2.5 yıldır tedavi görüyorum canım ben adet gecikmelerinde o kadar çok idrar testi yaptım ki artık bıkmışım erken olduğu için çıkacağnı düşünmüyorum kanda görmeden ikna olmam gbi geliyor evde negatifi görürsem moralim bozulur şu anki heyecanla avutuyorum kendimi yalandan da olsa bu heyecanı yaşamak iyi geliyosağol canım... ara vermenin sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum, belki kendiliğinden bile gelebilir ara verdiğin ayda... eğer sabrın varsa ve nefes almak istiyorsan bekle tabii
yaa ne güzeeelcanım peki idrar testi de mi yapmadın hiç. ben sanki dayanamayıp 12. gün falan yaparmışım gibi geliyor daha önce adetim geciktiğinde gidip kan testi yaptırmıştım 2 defa ve olumsuzdu. şimdi idrar testinde görmeden kan vermeye gitmek bana çok zor geliyor... o nedenle idrar testinden görene kadar gitmem gibi
2.5 yıldır tedavi görüyorum canım ben adet gecikmelerinde o kadar çok idrar testi yaptım ki artık bıkmışım erken olduğu için çıkacağnı düşünmüyorum kanda görmeden ikna olmam gbi geliyor evde negatifi görürsem moralim bozulur şu anki heyecanla avutuyorum kendimi yalandan da olsa bu heyecanı yaşamak iyi geliyo
dozu çok yüksek değil mi? aşılama mı olaca senin de? ben 100ile başladım. 7 gün vurulup kontrole gideceğim.
kızlar yarın test günüm hala adet olmadım yarına kadar olmazsam tabi sabah erkenden hastaneye gidip kan vericem dün aradılar zaten gelmiyomusunıuz diye olumlu ada olumsuz hiç bişey hissetmiyorum dua ediyorum yarın burdan size güzelhaberler vereyim inşallah
benim ilk kontrol pazartesi cnm ya. işe yaradı mı yaramadı mı hiç bilmiyorum ve çok merak ediyorum.evet cnm aşılama benımde yumurtalar tembel die sanırım ama dün kontrole gittim yumurtaların gelişimi cok iyi dedi yarın tekrar gidicem aşılama tarihim belli olucak inşllh benım 4 günlük tü bugun sondu ama yarın iğneyi yanımda götürücem doktor öle dedı belkı vururum bi doz daha die ...senın kontroller nasıl gidıo
Merhaba Kızlar
Bugün doktora gittim. Ara vermekten vazgeçtim iğnelere başlıyorum 75 dozluk gonal f ile başlıyorum bugün bakalım. Bu ay farklı olur İnşaallah
canım hadi hayırlı olsun...ikincide pozitifi alan daha fazla, umarım senin için de durum böyle olur
benim de adetime 1 hafta falan var, bende 1 hafta kala adet öncesi 1-2 belirti, his falan oluşur...hepsi oldu ne yazık kiadete 1 hafta kala rahim aşağı iniyor ya, ben onu hissediyor gibi oluyorum, rahim ağzımda kasılmalar falan oluyor garip bir his işte tarih edemediğim. yine o oldu bugün. çenemdeki sivilce de ben geliyorum dedi zaten olumsuz hissediyordum ama yine umut işte....şimdi bu 1 haftayı beklemek daha da zor. hemen adet olup yeni tedaviye başlasam diyorum ama bir yandan da acaba gittiğim yeri mi değiştirsem diyorum. kafam karışık yani çook
benim ilk kontrol pazartesi cnm ya. işe yaradı mı yaramadı mı hiç bilmiyorum ve çok merak ediyorum.
herdoktorun yaptığı günler cok farklı işde senınde aslında 3ncu iğneni vurmuşsun bi kontrole gel demesı lazımdı wardır elbet bi bildiği ben yarın gidicem bakalım neolcak sende haberdar et hepimizi stres yapma büyümüştürler :)
kızlar benim sonucum olumsuzzz
evet canımkan testi yaptırdım bende umutluydum ama nasip değilmiş demekki uzun bi süre dinlenmeye aldım kendimiyaaaaa
ben senden de çok umutluydum...uff ya neden böyle oldu...
kan testi mi yaptırmıştın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?