Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ya çok sevindim Hadi hayırlısı bakalım Sen benden önce davrandın benim cuma günü belli olacak bakalım. Dualarım seninle inş tutar ve muradımıza ereriz

Sagol canım benımde dualarım senınde cuma gunu senınde guzel haberlerını beklıyorum inşallah muradımıza ereriz benımde dualarım senınle

hadi hayırlı olsun canım sonucu güzel olur inşallah

merhaba arkadaşlar. ben 2 martta aşılama oldum. adet günüm 15 mart yani cuma. yarın sabah evde gebelik testi yapsam belli olur mu. bende hepiniz gibi heyecanlıyım ve zaman hemen geçsin istiyorum. beklemek
ne zor geliyor.

valla daha 13. gün olacak belli olabilir de olmayabilirde çıkarsa silik çıkar baya ama silikte çıksa gebelikm var demek hadi hayırlısı canım..

bende hissetmiyorum odaklanmıyorum da geçen sefer çatlatma iğnesinden hemen ilk günler göğüsler acıdı şişti bel ağrısı oldu ne sevindim ama sonra haftasında hemen geçti onlar zaten psikolojikte oluyor o kadar erken belirti olmaz çünkü gebeysek bile biz üretiyoruz o kadar şeyi kendimizi dinleyince. Umarım olur.

canım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın bugün 5. günüm benimde dinlemiyorum kendimi bir yerim ağrıda da tınlamıyorum

cnm hoşbulduk :)) yani sence incirmi iyi gelir yoksa btc dediğinmi benım işde yumurtlar tembel gerci doktor ilaç werıcek ama yınede ek bişiler yapmak istiyorum werirsen sewinirim olmassa onu denerım :))

Çok üzgünüm aşılamam iptal edildi yumurtam sol tarafta gelişmiş benim de sol kanalım tıkalı doktor hsg filmime baktı sag tarafta da sorun var sanki dolaylı yollardan geçiyor ilaç tam sağ kanaldan geçmiyor 1 defa aşılama yapıp tüp bebek yapın dedi ne yapacagımı bilmiyorum eşimde kimseye anlatma kimse bilmesin dior sıkıldım bunaldım..sizler yazdıkça ben yazdıkça birazda olsun rahatlıyorum..

ya gerçekten zor bi durum ben bile gerildim burda.

sen yinede sıkma canını herşeyin bi çaresi vardır elbet,p.tesiye gerek kalmadan biter de normal adetini olursun inşallah.bu arada da idrardan test yap bence ne olur ne olmaz belkide hamişsindir...

canım 2 kür uygulamak sakıncalı olabilir ama kesinlikle btç kürü uygula yazarım şimdi,bide bu kürü tek yapman lazım yani ekstradan dr ilaç yazıcaksa bu kürü uygulama.

30 gr taza çekilmiş çörek otu(tüm olarakta alablirsin ama çiğnemesi zor olur ve acı olur,taze olmasına dikkat et)

12 silme yemek kaşığı bal

10 çay kaşığıda tarçın

bunları karıştır adetin 2.günü sabah ve akşam 1 tatlı kaşığı alıyosun canım taki 12.güne kadar devam ediyosun en makbulü 12.gün son ama 14. ve 15.güne kadar kullanan var,sen bilirsin.

bide yumurtlamayı geciktiriyomuş bazı arkadaşlar öyle diyo,onuda istersen ovülasyon testiyle takip et,gitti gidiyorda 20 ovülasyon testi ve 10 tanede gebelik testi kargo dahil 20 tl canım eczaneler biraz pahalı 5 tanesi 18 tl,istersen almazsında zaten o günleri bu kürle daha iyi anlıyosun yani ben anlamıştım o günleri değerlendirdik bakalım sonuç ne olucak cuma yada c.tesi belli olur negatif olursa 25-26 sında aşılama olucam(((

ne olucak şimdi kanalların açılması için bişey önermedimi ne bilim laparaskopi felan?

sebebsiz infertilite değilsinbir taraftan buna sevin derim en azından senin aşılama da ve tüp bebekteki şansın bana göre yani sebebsiz infertiliteye göre daha fazla,hemen üzülme soğukkanlı ol halledilebilir bi durum inan buna,inşallah herşeyin üstesinden gelicez...

Arkadaşlar merhaba, yazılanları okudukça benim durumumda olan ne kadar kişi varmış diyor insan.Allah ım bu yolda kimseyi eylemesin.hepimizin de acil ve hayırlı şifamızı versin.ben de ilk defa aşılama olacam. bu süreci biraz paylaşabilir misiniz? ne kadar iğne vurulmak gerekiyor? aşılama nasıl gerçekleşiyor,ne kadar sürüyor? acı yaşanıyor mu? klomen ve çatlatma iğneleri kullanıldı önce.sonuç vermedi.eşimde de bende de sıkıntı yok.bizim de sebepsiz maalesef.. Aşılama hakkında hiç bilgim yok,yardımcı olursanız sevinirim.

