Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aysum benimde 26 sına randevum var ama 21 ne falan ögrenirim müjdeli haber veririz inş canım

Arkadaşlar merhaba. Ben de bugün aşılama oldum. 2.bebek ilk aşılama. Çok zor, duygular karmakarışık. Pazartesi ikinci aşılamamı olucam. Allah herkesin gönlüne göre versin.

hayırlısı ile aşılamam tamamlandı,salı günü düşük önlyici kullanmaya baslayacagım.öncesinde korkup ağladım ama korkacak bir sey yokmus arkadaslar,hepimiz için hayırlısı olsun,umarım güzel haberlr le devam ederiz,,,

slm kızlar ben şubatın 24de aşılama yaptırcaktım ama bir yumurtam çatlamamışdı diye yapmadı dr cyclo.. diye yuvarlak bir ilaç verdi önce beyazlar sonra kahveler içmeye başladım bunun lada hamile kalabilirmişim bu ay olmazsam kırmızılar gelirse tekrar kontrole gitçez yani martın sonlarında inşallah gerek kalmaz da hamileyimdir biliyorum çok uzak 3,5yıldır olmadı şimdimi olcak Allah isterse olur inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum

çok şükür şu iğneyi birinden duydum bende merional kullanmıştım150 likti 5 tane koldan yaptırdım,sonra ovitrelle ama benim yumurtam kaçtı bilmyrm dr bişe söylememişti ve gün aşırı ilişki dedi.30 yumurta çok değilmi canım yaa nasıl oldu okadar:26:

selam bayanlarr benmde pazartesi aşılamam var bugun catlatma ıgnemı oldum:26:azıcık anlatam bende sıze kendımı:)22yaşındaym bır yılı aşkın bı zamandır ugrasıorz bızde ama gelen gıden olmadı..gercı gelen oldu da cabuk gttı malesef3 ay once kımyasal gebelık geçırdım..eşimde spermlerde hız problemı var ılerı hızlı hareketımız hıc yokmus varıkosel dedı doktorlar amelıyat dedıler ama benm herif yanaşmadıbızde aşılamaya karar verdık doktorum da saolsun hıc zorlamadı hemen tamam dedi:44:klomen kullandm adetın 2. gununden ıtıbaren ama bnı pek etkılemedı ılac..ıkı tane yumurtam olustu bı sagda bır de solda ama sadece soldakı kalıtelı dedi sagdakı kucukmus..bugunde ıgnemı aldım gıttım paşa paşa vurdurdum ama doktor hıc kntrol falan etmedı boyutlara da bakmadısinir oldm ona da ayrıca..pazartesi gnu asılama dedı ama 48saat falan olcak ıgneden sonra geç deılmı bıraz???bıde bu durumda benm şansım varmı????tutarmı ki acaba

selam canım bende 23 yaşındayım 2 senedir evliyiz. pazartesi aşılama olacağımmm .bu gece yarısı iğnemi vurdurdummm

çok heyecanlı, çok stresli çok gerginim bu gece uyuyamam herhalde. anlam veremiyorum bu halime ama elimdede değil. 16 gün bekleyecem de o son 1 saat testin sonucunu beklemek varya öldürüyor insanı

canım sakin olmalısın yaa bu işleri en çok stres etkiliyor biliyorsun:44:kaçıncı günün oldu:26:inan dua ediyorum inş.biran önce bize güzel haberler verirsin.burdan birisinin hamile olması bile insanı çoooooook mutlu ediyor umut oluyor

Selam kızlaaaar ben aşılama yaptırmıycam ama klomen kullandım adetin 5.gününden itibaren bu gruuba yazabilirmiyim sayılır mı yanı yoksa sırf asılama yapanlar mı gelcek şaka bi yana bugun doktor kontrolum vardı ve doktorum sagda 3 solda 2 yumurtam oldugunu söyledi ve en büyügü 15 mm pazartesi çatlatma iğnesi vuruncamm bakalım ne olacak hayırlısı inşallah bebeklerimiz gelir güzel güzel hamiş oluruz

