canım yaa böyle üzüntü yaşamış olmana ben de çok üzüldümama biraz da doktorunun hatası gibi geldi bana.. çok erken tarih vermiş test için, zaten çatlatma iğnesi bhcg hormonu içeriyor ve etkisi 10 günde geçiyor vücuttan... tüp bebekte döllenmiş yumurta koydukları halde 10 günden sonra test yaptırıyorlar. doktorun aceleciliği seni umutlandırmış. bana doktorum 15 gün sonra dedi mesela... benim hiiiiiç bir belirtim yok. forumlarda gebelik belirtisi olarak en çok yazılan 2 şey, kasık batması ve meme ucu ağrısı. ben de ikisinden de eser yok. göğüslerimin yanları bastırınca ağrıyor hafif ama o da biliyorum ki progestandan, geçen sefer de olmuştu çünkü. ne diyelim hayırlısı böylemiş, benim de 11-12 nisan gibi regl olmam lazım, hemen 2. aşılamaya başlamayı düşünüyorum.
inşallah senin de ikincide yüzün güler canım, daha fazla bekletmez bebiş
ne çok olumsuz haber aldık... ama kısmet işte elden birşey gelmiyor. bebek gelsin de aşılama ya da tüp bebek önemli değil. İnşallah hepimiz bu duyguyu tadarız
canım evet göğüs ucu ağrısı önemli bir belirti bence de... çok duydum bunu... inşallah kırmızılar gelmez de sen buraya güzel haber verirsinidrar testi yapmayı düşünüyor musun?
o kadar cok idrar testi yapmıştımki artık yapmak istemiyorum gene üzüntü hayal kırıklığı olmasını istemiyorum bekliyim diyorum ama sizce ne yapsam
75 mg kullandım canım biraz tembeldiler :) tekrar iğne aldırmadı doktorum, kullanıp hamile kalıp doktora yarım ilaçlarını bırakanlarınkinden menogon ile 3 gün takviye yaptık. yarın aşılama olcam inşallah bu kez olur, olmazsa 3.aşılamaya hiç cesaretim ve ümidim yok oluruna bırakır gitmem heraldekaç mg gonal kullandın? ben de ilk aşılamayı sırf menogon ile olmuştum. gonalın onun yanında lafı bile edilmez. hangi marka çatlatma iğnesi kullandım cnm?
benim de daha önce adet gecikmelerim oldu, idrarda pozitif çıkmamasına rağmen gidip kan verdim ve negatifi gördüm...hem de 2 defa... o nedenle bu sefer de idrarda çift çizgiyi görmeden teste gitmemeye karar verdim. benim daha 1 haftam var... sonuna kadar da beklemeyi düşünüyorum. test yapmak istemiyorum. zaten hiiiç bir belirtim de yok.
ben sizin yerinizde olsan yarın sabahki ilk idrarımla test yapardım sanki
Arkadaşlar ben 18 martta aşılama olmuştum, doktor 10 gün sonrası için kan testine çağırdı. 10 Günlük süre zarfında gögsümde acıma ve kasıklarda hafif bişeyler oluyordu. Daha önce böle bişey yaşamamıştım, hamileyim galiba diye sevinmeye başlamıştım. 10. günü 28 martta yapılan kan testimin sonucu 8.28 idii yani hamileydim :) İnanılmaz dereecde çok sewinmiştim ağlamıştım.Doktor 3 Nisana kadar dikkat etmem gerektiğini söylemişti, kan testi sonucum yükselirse herşey yolunda olacaktı. O günden itibaren dikkat etmek için evde yattım. Çarşamba gününü iple çekerken salı günü adet kanamam oldu.. Bütün hayallerim hüsranla sonuçlandı. Düşük olup olmadığına emin olmak için o gün kan testi sonucumda 1.34 yani düşük olmuştu. Çoook üzüldüm. Aailem herkese mutlu haberi vermiştik, şimdi düşük olduğundan haberleri bile yok. Tekrar aşılama işlemlerine başladık. Haftaya cumartesi günü tekrar aşılama olacağım. İnş bu sefer mutlu sonuçlanır hayırlısıyla..
toplam kaç mg iğne kullandın. benim pazartesiye kadar 600mg olacak. günlük 100mg. çatlatma iğnesi hangi marka? en büyük yumurtan kaç mm söyledi mi dr?
75 mg kullandım canım biraz tembeldiler :) tekrar iğne aldırmadı doktorum, kullanıp hamile kalıp doktora yarım ilaçlarını bırakanlarınkinden menogon ile 3 gün takviye yaptık. yarın aşılama olcam inşallah bu kez olur, olmazsa 3.aşılamaya hiç cesaretim ve ümidim yok oluruna bırakır gitmem heraldeçatlatma iğnem pregnyl 5000,2 kutu vurundum.
