2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

günaydın canım. sorma al bendende okadar eşimle akşamları badana yapıyoruz. gündüzde mecbur temizlik yapıyorum deli gibi bende korktum kanamam olurmu diye ama olmadı bugün kontrolümde sağlıklı olduğunu öğrendim için rahatladı. ama temizlikte bir hareket hareket şart biraz .

kk'nın 2013'ü hediyeni aldım an ıtıbarıyle:)) ne kadar cıcı ne kadar gusel seyler secmıssın oglum ve ben sana cok tesekkur ederız bunları gıydıgımızde ve kullandıgımızda hep senı hatırlıcaz... aksam resmını cekıp eklıcem seni cok öperim

tweety kızıcak hedıye topıgıne yazmadıgım ıcın ama bulamadım :))

çok zor badana çok şükür benim okadar ağır değildi ben bayram temizliği denen temizliği yaptım umarım bebişlerimizin hep iyi haberlerini alırız umarım benim yavrumunda sağlığı yerindedir annesine sadece göz dağı vermiştir

hediye topiğidemi varmış

inşallah öğrenirsin cinsiyetini takma kafana. bende doktora gideceğime yakın bir paniktir alıyor gidiyor. hissetmediği doktora söyledim daha dur bakalım bi 6. ay olsun anlamazsın şimdi normaldr dedi. artık zamanımızı beklicez. karnım arada banada öyle geliyor ama çevremdekiler gayet farkedildiğini söyluyorlar eşinle tartışmalarına takılma ben de yaşıyorum anlamıyolar işte alttan alıyım falan yok. üzme kendini bebek hissediyor bak. hamileliğin duygusalliğida var tabi bütün haberlere en basit duygusal şeylerde salya sümük gidiyorum...

nuriscaan hoşgeldinn

kadınızz hoşgeldinnn

hoş bulduk saol canım

selamlar kızlarrrr....

isimler ne durumda,belli olan var mı?:44::44:

hoş geldin canım biz çok kararsız kaldık kız yada erkek olurda ömür koyalım diyoruz yada kız olursa ecrin deva erkek olursa çınar olsun diyoruz bilmiyorum bizde karar vermedik

hoş geldin canım biz çok kararsız kaldık kız yada erkek olurda ömür koyalım diyoruz yada kız olursa ecrin deva erkek olursa çınar olsun diyoruz bilmiyorum bizde karar vermedik

güzel canım,ama araya girmek gibi olmasın da ecrin isminin durumu karışık...ecrin Allah'ın hediyesi demek değil de ücret,bedel,bahşiş anlamlarına geliyor.

selam kizlar nasilsiniz.bizimde begendigimiz isimler var.kiz olursa Safiyye erkek olursa Ömer.nasil sizce.esim bana birakdi secimi.bu isimleri cok begeniyorum.

güzel canım,ama araya girmek gibi olmasın da ecrin isminin durumu karışık...ecrin Allah'ın hediyesi demek değil de ücret,bedel,bahşiş anlamlarına geliyor.

aynen öle bir sürü anlamı çıktı ortaya hayırlısı cinsiyetini öğreniyimde isim kolay

selam kizlar nasilsiniz.bizimde begendigimiz isimler var.kiz olursa Safiyye erkek olursa Ömer.nasil sizce.esim bana birakdi secimi.bu isimleri cok begeniyorum.

canım hayırlısı olsun inşallah bebişin için....

insallah canim sagol,hepimiz icin.birde benim kafam cok karisdi.ultrason zararlimi bebege.ben cok giriyorum.malum hastanedeyim,kontrol ediyorlar.subheye dusdum.kizimdada cok girmisdim.off ya ALLAH korusun yavrularimizi

insallah canim sagol,hepimiz icin.birde benim kafam cok karisdi.ultrason zararlimi bebege.ben cok giriyorum.malum hastanedeyim,kontrol ediyorlar.subheye dusdum.kizimdada cok girmisdim.off ya ALLAH korusun yavrularimizi

Allah korusun canım,bana da ultrasona çok girme,zarar görür demişlerdi.Ama bazıları da alakası yok diyor,sadece binde bir zararı oluyormuş.fotoğraf gibi düşünün diyorlar.Ama yine de devlet hastanesindeki doktorlar ayda bir ultrason için çağırıyor.Ona bakılırsa tüp bebekle hamile kalan,aşılama ile hamile kalanların çoğu 15 günde bir ultrasona gidiyor diye biliyorum,yanlış mıyım?:44::44:

Selam karındaşlar Hepinize iyi haftalar

Tweety oğluşundan güzel haberler bekliyoruz canım Tosun gibi olmuştur inşallah

CandaŞ tebrik ederim oğluşunu . Emek ismini kızın için mi düşünmüştün bilmiyorum ama ne güzel oğluşunada uyacak

Kadınızz aman diyim dikkat et bebişinide kendini de okadar yorma. Doktora danışmanda fayda var. Kötü bir şey olduğunu sanmıyorum ama yinede için rahatlasın canım...

Sevgili Hayalimduman benim bebiş' in cinsiyeti tam olarak belli olmamakla beraber erkek gibi görüyoruz dedi doktor. Erkekim olursa Ünal Eymen, Kızım olursa Elif Esra düşünüyorum.

Mihsscim canım. Oğluşuna alırken inan kendi bebişime almışım gibi mutlu oldum. Şubat itibariyle yine İstanbul' da oturmaya başlayacağım. Belli mi olur aldıklarımı oğluşunun üstünde görmeye gelirim berki Ama zor dimi ben de doğum yapacam o zamanlarda biraz zor çıkarız evden Güle güle sağlıkla giysin Ali Baranımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…