3 gün oldu canım başlayalı. Daha yeni başladım ama işk izlenimlerim olumlu. Doktorum bayan ve doçent. Başarılı bir hekim. Yine düşüncelerimi yazarım zaman ilerledikçe. Sen karar verdinmi?
Canım inşallah tez zamanda febe kalırsın. Bende istanbulda olsaydım memorialı seçerdim. Çok başarılı bir merkez. Kistin adetinle gidebilir ama takip erttir[/QUO
Amin inşallah gebe kalırız sözlerin benim için moral oldu sağol cnm:)
3 gün oldu canım başlayalı. Daha yeni başladım ama işk izlenimlerim olumlu. Doktorum bayan ve doçent. Başarılı bir hekim. Yine düşüncelerimi yazarım zaman ilerledikçe. Sen karar verdinmi?
slm canım inşallah hayırlımsonuçlar alırsın.nasıl başladılar tedaviye direk iğnelerle mi yoksa doğum kontrol ilacıylamı başladılar.biz büyük bir ihtimalle centruma gideceğiz canım.biz başlayana kadar senin transferin olur hayırlısıylada pozitif haberini burda paylaşırsın bizimle.hastaneye gittikce paşlaşırsın canım inş :)
kızlar bişey sorucam size...adetim kesik kesik geliyor o nedenle başlayıp başlamadığını anlayamadım..örneğin dün hafif lekelenmem oldu bugün sabah da kanamam oldu.. sonra memoriali arayıp randevu aldım salı gününe tüp bebek için... ama kesildi şimdi napmalıyım bilmiyorum..randevuyu iptal mi etsem beklesem mi...stresten gecikmeli oluyorum galiba...ne olur bişey önerin..napayım şimdi...
Saol canım. Hadi bekliyorum güzel haberlerini3 gün oldu canım başlayalı. Daha yeni başladım ama işk izlenimlerim olumlu. Doktorum bayan ve doçent. Başarılı bir hekim. Yine düşüncelerimi yazarım zaman ilerledikçe. Sen karar verdinmi?
Canım inşallah tez zamanda febe kalırsın. Bende istanbulda olsaydım memorialı seçerdim. Çok başarılı bir merkez. Kistin adetinle gidebilir ama takip erttir[/QUO
Amin inşallah gebe kalırız sözlerin benim için moral oldu sağol cnm:)
Evet iğneyle başladım. Zaten diğer ilaçların hepside iğne :18:3 gün oldu canım başlayalı. Daha yeni başladım ama işk izlenimlerim olumlu. Doktorum bayan ve doçent. Başarılı bir hekim. Yine düşüncelerimi yazarım zaman ilerledikçe. Sen karar verdinmi?
slm canım inşallah hayırlımsonuçlar alırsın.nasıl başladılar tedaviye direk iğnelerle mi yoksa doğum kontrol ilacıylamı başladılar.biz büyük bir ihtimalle centruma gideceğiz canım.biz başlayana kadar senin transferin olur hayırlısıylada pozitif haberini burda paylaşırsın bizimle.hastaneye gittikce paşlaşırsın canım inş :)
İnşallah canım. Daha 2-3 hafta sürecekmiş. 1 ayı bulur sonucu öğrenmem. Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz
Canım memorialı arayıp durumunu anlat. Onlar sana yardımcı olur. Hem daha garanti olur.kızlar bişey sorucam size...adetim kesik kesik geliyor o nedenle başlayıp başlamadığını anlayamadım..örneğin dün hafif lekelenmem oldu bugün sabah da kanamam oldu.. sonra memoriali arayıp randevu aldım salı gününe tüp bebek için... ama kesildi şimdi napmalıyım bilmiyorum..randevuyu iptal mi etsem beklesem mi...stresten gecikmeli oluyorum galiba...ne olur bişey önerin..napayım şimdi...
Saol canım. İnşallah hepimiz bu mutlu haberi alır, birbirimizle paylaşırız. Fatifte 3300 tl ilaçlar ve kan tahlilleri hariç. 1500 de onlar tutuyor.Slm kizlar bn bu aya dusunuyordum yazmistm da zatn ama adet tarihimin belli olmamasi sehir disinda olusumla denk gelince 4. gunu ist olucam oda gec oluyormus..obur aya kaldi malesef.. Buarada raporla ilgili bilgi aldim azcik erkekte sperm sayisi 5 ve alti olursa rapor almak kolaylasiomus bizde sorun sayida olmadigi icin 2 asilama gerekiomus bndede ne okadr vakit var nede sabir..oyuzdn direk microenjeksiyon dusunuorum.merak edenler icin yaziyim umut tup bebekte fiyat ilac dahil 1 yilda embiyo dondurma dahil 6.000 tl.. Umarim yazdiklarim merak edenler icin aciklayici ve ise yarar bilgiler olmustr.. Buay tedaviye baslayanlar icinde dua edicem insallah pozitif sonuclarinizi okumak nasip olur...takipteyim:))
Kısa protokolle başladım ben. 28 yaşındayım. Kısa protokol daha az dozda oluyor sanırımherkeze merhaba...ben de mart ta ilk tüp denememe başlıyacağım.ayın 1 inde dr umla randevum var.daha önce 1 negatif aşılamam oldu.30 yaşındayım 2 yılı aşkın bir süredir uğraşıyoruz ama hiçbir neden yokken olmuyor.sebebsiz anlayacağınız...biraz araştırdım ve tüp bebekin 2 protokolden oluştuğunu öğrendim.sizlere sorum sizler hangi prosodürle tedaviye başladınız?yumurtalık rezervi iyi olanlara uzun protokol uygulanıyormuş,açıkçası bir adet dönemi daha beklemeyi hic istemiyorum ama dr um nasıl derse öyle olacak tabi...allah isteyen herkeze hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
Merhaba Arkadaşlar, bende 1 yıllık evliyim ve henüz bebeğimiz olmadı. ben 4 yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum ameliyatım başarılı geçti ve bir daha kistim tekrarlamadı..hep sorunun kıst olduğunu düşünürken eşimle birlikte sperm testi yaptırmaya karar verdik. 3 gün önce gittik ve sperm testinden çok kötü sonuç aldık.eşimin hareketli spermi yok denecek kadar azmış. yani 1-2 tane varmışyani bizde olumsuzluklar oldukça fazla.. kısa süre içersinde tüp bebek yapmaya karar verdik..Fakat tüp bebeği nerede yaptıracağımız konusunda kararsızıs, burada yazılanlara göre bahçeci kliniğinden birçok kişi memnun. Bir de Eurofertil diye bir tüp bebek merkezi varmış,burayla ilgili bilgisi olan var mı? ya da bana önerebileceğiniz başka bir merkez? bir de bu kadar düşük sperm ile başarı elde etmemiz mumkun olabilir mi hiç biliyorum.. günlerdir karamsarlık içerisindeyım, inşallah Allah isteyen herkese bebek nasip eder..
