rosem akşam poz ver gazlıda olsa tombiş göbiş görelimmaşallah canım
benim akşamları 4 aylık gibi oluyor gazdan şişkinlikten sabah olunca da fıssss gibi sönüyor
canım merhaba bünye meselesi demekki ya da iç karnın mı genişkizlar benim karnim nerdeyse belime yapisik.yani yok.ama qazim cok fazla.neden acaba:26::26:
ohh maşallah ne tatlısın tatlım maşallah göbişte çıkmış çok beğendim ben
bu akşamki gaz göbeği ( bebek olamaz herhalde bu kadar)
bu da sabah fıs diye sönen gerçek hali sabah açken
gerçekten yukardaki gibi olana kadar eklemeyecektim ama Şifacığımın ısrarı üzerine ( gazla karışık ) bebiş göbeğimi eklemek istedim
Eki Görüntüle 479177 Eki Görüntüle 479181 kızlar nasıl sizce bu çok sönük hali bide akşam koyayım göbüşümün resmini 3 katı oluyo bunun biz bugün 9+0 olduk yani 10. haftaya girdik sizlerin göbüşünüzle nasıl normalde göbekli deyilimdir 55 kiloyum 1.73 boyum hadi banada kız mı erkekmi tahmin yapın
kaç haftalıksın bitanem ? senin göbüş de çokkkk güzel belli oluyo sen şanslısın çok yırtılmaz çatlamaz göbeğin ben enneme çekmişim bu konuda anneminde göbeği önünde kocamanmış zor hareket ediyodum d,yo bende öyle olcam sanırım baksana 2,5 ayda böyle bide akşam görsen yok artık dersin ama seninkide gerçekten çokkkkkkk şekerEki Görüntüle 479191
aniişler buyurn buda ben ve koca göbeğimmm zaten zayıf değildim birda gaz gelince 5 ayık gibiyim :)
kaç haftalıksın bitanem ? senin göbüş de çokkkk güzel belli oluyo sen şanslısın çok yırtılmaz çatlamaz göbeğin ben enneme çekmişim bu konuda anneminde göbeği önünde kocamanmış zor hareket ediyodum d,yo bende öyle olcam sanırım baksana 2,5 ayda böyle bide akşam görsen yok artık dersin ama seninkide gerçekten çokkkkkkk şeker
bu akşamki gaz göbeği ( bebek olamaz herhalde bu kadar)
Eki Görüntüle 478007
bu da sabah fıs diye sönen gerçek hali sabah açken
Eki Görüntüle 478008
gerçekten yukardaki gibi olana kadar eklemeyecektim ama Şifacığımın ısrarı üzerine ( gazla karışık ) bebiş göbeğimi eklemek istedim
al benden de o kadar akşam misafirlerimiz vardı o kadar baktılar ki karnıma nazar olcam diye ödüm koptu bu kadar deyildir heralde bebiş ama bebiş değilse bu şişlik ne akşam ki gaz tamamda bu 2 bardak süt ve 1 elma yeşim halim gaz felan yok senin göbeğinde çok güzel olur duğuma yaklaştıkca bayılırorum ben çok şiş karınlara hamileysen kocaman olcak ben şimdiden başladım badem yağı sürüyorum bide bebişim de seğiriyo içerde çok mutluyum şükürler olsum kıpırdadıkca coşuyorum bencanım benim benim göbekle birlikte miğde :) akşam olunca iftardan sonra benim göbeğim 5 aylıkla yarış ediyor valla :) ben de 1,73 boyundayım ama iriyim :) fazlasıyla biraz kilodan biraz bebişten hem ben şimdiden göbek altından çatladım bile ama dert etmiyorum bebişim iyi olsunda bugun 7+3 olduk biz :) 9 aya kadar ne oluruz bilemiyorum :)
al benden de o kadar akşam misafirlerimiz vardı o kadar baktılar ki karnıma nazar olcam diye ödüm koptu bu kadar deyildir heralde bebiş ama bebiş değilse bu şişlik ne akşam ki gaz tamamda bu 2 bardak süt ve 1 elma yeşim halim gaz felan yok senin göbeğinde çok güzel olur duğuma yaklaştıkca bayılırorum ben çok şiş karınlara hamileysen kocaman olcak ben şimdiden başladım badem yağı sürüyorum bide bebişim de seğiriyo içerde çok mutluyum şükürler olsum kıpırdadıkca coşuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?