2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

iki gün önce çekmiştim, ama hemencik koydum buraya sizler içinnn

Hee yaaa kiloluyum tabiii bidaha bakk Iş yerinde olmadıda akşam evde çeker p.tesi tekrar koyarım canooo

iki gün önce çektim kıslar, ama sizin için hemen koydummm

Valla canım her yöntemle baktım, şaşı baktım monitörü ters çevirdim ama nafile ben öyle kg falan göremedimm bi daha deme valla karşında beni bulursunn.. sen nie face girmiyosun bakayım

Hee yaaa kiloluyum tabiii bidaha bakk Iş yerinde olmadıda akşam evde çeker p.tesi tekrar koyarım canooo

valla canım her yöntemle baktım, şaşı baktım monitörü ters çevirdim ama nafile ben öyle kg falan göremedimm bi daha deme valla karşında beni bulursunn.. Sen nie face girmiyosun bakayım

elektirik gitti geldi canım gül gül öldüm yaaa senin yazdığına yanımdakilerde soruyo nie gülüosun die gelde anlat şimdi benim face yok o yüzden girmiyorum eşimde istemiyo face ondan dolayıda açamıyorum

Hehehe gülersin tabi kendine kg dediğine gül bence sen anladım güselim neyse burdanda götrüyorus saten yapcak bişey yok. herkes yok zaten facede(diğer tarafa geçiyorum)

Eki Görüntüle 532910

Bu da geçen sene bekarkenki göbeğim, sanki o zaman daha çok varmış.

Eki Görüntüle 534194 Eki Görüntüle 534195

bunlar da prensimin 19+0 iken çekilmiş fotoğrafı :))

Maşallah kocaman olduk prensesimlee hihihih

Eki Görüntüle 536752

Hepinize maşallah Az,çok, gaz derken hepiniizn göbeği çıktı artık Rabbim inşallah bebişlerimizin fotolarını da yayınlamayı nasip eder

Heeeeyt dagılın alemin koca göbüşü geldi sekercik senin o bezelyeni yesinler emi küçük kuşummmmmkadınız adresini yaz seni evirip çevirip dövmeye gelcem kiloluyum mu dedin sabret o günlerde gelir ama olimpiyatlarda hamileleri tüy siklette temsil ediceksiniz sekerciklehepinize maşallah kızlar musait biyerde diilim şuan yoksa ceker koyardım göbek görürdünüz

Frezya kız sende koymussun yeni gordum ya motaliniz bozuluyomu cıkıolar die cok normalsiniz bakmayın ole dediğime ben 22 hafta ıcındeyım takvımden ondeyım karnım cıktı baya ama gururla geriyorum ohhhhhh kıskananlar catlasın gozu olanın gozu cıksın diorum maşallah bize özgeminkide buyumus ama haftasıda ileri

17+2 ve 19+4 çok mu çok oluyoruz ne:)) göbeğimin yarıçapını ölçen elbise bile giydim sizin için siyah da pek belli olmamış da e ne diyeyim kendisine kilolo diyenler utansın baksın da kilo görsün :)))

Eklentiler

• $Fotoğraf0342.webp
    9 KB · Görüntüleme: 66
  • $Fotoğraf0124.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 68

Yarını bekle tokuşturcaz kac kilo aldın ben tam 9

Yarını bekle tokuşturcaz kac kilo aldın ben tam 9

maşallah gülüm baya almışın sen ben bugün 21 haftamdayım tartındım şimdi 4 kilo 8gr almışım 59.8 olmuşum ama hepinizin göbüşleri büyük benden kıskandım bak şimdi bende eklicem göbüşümüü birazdan

ne bilim çilekcim bana çok kilolu bi bayanmışım gibi geliyo bu işi dövmeden tatlıya bağlamanın bi yolu yok mu acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…