canım 2 haftadır keçiboynuzu kürü uyguluyoruz bu artmış hali hem bugun asılamyı oldum yalnız benim bir hafta merional75 kullandım 30 a yakın yumurtam oldu dr asılamamdan sonra bidaha adet olana kadar ilişki yok dedi anlamadım çoguldan korktu herhal bakalım sonucu paylasırım
selam bayanlarr benmde pazartesi aşılamam var bugun catlatma ıgnemı oldum:26:azıcık anlatam bende sıze kendımı:)22yaşındaym bır yılı aşkın bı zamandır ugrasıorz bızde ama gelen gıden olmadı..gercı gelen oldu da cabuk gttı malesef3 ay once kımyasal gebelık geçırdım..eşimde spermlerde hız problemı var ılerı hızlı hareketımız hıc yokmus varıkosel dedı doktorlar amelıyat dedıler ama benm herif yanaşmadı bızde aşılamaya karar verdık doktorum da saolsun hıc zorlamadı hemen tamam dedi:44:klomen kullandm adetın 2. gununden ıtıbaren ama bnı pek etkılemedı ılac..ıkı tane yumurtam olustu bı sagda bır de solda ama sadece soldakı kalıtelı dedi sagdakı kucukmus..bugunde ıgnemı aldım gıttım paşa paşa vurdurdum ama doktor hıc kntrol falan etmedı boyutlara da bakmadı sinir oldm ona da ayrıca.. pazartesi gnu asılama dedı ama 48saat falan olcak ıgneden sonra geç deılmı bıraz???bıde bu durumda benm şansım varmı????tutarmı ki acaba
çok heyecanlı, çok stresli çok gerginim bu gece uyuyamam herhalde. anlam veremiyorum bu halime ama elimdede değil. 16 gün bekleyecem de o son 1 saat testin sonucunu beklemek varya öldürüyor insanı
selam bayanlarr benmde pazartesi aşılamam var bugun catlatma ıgnemı oldum:26:azıcık anlatam bende sıze kendımı:)22yaşındaym bır yılı aşkın bı zamandır ugrasıorz bızde ama gelen gıden olmadı..gercı gelen oldu da cabuk gttı malesef3 ay once kımyasal gebelık geçırdım..eşimde spermlerde hız problemı var ılerı hızlı hareketımız hıc yokmus varıkosel dedı doktorlar amelıyat dedıler ama benm herif yanaşmadı bızde aşılamaya karar verdık doktorum da saolsun hıc zorlamadı hemen tamam dedi:44:klomen kullandm adetın 2. gununden ıtıbaren ama bnı pek etkılemedı ılac..ıkı tane yumurtam olustu bı sagda bır de solda ama sadece soldakı kalıtelı dedi sagdakı kucukmus..bugunde ıgnemı aldım gıttım paşa paşa vurdurdum ama doktor hıc kntrol falan etmedı boyutlara da bakmadı sinir oldm ona da ayrıca.. pazartesi gnu asılama dedı ama 48saat falan olcak ıgneden sonra geç deılmı bıraz???bıde bu durumda benm şansım varmı????tutarmı ki acaba
senın zaman daha kısaymıss neden bana bu kadar erken vurdurdu acaba ıgneyi:18:senınle bırlıkte gun saycaz deseneselam canım bende 23 yaşındayım 2 senedir evliyiz. pazartesi aşılama olacağımmm .bu gece yarısı iğnemi vurdurdummm
ınsallah cnm yaa...bana uc ay ustuste denerız demıstı ama ben bu aydan snra beklemeyı dusunuom tutmazsa esım amelıyat olsn falan..ınsallah tutar tabı allahtan umut kesilmezcanım neden tutmasın bol bol dua oku meryem suresini oku eğer kur-an biliyorsan..klomen değilde iğne verseymişye oda etkili oluyor.benimde soldaki yumurtalığım zayıftı sağdaki çok iydi eşimdede hiç sorun yok ama tutmadı benimki ne diyelim nasip değilmiş hayrlısı olsun..inş. senin tek seferde olurrrrr
bende aynı oldum bu kez canım, kızımda hiçç birşey hissetmemiştim şimdi ağrım var hala. umarım yumurtamda çatlamıştırKızlar aşılamam saat 2 de yapıldı 5 dk sürdü çok kolaydı geçen seferden daha iyi oldu dedi dr. Eve geldim yattım kasılarımda bası var oturup kalkarken zorlanıyoum ilk seferinde bu kadar değildi. Kanamam lekelenmem yok eşime keçiboynuzu kürü uyguladım bir ay önce baya yapmıştım ara vermiştik aşılamada iğneler olurken de içirdim baya farketti ilkiyle değerler yerinde hareketli hariç ileri hızlı ve yavaş hareketli toplamı %50 den fazlaydı. Sayı da baya artmış 90 mlyon yıkandıktan sonra. Morfoloji % 70 inşallah tutar hayırlısı bakalım..
aminn canım, Allahım sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere...sabaha karşı başlayan kasık agrısı ile uyandım,galiba catlatma iğnesi işlevini yerine getiriyo.agrı hareketlerimi kısıtlıyor aDET AGRISInın biraz daha agırı diyebişlirim.ananass yiyrum kendimi telkin edip rahatlatmaya calısıyorum,ağayasım geliyor ama moralimi üst düzeyde ttmalıyım.bilmeliyim ki yalnız değilim yasamıs oldugum skıntıdaAllahım bizlere hayırlısı nasip etsin...
