Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah cuma gunude bomba gıbı cıkar yumurtalarının boyu gayet iyi bence canım bende yarın gıtcem bakalım ne olcak senın için hepımız için hergun dua edıyorum

arkadaşlar bendende kötü haber var bugün kan testi verdim ama regly oldum malesef ama hayırlısı diorum yoktan var eden allahım test sonucu nu beklicem ama bence de olumsuzdur çünkü kanama var

canım üzülme inşallah bir sonraki aşılaman tutar,benim aşılamalarım üst üste oldu yani ara vermedim istersen yaptır hemen bu ay,bide ne kadar tutuyo senin aşılaman?

canım benim aşılama ilaçlar falan toplam 1.300 tuttu bi de git gel bir sürü zahmet hastahane bize baya uzak

canım benim aşılama ilaçlar falan toplam 1.300 tuttu bi de git gel bir sürü zahmet hastahane bize baya uzak

öyle canım ama gıden para olsun napalım onemlı olan evlat sahıbı olmamız ne zahmetler gırıyoruz buda bıraz yıpratıyo bızı aslında ama demekkı zamanı degılmıs allahım en dogru zamanı bilip anne sahıbı yapıcaktır rabbım bızıde sadece dua edelım sabredelım bıde ben suna ınanıyorum nıye dıye sorgulamayalım nıye neden bunu sorgulamayalım uzulme arkadasım hayırlısı olsun

Hoşgeldin :) bence hormonlarına baktır öle incir kürü yap..çünkü prolaktin hormonunu daha da yükseltiyo die biliyorum...bende prolaktinim yüksek oldugu için incir reçeli bile yiyemiyorum :):):)

inşallah cuma gunude bomba gıbı cıkar yumurtalarının boyu gayet iyi bence canım bende yarın gıtcem bakalım ne olcak senın için hepımız için hergun dua edıyorum

Canım ya inş. bakalım nasıl olacak bende herkes için dua ediyorum bu kadar uğraşın sonunda Allahın izni ile güzel sonuçlar alırız. Bakalım sana yarın ne diyecek bekliyorum haberlerini

arkadaşlar bendende kötü haber var bugün kan testi verdim ama regly oldum malesef ama hayırlısı diorum yoktan var eden allahım test sonucu nu beklicem ama bence de olumsuzdur çünkü kanama var

Üzme kendini arkadaşım İnş. bir dahaki sefere güzel haberler alırsın

sdtive durumun nasıl canım sonucunu okumadım ama :26:

canım dış gebelik şüphesi yok bhcg sıfır çıktı, ama lekelenmem de durmuyor, hatta bazen kanama şeklinde oluyor. perşembe adet tarihim mecbur bekliyorum, inşallah o zaman gelirse aşılama tedavisine başlayacağız

pahalı tabii tatlım ya az değil hastanenin uzak olması da kötü... ne karar verdin peki ara verecek misin?

canım benimki 16. gün yapıldı :) ve bekliyorum ayın 20 si gelsin diye :)

canım benimki 16. gün yapıldı :) ve bekliyorum ayın 20 si gelsin diye :)

anlamadım benım nıye adetimin 10 gunu aşılamam olucak daha cok erken degılmi klomen kullanırken adetımın 16 gunu catlatma ıgnesı yapılıyordu yanı sızce normalmı 10, gunu olması

Öyle tabi canım umarım allah nasip eder..İşin tuhafı hiç belirti de yok,okuyorum millette bacak ağrıları kasık ağrıları göğüs dolgunlukları :) Ben de tık yok :) Jel kullanıyorum sabahları,o sebeple herhalde gün içinde beyaz sıvı akıntım oluyor o kadar..Bir de o dert var,her sabah işe gitmeden önce 6 da kalkıp jeli kullanıp 15 dk yürüyüş yapıyorum.

anlamadım benım nıye adetimin 10 gunu aşılamam olucak daha cok erken degılmi klomen kullanırken adetımın 16 gunu catlatma ıgnesı yapılıyordu yanı sızce normalmı 10, gunu olması

Canım benim de 11. gün oldu,sanırım yumurta yeterince büyüdüğü için beklemeye gerek duyulmuyor.Açıkçası tecrübesiz olduğum için ben kaç yumurtam var diye sormadım bile,sadece 21,5 ve 17,5 ölçtüğünü duydum..Başka var mı bilmiyorum.
Bu tutmaz ise ikincisi için oldukça tecrübe kazandım ama :)

ya aslınta yumarta buyukluge gelıyo geldıgı ıcın catlatmak zorundalar onu bılıyorum canım ama benım dedıgım adetım daha yenı bıttı yanı rahım duvarım daha kalınlasmadan catlaması normalmı

