2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slm kızlar uzun zamandır giremiyodum iş güç derken ama artık sürekli burdayım işten çıktım evdeyim artık kreşte çocuk pat diye karnımın üstüne bi oturdu kanamam geldi doktor yat istirat et dedi eşimde olanlara sinirlenim işi bıraktırdı şükürler olsun iyi bebişimiz eee sizler nasılsınız?

cok gecmıs olsun canım... alla bn kendı adıma grıbım hemde en afıllsınden bogazlar falan balon gıbı sısık durumda lafamı tasıyamıorum aksam olsada yataga kendımı atsam dıe beklıorum .. bunun dısında bebısım kıpır kıpır pıt pıt yapıo hep
cumartesıde kontolum var aslında yoktu bayramdan nsra detaylı var 1 kasımda ama bn sabredemedım bayramdan oncede bı usgde grım dıe randevu aldım doktorum sen nerden cıktın dıcek ama napım

Hoş geldin Çok çok geçmiş olsun. Allah korusun bebişlerimizi

canım geçmiş olsun,evde bol bol dinlen şimdi,ahhh ben de evde olsam şimdik.

saolasın gülüşüm sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine ballı süt pekmez nane limon iç adaçayı ıhlamur yasakmış bende gripmoldumda çok zor ya süründürüyo resmen adamı zor iyileştim benim oğlanda çok kıpırdak ama tuhaf bi yanı var oğluşumun mesela cumartesi sabah kıpırtısına uyandım saat 4e kadar hiç durmadan kıpırdadı karnıma bakıncada kaydığı felan görülüyo artık saat 4den 6ya kadar uyudu heralde 6dan gece yarısı 1de uyudum hala tekmeliyodu pat pat diye ama pazar gününden beri tık yok geçenlerdede aynı bu şekilde oldu 8 gün hiç kıpırdamadı nedendir anlamadım çabuk yoruluyo sanırım benimde ayın 20sinde tatlım kontrolüm ama ben ayrıntılı ulrason istiyorum ben mi dicem doktora omu isticek ki?

Hoş geldin Çok çok geçmiş olsun. Allah korusun bebişlerimizi
hoş bulduk bebeğim evet ya rabbime emanetler nasıl korktum bişey olcak diye allahım korudu şükürler olsun sizin bebişler ne alemde?

Ihlamur yasak mı :18: Ben her sabah kahvaltıya taze taze ıhlamur demliyorum kendime. Günde 2 fincandan fazlası zararlı diye duymuştum. Ama şimdi tedirgin oldum:26:

bnde nane yasak ıhlamur serbest bılıorum nese bı bardak ıcıcem bı bardaktan bısı olmaz herelde.. ayrıntılıyı 22 cı haftada yapıolar genlde canım muhakka ıster ıstemeyen doktor daha bılmıyorum ama bu kontrolde lafı gecmesse sen mutlaka sole bayramdan sonrakı hafta yaptırırısın bnm gıbı

hoş bulduk bebeğim evet ya rabbime emanetler nasıl korktum bişey olcak diye allahım korudu şükürler olsun sizin bebişler ne alemde?

Biz bugün 16+4' düz. Pazartesi günü 4' lü testimiz olacak. İnşaallah sağlıklı haberler, yanında cinsiyetinide öğrenirim. Daha erken ama bebişimi daha hissedemeyenlerdenim

Ihlamur yasak mı :18: Ben her sabah kahvaltıya taze taze ıhlamur demliyorum kendime. Günde 2 fincandan fazlası zararlı diye duymuştum. Ama şimdi tedirgin oldum:26:
bilmiyorum tatlım bana doktorum tavsiye etmiyorum dedi nane limon tüket dedide ben hiç tüketmedim o yüzden gerçi allah korusunda olsa şimdiye bişey olurdu her sabah tüketiyorum diyosun yinede bi doktora gittiğinde sorda için rahat etsin:44:

selam annişler herkes iyidir umarım ya geçmişi okumayamıyorum su an hiç vaktim yok hemen selam verıp çıkıyorum..

hediyemı bugun kargoya verdim ve en gec cuma ulaşacağını söylediler. umarım begenilir. heyecanla verdim kargoya..
hepinizi öpüyorum

geçmiş olsun Allaha şükür bebeğin iyiymiş.belki de bu olay daha kötüsünden korudu ne diyelim sen ve bebeğin için en hayırlısını versin Rabbim.bol bol dinlenmeye çalış keyfinize bakın bebişin ve sen :))

herkes başka bişi söylüyo napsak diye kala kalıyoz valla evet sorayım bi ben doktora gittiğimde 21 haftalık oluyorum bellki yapar zaten en son gittiğim doktor bebişime kız dedi nasıl ya sizden önceki %80 erkek demişti dedim kız dedi sonra baktı baktı ortaya karışık dedi sinirlenince ben göstermiyo dedi en sonunda kesin bişey söyleyin bana diye kızdım baya bi baktıktan sonra erkekmiş pipisini gördüm dedi ama içim rahat değil sırf bu yüzden istiyorum ayrıntılı ultrasonu

allah razı olsun gülüm evet sonuçta çocukların napca belli olmuyo hem evde yatmak daha güzelmiş ye iç yat oh valla

cnm çok geçmişolsun neyseki bebişin iyiymiş.bol bol dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…