerlerde 2 gün ard arda yaptırdım.2 kez yani.birde 2 kasımda var ozaman da yaptıracağım.çok şükür bi sorun çıkmadı.15-20 dk sürüyo bebişin her tarafından ölçüler alıyorlar.el ayak parmaklarını sayıyorlar.kan akış hızlarına bakıyorlar.böbrek,mesane,kalp ve ciğerlerine bakıyorlar.çok heyecan verici bir durum.bütün olarak değilde sana parça parça gösteriyorlar.
Günaydın Ebah'cım.
Güle güle kullan. Ne aldım, ben de bakıyorum bu aralar. Ama ben 7.-8. ayda almayı planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?