kızlar ayrıntılı ultrason yaptıran var mı ya da yaptıracak olan?
slm kızlar uzun zamandır giremiyodum iş güç derken ama artık sürekli burdayım işten çıktım evdeyim artık kreşte çocuk pat diye karnımın üstüne bi oturdu kanamam geldi doktor yat istirat et dedi eşimde olanlara sinirlenim işi bıraktırdı şükürler olsun iyi bebişimiz eee sizler nasılsınız?
slm kızlar uzun zamandır giremiyodum iş güç derken ama artık sürekli burdayım işten çıktım evdeyim artık kreşte çocuk pat diye karnımın üstüne bi oturdu kanamam geldi doktor yat istirat et dedi eşimde olanlara sinirlenim işi bıraktırdı şükürler olsun iyi bebişimiz eee sizler nasılsınız?
canım geçmiş olsun,evde bol bol dinlen şimdi,ahhh ben de evde olsam şimdik.slm kızlar uzun zamandır giremiyodum iş güç derken ama artık sürekli burdayım işten çıktım evdeyim artık kreşte çocuk pat diye karnımın üstüne bi oturdu kanamam geldi doktor yat istirat et dedi eşimde olanlara sinirlenim işi bıraktırdı şükürler olsun iyi bebişimiz eee sizler nasılsınız?
cok gecmıs olsun canım... alla bn kendı adıma grıbım hemde en afıllsınden bogazlar falan balon gıbı sısık durumda lafamı tasıyamıorum aksam olsada yataga kendımı atsam dıe beklıorum .. bunun dısında bebısım kıpır kıpır pıt pıt yapıo hep
cumartesıde kontolum var aslında yoktu bayramdan nsra detaylı var 1 kasımda ama bn sabredemedım bayramdan oncede bı usgde grım dıe randevu aldım doktorum sen nerden cıktın dıcek ama napım
allah razı olsun gülüm evet yaa ev rahatmış ölmüşüm çocukların peşinde bi yandanda iyi oldu diyorum vallacanacanım geçmiş olsun,evde bol bol dinlen şimdi,ahhh ben de evde olsam şimdik.
hoş bulduk bebeğimHoş geldinÇok çok geçmiş olsun. Allah korusun bebişlerimizi
saolasın gülüşüm sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine ballı süt pekmez nane limon iç adaçayı ıhlamur yasakmış bende gripmoldumda çok zor ya süründürüyo resmen adamı zor iyileştim benim oğlanda çok kıpırdak ama tuhaf bi yanı var oğluşumun mesela cumartesi sabah kıpırtısına uyandım saat 4e kadar hiç durmadan kıpırdadı karnıma bakıncada kaydığı felan görülüyo artık saat 4den 6ya kadar uyudu heralde 6dan gece yarısı 1de uyudum hala tekmeliyodu pat pat diye ama pazar gününden beri tık yok geçenlerdede aynı bu şekilde oldu 8 gün hiç kıpırdamadı nedendir anlamadım çabuk yoruluyo sanırımbenimde ayın 20sinde tatlım kontrolüm ama ben ayrıntılı ulrason istiyorum ben mi dicem doktora omu isticek ki?
saolasın gülüşüm sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine ballı süt pekmez nane limon iç adaçayı ıhlamur yasakmış bende gripmoldumda çok zor ya süründürüyo resmen adamı zor iyileştim benim oğlanda çok kıpırdak ama tuhaf bi yanı var oğluşumun mesela cumartesi sabah kıpırtısına uyandım saat 4e kadar hiç durmadan kıpırdadı karnıma bakıncada kaydığı felan görülüyo artık saat 4den 6ya kadar uyudu heralde 6dan gece yarısı 1de uyudum hala tekmeliyodu pat pat diye ama pazar gününden beri tık yok geçenlerdede aynı bu şekilde oldu 8 gün hiç kıpırdamadı nedendir anlamadım çabuk yoruluyo sanırımbenimde ayın 20sinde tatlım kontrolüm ama ben ayrıntılı ulrason istiyorum ben mi dicem doktora omu isticek ki?
hoş bulduk bebeğimevet ya rabbime emanetler nasıl korktum bişey olcak diye allahım korudu şükürler olsun sizin bebişler ne alemde?
bilmiyorum tatlım bana doktorum tavsiye etmiyorum dedi nane limon tüket dedide ben hiç tüketmedim o yüzden gerçi allah korusunda olsa şimdiye bişey olurdu her sabah tüketiyorum diyosun yinede bi doktora gittiğinde sorda için rahat etsin:44:Ihlamur yasak mı :18: Ben her sabah kahvaltıya taze taze ıhlamur demliyorum kendime. Günde 2 fincandan fazlası zararlı diye duymuştum. Ama şimdi tedirgin oldum:26:
bnde nane yasak ıhlamur serbest bılıorum nese bı bardak ıcıcem bı bardaktan bısı olmaz herelde.. ayrıntılıyı 22 cı haftada yapıolar genlde canım muhakka ıster ıstemeyen doktor daha bılmıyorum ama bu kontrolde lafı gecmesse sen mutlaka sole bayramdan sonrakı hafta yaptırırısın bnm gıbı
Biz bugün 16+4' düz. Pazartesi günü 4' lü testimiz olacak. İnşaallah sağlıklı haberler, yanında cinsiyetinide öğrenirim. Daha erken ama bebişimi daha hissedemeyenlerdenim[/Q
maşallah sağlıkla büyür inşallahya 4lü test ne ben 2li ve 3lü test yaptırdım 4lüsüdemi var bunun:18:
allah razı olsun gülüm evet sonuçta çocukların napca belli olmuyo hem evde yatmak daha güzelmiş ye iç yat oh vallageçmiş olsun Allaha şükür bebeğin iyiymiş.belki de bu olay daha kötüsünden korudu ne diyelim sen ve bebeğin için en hayırlısını versin Rabbim.bol bol dinlenmeye çalış keyfinize bakın bebişin ve sen :))
Biz bugün 16+4' düz. Pazartesi günü 4' lü testimiz olacak. İnşaallah sağlıklı haberler, yanında cinsiyetinide öğrenirim. Daha erken ama bebişimi daha hissedemeyenlerdenim[/Q
maşallah sağlıkla büyür inşallahya 4lü test ne ben 2li ve 3lü test yaptırdım 4lüsüdemi var bunun:18:
Canım benim ikizdi. Birini kaybettikten sonra 2 li yapıldı. Ama giden bebeğin kesesi falan daha durduğu için 2lide sorun olmamasına rağmen 4 lüyüde yapalım dedi doktor. (4 lü testte 3lüye ilave olarak bir kan tahlili daha var.) 4 lü ve 2li test en güvenilir testlermiş ve 3 lü testle aynı tarihlerde yapılıyormuş.Benim 2li zamanı bir bebek gittiği için şimdi 2li ile tekrar bakıcak doktor.
çok şükür iyiyiz gülüm öyle yapıyoruz artık ama canım sıkılıyo patik felan örsem olcakcnm çok geçmişolsun neyseki bebişin iyiymiş.bol bol dinlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?