Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2.5 yıldır tedavi görüyorum canım ben adet gecikmelerinde o kadar çok idrar testi yaptım ki artık bıkmışım erken olduğu için çıkacağnı düşünmüyorum kanda görmeden ikna olmam gbi geliyor evde negatifi görürsem moralim bozulur şu anki heyecanla avutuyorum kendimi yalandan da olsa bu heyecanı yaşamak iyi geliyo

anladım canım, herkes yaşadıklarından birşey biçiyor işte kendine. ben de öncekilerde hep testte negatif olmasına rağmen belki çıkmamıştır kanda görürüm ümidiyle gidip hayal kırıklığına uğradım. ben de o nedenle çift çizgiyi görmeden kan vermeyeceğim diyorum hep...Rabbim bu ay görmeyi nasip etsin, öyle ihtiyacım var ki...

gonal f akıntı yapar mı acaba. adetin 7. günü ve bugün 3. iğnemi oldum 100mg. şeffaf ve yapışkan bi akıntı oldu. çatlama akıntısı değildir demi yaaa. benim yumurtalarım çok geç gelişir normalde 3 haftada falan, bazen de hiç büyümez. bu iğne çabuk büyütüp çatlatmış olabilir mi ki

dozu çok yüksek değil mi? aşılama mı olaca senin de? ben 100ile başladım. 7 gün vurulup kontrole gideceğim.

evet cnm aşılama benımde yumurtalar tembel die sanırım ama dün kontrole gittim yumurtaların gelişimi cok iyi dedi yarın tekrar gidicem aşılama tarihim belli olucak inşllh benım 4 günlük tü bugun sondu ama yarın iğneyi yanımda götürücem doktor öle dedı belkı vururum bi doz daha die ...senın kontroller nasıl gidıo

Merhaba Kızlar

Bugün doktora gittim. Ara vermekten vazgeçtim iğnelere başlıyorum 75 dozluk gonal f ile başlıyorum bugün bakalım. Bu ay farklı olur İnşaallah

senden hemen hayırlı güzel haberler bekliyoruz inşallah aynı gun yaptırmıştık aşılamamızı doktorum benıde bugun cağardı fakat çalıştığım için ben 2 gun daha erteledım cumartesıne randevu aldım gıdıcem ... hayrılısı olsun hakkımızda ...

benim ilk kontrol pazartesi cnm ya. işe yaradı mı yaramadı mı hiç bilmiyorum ve çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar

Bugün doktora gittim. Ara vermekten vazgeçtim iğnelere başlıyorum 75 dozluk gonal f ile başlıyorum bugün bakalım. Bu ay farklı olur İnşaallah

canım hadi hayırlı olsun...ikincide pozitifi alan daha fazla, umarım senin için de durum böyle olur

benim de adetime 1 hafta falan var, bende 1 hafta kala adet öncesi 1-2 belirti, his falan oluşur...hepsi oldu ne yazık ki adete 1 hafta kala rahim aşağı iniyor ya, ben onu hissediyor gibi oluyorum, rahim ağzımda kasılmalar falan oluyor garip bir his işte tarih edemediğim. yine o oldu bugün. çenemdeki sivilce de ben geliyorum dedi zaten olumsuz hissediyordum ama yine umut işte....şimdi bu 1 haftayı beklemek daha da zor. hemen adet olup yeni tedaviye başlasam diyorum ama bir yandan da acaba gittiğim yeri mi değiştirsem diyorum. kafam karışık yani çook

Canım ya hayırlısı olsun İnşallah tahmin ettiğin gibi değildir. Bazen bu belirtiler gözüküyormuş. Eğer doktorundan emin değilsen bencede değiştirmeyi düşün Çünkü doktora olan güven çok önemli. Merak etme bende zor beklerim diyordum ama bak geçti bile bugün yenisine başladım bile hayırlısı ile

benim ilk kontrol pazartesi cnm ya. işe yaradı mı yaramadı mı hiç bilmiyorum ve çok merak ediyorum.

herdoktorun yaptığı günler cok farklı işde senınde aslında 3ncu iğneni vurmuşsun bi kontrole gel demesı lazımdı wardır elbet bi bildiği ben yarın gidicem bakalım neolcak sende haberdar et hepimizi stres yapma büyümüştürler :)

kendisi dedi zaten. ben artık sizin yumurta durumunuzu biliyorum, ancak büyürler dedi. tmm cnm haber veririm. sen de yaz yarın.

merhaba kızlar bende bugün aşılama yaptım hafif leke şeklinde kanamam olmuş gerçi doktor normal dedi sizlerdede oldumu.bide aşılama yaptığınız gün hep yattınızmı ben hastaneden çıkınca doktor bugün yat dedi ama 1 2 saat anca yatabildim misafir geldi maalesef
gerçi bişi yapmadım oturdum hep.bi sakıncası olmaz inşallah.

nasılsınız bakem?

benim 3.aşılamam iptal oldu,13 gün gonal f 75 ml kullandığım halde yumurta olmamış dedi normalde serephoneyle 3 tane yumurta oluşurken bu iğnelerden bi sonuç alamadık((

sonuç olarak 3.aşılamam gelecek aya kaldı(( sağlık olsun

aşılama olan arkadaşlarım inşallah bebişleriniz sizinledir,olupta tutmayan güzide güzel arkadaşlarım sıkmayın ne olur canınızı vardır bundada bir hayır...

dularım sizinle......

benim misafirim çok fazla şu sıralar o yüzden pek giremiyorum sdtive canım arkadaşım sen ne yapıyon,nasılsın?sonucun ne zaman belli olucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…