günaydın kızlar
c.tesi pazar komple evi temizledim gece 3 e kadar iş yaptım 2 gün boyunce ve dün akşam az bişey kanamam oldu ama ağrım yok ve tekrar etmedi ama çok yordum bebeğimi içimde olmasına rağmen çok eziyet ettim resmen.
şuan gayet iyiyim ve bebeğimde iyi hissediyorumgene ne olur ne olmaz die dr gitcem bugün
sizler nasılsınız ve bebişleriniz nasıl
günaydın canım. sorma al bendende okadar eşimle akşamları badana yapıyoruz. gündüzde mecbur temizlik yapıyorum deli gibi bende korktum kanamam olurmu diye ama olmadı bugün kontrolümde sağlıklı olduğunu öğrendim için rahatladı. ama temizlikte bir hareket hareket şart biraz .
kk'nın 2013'ü hediyeni aldım an ıtıbarıyle:)) ne kadar cıcı ne kadar gusel seyler secmıssın oglum ve ben sana cok tesekkur ederız bunları gıydıgımızde ve kullandıgımızda hep senı hatırlıcaz... aksam resmını cekıp eklıcem seni cok öperim
tweety kızıcak hedıye topıgıne yazmadıgım ıcın ama bulamadım :))
nasıl olsun sudeem yaaa. doktora sinir olmakla meşgulum. geçen ay 1,5 ay sonrasına vermiş randevuyu. gün sayıyorum.. cuma günü gideceğim kısmetse doktora. bakalım o zaman rahatlayacağım herhalde. bir de cinsiyetini öğrenirsem, ooohhh benden iyisi olmayacak... biraz da üzgünüm, hala hissetmiyorum bebeğimi, psikolojik olarak da sanki hergün karnım iniyormuş gibi geliyordün de canım çok sıkkındı, eşimle tartıştık biraz, söylediği bir söz çok gücüme gitti.... tüm gün ağladım, ama kendimi durduramadım inanki... bir türlü susamadım kendimi ne kadar zorlasam da. şuan onun pişmanlığı ve üzüntüsü içerisindeyim... böyle işte bende haberler. sizler nasılsınız?
inşallah öğrenirsin cinsiyetini takma kafana. bende doktora gideceğime yakın bir paniktir alıyor gidiyor. hissetmediği doktora söyledim daha dur bakalım bi 6. ay olsun anlamazsın şimdi normaldr dedi. artık zamanımızı beklicez. karnım arada banada öyle geliyor ama çevremdekiler gayet farkedildiğini söyluyorlareşinle tartışmalarına takılma ben de yaşıyorum anlamıyolar işte alttan alıyım falan yok. üzme kendini bebek hissediyor bak. hamileliğin duygusalliğida var tabi bütün haberlere en basit duygusal şeylerde salya sümük gidiyorum...
nuriscaan hoşgeldinn
kadınızz hoşgeldinnn
hediyelerimi aldım çok güzeller inşaallah aldığım kişide beğenir yarın kargo ya vericem
selamlar kızlarrrr....
isimler ne durumda,belli olan var mı?:44::44:
bende yarın kargoya vericem ve ben daha almadom alır almaz resmini çekip paylaşıcam sizlerle
hoş geldin canım biz çok kararsız kaldık kız yada erkek olurda ömür koyalım diyoruz yada kız olursa ecrin deva erkek olursa çınar olsun diyoruz bilmiyorum bizde karar vermedik
dur kız sen paylaşma hediyeni gönder alan kişi paylaşsınama tabi insan dayanamıyo bende paylaşmak istiyorum amaaaaaa bekliyim bari
güzel canım,ama araya girmek gibi olmasın da ecrin isminin durumu karışık...ecrin Allah'ın hediyesi demek değil de ücret,bedel,bahşiş anlamlarına geliyor.
selam kizlar nasilsiniz.bizimde begendigimiz isimler var.kiz olursa Safiyye erkek olursa Ömer.nasil sizce.esim bana birakdi secimi.bu isimleri cok begeniyorum.
canım hayırlısı olsun inşallah bebişin için....
insallah canim sagol,hepimiz icin.birde benim kafam cok karisdi.ultrason zararlimi bebege.ben cok giriyorum.malum hastanedeyim,kontrol ediyorlar.subheye dusdum.kizimdada cok girmisdim.off ya ALLAH korusun yavrularimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?