Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]kaçıncı bebek[/TD]
[TD]kaçıncı aşılama[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]28 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafverengi[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]6 nisan cts. 11:30[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-sum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengulsakin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selnur81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ARES_ARES[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelsene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ECRIN2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selim2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]26 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart salı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart pzt.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seehriban[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly10[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HndSLm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oz_me[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemarslan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]son5858[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembegri[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevrecii[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimben[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Turuncutahta[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bbebe0662[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delivere[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GULBANU11[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cgdm5[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz034[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyali27[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]7 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akcahatun[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alipek[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]5 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayuzlu[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pink_diamond74[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papilloamour[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]29 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saadetdemirel[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hopeless12[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]28 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]istanbul12[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]23 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım benim de kanamam oldu, hatta doktorum işlem bitip spekulumu çıkartırken gösterdi, hafif kanaman oldu korkma diye. o nedenle hiiiç endişelenme.
aşılamadan sonra ben de dinlenemedim, 1 saat evde yatıp işe gittim, iki gün sonra da arkadaşın kınası vardı, çok yakın arkadaşım hem de, hazırlıklara yardım ettim, oyun oynadım zıpladım bir de...kısmetse engel olmaz dedim...
şimdi de 1 haftam kaldı ve adet belirtilerim var...nasip artık

çok ilginç leyla yaa, benim de günde 1 klomenle 2 yumoşum olurken, iğneyle 1 tane ancak oldu. vücudumuz bazen böyle yapabiliyor...vardır bir hayır ne diyelim... inşalah önümüzdeki ay böyle sıkıntı yaşamazsın.

benim de 1 haftam kaldı adete... hiiiç bir gebelik belirtim yok, aksine her ay olan şeyler oluyor..ümidim yok yani canım

evet canımkan testi yaptırdım bende umutluydum ama nasip değilmiş demekki uzun bi süre dinlenmeye aldım kendimi

öyle...nasiptn ötesi yok... insan yoruluyor bazen bu tedavilerden ama çok da ara verme. geçen zamana daha çok üzülüyor insan sonradan

sağol canım biraz rahatladım. sende inşallah güzel haberler verirsin belirtilere takılma bence adet ve hamilelik belirtileri aynıymış herkes öyle diyor.

canım hatırlarsan daha öncede yazışmıştık başka bir konudada benzer şeyleri yaşadığımız gibi bu bebiş konusundada aynı şekilde bir türlü tutturamadık ikimizde.

senin şuan sebebsiz infertilite heralde ben geçen ay hsg çekildim ve sağ tüpüm kapalı maalesefoyüzden çok umitli değilim bu sefer olmazsa bir aşılama daha düşünüyorum oda olmazsa artık tüp bebek yolu görünüyor bana.inşallah Allahım okadar aratmasın ya hiçbirimizi.

hayırlısıyla bu defa gelecek bebişlerimiz :)

Son düzenleme:

hatırladım karanfil... ne yazık ki bizim o konudaki sıkıntımız devam ediyor... hatta o kadar abarttı ki eşim yumurtlama günlerinde ilişkiye giremez olduk, moralimiz bozulmaya başladı iyice bu yüzden de aşılama yaptırıyoruz aslen.

benim adet belirtilerim pek öyle ağrı gibi değil, adete yakın rahim ağzı aşağa iniyor ya, ben onu hissediyorum gibi oluyor, böyle kasılma gibi birşeyler oluyor orda, adetten 1 hafta önce. dün gece progestanı yerleştirirken de farklı hissettim zaten... o nedenle gebelik belirtisi olabilcek cinsten şeyler değil yani... ama yine de kısmet, Rabbim bilir..keşke yüzümü güldürse

ben de 1 aşılama daha yaptırırım, sonra yaz tatilinde tüp bebek gibi duruyor

Arkadaşlar ben 18 martta aşılama olmuştum, doktor 10 gün sonrası için kan testine çağırdı. 10 Günlük süre zarfında gögsümde acıma ve kasıklarda hafif bişeyler oluyordu. Daha önce böle bişey yaşamamıştım, hamileyim galiba diye sevinmeye başlamıştım. 10. günü 28 martta yapılan kan testimin sonucu 8.28 idii yani hamileydim :) İnanılmaz dereecde çok sewinmiştim ağlamıştım.Doktor 3 Nisana kadar dikkat etmem gerektiğini söylemişti, kan testi sonucum yükselirse herşey yolunda olacaktı. O günden itibaren dikkat etmek için evde yattım. Çarşamba gününü iple çekerken salı günü adet kanamam oldu.. Bütün hayallerim hüsranla sonuçlandı. Düşük olup olmadığına emin olmak için o gün kan testi sonucumda 1.34 yani düşük olmuştu. Çoook üzüldüm. Aailem herkese mutlu haberi vermiştik, şimdi düşük olduğundan haberleri bile yok. Tekrar aşılama işlemlerine başladık. Haftaya cumartesi günü tekrar aşılama olacağım. İnş bu sefer mutlu sonuçlanır hayırlısıyla..

aşılama yaptıralı 13 gün oldu test yapmak bile istemiyorum hicde merak etmiyorum sadece arada bir kasıklarım agrıyo aşılama yapıldığından berri göğüslerim agrıyo sanki hasta olcam

canım bence hamilesinnnn, bende de o belirtiler vardı hamileydim. Git bi test yaptır emin ol, dikkat etmeye başlarsın kendine