canım neden tutmasın bol bol dua oku meryem suresini oku eğer kur-an biliyorsan..klomen değilde iğne verseymişye oda etkili oluyor.benimde soldaki yumurtalığım zayıftı sağdaki çok iydi eşimdede hiç sorun yok ama tutmadı benimki ne diyelim nasip değilmiş hayrlısı olsun..inş. senin tek seferde olurrrrr

selam canım bende 23 yaşındayım 2 senedir evliyiz. pazartesi aşılama olacağımmm .bu gece yarısı iğnemi vurdurdummm
senın zaman daha kısaymıss neden bana bu kadar erken vurdurdu acaba ıgneyi:18:senınle bırlıkte gun saycaz desene
ınsallah cnm yaa...bana uc ay ustuste denerız demıstı ama ben bu aydan snra beklemeyı dusunuom tutmazsa esım amelıyat olsn falan..ınsallah tutar tabı allahtan umut kesilmez

meraba arkadasım bende pazartesı yumurtalarım toplanacak yup bebek benım esımde sayı sorunu vardı asılamada yuzde 1 dedı doktor dırek tupe gectık.aşılama aklımda kalmadı degıl tup olmazsa bırtanede asılama denıcem ınsallah tutar senın

Selam kızlarrrr ben geldimmm
cuma sabahı iğnemi oldum, dünde tekrar yumurtanın durumu için ultrasonla baktı doktorum ve inatçı şey hala duruyordu biraz zedelemeye çalıştı yumurtayı,sarsılırsa daha çabuk çatlar diye. 12 dede aşılamamı oldum.15 dk. masada, 1,5 saatte yattım orada sedyede. kızımda hiç ağrı ve leke olmamıştı ama bu seferki farklıydı. şuan hala ağrım var, yumurtam çatladımı bilmiyorum ama salı günü gidip tekrar gel bakalım yumurta çatlamadıysa tekrar işlem gerekebilir dedi.duruma göre tekrar aşılama gerekebilecek. dün karnım taş gibiydi bir türlü rahat olamadım nedense ama uykudanmıdır bilmiyorum bugün daha iyiyim.Antibiyotik verdi 5 gün yutucam, enfeksiyon riskine karşı. Allahım hepimizin çabasının karşılığını versin, kucaklarımızı boş bırakmasın rabbim.

bende aynı oldum bu kez canım, kızımda hiçç birşey hissetmemiştim şimdi ağrım var hala. umarım yumurtamda çatlamıştır

aminn canım, Allahım sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere...

Arkadaşlar merhaba. Ben de bugün aşılama oldum. 2.bebek ilk aşılama. Çok zor, duygular karmakarışık. Pazartesi ikinci aşılamamı olucam. Allah herkesin gönlüne göre versin.
hayırlı olsun canım, inşallah hepimiz birden güzel haberleri beraber veririz buradan..

Daha dün oldum canım aşılamayı, tekrar muyene olcam için test gününü söylemedi ama ben 16. gün yaptırırım(daha fazla bekleyemem:)) kızımda 16. gün yaptırmıştık. hiç umudum yok yumurtamın bana oynadığı oyun yüzünden ama en iyisini rabbim bilir. inşallah o ol der de, olur günlerdir yumurtamın yaptığı baskı ve ağrı yok belki gece çatlamıştır, sancılı olduğum için ağrıları ayırt edemedim.hep beraber burada coşalım güzel haberlerimizle inşallah

benim ki 75 likti 7 tane kalcadan yaptırdım daha ben tahmini 30 diyorum canım bende pko var ilk igne tedavim dr asırı uyarılmış dedi kaç yumurta olmuş dedim okadar sasırdı ki yüzü hala gözümün onunde okadarw cok ki sayamadım dedi bidaha sordum tahmini 25 40 arası dedi asılamamı iptal etti önce snra 4 gün ilaçsız bekleyelim sönsünler dedi en son gittigimde hiçbisey demedi direk asıladı yumurtalara bile bakmadı sordum sönmüştür dedi bugun 4. günüm ama belim karnım okadar agrıyor ki sanki adet olucam korkmaya basladım zaten asılamadan sonra bize sonuç belli olana kadar ilişki yasak dedi

