2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Sevgili Hayalimduman benim bebiş' in cinsiyeti tam olarak belli olmamakla beraber erkek gibi görüyoruz dedi doktor. Erkekim olursa Ünal Eymen, Kızım olursa Elif Esra düşünüyorum.

İsim seçimlerin çok güzel canım,hayırlısı olsun inşallah.

canım cok sevınırım beklerız ıstedıgın zaman olsun yavruların 40'ı cıkınca zıyaretlere baslarız bızde

Aminn canım. Sağlıkla gelsinlerde... Ya ben çok özledim bebeğimi zaman çok çok yavaş geçiyor gibi geliyor bana

evett yaa zaman çok yavaş ilerliyor.
ben bebişime eşyalarını,beşiğini,pusetini,ana kucağını almak istiyorum artık.ama çok erken diyorlar...artık o sıkı hazırlığa girmek istiyorum....

ilk 4 ayda kaç kiloya kadar normal acaba, çok alan olmadı topikten bildiğim kadarıylada merak ettim.bende 2,5 yada 3 kilo almışım şimdiye dek.hamile kalmadan klomu net ölçmedim ama normalde hep 57-58 imdir.şuan 60,5 oldum.

güzel canım,ama araya girmek gibi olmasın da ecrin isminin durumu karışık...ecrin Allah'ın hediyesi demek değil de ücret,bedel,bahşiş anlamlarına geliyor.
bizde Emek koymayı düşünüyoruz, yanınada Nas koycaktık kızımız için. şimdi eşim erkek olacağını öğrenince meriç diyor ama 1 haftaya netleştirirz hızlıyız isimlerde :) sen ne koycan ?

canım ben tüple hamile kaldım aslında o kadar sıkta girmedim bi işte 12. haftaya dek 2 haftada girdim ultrasona.ama sonra 4 hafta sonra çağırdı 1 sonraki randevumuzada 6 hafta var.

canım çok teşekkür ederim hayırlı evlat olur inş :) Aslında Emek ismini ben hem kız hem erkeğe düşündüm değişmesin diye ama kız olsaydı Emek Nas koycaktık eşim diyor 2. ye sakla kız olursa bu isim süper oldu.benim içimde emek var yinede belki 2. kısmet olmaz bilmiyorum olsada ilki cidden emek ti bizim için.yanına bişey ekleriz Emek Meriç olabilir mesela :) senin isimlerde süper çok beğendim bende . Elif e bayılırım Eymen de tercihlerimizdeydi kötü bi anısı olunca eledik.inş oğlunda şansla gelir erkek olursa tabi :) bu arada sizin cinsiyet belli olmadı mı henüz ?

canım cok sevınırım beklerız ıstedıgın zaman olsun yavruların 40'ı cıkınca zıyaretlere baslarız bızde

Süper olur Nisan Mayıs arası havalarda güzel olur 40 çıkarmaya 40 annecik ve bebekleri Maşallah maşallah bunu bir düşünelim olmaması için bir neden yok.

evett yaa zaman çok yavaş ilerliyor.
ben bebişime eşyalarını,beşiğini,pusetini,ana kucağını almak istiyorum artık.ama çok erken diyorlar...artık o sıkı hazırlığa girmek istiyorum....

Bende senin gibiyim. Sadece hamile yastığının hediyesi emzirme yastığımız var. Bak Ebah araba işini bile halletti. Son 3 ay sıkıntılarımız çıkabilir. Aslında şimdi iyiyken 2.periyodda almak lazım birşeyler....

ismiyle yaşasın inşalalh,hayırlısı olsun.
canım bizim net değil,çok düşündük,çok eledik.ama hala Şu anda isim yok.eymenin kötü geçmişi derken şehit olmasından mı bahsediyosun?:44:

benim zıbınım var,annemin aldıkları var,(peluş battaniye,hastane çıkış çıtçıtlı penye battaniye)çorap gibi küçük şeyler.Büyükler için beklemedeyim...en azından aralık olsun diye bekliyorum,alacağım yerler belli...Ama kendimi almamak için zor tutuyorum.

