Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

insallah oyledir ama beklemek cok zor dayanamadim benim ilk asim belki olur diye dusundum ama olmadi.

insallah canim ya insallah oyledir

Merhaba kızlar bende yarın olucam aşılama nedenini bulamadılar bide aşılama deniyelim dedik. Bugün yumurtalara baktı doktor. İyi durumsaymış hatta ikiz yumurta var dedi :) allahımm isteyen herkeze nasip etsin inşallahh. Yılmadan çabalıyalım istersek bigün mutlaka olur

ya neyden acaba,yani insan korkuyo dr hiçbişey söylemedimi ne bilim kullandığın ilaç,vs başka sebeb bulmadımı?

inşallah normal adet gününde olursun canım....

canım yanlışlıkla bana yazdın heralde,sdtive mi yazıcaktın?

belli olmaz canım 14.gün bi bakarsın pozitife dönüşür bide erken bakmışsın 10.gün idrarda çıkması zor 12.gün belki???

bu arada sen yurt dışında yaşıyosun sanırım. almanyada randevuya termin diyolar diye biliyorum....

hadi yaa incirin prolaktini yükseltiğini bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu canım,benim 2 aşılamam yapılmadan önceki prolaktin değerim 32 çıkmıştı,aşılamalardan sonra ilaç kullandım 5 mg çok düşük dozlu geçen ay 25 e düşmüştü çok şükür,bu ayın sonlarına doğru 3.aşılalamı olucam.

bide topiğe yeni gelen arkadaşım hoş geldin,eğer hormonlarında bi sorun yoksa btç kürünü şiddetle tavsiye ederim sana,bal tarçın ve çörek otu yumurtlamaya ve yumurta çatlamasına birebir çoğu kişide hamiş kaldı bende bu ay denedim daha sonuç alamadım beklemedeyim bakalım....

eğer yaparsan haber ver yazayım sana nasıl yapıldığını

Son düzenleme:
Dün gittim muyenemi oldum, inatçı yumurtam çatlamıştı, progestan verip dua edecez yapacak başka birşey yok dedi. bugün progestan başlıyorum 8 saatte 1 alıcam. çok sersemletici bi ilaç, umarım çok etkilemez:18:

Ben kızımın aşılamasında hiç sorun yaşamamıştım ama bu kez benimde ağrım ve şişkinliğim var. kasıklarım taş gibi birazda gerginim belki ondandır ama, zaman zaman adet sancısı gibi sancı giriyor. bugün benimde 4. günüm.

Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olur inşallah canım, Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah

canım benimki 16. gün yapıldı :) ve bekliyorum ayın 20 si gelsin diye :)
aşılama tarihin neydi canım. bende 9 martta oldum,20sinde yaptırayımmı dedim :) 22-23ünde yaptır dedi ama sabırsızlanıyorum, bi yandanda hiç umudum yok

ya neyden acaba,yani insan korkuyo dr hiçbişey söylemedimi ne bilim kullandığın ilaç,vs başka sebeb bulmadımı?

inşallah normal adet gününde olursun canım....

yok canım hiçbirşey söylemedi... ben de korkuyorum tabi, lekelenmen böyle devam ederse pazartesi tekrar gel dedi, adet söktürücü vericek ve tedavi ertelenecek
duruma göre belki başka doktora da giderim, bilmiyorum, ben de ne yapacağımı şaşırdım

Arkadaşım bende 9 Mart'ta aşılamamı yaptırdım. Bu zorlu süreci birlikte bekleyeceğiz. Çok heyecanlı bir yandan da umutsuzluk. Bir belirti aramak için çok erken. İnşallaaahhh sonuçlarımız pozitif olur.

kızlar merhaba bugun doktora gıttım yumurtalarım gelısmıs en buyugu 17 mm olmus cumartesı gunu aslama yapılcak pesembe gece de catlatma ıgnesı vurulcak hepımızın hakkında hayırlısı olsun heyecanım basladı

oh oh ne kadar güzel... hadi bakalım, inşallah sonu güzel olur

canım 8 martta aşılama oldum

merhaba arkadaşlar. ben 2 martta aşılama oldum. adet günüm 15 mart yani cuma. yarın sabah evde gebelik testi yapsam belli olur mu. bende hepiniz gibi heyecanlıyım ve zaman hemen geçsin istiyorum. beklemek
ne zor geliyor.

merhaba arkadaşlar. ben 2 martta aşılama oldum. adet günüm 15 mart yani cuma. yarın sabah evde gebelik testi yapsam belli olur mu. bende hepiniz gibi heyecanlıyım ve zaman hemen geçsin istiyorum. beklemek
ne zor geliyor.

aşılamadan sonra 14. günde belli oluyor diyorlar aslında, o nedenle çıkadabilir çıkmayadabilir... hiç belirtin var mı?

aşılamadan sonra 14. günde belli oluyor diyorlar aslında, o nedenle çıkadabilir çıkmayadabilir... hiç belirtin var mı?

sadece birkaç gün önce sağ kasığımda çok şiddetli kramp oldu. zaten iki yumurtam gelişmiş ve ikiside sağ taraftaydı. bunu belirti olarak almıyorum. daha önce bel ağrısını, göğüs büyümesini hamilelik belirtisi olarak alıyordum ve her defasında hayal kırıklığı oluyordu. bu defa hiç birşey hissetmiyorum.

test yapıp negatif görürsen üzüleceksin, halbuki erken bile olabilir. ben senin yerinde olsam 2 gün daha beklerdim...

Canım ben de 1 martta oldum,doktorum 16 mart için test tarihi verdi..Sanırım seninle aynı zamanda sonucu öğreneceğiz:)

Canım ya çok sevindim Hadi hayırlısı bakalım Sen benden önce davrandın benim cuma günü belli olacak bakalım. Dualarım seninle inş tutar ve muradımıza ereriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…