canım bende evleneli 4 yıl olacak 3 yıldırda benim olmuyor durumumuz aynı eşimde bende problem yok benim yaşta 29 olacak eşimin 30 zaman akıp gidiyor
aşılama işlemleri nasıl oluyor canım devlet yapmıyormuş ama anlaşmalı özel hastanede yapılıyormuş ama özel hastanelerin aşılamayı prosedüre göre yapıp yapmamasından korkuyorum rapor filan istiyorlar mı?tıp fakültesi aşılamayı yapıyor mu?bilen arkadaşlar aydınlatın beni nolur ya
canım rabbim sanada banada tüm isteyenlerede versin inşallah hayırlısıyla

nasıl yanii sana arka arkaya ik aşılama mı yapacaklar o nasıl oluyor ki varmış bir kere daha duymuştum öyle yapan doktorlar yumurtanın çatlaması belli olmaz diye mi acaba ama zaten sperm en az 48 saat yaşıyor o arada yumurtlama olursa yine de yakalar diye düşünüyorum ama benimde aşılamadan bir gün sonra sabah kalkma acayip akıntı geldi aynen yumurtlama akıntısı ama çok çok yoğundu kanama zannettim ilk yanii öyle boşaldı acaba geç mi çatladı bilmiyorum ki bugünde belim de ağrı var baya ancak mı çatlıyor acaba ya da iki yumurtam vardı biri başka biri başka zamanda mı çatladı bilemiyorum dr aramadım hiç arasa mıydım acaba.

ben korkumdna değilde öle duygusallık geldi ağladım dua ederken boşalıverdi yaşlar gözümdne beklerklen. Aşılama çok çok kolay bir işlem korkulacsk birşey elbete yok. İnşalah kolay geçtiği gibi güzel sonuçlarda alırız sizden benim umudum yok hiç

bende de kontrol etmedi geneli kontrl etmiyor canımm zaten son muayene de büyüklüğüne bakıyorlar çatlama düzeyine gelince çatlatma iğnesini veriyorlar zamanını bilyor onlar ama sana neden 48 saat sonra yaptı ki çoğunlukla 36 saat sonra yapılıyor. Vardır bir nedeni mutlaka canım.. Her doktorun yöntemi farklı buna takılmamak lazım.. Hayırlısı olsun inşallahh.

inşallah cnm ınsallah tutar..yuzde 15 dedı şansınız ama cok sacma sapan konustu tüpe kadr yolu var falan dedi..bu asılama tutmazsa zaten degıstrcem doktoru tabı once esımın amelıyat olmasını ıstycem..

inşallah cnm ınsallah tutar..yuzde 15 dedı şansınız ama cok sacma sapan konustu tüpe kadr yolu var falan dedi..bu asılama tutmazsa zaten degıstrcem doktoru tabı once esımın amelıyat olmasını ıstycem..

canım o %15 kişiden kşiye değişiyor inan senin yumurtanın olgunluğu, kalitesi, eşinin değerleri hızı, sayısı çok etkiliyor bazen o rahim ağzından geçip direk rahime gönderilmesi bile işi çözebiliyor çünkü rahime ulaşamayan bile çok oluyor. Varikosel varsa ameliyat olaiblir benim eşimin ilk yatptırdığı yerde varikosel çıkmıştı aöeliyat dedi doktor ama eşim yaptırmadı sonra başka bir yere gitti tıp fakültesine orada bambaşka çıktı değerler ben kür de yapmıştı baya etkiledi tam anlamıyla var da diyemeyiz varikosel dediler. Ben bu seferde kür yaptım ilk aşılama göre baya farketti değerler. Rabbim nasip ettikten sonra hiçbirşey engel olamaz ama bende tüpe daha çok şans veriyrum ona odaklanmış durumdayım.

Merhaba arkadaşlar bişey sorucam yardımcı olursanız sevinirim :) doktorum bana Serophene ve Dekort verdi ilaç olarak ben Serophene yi bugün bitirdim...Dekortta 1 kaç tane kaldı..Dekortun reçetesini okuyorum yumurtayla gebelikle hiçbir ilgisi yok anlamadım yani Dekortu kullanıp ne işe yaradıgını bile var mı?

merhaba kızlar bat iki gün geçti ama doktorum salı günü demişti test için beklemedeyim inşallah tutmuştur aşılamam. acaba yarın sabah test yapsam çıkmaz mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…