Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben de bugün gonal'a başladım. günlük 100mg dan 7 gün vurulup kontrole gideceğim. inşallah işe yarar. hafif kasık ağrısı var gibi. vurulalı 3 saat oldu henüz. iğnenin etkisi mi bilmem.

cnm saol cvbın için bende gonalf e 2 kutu oldu 700 tl aşılama 500 tl ama çatlatma iğnesi de olcakmışım acaba bu fiyatlardamı çatlatma iğnesi die merak ettim ?

vallahi ben çatlatma iğnesine 60 lira verdim ama fiyatlar değişebiliyor

ben de bugün gonal'a başladım. günlük 100mg dan 7 gün vurulup kontrole gideceğim. inşallah işe yarar. hafif kasık ağrısı var gibi. vurulalı 3 saat oldu henüz. iğnenin etkisi mi bilmem.

benm gonalf 450 iki kutu aldım günlük doz 225 bugunde 225 yarın 150 4 gün vurucam cnm yarın kontrolum var dün ilk defa vuruldum bendede ağrı oldu iğnenın etkisidir heralde ...hakkımızda hayırlısı neyse o olsunn

ayyy hadi bakalım, heyecanla bekliyoruz sonuçlarınızı... sen kan tahlilinden önce idrar testi yapacak mısın peki?
yok canım ben idrar testiyapmak istemiyorum negatif çıkarsa bile aklımda şüphe kalacak kanda görmeyince inanamm heralde hayırlısıyla yarıbnıda atlatalım inşallah

arkadaşlar dün aşılamamın 14.günüydü evde test yaptım negatif:S malesef sanırım olmadı. olsaydı çıkardı dimi kızlar ya çok üzgünüm((
daha adet olmadım ama hiç umudum yok

arkadaşlar dün aşılamamın 14.günüydü evde test yaptım negatif:S malesef sanırım olmadı. olsaydı çıkardı dimi kızlar ya çok üzgünüm((
daha adet olmadım ama hiç umudum yok

Benimde yarın 14. gün Sen yinede umudunu kaybetme ve kan testi yaptır. Çünkü evde yapılan teste çıkmayabiliyormuş bende yapmayı düşünüyordum yapmadan kan testi versem daha iyi sanırım

Bir kötü haberde benden malesef test yapmaktan bahsederken 13. gün geldi malesef teste gerek kalmadı ((((

Bir kötü haberde benden malesef test yapmaktan bahsederken 13. gün geldi malesef teste gerek kalmadı ((((

uff yaaaa çook üzüldüm...
ama sağlık olsundan başka denebilceke birşey de yok... gidecek misin doktora bir sonraki aşılama için?

uff yaaaa çook üzüldüm...
ama sağlık olsundan başka denebilceke birşey de yok... gidecek misin doktora bir sonraki aşılama için?

Evet canım sağlık olsun insan üzülüyor ama ne yapalım her gelen Allah'tan o yüszden vardır bundada bir hayır diyorum. Aşılamayı tekrar düşünüyorum ama bu ay işlerim biraz yoğun olacak o nedenle kontrollerde sıkıntı yaşayabilirim bir ay beklesem daha iyi olacak sanırım ama yinede yarın gidip doktorumla bir konuşayım diyorum

dozu çok yüksek değil mi? aşılama mı olaca senin de? ben 100ile başladım. 7 gün vurulup kontrole gideceğim.

selam kaderdaşlarım, bu ara gelmiyorum pcde oturmanında beni ayrıca strese soktuğunu farkettim :) bu arada 11 gündür iğneye devam ediyorum biraz tembeller yumoşlarım bu ay ama 2 tane var. gonal f yetmedi, doktor kendinden takviye yaptı. yarın tekrar gidiyorum.umarım büyümüşlerdirde aşılama günüm belli olur inşallah. seropheneye çok güzel cevap vermiştim ama bunda aynı olmadı. hayırlısı olsun...

canım bence zaten kontrole git, yumurtalıklar temizlenmiş mi falan baksın doktorun. tedavi için de konuşursun bakalım. ben bu ay 1 hafta yıllık izin kullanacağım, ilki tutmazsa ikincinin yapılacağı tarihlere denk getirmek istiyorum bakalım. inşallah gerek kalmaz tabi ama...

evet yoksun sen benim de klomenle 2 yumurtam olurken iğnelerle 1 yumurtam olmuştu. şaşırmıştı doktorum, olabiliyor bazen. belki de stres etkiliyordur bilmem ki... yarın gelişmeleri yazarsın bize, inşalah çatlatılacak kıvama gelmiştir yumoşların

canım hiç üzülmeyelim vardır elbet bir hayrı demekkı vakti zamanı daha gelmemiş sabır gosterelim elbet olucak umutlarımızı kaybetmeyelım üzülme stres yapma bu donem uzuntu stres yapmıycagımız bı donem sabırla bekleyelım canım

topiğimizin iki hamilesi oldu şimdiye kadar... hamilelik haberlerinden sonra pek uğramıyorlar haliyle. Ama ben çok merak ediyorum yaşadıkları belirtileri falan. Yani ne biliym aşılamadan sonraki 6-7-8. günlerde hiç belirtileri falan oldu mu...süreç nasıl geçti onlar için...

nedense ben başından beri umutsuzum, tutmamış gibi hissediyorum. zaten en ufak bir belirtim de yok ama ara ara dinliyorum kendimi yine de...
aşılamasının üzerinden vakit geçen bacılarım sizlerde ne var ne yok

progestan fitil kullandığım için ara ara adet ağrısına benzer ağrım oluyor, göğüslerimde hiç ekstra bir durum yok...herhangi bir kasık batmam vs de yok... yok yani bişi

mrhb.benimde aşılamamın 2 inci günü.şu anda hiçbir değişiklik yok vücudumda.çok merak ediyorum..belirtiler ne zaman belli olmaya başlıyorki.

mrhb.benimde aşılamamın 2 inci günü.şu anda hiçbir değişiklik yok vücudumda.çok merak ediyorum..belirtiler ne zaman belli olmaya başlıyorki.

inan hiç bir fikrim yok...
ben de çok merak ediyorum..
ama sanırım yumurta döllendiyse, inşşal yani, daha yeni yeni rahme yerleşecektir...bu durumda da henüz belirti oluşmaz gibime geliyor. herkeste aynı olmuyormuş ama... benim de kafam allak bullak :26::26:

Evet canım üzülmememiz lazım sen yoktun uzun zamandır nasılsın yeni sürece hemen başlıyormusun Ben sanırım bir ay ara vereceğim işlerden dolayı Yinede yarın doktora gidip konuşacağım bakalım ara vermeye o ne diyecek

kızlar yarın test günüm hala adet olmadım yarına kadar olmazsam tabi sabah erkenden hastaneye gidip kan vericem dün aradılar zaten gelmiyomusunıuz diye olumlu ada olumsuz hiç bişey hissetmiyorum dua ediyorum yarın burdan size güzelhaberler vereyim inşallah

sağol canım... ara vermenin sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum, belki kendiliğinden bile gelebilir ara verdiğin ayda... eğer sabrın varsa ve nefes almak istiyorsan bekle tabii

yaa ne güzeeel canım peki idrar testi de mi yapmadın hiç. ben sanki dayanamayıp 12. gün falan yaparmışım gibi geliyor daha önce adetim geciktiğinde gidip kan testi yaptırmıştım 2 defa ve olumsuzdu. şimdi idrar testinde görmeden kan vermeye gitmek bana çok zor geliyor... o nedenle idrar testinden görene kadar gitmem gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…