kızlar bişey sorucam size...adetim kesik kesik geliyor o nedenle başlayıp başlamadığını anlayamadım..örneğin dün hafif lekelenmem oldu bugün sabah da kanamam oldu.. sonra memoriali arayıp randevu aldım salı gününe tüp bebek için... ama kesildi şimdi napmalıyım bilmiyorum..randevuyu iptal mi etsem beklesem mi...stresten gecikmeli oluyorum galiba...ne olur bişey önerin..napayım şimdi...
aaa tüpten sonra benim de kistim oldu demek aspire ettiler ha böyle bişe olmasına sevindim.. ben de yarın doktora gidicem baktıırıcam kist gitmiş mi ilaç içtim bir ay.
inşallah kistin kaybolmuştur canım. evet aspire ettiler. yumurta toplamaya benzer basit bir işlemdi. iyi ki ertelememişim diyorum.
bu arada cumartesi ve bugün öğleden sonra kontrollerim vardı. benim yumoşlar 11 mm civarı olmuş. bu akşam cetrotide a başlıyorum. umarım bu sefer herşey yolunda gider.
Ben dün başkadım canım.
İlk günü bile çok zordu
Doktor %30-35 şansın var dedi. Gonal f verdi. 200 mıu yapıyorum ben. Peki sen ??
seninle kafa kafaya gidiyoruz canım hayırlısı bakalım inşallahh pozitifle başlarız herkes pozitif sonuçlar alır...Bende cumartesi ve bu sabah kontorele gittim bugün 13-15 arası olmuştu yumoşlarım dün yaptım ben ilk cetrotide iğnemi kısmetse haftasonuna doğru yumoşlarımız toplanır habersiz bırakma bizleri :)
maşallah canım yumoşlarına. inşallah haftasonuna kadar bol kaliteli yumoşların olur. benim bugün iğnelerin 5.günü. e2 yüksek çıktı biraz doktorum dozu düşürdü. bakalım çarşamba tekrar kontrolümüz var.
Arkadaşlar tekrar merhaba,
Ben ummalı tüp bebek merkezlerini araştırmaya devam ediyorum..Bahçeci gerçekten kaliteli ve titiz görünüyor, insan bir güveniyor..bu arada Eurofertil tüp bebek merkezi ile telefonla görüştüm..Eşimin babası orayı önermişti bize(kayınpederim kadın doğum uzmanı) telefonda görüştüğümde tüp bebek tedavilerinin paket paket olduğunu söylediler.mesela bir paket var o baya ilgimi çekti.. Şöyle ki 4 tüp bebek denemesinin toplam ücreti olarak 10.000 TL diyorlar. Eğer 4 tüp bebek denemesinin ardından hamilelik gerçekleşmezse paranın tümünü iade ediyorlar.(diyorlar ki bebek doğuncaya kadar geçerli yani kişi hamilelik geçirip düşürürse yine de ücret iadesi yapıyorlarmış) bana mantıklı geldi sanki daha az stres olurum gibi geliyor bu kadar ücrete bu kadar hak tanıdıkları için.. bilemiyorum sizler ne düşünüyorsunuz?
inşallah kistin kaybolmuştur canım. evet aspire ettiler. yumurta toplamaya benzer basit bir işlemdi. iyi ki ertelememişim diyorum.
bu arada cumartesi ve bugün öğleden sonra kontrollerim vardı. benim yumoşlar 11 mm civarı olmuş. bu akşam cetrotide a başlıyorum. umarım bu sefer herşey yolunda gider.
zaman geçmek bilmiyo sanki kızlar benımde transfer martın son haftası ocakta yumoşlar toplandı donduruldu...sabırla beklıyorum.inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız..sizide takipteyim.tedavılerden sonra transferler en güzel kısmı hanı bır bır guzel haberler gelıyo ya insan çosuyoooo
canım burası nerede merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?