Merhaba Bugün doktora gittim 3 gün daha gonal f 75 dozda devam dedi cuma tekrar kontrole gel dedi. Yumurtalardan en büyüğü henüz 10,5 mm çapında imiş o nednele iğneye devam. Bakalım cuma günü nasıl çıkıcak
canım üzülme inşallah bir sonraki aşılaman tutar,benim aşılamalarım üst üste oldu yani ara vermedim istersen yaptır hemen bu ay,bide ne kadar tutuyo senin aşılaman?
canım benim aşılama ilaçlar falan toplam 1.300 tuttu bi de git gel bir sürü zahmet hastahane bize baya uzak
arkadaşlar selam ben yeni üye oldum gerci 1 aydır sürekli okuyorum yazılanları şimdi benım ilk aşılamam olucak fakat adet olmam beklenıo ve düzensiz nisanın başı gibi zannedıosam aşılamam olucak bu aşılama öncesi incir kürünü uygulayan warmı adet süresince ama yumurta uyarıcı hapla birlikte kullanılsa bi problem yaşanırmı acaba ?
inşallah cuma gunude bomba gıbı cıkar yumurtalarının boyu gayet iyi bence canım bende yarın gıtcem bakalım ne olcak senın için hepımız için hergun dua edıyorum
arkadaşlar bendende kötü haber var bugün kan testi verdim ama regly oldum malesefama hayırlısı diorum yoktan var eden allahım test sonucu nu beklicem ama bence de olumsuzdur çünkü kanama var
sdtive durumun nasıl canım sonucunu okumadım ama :26:
canım benim aşılama ilaçlar falan toplam 1.300 tuttu bi de git gel bir sürü zahmet hastahane bize baya uzak
kızlar gunaydın aşılama yapan arkadaslarıma bişi sorcam adetın 1, gunu dahıl sayıp adetle bırlıkte kacıncı gun asılama yaptıklarını ogrenebılırmıyım yani örnegin benım adet gunum martın 5 yanı bugun adetımın 8 gunu bugun asılama yapmıs olsaydım adetımın 8 gunu olmus oluyordu sızın adetınızın kacıncı gununde asılama oldu bilgi verebılırmısınız
canım benimki 16. gün yapıldı :) ve bekliyorum ayın 20 si gelsin diye :)
haklısın canım olsun diye nelere katlanmıyoruz ki fazlasıyla hormon alıyoruz,iğneydi derken nelerin üstesinden geliyoruz,Allahtan eşlerimiz anlayışlı,bende 3.aşılamamı olduktan sonra tutmazsa laparaskopi ve histeraskopi yaptırıcam temiz çıkarsa hemen tüp bebek denicem inşallah..
bilmiyorum buzinim olmasına bi engel yokken olmaması insanı çok yıpratıyo(( hayırlısı olsun canım ne diyelim...
anlamadım benım nıye adetimin 10 gunu aşılamam olucak daha cok erken degılmi klomen kullanırken adetımın 16 gunu catlatma ıgnesı yapılıyordu yanı sızce normalmı 10, gunu olması
Canım benim de 11. gün oldu,sanırım yumurta yeterince büyüdüğü için beklemeye gerek duyulmuyor.Açıkçası tecrübesiz olduğum için ben kaç yumurtam var diye sormadım bile,sadece 21,5 ve 17,5 ölçtüğünü duydum..Başka var mı bilmiyorum.
Bu tutmaz ise ikincisi için oldukça tecrübe kazandım ama :)
Hoşgeldin :) bence hormonlarına baktır öle incir kürü yap..çünkü prolaktin hormonunu daha da yükseltiyo die biliyorum...bende prolaktinim yüksek oldugu için incir reçeli bile yiyemiyorum :):):)
slm arkadaslar daha oncede yazmistim bugun asilamammin 10. gunu ve ve az once test yaptim negatif cikti cok morelim bozuk cok umutluydum cok kotu hissediyorum ama tek tesellim cuma gun doktorumda terminim var kan testi yaptircam umarim pozitif olur allahim isteyen herkese versin gercekten cok zor.
merhaba arkadaslar,bugün aşılamam olalı 4 gün oldu,kasık agrılarım gaz sancılarım bolca devam ediyor.hatta bazen yürümekte zorlanıyorum.bugün doktora gittim,catlamıs yumurtalarımın cogu catlamayanlar catlamakta olanlar derken,25 marta beta HCG testi verdi,günlr nasıl gececek bilmiyorum.sigara kullanan biriyim sigarayı azaltmay calııyoprum ama stres de var,bu dönemde stresi azaltmak için önriniznedir kızlar?zaten az cok kilolu biriydim şimdi karnım çok şişti,sanki 3-4 aylık hamileyim yani.öğretmeim,okulda öğrenciler krnıma bakıp duruyor:S
allahım hepimizin dularını kabul etsin bizlere hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inş.umutlanmamaya calısıyorum ama içimdeki umudu saklayamıorum.ya yine adet olursam diyorum,2 senedir her ilk adetimde ağlıyorum.etrafa bakıyorm bazı insanların hiçistemeden oluyor,bizler de ne zorluklar yasıyoruz diyorum,Allah bizlere sabır versin diyorum.belki d her birimiz ayrı ayrı sınavlardan geciyoruz,umarım hepimizin hakkında hayırlısı kucaklarında bebişleri olsun,,,
slm arkadaslar daha oncede yazmistim bugun asilamammin 10. gunu ve ve az once test yaptim negatif cikti cok morelim bozuk cok umutluydum cok kotu hissediyorum ama tek tesellim cuma gun doktorumda terminim var kan testi yaptircam umarim pozitif olur allahim isteyen herkese versin gercekten cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?