Laparoskopi söyledi ama açılmama ihtimalide var dedi direk tüp bebek dedi ama... bilmiyorum ..saol canım ilgilendiğin için....dedigin gibi üstesinden gelicez inşllah...sen naptın cnm şimdi aşılaman oldu mu?

Canım hayırlı olsun öncellikle inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. ben bugün oldum. klomenle çatlatma iğnesi aynı şekilde kullanılıyor. başka iğne yok zaten. işlemde hiç acıtmıyor korkma. daha sonrası için bi ilaç verdi bana hap o kadar.

kızlar p.tesi aşılamamı oldum cok acılı olduasılamadan bı kac saat snra karnımın alt tarafında(hanı dktor usg ıle bakar o bolgeden)cok kotu bı agrı oldu yarım saat kadr surdu şiddetli adet agrısı gibi..smdide kasıklarımda cok sızlama var sag tarafada ıgne batması gbı seyler oluo:26:

slm aynı şeyler bende de oldu benden 4 gün sonra olmuşsun sabırsızlıkla bekliyorum inş rabbim hepimize nasip eder

slm aynı şeyler bende de oldu benden 4 gün sonra olmuşsun sabırsızlıkla bekliyorum inş rabbim hepimize nasip eder
inşllah cnm hepımıze nasıp olur :) şimdi nasılsın peki gectımı agrılar??bnm kasık agrılarım istikrarla devam edio...

arkadalar kasık agrılarımbi nebze gecti ama vücudum şiş özellikle midenin üst tarafı,içime bile çekemiyorum çok rahatsız ediyor,tuvalet ihtiyacım cok sıkıntılı oluyor,bu şişlikler ne zaman gidecek ve kasıntılar,karnım cok kasılmıs drumda,sanki 3 aylık hamile gibiyimbu durum normal mi,yaşayan oldu mu bunu daha önce?sanki nefes alamıyorum şişlikten:SSS

cnm cok saol işde adet olmam beklenıo aşılama için ben 1 seneönce laparoskopi oldum çikolata kıstınden dolayı şimdi alllaha şükürlerolsun bişeyım yok eşimde problem cıkınca bide bendeyumurta tembel olunca üst üste geliyo böle bana doktor yumuurta uyarıcıyla çatlatmaiğnesi vericek ozaman bitkisellerden uzakmı dursam acaba ya cok kararsız kaldım

Üzülme arkadaşım bendede tüpler tıkalı çıkmıştı. Doktorum laporaskopi önerdi. Yaptırdım ve tüplerde sıkıntı olmadığı görüldü. Belkide filmde öle gözüküyordu. Öle olsaydı direk tüp bebek demişlerdi. Doktorunla bir konuş belki laoraskopi yapılırsa belki tüplerde açılma olabilir veya zaten açıktır.

Merhaba

Ben şuan iğne vurunma aşamasındayım iğnenin miktarı ve dozajı senin durumuna göre değişiyor. Ben gonal f'ten 75 doz 9 kere vurundum Şimdi yarın doktora gidicem Eğer yumurtalar istenen boyuta ulaştı ise çatlatma iğnesi olacağım ve onun ardından 24-36 saat arası aşılama işlemi gerçekleştirilecek Şuana kadar benim bildiklerimde bu kadar :) Aşılama kısmınıda inş. öğrenince anlatırım

canım pazartesi doktora gittiğimde doktorum kanda bakmıştı yoktu hamişlik, o nedenle şüphelenmiyorum ben... inşallah olurum bekliyorum 4 gözle

bende acı olmadı ama karnın lat kısmında ağrı falan oluyor evet haliyle birkaç gün azalarak devam ediyoe bir iki güne normale dönersin şişkinliğin gazın falan olabilir korkma normal.

benimde karnım o şekilde sert böyle hani nefes almada sorun yokta sabah mesela kalktım tuvaletimi zor yaptım afedersiniz küçük tuvaletim olmasına rağmebn acayip bir şişkinlik vardı kabızlık zatenn var hassaslık vardı yanii neyse kabızlık yavaş yavaş geçiyor başkada hiçbir durum yok zaten şimdiden söylüyorum benim bu ayda olmadı nerdeyse eminim gerçi regl falan gemedi tabii ki ama olduğu yönünde hiçbir hissiyatımda yok heyecanım da yok artık. Alah size nasip etsin inşallah..

gel mart 22 gellll

yaa geçmek bilmiyor dimi ben benimkinin tutmadığını düşüünyorum olmadı yanii o yüzden o heyecanım kalmadı o ilk günlerdeki gibi heyeanl değilim ciddi şekilde reglimi bekliyrm hiç umudum yok hissediyorum da zaten olmadığını benim işim tüp bebekle çözülecek belki onunla da olmyacak kimbilir ama hiç olmazsa şans daha fazla beklicem 3 ay daha napıyım. Rabbim sizlere nasip etsin güzel haberler alın inşallah ben öyle de sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…