2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın canımmmmm

bir daha erkek geliyor heee ne güzel yaaa allah analı babalı büyütsün sağlıcakla al kucağına inşallah diğer oğlun kaç yaşında

Amin. 12 yaşında 1 oğlum var o can canım benim sende sağlıcakla al kucağına sağlık la büyüt kızını

günaydın anneler ve bebeleri,
yorucu bir hafta sonundan sonra hafta içi dinlenmeye niyet diyorum....
yorgunum bu sebeple bugün halsiz hissediyorum....biz dün ışık bebeğimizin arabasını ve oto koltuğunu aldık içimiz bir garip oldu.....
yarın annaneye göndericekler bir süre o saklayacak sonra arabama yerleştirme yaparım....
c.tesi günü fotoğrafınıza bayıldım....birtek çilekim kim olduğunu söylemiş ben diğer anneleri tanımıyorum çünkü face yok
umarım güzel bir gün geçirmişsinizdir....bize neler yaptığınızı anlatın...meraktan çat diye çatlarım.....

kızlar herkese günaydın..

bugün 6 hafta sonra oğlumu göreceğim.
Heyecandan midem bulanıyo sanırım..
Sanki buluşmaya gidiyorum elim ayağım titriyo..

en son 13. haftada gitmiştim ve cinsiyet söylemişti. Aklımın bi köşesinde hep acaba değişri mi düşüncesi var..oğluma bayağı adapte oldum ama 2. defa emin olmak istiyorum.

detaylı ultrasona alacak bugün sanırım.İnş her şey yolundadır..Dua edin kızlar bana..

gunaydınn canlar....keyıflı bır haftasonundan sonra yıne bır pazartesı neysekı bayram tatılıne az kaldı ... ewt bız mart annelerı istanbul grubu bulustuk bu sefer bıraz eksık vardı aramızda ama olsun cok keyıflı , samımı bır gun gecırdık ıns her ay bulusmaya karar verdık ebahcım canım benım bn masanın sagında arka kosede oturan beyaz gomleklı olanım

Kızlar Merhaba;
Bende 2013 Mart annesiyim pek mesaj yazmasam da sizin yazdıklarınızı takip ediyorum.
13.10 Cumartesi günü doktor kontrolüm vardı. Maalesef 1 ayda 2,5 kg. almışım ve bebişim de 16+3 olması gerekirken 17+3 görünüyordu. Doktorumuz bu haftalarda bebeğin bu kadar önden gitmemesi gerektiğini söyledi ve gebelik şekerinden şüphelendi. (Ben bebişim beslensin diye tabiri caizse homini gırtlak yedim, ki buda zararlıymış) Olamaz öyle bir şey dememe rağmen yinede şeker yüklemesi istedi ki şeker yüklemesinin hemen hemen her gebeye yapıldığının fakat herhangi bir şüphe olmadığı sürece 24. haftadan önce yapılmadığını belirtti. Sonuç olarak Pazar günü 12 saat açlık ile sabah 8 de hastanemize gidip önce açken sonrada yüklemeden sonra 1 saat aralıklar ile 3 defa kan alındı. 75 mlg. Şeker yüklemesi yapıldı ve şeker yüklemesi cidden çok, çok fena bir işlem öğür öğür bir hal oldum koca bir bardak ilaçlı su maksimum 5 dakikada bitirmeniz gerek. Allah yaptıracak olanların şimdiden yardımcısı olsun. Hastanemizin e-tahlil sonuç sitesi var. Sonuçlar 1 saatte çıkar dediler girip baktık değerlere hepsi normal görünüyor ki normal diye de belirtmişler. Tabi doktorumuzla konuşmamız gerek. Bu arada Cumartesi günkü randevuda 4lü testimizde yapıldı. Sonuç 1 haftada alınıyor. 2li testimiz en düşük ihtimal çıkmıştı 33330/1 gibi bi rakam yanlış hatırlamıyorsam.
Bebişim 190 gr. 16 cm teyzeleri renkli utrasonda gösterdi doktorumuz ve çıktısını verdi. Yavrumun yüzü gözü oluşmuş göbekli göbekliydi küçüğüm benim. Bir kolunu kafasının arkasına koymuş bacaklarını karnına çekmiş öyle uyuyordu miniğim. Fotoğrafı olsaydı yanımda yükleyecektim buraya.
Bu arada doktorumuz bir daha ki randevunun Kasım ayında olduğunu farklı bir doktorun kontrol edeceğini detaylı ultrasona gireceğimizi yaklaşık yarım saat süreceğini bebeğin el, ayak, omurilik vs. bakılacağını detaylı kontrol yapılacağını belirtti. Bu arada detaylı utrasonda tok karın ve bol bol tatlı istiyorlar ki görüntü iyi alınsın diye.
Benim merak ettiğimi detaylı utrasona giren var mı acaba aranızda ? :26:
Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı getirsin kucaklarımıza

Günaydın güzel anne ve melekleri.yeni bir haftaya başladık.bütün haftanın güzel sakin ve mutlu geçmesi dileğiyle...