ben de ilk aşılamyı menogon ile oldum. dr 2 yumurtan var demişti. pregnly vuruldum sonra. ben 4 kez falan aşılama yaparım herhalde. inşallah gerek kalmaz tabi. bu kez de olmazsa çok üzüleceğim.75 mg kullandım canım biraz tembeldiler :) tekrar iğne aldırmadı doktorum, kullanıp hamile kalıp doktora yarım ilaçlarını bırakanlarınkinden menogon ile 3 gün takviye yaptık. yarın aşılama olcam inşallah bu kez olur, olmazsa 3.aşılamaya hiç cesaretim ve ümidim yok oluruna bırakır gitmem heraldeçatlatma iğnem pregnyl 5000,2 kutu vurundum.
cnm gonalf kullanıorum 900 mgkullandım adetin 3 ncü günü başladım ilk gün 225 doz ertesi gün 225 doz sonrasında 150 doza düştü bugunde vuruldum walla o streste kaç mmlduğunu sormadım cok sayıda yumurtan war 2 3 tanesi gelişmiş dedi çatlatma iğneside ovitrelle 250 mg cnm yarın yada pazar vurulucam sen ne kullanıosun iğne?
Aranıza yeni katılanlardanım.2009 yılında evlendik.1,5 yıldır deniyoruz olmadı. 2 sefer klomen kullandım sonuç yok.Daha sonra sıkıntıdan panik atak geçirdim ve çoook kilo aldım şu an beklemedeyiz.Aşılama yaptırmak istiyorum.Sdtive aşılamanı nerede yaptırmıştın??
ben de ilk aşılamyı menogon ile oldum. dr 2 yumurtan var demişti. pregnly vuruldum sonra. ben 4 kez falan aşılama yaparım herhalde. inşallah gerek kalmaz tabi. bu kez de olmazsa çok üzüleceğim.
ya ben de dr gidince heyecandan bütün soracaklarımı unutuyorum. biz seninle aynı gün mü başlamıştık gonala? ben pazartesi başladım. her gün 100 vuruluyorum. çatlatma iğnesi ilk aşılamada pregnly vurulmuştum. acaba bu kez ovitrelle mi istesem diyorum. daha pahalı, daha mı iyidir acaba diyorum.
canım bence hamilesinnnn, bende de o belirtiler vardı hamileydim. Git bi test yaptır emin ol, dikkat etmeye başlarsın kendine[/canım cok üzüldüm yaşadıklarına dilerim böle bir durumu bir daha yaşamazsın ben bilemiyorum 2 gün sonra 15 günü tamamlamış olucam ama 7 martta hasta olurum die bekliyorum ama göğüslerimin uçları felaket agrıyo bakalım nolcak
Ben aşılamanın 15. günü adet oldum. Bizler her ay adet görüyoruz ama her ay gögüslerimiz acımıyo, sadece şişiyo. Hamilelikte acı hissediyosun hafif ağrı yani canım. O yüzden sen öyle diyince güzel haber alacağımızı düşünüyorum senden.
ahhh ahhh aynı şeyi ilk aşılamamda yaşadım , seni çok iyi anlıyorum
belirtilerimiz aynıydı,
4 şubat 2013 aşılamam oldu 13 kan testim 71,34
herkesle haberle uçuruldu
dinlenmeye başladım
ayın 15 de testi yeniledik 14,78
çok zor sahip olduğunuz bu bebeği,birde kaybedince içiniz çok feci yanıyor
şimdi 2.aşılamamı yaptırdım,belirtilerim aynı ama bu sefer tek yumurtam var ve acaba hamilemiyim
ya hamileysemde yine kaybedersem diye korkuyorum
teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur, hayırlısıyla güzel sonuçlandırırım. doktorum pregnyl yazıyo hep kızımdada onu kullanmıştım. iyiliği hakkında hiç bir bilgim yok açıkçası. ovitrelleyide burada duydum ben.canım hayırlı olsun diyelim güzel haberler ver inş.ovitrelleyi neden denemedin canım pregnyl dahamı iyi
canım moralini bozmak istemem ama aşılama hakkı 3 kez diye biliyorum ben.. sonrsı tüp bebekben de ilk aşılamyı menogon ile oldum. dr 2 yumurtan var demişti. pregnly vuruldum sonra. ben 4 kez falan aşılama yaparım herhalde. inşallah gerek kalmaz tabi. bu kez de olmazsa çok üzüleceğim.
Ben aşılamanın 15. günü adet oldum. Bizler her ay adet görüyoruz ama her ay gögüslerimiz acımıyo, sadece şişiyo. Hamilelikte acı hissediyosun hafif ağrı yani canım. O yüzden sen öyle diyince güzel haber alacağımızı düşünüyorum senden.
canım negüzel söyledin inş hamileyimdir şimdi sadece progestan kullanıyorum bebek varsa düşmesini engelliyo inş hamileyimdir pzt kan testi yaptırıcam
teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur, hayırlısıyla güzel sonuçlandırırım. doktorum pregnyl yazıyo hep kızımdada onu kullanmıştım. iyiliği hakkında hiç bir bilgim yok açıkçası. ovitrelleyide burada duydum ben.
canım moralini bozmak istemem ama aşılama hakkı 3 kez diye biliyorum ben.. sonrsı tüp bebekinşallah o zamana kalmadan bebişlerimizi alırız kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?