hayırlı olsun canım, inşallah hepimiz birden güzel haberleri beraber veririz buradan..Arkadaşlar merhaba. Ben de bugün aşılama oldum. 2.bebek ilk aşılama. Çok zor, duygular karmakarışık. Pazartesi ikinci aşılamamı olucam. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Daha dün oldum canım aşılamayı, tekrar muyene olcam için test gününü söylemedi ama ben 16. gün yaptırırım(daha fazla bekleyemem:)) kızımda 16. gün yaptırmıştık. hiç umudum yok yumurtamın bana oynadığı oyun yüzünden ama en iyisini rabbim bilir. inşallah o ol der de, olurcanım sakin olmalısın yaa bu işleri en çok stres etkiliyor biliyorsun:44:kaçıncı günün oldu:26:inan dua ediyorum inş.biran önce bize güzel haberler verirsin.burdan birisinin hamile olması bile insanı çoooooook mutlu ediyor umut oluyor
çok şükür şu iğneyi birinden duydum bende merional kullanmıştım150 likti 5 tane koldan yaptırdım,sonra ovitrelle ama benim yumurtam kaçtı bilmyrm dr bişe söylememişti ve gün aşırı ilişki dedi.30 yumurta çok değilmi canım yaa nasıl oldu okadar:26:
Merhaba Hanımlar,
Yaklaşık 13-14 aylık hamile kalma çabalarımız sonuç vermeyince bir sonraki adetimde aşılama yaptırmaya karar verdik. Bu ay rahim filmimi çektirdim, o da temiz çıktı. Adetlerim düzenli, yumurtam gelişiyor, eşimin spermleri sorunsuz ama bebiş yokYani şuan sebepsiz infertilite gibi duruyor. Yaşımız 29 olacak yakında, daha fazla kendi akışına bırakmak istemedik ve aşılamaya geçmeye karar verdik. Mart ayının 14ü gibi regl olacağım tahminen ve aşılama işlerine start verceğiz.
Gelişmeleri buradan paylaşmayı planlıyorum. Benim gibi mart ayında aşılama planlayanlar varsa süreci birlikte konuşarak geçirebiliriz.
Bu arada Ankaradayım ben, yaşım 28 ve ilk bebek için uğraşıyoruz
Arkadaşlar merhaba. Ben de bugün aşılama oldum. 2.bebek ilk aşılama. Çok zor, duygular karmakarışık. Pazartesi ikinci aşılamamı olucam. Allah herkesin gönlüne göre versin.
hayırlısı ile aşılamam tamamlandı,salı günü düşük önlyici kullanmaya baslayacagım.öncesinde korkup ağladım ama korkacak bir sey yokmus arkadaslar,hepimiz için hayırlısı olsun,umarım güzel haberlr le devam ederiz,,,
meraba arkadasım bende pazartesı yumurtalarım toplanacak yup bebek benım esımde sayı sorunu vardı asılamada yuzde 1 dedı doktor dırek tupe gectık.aşılama aklımda kalmadı degıl tup olmazsa bırtanede asılama denıcem ınsallah tutar senın
inşallah cnm ınsallah tutar..yuzde 15 dedı şansınız ama cok sacma sapan konustu tüpe kadr yolu var falan dedi..bu asılama tutmazsa zaten degıstrcem doktoru tabı once esımın amelıyat olmasını ıstycem..nasıl yanii sana arka arkaya ik aşılama mı yapacaklar o nasıl oluyor ki varmış bir kere daha duymuştum öyle yapan doktorlar yumurtanın çatlaması belli olmaz diye mi acaba ama zaten sperm en az 48 saat yaşıyor o arada yumurtlama olursa yine de yakalar diye düşünüyorum ama benimde aşılamadan bir gün sonra sabah kalkma acayip akıntı geldi aynen yumurtlama akıntısı ama çok çok yoğundu kanama zannettim ilk yanii öyle boşaldı acaba geç mi çatladı bilmiyorum ki bugünde belim de ağrı var baya ancak mı çatlıyor acaba ya da iki yumurtam vardı biri başka biri başka zamanda mı çatladı bilemiyorum dr aramadım hiç arasa mıydım acaba.
ben korkumdna değilde öle duygusallık geldi ağladım dua ederken boşalıverdi yaşlar gözümdne beklerklen. Aşılama çok çok kolay bir işlem korkulacsk birşey elbete yok. İnşalah kolay geçtiği gibi güzel sonuçlarda alırız sizden benim umudum yok hiç
bende de kontrol etmedi geneli kontrl etmiyor canımm zaten son muayene de büyüklüğüne bakıyorlar çatlama düzeyine gelince çatlatma iğnesini veriyorlar zamanını bilyor onlar ama sana neden 48 saat sonra yaptı ki çoğunlukla 36 saat sonra yapılıyor. Vardır bir nedeni mutlaka canım.. Her doktorun yöntemi farklı buna takılmamak lazım.. Hayırlısı olsun inşallahh.
inşallah cnm ınsallah tutar..yuzde 15 dedı şansınız ama cok sacma sapan konustu tüpe kadr yolu var falan dedi..bu asılama tutmazsa zaten degıstrcem doktoru tabı once esımın amelıyat olmasını ıstycem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?