Canım ya çok sevindim Hadi hayırlısı bakalım Sen benden önce davrandın benim cuma günü belli olacak bakalım. Dualarım seninle inş tutar ve muradımıza ereriz
kızlar merhaba bugun doktora gıttım yumurtalarım gelısmıs en buyugu 17 mm olmus cumartesı gunu aslama yapılcak pesembe gece de catlatma ıgnesı vurulcak hepımızın hakkında hayırlısı olsun heyecanım basladı
merhaba arkadaşlar. ben 2 martta aşılama oldum. adet günüm 15 mart yani cuma. yarın sabah evde gebelik testi yapsam belli olur mu. bende hepiniz gibi heyecanlıyım ve zaman hemen geçsin istiyorum. beklemek
ne zor geliyor.
sadece birkaç gün önce sağ kasığımda çok şiddetli kramp oldu. zaten iki yumurtam gelişmiş ve ikiside sağ taraftaydı. bunu belirti olarak almıyorum. daha önce bel ağrısını, göğüs büyümesini hamilelik belirtisi olarak alıyordum ve her defasında hayal kırıklığı oluyordu. bu defa hiç birşey hissetmiyorum.
Merhaba kızlar bende yarın olucam aşılama nedenini bulamadılar bide aşılama deniyelim dedik. Bugün yumurtalara baktı doktor. İyi durumsaymış hatta ikiz yumurta var dedi :) allahımm isteyen herkeze nasip etsin inşallahh. Yılmadan çabalıyalım istersek bigün mutlaka olur
hadi yaa incirin prolaktini yükseltiğini bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu canım,benim 2 aşılamam yapılmadan önceki prolaktin değerim 32 çıkmıştı,aşılamalardan sonra ilaç kullandım 5 mg çok düşük dozlu geçen ay 25 e düşmüştü çok şükür,bu ayın sonlarına doğru 3.aşılalamı olucam.
bide topiğe yeni gelen arkadaşım hoş geldin,eğer hormonlarında bi sorun yoksa btç kürünü şiddetle tavsiye ederim sana,bal tarçın ve çörek otu yumurtlamaya ve yumurta çatlamasına birebir çoğu kişide hamiş kaldı bende bu ay denedim daha sonuç alamadım beklemedeyim bakalım....
eğer yaparsan haber ver yazayım sana nasıl yapıldığını
ne olucak şimdi kanalların açılması için bişey önermedimi ne bilim laparaskopi felan?
sebebsiz infertilite değilsinbir taraftan buna sevin derim en azından senin aşılama da ve tüp bebekteki şansın bana göre yani sebebsiz infertiliteye göre daha fazla,hemen üzülme soğukkanlı ol halledilebilir bi durum inan buna,inşallah herşeyin üstesinden gelicez...
Arkadaşlar merhaba, yazılanları okudukça benim durumumda olan ne kadar kişi varmış diyor insan.Allah ım bu yolda kimseyi eylemesin.hepimizin de acil ve hayırlı şifamızı versin.ben de ilk defa aşılama olacam. bu süreci biraz paylaşabilir misiniz? ne kadar iğne vurulmak gerekiyor? aşılama nasıl gerçekleşiyor,ne kadar sürüyor? acı yaşanıyor mu? klomen ve çatlatma iğneleri kullanıldı önce.sonuç vermedi.eşimde de bende de sıkıntı yok.bizim de sebepsiz maalesef.. Aşılama hakkında hiç bilgim yok,yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar p.tesi aşılamamı oldum cok acılı olduasılamadan bı kac saat snra karnımın alt tarafında(hanı dktor usg ıle bakar o bolgeden)cok kotu bı agrı oldu yarım saat kadr surdu şiddetli adet agrısı gibi..smdide kasıklarımda cok sızlama var sag tarafada ıgne batması gbı seyler oluo:26:
inşllah cnm hepımıze nasıp olur :) şimdi nasılsın peki gectımı agrılar??bnm kasık agrılarım istikrarla devam edio...slm aynı şeyler bende de oldu benden 4 gün sonra olmuşsun sabırsızlıkla bekliyorum inş rabbim hepimize nasip eder
canım 2 kür uygulamak sakıncalı olabilir ama kesinlikle btç kürü uygula yazarım şimdi,bide bu kürü tek yapman lazım yani ekstradan dr ilaç yazıcaksa bu kürü uygulama.
