merhaba annişkolar bende baya girmiyorum ebah ne yapıyor şifa giriyormu porselen nasıl bilenler varr mı?
ebah ve porseleni bende merak ediyorum porselen girmiyor sanırım girseydi faceye eklerdi kendini kızdı o burdakilere bence ...
merhaba annişkolar bende baya girmiyorum ebah ne yapıyor şifa giriyormu porselen nasıl bilenler varr mı?
günaydın kızlarrr,
cumartesi buluşmuşsunuz harikasınız ya resminizi tek tek inceledim şekerciği ve çileği buldum ama gerisi de kendisini tanıtsın...
kızlar benim mide kazıntılarım başladı, dün gece 4te kalktım reçel yedim(asla reçel yemem normalde kahvaltıda bile)...arkasından meyvesaat 4ten bahsediyorum
5. ayda başlarsın yemeğe diyorlardı başladım vala
hanfendiii nerdesin sen bakimmşifayı hiç görmedim, ebah gayet iyi giriyor arada... porselende interneti olmadığı için haftasonu girmiş bi kere gayet iyi olduğunu yazmışş...
sen nasılsın iyi misin?
canım çok sağol keyfim yerimde çok şükür bi sıkıntımız yok...benimde son 1 haftada karnım çıktı dün eşimin dükkanına gittim minübüse bindim herkes öyle mal mal bakıyor kimsede yer vermiyor minübüslerde zıpladıkça zıplıyor çocuğumda içimde sarsıldı resmenben buradayım özpolatçım....bilgiğin gibi değişen tek şey dış görüntüm bir haftada aniden göbeğim çıktı yani bana göre çıktı...ama dışarıda kimse sallamıyor birisi hamile kim diyor,kimisi bebek doğmuş kaç aylık diyor....eşimde doğum yapmışsında göbeğin kalmış gibi diyor....ama ben biliyorum ya yeter,artık kızımın hareketlerini hissediyorum....tık tık oluyor...sen iyimisin keyfin yerindemi oğlun olacakmış hayırlı olsun inşallah....
şekerli şeyler yerken dikkat et hamilelik şekerin falan yükselmesin bende tatlıya sarmış durumdayım ama artık kontrol ediyorum
istanbullularımızın bir kısmı olarak buluştuk canım eksiğimiz çoktu ama orda olanlarla çok çok güzel vakit geçirdik. ben çilekin karşısında uzun saçlı krem rengi elbisesi olanım şekercikin yanında
ben canım buralardayım iyiyim arada girip okuyorum ama geceye denk geliyor:)sudee sen face de yokmusun varsın die biliyorum
canım çok sağol keyfim yerimde çok şükür bi sıkıntımız yok...benimde son 1 haftada karnım çıktı dün eşimin dükkanına gittim minübüse bindim herkes öyle mal mal bakıyor kimsede yer vermiyor minübüslerde zıpladıkça zıplıyor çocuğumda içimde sarsıldı resmenbenim eşimde bana senin hamile olduğunu yeni anlıyorum dedi geçen kaç kilo aldın canım sen:26:
ben canım buralardayım iyiyim arada girip okuyorum ama geceye denk geliyor:)sudee sen face de yokmusun varsın die biliyorum
canım çok sağol keyfim yerimde çok şükür bi sıkıntımız yok...benimde son 1 haftada karnım çıktı dün eşimin dükkanına gittim minübüse bindim herkes öyle mal mal bakıyor kimsede yer vermiyor minübüslerde zıpladıkça zıplıyor çocuğumda içimde sarsıldı resmenbenim eşimde bana senin hamile olduğunu yeni anlıyorum dedi geçen kaç kilo aldın canım sen:26:
evet canım dikkat etmem lazım. gördüm seniii resimdenn
ayy ben face de yokum sırf hepinizi merakımdan girdim. faceim yok normalde şirketin facei vardı ordan bi ekleyip kaçtım hemennormalde beni hergün burda bulabilirsiniz canım
ay benim kocamda öyle söylüyo, karnım şişti artık belli oluyo... geçen aydan bu yana 2 kilo aldım. ilk hamile kaldığımdan beride 4 kilo ama. kız annesi olmama rağmen sağım solum şişmedi sanki erkek gibi sivrileşti :26: acaba değişir mi ki
bu hafta 20.hafta içindeyim en son geçen Cuma sağlık ocağında kiloma baktılar 64.900 gr.olmuşum yani hamile 19 haftada 4 kilo 900 gram almışım....dün ablamla konuştuk 3 aylıkken o 5 kilo almış,bundan sonrada zaten hızlı kilo olsan 10-12 kilo alırsın dedi sanırım 15-16 kilo ile tamamlarım....mide bulantım olmadan ve herşeyi yiyerek....inşallah daha fazla kilo almam ben çok zor kilo veriyorum...iştahım bir açılırsa bir daha kendime engel olamam :18::18:
hıııhhhhh...kimeler beni merak etmemiş
aaaa bende tam seni sormuştum ki seni sormuştum sen gelmişssin
eveet ee anlat hadi nasılsın
Selam canımmm :) özpolat gelemedi malaesefçilek ben kissem mihss vardı sizin tanıdığınız sanırımmm :)
Yine tekrarlıcaz önümü<zdeki ay inşallah bu sefer katılırsınız umarım sizlerdeee :)
Ay bidahakine daha kalabalik olalim insallaaahhhhh
:18:siyah sacli tombilik olan benim karsimdaki sarisin kadinda cilek 14 kilo aldı diyerek beniö gözleriöi oatlayöama sebep annemyuh anne me dion defim ay kactı dedi alttaragı 9 kilocuk 21 haftada neeedelim yanü:26: ayyy herkes cok sekerdiii nurisim sende gel bidahakine inşallaaaahhh
Hosgelfin cnm iyi goxukuyor öadallah bixde ihtisas yaptık burda ben marttan sonra dogumlara giterim evin bi odasını musyenehane yapcam
Yoktu kuzum ogelmeyenler kervanındaydı sopalıkkkkk özpolattt
nasıl olsun sudeem yaaa. doktora sinir olmakla meşgulum. geçen ay 1,5 ay sonrasına vermiş randevuyu. gün sayıyorum.. cuma günü gideceğim kısmetse doktora. bakalım o zaman rahatlayacağım herhalde. bir de cinsiyetini öğrenirsem, ooohhh benden iyisi olmayacak... biraz da üzgünüm, hala hissetmiyorum bebeğimi, psikolojik olarak da sanki hergün karnım iniyormuş gibi geliyordün de canım çok sıkkındı, eşimle tartıştık biraz, söylediği bir söz çok gücüme gitti.... tüm gün ağladım, ama kendimi durduramadım inanki... bir türlü susamadım kendimi ne kadar zorlasam da. şuan onun pişmanlığı ve üzüntüsü içerisindeyim... böyle işte bende haberler. sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?