Sevgili Hayalimduman benim bebiş' in cinsiyeti tam olarak belli olmamakla beraber erkek gibi görüyoruz dedi doktor. Erkekim olursa Ünal Eymen, Kızım olursa Elif Esra düşünüyorum.
İsim seçimlerin çok güzel canım,hayırlısı olsun inşallah.
Selam karındaşlarHepinize iyi haftalar
Tweety oğluşundan güzel haberler bekliyoruz canımTosun gibi olmuştur inşallah
CandaŞ tebrik ederim oğluşunu. Emek ismini kızın için mi düşünmüştün bilmiyorum ama ne güzel oğluşunada uyacak
Kadınızz aman diyimdikkat et bebişinide kendini de okadar yorma. Doktora danışmanda fayda var. Kötü bir şey olduğunu sanmıyorum ama yinede için rahatlasın canım...
Sevgili Hayalimduman benim bebiş' in cinsiyeti tam olarak belli olmamakla beraber erkek gibi görüyoruz dedi doktor. Erkekim olursa Ünal Eymen, Kızım olursa Elif Esra düşünüyorum.
Mihsscim canım. Oğluşuna alırken inan kendi bebişime almışım gibi mutlu oldum. Şubat itibariyle yine İstanbul' da oturmaya başlayacağım. Belli mi olur aldıklarımı oğluşunun üstünde görmeye gelirim berkiAma zor dimi ben de doğum yapacam o zamanlarda biraz zor çıkarız evden Güle güle sağlıkla giysin Ali Baranımız
Aminn canım. Sağlıkla gelsinlerde...Ya ben çok özledim bebeğimi zaman çok çok yavaş geçiyor gibi geliyor bana
ilk 4 ayda kaç kiloya kadar normal acaba, çok alan olmadı topikten bildiğim kadarıylada merak ettim.bende 2,5 yada 3 kilo almışım şimdiye dek.hamile kalmadan klomu net ölçmedim ama normalde hep 57-58 imdir.şuan 60,5 oldum.evet canım dikkat etmem lazım. gördüm seniii resimdenn
ayy ben face de yokum sırf hepinizi merakımdan girdim. faceim yok normalde şirketin facei vardı ordan bi ekleyip kaçtım hemennormalde beni hergün burda bulabilirsiniz canım
ay benim kocamda öyle söylüyo, karnım şişti artık belli oluyo... geçen aydan bu yana 2 kilo aldım. ilk hamile kaldığımdan beride 4 kilo ama. kız annesi olmama rağmen sağım solum şişmedi sanki erkek gibi sivrileşti :26: acaba değişir mi ki
bizde Emek koymayı düşünüyoruz, yanınada Nas koycaktık kızımız için. şimdi eşim erkek olacağını öğrenince meriç diyor ama 1 haftaya netleştirirz hızlıyız isimlerde :) sen ne koycan ?güzel canım,ama araya girmek gibi olmasın da ecrin isminin durumu karışık...ecrin Allah'ın hediyesi demek değil de ücret,bedel,bahşiş anlamlarına geliyor.
canım ben tüple hamile kaldım aslında o kadar sıkta girmedim bi işte 12. haftaya dek 2 haftada girdim ultrasona.ama sonra 4 hafta sonra çağırdı 1 sonraki randevumuzada 6 hafta var.Allah korusun canım,bana da ultrasona çok girme,zarar görür demişlerdi.Ama bazıları da alakası yok diyor,sadece binde bir zararı oluyormuş.fotoğraf gibi düşünün diyorlar.Ama yine de devlet hastanesindeki doktorlar ayda bir ultrason için çağırıyor.Ona bakılırsa tüp bebekle hamile kalan,aşılama ile hamile kalanların çoğu 15 günde bir ultrasona gidiyor diye biliyorum,yanlış mıyım?:44::44:
Selam karındaşlarHepinize iyi haftalar
Tweety oğluşundan güzel haberler bekliyoruz canımTosun gibi olmuştur inşallah
CandaŞ tebrik ederim oğluşunu. Emek ismini kızın için mi düşünmüştün bilmiyorum ama ne güzel oğluşunada uyacak
Kadınızz aman diyimdikkat et bebişinide kendini de okadar yorma. Doktora danışmanda fayda var. Kötü bir şey olduğunu sanmıyorum ama yinede için rahatlasın canım...