Canım benim aşılamanın 6. günü meme ucumda ilk acıyı hissettim. Daha sonra ara ara gögsümde böle bişeyler olduğunu, farkettim daha önce hiç olmamıştı. Hatta eşime galiba hamileyim diyodum ama emin olmaıdğımız için kendimizi tam anlamıylada şartlayamıyoduk. arada çok az kasıklarımda kısık hafif batmalar oluyodu. 10. günü kan testi yaptığımızda sonuç hamileydim :) 8.28 çıktı. Doktor 6 gün daha beklememizi istedi, oran yükselirse herşey düzgün gidiyor demişti. o günden sonra evde yattım mümkün olmadığınca kalkmadım. kendimi dinlediğimde kasıklarımda artık farkedilir sancılar oluyodu ara arada kısa kesiliyodu. 6. günü beklerken 5. gün adet oldum. bütün hayaller hüsran yani, düşük oldu. şimdi tekrar aşılama işlemlerine başladık. Haftaya cumartesi 2.ci aşılmamı olucam canım.

yeni tedavin hayırlı olsun canım, inşallah bebeğin gelir bu ay
inşallah canım ya o kadar çok istiyorum ki (herkes gibi tabi). Ama hayırlısını istiyorum rabbim bilir herşeyin en doğrusunu. Tez zamanda güzel haberler veririz inşallah birbirimize.

hayırlısıyla bu defa gelecek bebişlerimiz :)
inşallah.. şuan ya varis çekiyorum, birde hz. zekeriyyanın duasını okuyorum. kabul olur inşallah..

bu ay mutlu sonuçlandırırız inşallah..Hep beraber burada o mutluluğu yaşarız (amin) geçmiş olsun canım,umudun ardından yıkılmak çok zor birşey..

12 gün gonal f ve yetmediği için takviye olarak 3 gün menogon kullandım.. itiraf edeyim menogon çok yakıcı bir iğneymiş hiç sevmedim :)) dün gece 11de de çatlatma iğnemi oldum. cumartesi 11:30 kader anım, bakalım bu ay yüzlerimiz gülecekmi Rabbim hayırlısını nasip etsin

kendisi dedi zaten. ben artık sizin yumurta durumunuzu biliyorum, ancak büyürler dedi. tmm cnm haber veririm. sen de yaz yarın.

bugun gittim doktora alttan ultrosana girdim allaha şükürler olsunki baya yumurtalar oluşmuş yarında gidicem çatlatma iğnesi werdi ya yarın vurucak ama pazara geldiği için özel hastanede labrotuarla konuşucak eğer olmassa pazartesi olucam aşılamayı cnm bakalım hepimizin hakkında hayırlısı allah nasip eder inşllh dua edelım cnmm

toplam kaç mg iğne kullandın. benim pazartesiye kadar 600mg olacak. günlük 100mg. çatlatma iğnesi hangi marka? en büyük yumurtan kaç mm söyledi mi dr?

kaç mg gonal kullandın? ben de ilk aşılamayı sırf menogon ile olmuştum. gonalın onun yanında lafı bile edilmez. hangi marka çatlatma iğnesi kullandım cnm?

arkadaşlarş benilisteye eklemiştiniz ama maalesefş aşılama tutmadı artık şansımızı tüp bebekte deneyeceğiz.Umarım rabbim sizin dileklerini kabul eder veanne olursunuz.

canım yaa böyle üzüntü yaşamış olmana ben de çok üzüldüm ama biraz da doktorunun hatası gibi geldi bana.. çok erken tarih vermiş test için, zaten çatlatma iğnesi bhcg hormonu içeriyor ve etkisi 10 günde geçiyor vücuttan... tüp bebekte döllenmiş yumurta koydukları halde 10 günden sonra test yaptırıyorlar. doktorun aceleciliği seni umutlandırmış. bana doktorum 15 gün sonra dedi mesela... benim hiiiiiç bir belirtim yok. forumlarda gebelik belirtisi olarak en çok yazılan 2 şey, kasık batması ve meme ucu ağrısı. ben de ikisinden de eser yok. göğüslerimin yanları bastırınca ağrıyor hafif ama o da biliyorum ki progestandan, geçen sefer de olmuştu çünkü. ne diyelim hayırlısı böylemiş, benim de 11-12 nisan gibi regl olmam lazım, hemen 2. aşılamaya başlamayı düşünüyorum.
inşallah senin de ikincide yüzün güler canım, daha fazla bekletmez bebiş

arkadaşlarş benilisteye eklemiştiniz ama maalesefş aşılama tutmadı artık şansımızı tüp bebekte deneyeceğiz.Umarım rabbim sizin dileklerini kabul eder veanne olursunuz.

ne çok olumsuz haber aldık... ama kısmet işte elden birşey gelmiyor. bebek gelsin de aşılama ya da tüp bebek önemli değil. İnşallah hepimiz bu duyguyu tadarız

canım evet göğüs ucu ağrısı önemli bir belirti bence de... çok duydum bunu... inşallah kırmızılar gelmez de sen buraya güzel haber verirsin idrar testi yapmayı düşünüyor musun?

bizimde aynı şekilde ara ara devam ediyor sıkıntımız hatırlarsan enson eşimi henüz doktora gönderemiyodum.en sonunda gidip bütün tahlillerini yaptı ve hiçbir problemi yok sadece psikolojik. yumurta takiplerinde mesela doktor gün aşırı dediği halde yapamadık aslında eşimin hem stresli hemde yorucu bi işi var ama yinede bazen çok kızıyorum.
bende şuan için aklımdan hep tüp bebeği düşünüyorum ve en büyük korkum ondada olumsuz bir sonuç alırsam naparım.o kadar çok ihtiyacım varki pozitif sonuç görmeye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…