2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba annişkolar bende baya girmiyorum ebah ne yapıyor şifa giriyormu porselen nasıl bilenler varr mı?

hanfendiii nerdesin sen bakimm şifayı hiç görmedim, ebah gayet iyi giriyor arada... porselende interneti olmadığı için haftasonu girmiş bi kere gayet iyi olduğunu yazmışş...

sen nasılsın iyi misin?

ebah ve porseleni bende merak ediyorum porselen girmiyor sanırım girseydi faceye eklerdi kendini kızdı o burdakilere bence ...

ebah giriyor. işleri yoğundur. porselennin interneti yokmuş canım.. arada girip gayet iyi olduğunu burayı özlediğini yazıyor

merhaba annişkolar bende baya girmiyorum ebah ne yapıyor şifa giriyormu porselen nasıl bilenler varr mı?

ben buradayım özpolatçım....bilgiğin gibi değişen tek şey dış görüntüm bir haftada aniden göbeğim çıktı yani bana göre çıktı...ama dışarıda kimse sallamıyor birisi hamile kim diyor,kimisi bebek doğmuş kaç aylık diyor....eşimde doğum yapmışsında göbeğin kalmış gibi diyor....ama ben biliyorum ya yeter,artık kızımın hareketlerini hissediyorum....tık tık oluyor...sen iyimisin keyfin yerindemi oğlun olacakmış hayırlı olsun inşallah....

şekerli şeyler yerken dikkat et hamilelik şekerin falan yükselmesin bende tatlıya sarmış durumdayım ama artık kontrol ediyorum
istanbullularımızın bir kısmı olarak buluştuk canım eksiğimiz çoktu ama orda olanlarla çok çok güzel vakit geçirdik. ben çilekin karşısında uzun saçlı krem rengi elbisesi olanım şekercikin yanında

twetty canım guzel hbrlerle dön ıns canım benım bızlerı haberdar et...

skrn canım ayrıntılı sonucunun temız cıkmasına cok sevındım ıns bundan sonrada hersey tertemız ılerler...

hanfendiii nerdesin sen bakimm şifayı hiç görmedim, ebah gayet iyi giriyor arada... porselende interneti olmadığı için haftasonu girmiş bi kere gayet iyi olduğunu yazmışş...

sen nasılsın iyi misin?

ben canım buralardayım iyiyim arada girip okuyorum ama geceye denk geliyor:)sudee sen face de yokmusun varsın die biliyorum

canım çok sağol keyfim yerimde çok şükür bi sıkıntımız yok...benimde son 1 haftada karnım çıktı dün eşimin dükkanına gittim minübüse bindim herkes öyle mal mal bakıyor kimsede yer vermiyor minübüslerde zıpladıkça zıplıyor çocuğumda içimde sarsıldı resmen benim eşimde bana senin hamile olduğunu yeni anlıyorum dedi geçenkaç kilo aldın canım sen:26:

evet canım dikkat etmem lazım. gördüm seniii resimdenn

ayy ben face de yokum sırf hepinizi merakımdan girdim. faceim yok normalde şirketin facei vardı ordan bi ekleyip kaçtım hemen normalde beni hergün burda bulabilirsiniz canım

ay benim kocamda öyle söylüyo, karnım şişti artık belli oluyo... geçen aydan bu yana 2 kilo aldım. ilk hamile kaldığımdan beride 4 kilo ama. kız annesi olmama rağmen sağım solum şişmedi sanki erkek gibi sivrileşti :26: acaba değişir mi ki

Son düzenleme:

bu hafta 20.hafta içindeyim en son geçen Cuma sağlık ocağında kiloma baktılar 64.900 gr.olmuşum yani hamile 19 haftada 4 kilo 900 gram almışım....dün ablamla konuştuk 3 aylıkken o 5 kilo almış,bundan sonrada zaten hızlı kilo olsan 10-12 kilo alırsın dedi sanırım 15-16 kilo ile tamamlarım....mide bulantım olmadan ve herşeyi yiyerek....inşallah daha fazla kilo almam ben çok zor kilo veriyorum...iştahım bir açılırsa bir daha kendime engel olamam :18::18:

valla canım o 7.aydan sonra belli olur geçen gün kuaförde son ayında olan biri vardı önce erkek sandım kızmış bebek sonrada 8.ayında falan sandım meğersem doğumunu bekliyormuş sadece karnı vardı

bende geçen hafta pazartesi tartıldım 47 ile hamile kalmıştım sonra bulantıdan çıkardığım zamanlarda 46 ya düşmüştüm 49 çıkmıştım ama dr bir şeyler yediysen gr olarak fazla gösterir dedi çok da takmıyorum 50 yi 55i de görücem ya hahaha

aaaa bende tam seni sormuştum ki seni sormuştum sen gelmişssin

yaa ben bu aralar face'ye çok daldım yaa ... Ama artık sınıflarımızda kablosuz net bağlantısı yapıldı. Ara ara kaçamak bakarım artık buraya. Okuldayken çok sayfa birikiyor akşamları da onları okumak zor geldiği için son zamanlarda bakmadım hiç buraya. Ama artık sizlerleyimm

eveet ee anlat hadi nasılsın

nasıl olsun sudeem yaaa. doktora sinir olmakla meşgulum. geçen ay 1,5 ay sonrasına vermiş randevuyu. gün sayıyorum.. cuma günü gideceğim kısmetse doktora. bakalım o zaman rahatlayacağım herhalde. bir de cinsiyetini öğrenirsem, ooohhh benden iyisi olmayacak... biraz da üzgünüm, hala hissetmiyorum bebeğimi, psikolojik olarak da sanki hergün karnım iniyormuş gibi geliyor dün de canım çok sıkkındı, eşimle tartıştık biraz, söylediği bir söz çok gücüme gitti.... tüm gün ağladım, ama kendimi durduramadım inanki... bir türlü susamadım kendimi ne kadar zorlasam da. şuan onun pişmanlığı ve üzüntüsü içerisindeyim... böyle işte bende haberler. sizler nasılsınız?

inşallah bir dahakine gelirim çok istiyorum gelmeyi.

tünaydın kızlarrrrr bu sabah doktora gittim. herşey yolunda ama emin bişi demiyor cinsiyet konusunda kız gibi diyor . bayramdan evvel renkli dobler istedi yarına 15.30 a randevu aldım bakırköyde normalde 370 tl doktor gönderince 200 tl oldu bana kızımın cinsiyeti doblerde çıkmıştı inşallah bundada öyle olur yarın size güzel haberlerle dönerim. ikili taramadada doktorumda kız gibi dediler bakalım öylemi olacak.

günaydın kızlar
c.tesi pazar komple evi temizledim gece 3 e kadar iş yaptım 2 gün boyunce ve dün akşam az bişey kanamam oldu ama ağrım yok ve tekrar etmedi ama çok yordum bebeğimi içimde olmasına rağmen çok eziyet ettim resmen.
şuan gayet iyiyim ve bebeğimde iyi hissediyorum gene ne olur ne olmaz die dr gitcem bugün

sizler nasılsınız ve bebişleriniz nasıl

hayırlı haberlerle dön inşallah cuma günü. eşinede takma kendini rahat bırak. amannnn ben hamileyim kendimi düşünmem lazım de geç git ben öyle yapıyorum. bu arada uzun zamandır bende hissetmiyorum. hiç takma kafana bir problem yoktur içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…