Mihsscim canım. Oğluşuna alırken inan kendi bebişime almışım gibi mutlu oldum. Şubat itibariyle yine İstanbul' da oturmaya başlayacağım. Belli mi olur aldıklarımı oğluşunun üstünde görmeye gelirim berkiAma zor dimi ben de doğum yapacam o zamanlarda biraz zor çıkarız evden Güle güle sağlıkla giysin Ali Baranımız
canım cok sevınırım beklerız ıstedıgın zaman olsun yavruların 40'ı cıkınca zıyaretlere baslarız bızde
evett yaa zaman çok yavaş ilerliyor.
ben bebişime eşyalarını,beşiğini,pusetini,ana kucağını almak istiyorum artık.ama çok erken diyorlar...artık o sıkı hazırlığa girmek istiyorum....
ismiyle yaşasın inşalalh,hayırlısı olsun.bizde Emek koymayı düşünüyoruz, yanınada Nas koycaktık kızımız için. şimdi eşim erkek olacağını öğrenince meriç diyor ama 1 haftaya netleştirirz hızlıyız isimlerde :) sen ne koycan ?
canım çok teşekkür ederim hayırlı evlat olur inş :) Aslında Emek ismini ben hem kız hem erkeğe düşündüm değişmesin diye ama kız olsaydı Emek Nas koycaktık eşim diyor 2. ye sakla kız olursa bu isim süper oldu.benim içimde emek var yinede belki 2. kısmet olmaz bilmiyorum olsada ilki cidden emek ti bizim için.yanına bişey ekleriz Emek Meriç olabilir mesela :) senin isimlerde süper çok beğendim bende . Elif e bayılırım Eymen de tercihlerimizdeydi kötü bi anısı olunca eledik.inş oğlunda şansla gelir erkek olursa tabi :) bu arada sizin cinsiyet belli olmadı mı henüz ?
Bende senin gibiyim. Sadece hamile yastığının hediyesi emzirme yastığımız var.Bak Ebah araba işini bile halletti. Son 3 ay sıkıntılarımız çıkabilir. Aslında şimdi iyiyken 2.periyodda almak lazım birşeyler....
Allah korusun canım,bana da ultrasona çok girme,zarar görür demişlerdi.Ama bazıları da alakası yok diyor,sadece binde bir zararı oluyormuş.fotoğraf gibi düşünün diyorlar.Ama yine de devlet hastanesindeki doktorlar ayda bir ultrason için çağırıyor.Ona bakılırsa tüp bebekle hamile kalan,aşılama ile hamile kalanların çoğu 15 günde bir ultrasona gidiyor diye biliyorum,yanlış mıyım?:44::44:
benim zıbınım var,annemin aldıkları var,(peluş battaniye,hastane çıkış çıtçıtlı penye battaniye)çorap gibi küçük şeyler.Büyükler için beklemedeyim...en azından aralık olsun diye bekliyorum,alacağım yerler belli...Ama kendimi almamak için zor tutuyorum.
Oooo sizin baya birşeyler olmuş. Benim yavruşum ezik mi yavÖnümüzdeki hafta İstanbula bir geleyim. Neler neler alıcam kuzuma
dogru soyluyorsun guzelim.ama yine dusunuyor insan.kizimda toplam 13 kere girdim.bunda 7 8 kere oldu.zaten hastaneden cikinca her bakmiyorlar burda.sigorta karsilamiyor fazlasini.bir ciksam rahatlarim.herhalde bu da 13 kadar cikar doguma kadar:18::18:
hmmm ben de şöyle bir düşüneyim,,,,
ben de 7-8 kez girdim şu ana kadar.her ay da gireceğimi düşünürsek,13ü de geçebilir.İçini ferah tut.
Oooo sizin baya birşeyler olmuş. Benim yavruşum ezik mi yavÖnümüzdeki hafta İstanbula bir geleyim. Neler neler alıcam kuzuma
hayirli olsun insallah.bende cok heyecanliyim.kizimda cok ozendim.yalnizlik yeni ulke cok zor oldu.ama artik alisdim.insallah buna iyice hazirlanmak nasib olur.ama kiz olursa bizde cok sey var kizimdan kalan.erkek olursa alacag tekrardan insallah.
canim cok icim rahatlattin.sagol guzelim.gecende eltimle konusmusdum o beni cok korkutmusdu:18::18:
Canım benim sen biran önce hastaneden çıkta hepsini hallerdersin. İkinci bebiş olduğu için ne alman, ne almaman gerektiğinide çok çok iyi biliyorsun. Ya hergün hastanesin o kadar da ultrası-ona girdin. Hala göstermedi mi cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?