Detaylı usg yaptıran varmı diye soranlar olmuş.canlarım ben erken olmasına rağmen down sendromundan şüphelendikleri için özel yerlerde 2 gün ard arda yaptırdım.2 kez yani.birde 2 kasımda var ozaman da yaptıracağım.çok şükür bi sorun çıkmadı.15-20 dk sürüyo bebişin her tarafından ölçüler alıyorlar.el ayak parmaklarını sayıyorlar.kan akış hızlarına bakıyorlar.böbrek,mesane,kalp ve ciğerlerine bakıyorlar.çok heyecan verici bir durum.bütün olarak değilde sana parça parça gösteriyorlar.

Günaydın Ebah'cım.
Güle güle kullan. Ne aldım, ben de bakıyorum bu aralar. Ama ben 7.-8. ayda almayı planlıyorum.

Güzel bebeklerin güzel anneleri, günaydın :)

nasılsınız ? epeydir giremdim bende.sıkıntılarım vardı işlerim vardı. cmrtsi dr umuza gittik bebeimizi gördük, ama bebeğimizin bize kocaman bi süprizi varmış.ayrıntıklı ultrasona gidiyorum ben hep, kızımız olacak demişti dr umuz ama oğlumuz geliyomuş, kıza hazırlanmıştık alışmıştık garip oldu şimdi, oğlum bide senmisin beni kzıım diye seven al sana pipi poz vermiş :)) eşek ya. maşallah gelişimide çok güzelmiş 1 hafta ilerde ... beynini idrar kesesini ayak ve el parmaklarını oluşan her organını yerli yerinde.şaşkın döndük yani, 3 lü testimizide yaptırdık inş güzel sonuçlar bekliyoruz. sizler nasılsınzı ?

SKRN, senin sonucunun kötü olduğunu biliyor ancak detaylıya gittiğini bilmiyordum. Çok sevindim sorun çıkmamasına. Gözün aydın.

Süpermiş yaa bızdık . Neyse sağlıklı olsunlarda :))

Günaydın kızlar oğlumla sanki ilk defa buluşakmışim gibi içim kıpır kipirmalum bugün
dr randevumuz var 4lü testimiz yapılacak dualarıniza ihtiyacım var opuyorum hepinizi

canım seninle doğum tarihimizde aynı ve down sendromu şüphesinden dolayı bende ayrıntılıyı çok erken yaptırdım.çok şükür bir sorun görünmedi.senin adınada çok sevndm inşallah sağlıklı ve hayrlı bebeklermz olur:)

merhaba annişkolar bende baya girmiyorum ebah ne yapıyor şifa giriyormu porselen nasıl bilenler varr mı?

günaydın kızlarrr,

cumartesi buluşmuşsunuz harikasınız ya resminizi tek tek inceledim şekerciği ve çileği buldum ama gerisi de kendisini tanıtsın...

kızlar benim mide kazıntılarım başladı, dün gece 4te kalktım reçel yedim(asla reçel yemem normalde kahvaltıda bile)...arkasından meyve saat 4ten bahsediyorum

5. ayda başlarsın yemeğe diyorlardı başladım vala

Günaydın Ebah'cım.
Güle güle kullan. Ne aldım, ben de bakıyorum bu aralar. Ama ben 7.-8. ayda almayı planlıyorum.

ben tek başıma açıp kapaması kolay olsun ve arabamın bagajına sığabilsin diye baston araba istiyordum ama aynı zaman aranın yönünü çift taraflı istiyordum...geçen hafta chicco da o modelden bulduk arabanın sapı değil oturma yeri değişiyor ama biraz pahalı geldi masraflar daha çok.dün kraft mağazasında gördük aynı modeli aynı şekilde yapmış ancak bastın arabalr genelde bahar ve yaz arabası olduğu için kış başı diye indirime girmiş fiyatı söyleyince satıcı biz epey şaşırdık,birde chicconun oto koltuğuna bakmıştık daha önce 0-18 birtek o var...doğduğu günden 4 yaşına kadar kullanabilecektik....ooto koltuğunun fiyatını sorduk ama aynı özellikte yani 0-18 kg fisher price oto koltuğunu gösterdi....kısacası her ikisini satıcının tanıdık olması ve ısrarlı pazarlığımız sonucu çok komik ama 500 TL.aldık şimdilik en azından oto koltuğu ve araba sıkıntımız kalmadı....oto koltuğu fisher price 0-18 kg. bebek arabası kraft flamme modeli

ebah ve porseleni bende merak ediyorum porselen girmiyor sanırım girseydi faceye eklerdi kendini kızdı o burdakilere bence ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…