merhaba arkadaşlar dün itibari ile iğnelerimi kullanmaya başladım fostimon 75 lik 2 doz bu iğneyi kullananı çok duymadım genelde gonalf duyuyorum herkesden bu iğneyi kullanan var mı dün adetimn 2.günüydü kanımı verdim aynı anda dahiliyeye gnderdiler rapor için 5 ekadar hastanedeydim sonuçlar normal çıktı doktorum her zamanki gbi yine çok kalabalıktı hatta geçen ay gittiğimde gördüğüm bi arkadaş vardı ya aşılama yada tüp dü sormadım çünkü dün hamile olduğunu öğrendi içerde nasıl çığlıklar attı eşiyle ağlayarak çıktı dışarı içim eridi oanda rabbim herkese nasip etsin banada bugün ikici iğnemi vurdum kendim bu yaşına kadar iğne olmamış ödlek korkak ben nasıl cesaretlendim rabbim boşa çıkarmasın bu acıların karşılığını yarın gdip kan vericem bakalım:44::44::44::44:

merhaba arkadaslar,bugün aşılamam olalı 4 gün oldu,kasık agrılarım gaz sancılarım bolca devam ediyor.hatta bazen yürümekte zorlanıyorum.bugün doktora gittim,catlamıs yumurtalarımın cogu catlamayanlar catlamakta olanlar derken,25 marta beta HCG testi verdi,günlr nasıl gececek bilmiyorum.sigara kullanan biriyim sigarayı azaltmay calııyoprum ama stres de var,bu dönemde stresi azaltmak için önriniznedir kızlar?zaten az cok kilolu biriydim şimdi karnım çok şişti,sanki 3-4 aylık hamileyim yani.öğretmeim,okulda öğrenciler krnıma bakıp duruyor:S
allahım hepimizin dularını kabul etsin bizlere hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inş.umutlanmamaya calısıyorum ama içimdeki umudu saklayamıorum.ya yine adet olursam diyorum,2 senedir her ilk adetimde ağlıyorum.etrafa bakıyorm bazı insanların hiçistemeden oluyor,bizler de ne zorluklar yasıyoruz diyorum,Allah bizlere sabır versin diyorum.belki d her birimiz ayrı ayrı sınavlardan geciyoruz,umarım hepimizin hakkında hayırlısı kucaklarında bebişleri olsun,,,

Aşılamadan sonraki 5 gün boyunca bende de inanılmaz bir şişkinlik ve gaz oldu.Ama şimdi birşey kalmadı neyse ki.Hatta o sıra kesin hamileyim diye düşündüm,gördüm ki herkeste aynı sorun varmış.
Ben kendimi işe verdim,zaten kimse bilmiyor doktora gidiyorum diye çıkıp aşılama oldum.Ertasi günün hafta sonu olması bnim için büyük şans oldu.Şimdi 16 sını bekliyorum ama ilk testim negatif çıktığı için hamile olmadığıma inandırdım kendimi,psikolojimi 2.aşılamaya hazırlıyorum

slm arkadaslar daha oncede yazmistim bugun asilamammin 10. gunu ve ve az once test yaptim negatif cikti cok morelim bozuk cok umutluydum cok kotu hissediyorum ama tek tesellim cuma gun doktorumda terminim var kan testi yaptircam umarim pozitif olur allahim isteyen herkese versin gercekten cok zor.

Hoşgeldin :) bence hormonlarına baktır öle incir kürü yap..çünkü prolaktin hormonunu daha da yükseltiyo die biliyorum...bende prolaktinim yüksek oldugu için incir reçeli bile yiyemiyorum :):):)

hormonlarım normal sadece ufak bi miktar total testesteronum yuksek ploraktin 13.32 ckmış cnm walla cok kararsız kalıyorum aşılama yaklaştıkca heycan stres hepsi karışıyo allah hepımızın yardımcısı olsun ...

Canım hiç üzme kendini ben de 7.günde yaptım negatif çıktı aynı senin hislerin ile kan testini bekliyorum seni çok iyi anlıyorum bence acele etmemek lazım umarım seninde benimde hatalı sonuçlardır okuduğum bilgilere göre HCG kimi hamileliklere 12-14 günde yükselmeye başlıyormuş o sürece kadar kan testinde de 0.0 gözüküyormuş inşallah biz erken davranmışızdır

canım aynen ya ölücem gazdan şişkinliktne sancıdan bazen hiçbirşey yok bazen acayip sancı giriyor tam karnımın alt tarafına, gaz desen hep var gazman gibiyim şişkinlik zaten var 3 aylık gibiyim. Göğüslerde azcık sancı var elledikçe ama tamamen çatlatma iğnesinin etkiler birkaç güne o sancı da gaz da kalmaz. Amna ilk şılamada çok rahattım ben hiç ne sancı ne gaz yoktu yani göğüs acısı vardı ilk günlerde sonra kaybolmuştu iğnenin etkisi geçince. Ama böylesi olmamıştı bir ara gündüz baya sancılandım özellikle yürüdükçe bu sefer niye böyle oldu anlamadım iğne aynı, doz aynı. Hakkımızda hayırlısı olsun ben hiçbir belirti aramıyorum ilk bir hafta içinde olan herşey çatlatma iğnesinin etkisi hormon var çünkü.

canım bekle çok erken daha 10. gün daha yeni yeni kanda çıkar zaten daha idrarda çıkmaz ilk önce kanda belli olur sonra idrar da. Knada bişe şimdi yaptırsam düşük çıkar dr tekrarlatır yanii moralinizi bozmayın şimdiden testler yapıp bir arkadaşta bir haftalıkken yapmış yapmayın stresten başka işe yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…