iki gün önce çektim kıslar, ama sizin için hemen koydummm
Hee yaaa kiloluyum tabiii bidaha bakkIş yerinde olmadıda akşam evde çeker p.tesi tekrar koyarım canooo
valla canım her yöntemle baktım, şaşı baktım monitörü ters çevirdim ama nafile ben öyle kg falan göremedimm bi daha deme valla karşında beni bulursunn.. Sen nie face girmiyosun bakayım
elektirik gitti geldi canım gül gül öldüm yaaa senin yazdığına yanımdakilerde soruyo nie gülüosun die gelde anlat şimdi benim face yok o yüzden girmiyorum eşimde istemiyo face ondan dolayıda açamıyorum
Eki Görüntüle 532904
Ben de 2-3 gün sonra 4. ayı bitirip 5. aya gireceğim nasipse. 17. haftamdayım. 160 boy 63,5 kilo ile hamile kaldım şu an 66-66,5 arasında değişiyor kilom. Göbeğim hep vardı, o yüzden hala hamile olduğumu anlamıyorlar, biraz da kıyafetle saklıyorum sanırım. :) Anlasalar da tramvayda yer verseler artık yaa
Az önce çektim, sabah aç karnına ve tuvalete gidince daha inik oluyor göbeğim haliyle.
17+2 ve 19+4 çok mu çok oluyoruz ne:)) göbeğimin yarıçapını ölçen elbise bile giydim sizin için siyah da pek belli olmamış da e ne diyeyim kendisine kilolo diyenler utansın baksın da kilo görsün :)))
Yarını bekletokuşturcaz kac kilo aldın ben tam 9
Heeeeyt dagılın alemin koca göbüşü geldisekercik senin o bezelyeni yesinler emi küçük kuşummmmm kadınız adresini yaz seni evirip çevirip dövmeye gelcem kiloluyum mu dedin sabret o günlerde gelir ama olimpiyatlarda hamileleri tüy siklette temsil ediceksiniz sekercikle hepinize maşallah kızlar musait biyerde diilim şuan yoksa ceker koyardım göbek görürdünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?