arkadaşlar bugun aşılama tedavisine başladık allahın izniyle bugun iğne oldum doktor gonal-f verdi kendım vurucam özelde olduğum için fiyatlar tabi ucuk ilaç vesayre aşılama yaptıran arkadslarım çatlatma iğnelerine ne kadar ücret verdınız acaba?
cnm saol cvbın için bende gonalf e 2 kutu oldu 700 tl aşılama 500 tl ama çatlatma iğnesi de olcakmışım acaba bu fiyatlardamı çatlatma iğnesi die merak ettim ?
ben de bugün gonal'a başladım. günlük 100mg dan 7 gün vurulup kontrole gideceğim. inşallah işe yarar. hafif kasık ağrısı var gibi. vurulalı 3 saat oldu henüz. iğnenin etkisi mi bilmem.
yok canım ben idrar testiyapmak istemiyorum negatif çıkarsa bile aklımda şüphe kalacak kanda görmeyince inanamm heralde hayırlısıyla yarıbnıda atlatalım inşallahayyy hadi bakalım, heyecanla bekliyoruz sonuçlarınızı... sen kan tahlilinden önce idrar testi yapacak mısın peki?
arkadaşlar dün aşılamamın 14.günüydü evde test yaptım negatif:S malesef sanırım olmadı. olsaydı çıkardı dimi kızlar ya çok üzgünüm((
daha adet olmadım ama hiç umudum yok
Bir kötü haberde benden malesef test yapmaktan bahsederken 13. gün geldi malesef teste gerek kalmadı((((
uff yaaaaçook üzüldüm...
ama sağlık olsundan başka denebilceke birşey de yok... gidecek misin doktora bir sonraki aşılama için?
benm gonalf 450 iki kutu aldım günlük doz 225 bugunde 225 yarın 150 4 gün vurucam cnm yarın kontrolum var dün ilk defa vuruldum bendede ağrı oldu iğnenın etkisidir heralde ...hakkımızda hayırlısı neyse o olsunn
Evet canım sağlık olsun insan üzülüyor ama ne yapalım her gelen Allah'tan o yüszden vardır bundada bir hayır diyorum. Aşılamayı tekrar düşünüyorum ama bu ay işlerim biraz yoğun olacak o nedenle kontrollerde sıkıntı yaşayabilirim bir ay beklesem daha iyi olacak sanırım ama yinede yarın gidip doktorumla bir konuşayım diyorum
selam kaderdaşlarım, bu ara gelmiyorum pcde oturmanında beni ayrıca strese soktuğunu farkettim :) bu arada 11 gündür iğneye devam ediyorum biraz tembeller yumoşlarım bu ay ama 2 tane var. gonal f yetmedi, doktor kendinden takviye yaptı. yarın tekrar gidiyorum.umarım büyümüşlerdirde aşılama günüm belli olur inşallah. seropheneye çok güzel cevap vermiştim ama bunda aynı olmadı. hayırlısı olsun...
Bir kötü haberde benden malesef test yapmaktan bahsederken 13. gün geldi malesef teste gerek kalmadı((((
topiğimizin iki hamilesi oldu şimdiye kadar... hamilelik haberlerinden sonra pek uğramıyorlar haliyle. Ama ben çok merak ediyorum yaşadıkları belirtileri falan. Yani ne biliym aşılamadan sonraki 6-7-8. günlerde hiç belirtileri falan oldu mu...süreç nasıl geçti onlar için...
nedense ben başından beri umutsuzum, tutmamış gibi hissediyorum. zaten en ufak bir belirtim de yok ama ara ara dinliyorum kendimi yine de...
aşılamasının üzerinden vakit geçen bacılarım sizlerde ne var ne yok
progestan fitil kullandığım için ara ara adet ağrısına benzer ağrım oluyor, göğüslerimde hiç ekstra bir durum yok...herhangi bir kasık batmam vs de yok... yok yani bişi
mrhb.benimde aşılamamın 2 inci günü.şu anda hiçbir değişiklik yok vücudumda.çok merak ediyorum..belirtiler ne zaman belli olmaya başlıyorki.
canım hiç üzülmeyelim vardır elbet bir hayrı demekkı vakti zamanı daha gelmemiş sabır gosterelim elbet olucak umutlarımızı kaybetmeyelım üzülme stres yapma bu donem uzuntu stres yapmıycagımız bı donem sabırla bekleyelım canım
canım bence zaten kontrole git, yumurtalıklar temizlenmiş mi falan baksın doktorun. tedavi için de konuşursun bakalım. ben bu ay 1 hafta yıllık izin kullanacağım, ilki tutmazsa ikincinin yapılacağı tarihlere denk getirmek istiyorum bakalım. inşallah gerek kalmaz tabi ama...
İnş. ikinciye gerek kalmazda tutar Dualrım seninle. Bende inş. yarın gidip doktorla bir görüşeceğim eğer bir ay ara vermek sıkıntı çıkartmaz derse ara vereceğim bHakkımızda hayırlsıı inş.
İnş. ikinciye gerek kalmazda tutar Dualrım seninle. Bende inş. yarın gidip doktorla bir görüşeceğim eğer bir ay ara vermek sıkıntı çıkartmaz derse ara vereceğim bHakkımızda hayırlsıı inş.
kızlar yarın test günüm hala adet olmadım yarına kadar olmazsam tabi sabah erkenden hastaneye gidip kan vericem dün aradılar zaten gelmiyomusunıuz diye olumlu ada olumsuz hiç bişey hissetmiyorum dua ediyorum yarın burdan size güzelhaberler vereyim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?