2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar bişey sorucam size...adetim kesik kesik geliyor o nedenle başlayıp başlamadığını anlayamadım..örneğin dün hafif lekelenmem oldu bugün sabah da kanamam oldu.. sonra memoriali arayıp randevu aldım salı gününe tüp bebek için... ama kesildi şimdi napmalıyım bilmiyorum..randevuyu iptal mi etsem beklesem mi...stresten gecikmeli oluyorum galiba...ne olur bişey önerin..napayım şimdi...

kızlar lütfen bişey yazııııın.... (

Saol canım. İnşallah hepimiz bu mutlu haberi alır, birbirimizle paylaşırız. Fatifte 3300 tl ilaçlar ve kan tahlilleri hariç. 1500 de onlar tutuyor.
Kısa protokolle başladım ben. 28 yaşındayım. Kısa protokol daha az dozda oluyor sanırım

Memorial diyorum canım. Yorumlara bakarsan herkes çok memnun

slm bence randevuyu iptal etme git imkanın varsa yarın telefon et sor eminim seni ne yapman gerektiği konusunda yönlendirirler kalbini ferah tut çünkü her şey olacağına varıyor inşallah hayırlı haberini alırım

bende inşallah martta başlıyacağım daha yeni negatif aldım ama ara vermek istemiyrm 1 aşılama yaptırdım benimde erkek faktörü problem 1 de şubatta yani bu ay bir tüp bebek yaptrdım 1 ay sonra inşallah başlıyacağız 20 mart gibi olacak bakalım:) hayırlısı inşallah

Herkese hayırlı ve bol şanslı haftalar diliyorum.galiba kimsede bir gelişme yok bende yarın ilaçlarımı alıcam kısmetse zaman geçmiyo sanki

aaa tüpten sonra benim de kistim oldu demek aspire ettiler ha böyle bişe olmasına sevindim.. ben de yarın doktora gidicem baktıırıcam kist gitmiş mi ilaç içtim bir ay.

inşallah kistin kaybolmuştur canım. evet aspire ettiler. yumurta toplamaya benzer basit bir işlemdi. iyi ki ertelememişim diyorum.

bu arada cumartesi ve bugün öğleden sonra kontrollerim vardı. benim yumoşlar 11 mm civarı olmuş. bu akşam cetrotide a başlıyorum. umarım bu sefer herşey yolunda gider.

seninle kafa kafaya gidiyoruz canım hayırlısı bakalım inşallahh pozitifle başlarız herkes pozitif sonuçlar alır...Bende cumartesi ve bu sabah kontorele gittim bugün 13-15 arası olmuştu yumoşlarım dün yaptım ben ilk cetrotide iğnemi kısmetse haftasonuna doğru yumoşlarımız toplanır habersiz bırakma bizleri :)

Ben dün başkadım canım.
İlk günü bile çok zordu
Doktor %30-35 şansın var dedi. Gonal f verdi. 200 mıu yapıyorum ben. Peki sen ??

ben bugün itibariyle günde 3 adet iğne oluyorum canım bu sabah ilk kez menogon yaptım dün cetrotide a da başladım öğlen Gonal f tabiki devam 300 ml yapıyodum bugün 150 ml düşüreceğim menogon da kullandığım bugün 7 gün oldu iğnelere başlayalı kısmetse h.sonuna doğru toplama yapılır...

maşallah canım yumoşlarına. inşallah haftasonuna kadar bol kaliteli yumoşların olur. benim bugün iğnelerin 5.günü. e2 yüksek çıktı biraz doktorum dozu düşürdü. bakalım çarşamba tekrar kontrolümüz var.

amiiin inşallahh cümlemizinnn...Benim de 7. günü şimdilik iyi gidiyor bende 300 ml oluyodum bugün doktorum menogon da verince gonal F'i 150 ml'e düşürdük çarşamba sabah kontrole gideceğim inşallah yeterli boyuta gelmiş olurda çatlama iğnemi olurum cuma günü de toplama olur Allah'ım hepimize yardımcı olsun.

Arkadaşlar tekrar merhaba,

Ben ummalı tüp bebek merkezlerini araştırmaya devam ediyorum..Bahçeci gerçekten kaliteli ve titiz görünüyor, insan bir güveniyor..bu arada Eurofertil tüp bebek merkezi ile telefonla görüştüm..Eşimin babası orayı önermişti bize(kayınpederim kadın doğum uzmanı) telefonda görüştüğümde tüp bebek tedavilerinin paket paket olduğunu söylediler.mesela bir paket var o baya ilgimi çekti.. Şöyle ki 4 tüp bebek denemesinin toplam ücreti olarak 10.000 TL diyorlar. Eğer 4 tüp bebek denemesinin ardından hamilelik gerçekleşmezse paranın tümünü iade ediyorlar.(diyorlar ki bebek doğuncaya kadar geçerli yani kişi hamilelik geçirip düşürürse yine de ücret iadesi yapıyorlarmış) bana mantıklı geldi sanki daha az stres olurum gibi geliyor bu kadar ücrete bu kadar hak tanıdıkları için.. bilemiyorum sizler ne düşünüyorsunuz?

canım burası nerede merak ettim:)

canım bende yeni tüp bebek yaptırdımda... tüp bebek den sonra kist olduğunun belirtileri var mı yoksa sadece ultrasonla mı belli oluyr

zaman geçmek bilmiyo sanki kızlar benımde transfer martın son haftası ocakta yumoşlar toplandı donduruldu...sabırla beklıyorum.inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız..sizide takipteyim.tedavılerden sonra transferler en güzel kısmı hanı bır bır guzel haberler gelıyo ya insan çosuyoooo

merhaba neden bekletiliyo acaba sebebini öğrenebilirmiyim sen mi istedin onlar mı. beklemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…