dogru soyluyorsun guzelim.ama yine dusunuyor insan.kizimda toplam 13 kere girdim.bunda 7 8 kere oldu.zaten hastaneden cikinca her bakmiyorlar burda.sigorta karsilamiyor fazlasini.bir ciksam rahatlarim.herhalde bu da 13 kadar cikar doguma kadar:18::18:

canım çok teşekkür ederim hayırlı evlat olur inş :) Aslında Emek ismini ben hem kız hem erkeğe düşündüm değişmesin diye ama kız olsaydı Emek Nas koycaktık eşim diyor 2. ye sakla kız olursa bu isim süper oldu.benim içimde emek var yinede belki 2. kısmet olmaz bilmiyorum olsada ilki cidden emek ti bizim için.yanına bişey ekleriz Emek Meriç olabilir mesela :) senin isimlerde süper çok beğendim bende . Elif e bayılırım Eymen de tercihlerimizdeydi kötü bi anısı olunca eledik.inş oğlunda şansla gelir erkek olursa tabi :) bu arada sizin cinsiyet belli olmadı mı henüz ?[/QUOTE]

Aminn hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Canım 2'li test zamanı İstanbuldaki doktorum erkeğe benziyor ama erken daha dedi. Sonra geçen hafta burda ultrasona gittim ama doktor o kadar beceriksiz ki bebişimin boyunu bile ölçmeyi beceremedi.O da erkek gibi dedi ama onun dediği hiçbirşeye itibar etmiyorum Önümüzdeki hafta İstabulda kendi doktoruma gideceğim. Sağlıklı haberi yanında inşallah cinsiyetinide öğrenirim

Oooo sizin baya birşeyler olmuş. Benim yavruşum ezik mi yav Önümüzdeki hafta İstanbula bir geleyim. Neler neler alıcam kuzuma

kizlar ben kizima cocuk arabsi filan alamamisdim.buraya yeni gelmisdik dil falan cok zorlandik.uygun fuyat falan.esime birisi kizinin arabasini vermisdi onu kullandik.kizim zaten 2.5 yasinda olacak bebisim gelince.ona arabaya gerek kalmiycak.diye dusunuyorum.ben ABC COBRA markasini dusunuyorum.kullanan varmidir acaba.biraz pahali ama indirimler olunca fiyat iyi.bakalim arastirmam lazim.

Oooo sizin baya birşeyler olmuş. Benim yavruşum ezik mi yav Önümüzdeki hafta İstanbula bir geleyim. Neler neler alıcam kuzuma

hayirli olsun insallah.bende cok heyecanliyim.kizimda cok ozendim.yalnizlik yeni ulke cok zor oldu.ama artik alisdim.insallah buna iyice hazirlanmak nasib olur.ama kiz olursa bizde cok sey var kizimdan kalan.erkek olursa alacag tekrardan insallah.

hmmm ben de şöyle bir düşüneyim,,,,
ben de 7-8 kez girdim şu ana kadar.her ay da gireceğimi düşünürsek,13ü de geçebilir.İçini ferah tut.

hmmm ben de şöyle bir düşüneyim,,,,
ben de 7-8 kez girdim şu ana kadar.her ay da gireceğimi düşünürsek,13ü de geçebilir.İçini ferah tut.

canim cok icim rahatlattin.sagol guzelim.gecende eltimle konusmusdum o beni cok korkutmusdu:18::18:

olur muz kuzummm,,,benim bebek isteme sürecim uzun olduğu için annem hayırlısıyla olacak deyip,alıp kenara atmıştı,bugünler için,ben bikaç eşya aldım sadicik.

hayirli olsun insallah.bende cok heyecanliyim.kizimda cok ozendim.yalnizlik yeni ulke cok zor oldu.ama artik alisdim.insallah buna iyice hazirlanmak nasib olur.ama kiz olursa bizde cok sey var kizimdan kalan.erkek olursa alacag tekrardan insallah.

Canım benim sen biran önce hastaneden çıkta hepsini hallerdersin. İkinci bebiş olduğu için ne alman, ne almaman gerektiğinide çok çok iyi biliyorsun. Ya hergün hastanesin o kadar da ultrası-ona girdin. Hala göstermedi mi cinsiyeti

canim cok icim rahatlattin.sagol guzelim.gecende eltimle konusmusdum o beni cok korkutmusdu:18::18:

canım ona benden selam söyle
şaka bir yana içini ferah tut,ben ferah tutuyorum,birşey olmaz Allah'ın izniyle.Beni doktorum ultrasona soktu,ondan sonraki hafta kapsamlı ultrasona girdim,ondan sonraki hafta da ultrasona soktu.Yani 45 gün içinde 3 kere girdim,Allah korusun.

insallah canim.bakmiyorlarki cinsiyyetini sadece 17 haftadan sonra diyorlar,ama ben catliycam merakdan.bu kadar merak edeceyimi bilmiyordum.artik cins.belli olsun da sesleniyim oglum yada kizim diye.bir soyleseler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…