30 gr taza çekilmiş çörek otu(tüm olarakta alablirsin ama çiğnemesi zor olur ve acı olur,taze olmasına dikkat et)
12 silme yemek kaşığı bal
10 çay kaşığıda tarçın
bunları karıştır adetin 2.günü sabah ve akşam 1 tatlı kaşığı alıyosun canım taki 12.güne kadar devam ediyosun en makbulü 12.gün son ama 14. ve 15.güne kadar kullanan var,sen bilirsin.
bide yumurtlamayı geciktiriyomuş bazı arkadaşlar öyle diyo,onuda istersen ovülasyon testiyle takip et,gitti gidiyorda 20 ovülasyon testi ve 10 tanede gebelik testi kargo dahil 20 tl canım eczaneler biraz pahalı 5 tanesi 18 tl,istersen almazsında zaten o günleri bu kürle daha iyi anlıyosun yani ben anlamıştım o günleri değerlendirdik bakalım sonuç ne olucak cuma yada c.tesi belli olur negatif olursa 25-26 sında aşılama olucam(((
Çok üzgünüm aşılamam iptal edildiyumurtam sol tarafta gelişmiş benim de sol kanalım tıkalı doktor hsg filmime baktı sag tarafta da sorun var sanki dolaylı yollardan geçiyor ilaç tam sağ kanaldan geçmiyor 1 defa aşılama yapıp tüp bebek yapın dedi ne yapacagımı bilmiyorum eşimde kimseye anlatma kimse bilmesin dior sıkıldım bunaldım..sizler yazdıkça ben yazdıkça birazda olsun rahatlıyorum..
Arkadaşlar merhaba, yazılanları okudukça benim durumumda olan ne kadar kişi varmış diyor insan.Allah ım bu yolda kimseyi eylemesin.hepimizin de acil ve hayırlı şifamızı versin.ben de ilk defa aşılama olacam. bu süreci biraz paylaşabilir misiniz? ne kadar iğne vurulmak gerekiyor? aşılama nasıl gerçekleşiyor,ne kadar sürüyor? acı yaşanıyor mu? klomen ve çatlatma iğneleri kullanıldı önce.sonuç vermedi.eşimde de bende de sıkıntı yok.bizim de sebepsiz maalesef.. Aşılama hakkında hiç bilgim yok,yardımcı olursanız sevinirim.
ya gerçekten zor bi durum ben bile gerildim burda.
sen yinede sıkma canını herşeyin bi çaresi vardır elbet,p.tesiye gerek kalmadan biter de normal adetini olursun inşallah.bu arada da idrardan test yap bence ne olur ne olmaz belkide hamişsindir...
kızlar p.tesi aşılamamı oldum cok acılı olduasılamadan bı kac saat snra karnımın alt tarafında(hanı dktor usg ıle bakar o bolgeden)cok kotu bı agrı oldu yarım saat kadr surdu şiddetli adet agrısı gibi..smdide kasıklarımda cok sızlama var sag tarafada ıgne batması gbı seyler oluo:26:
arkadalar kasık agrılarımbi nebze gecti ama vücudum şiş özellikle midenin üst tarafı,içime bile çekemiyorum çok rahatsız ediyor,tuvalet ihtiyacım cok sıkıntılı oluyor,bu şişlikler ne zaman gidecek ve kasıntılar,karnım cok kasılmıs drumda,sanki 3 aylık hamile gibiyimbu durum normal mi,yaşayan oldu mu bunu daha önce?sanki nefes alamıyorum şişlikten:SSS
gel mart 22 gellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?