Limitsiz canım başladın mı tedaviye?
Ben başladım fatihte. Hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah canım. Lütfen birbirimize dua edelim. Ben aklıma grldikçe dua ediyorum hepimize. Allah kolaylık versin canıminşallah kistin kaybolmuştur canım. evet aspire ettiler. yumurta toplamaya benzer basit bir işlemdi. iyi ki ertelememişim diyorum.
bu arada cumartesi ve bugün öğleden sonra kontrollerim vardı. benim yumoşlar 11 mm civarı olmuş. bu akşam cetrotide a başlıyorum. umarım bu sefer herşey yolunda gider.
Ayy ne güzell. Bakalım bizde bu yollardan geçicez :) sanırım senden 3-4 gün gerideyim.ben bugün itibariyle günde 3 adet iğne oluyorum canım bu sabah ilk kez menogon yaptım dün cetrotide a da başladım öğlen Gonal f tabiki devam 300 ml yapıyodum bugün 150 ml düşüreceğim menogon da kullandığım bugün 7 gün oldu iğnelere başlayalı kısmetse h.sonuna doğru toplama yapılır...
2 tüp bebek parasına yapıyorlarmış. Mantıklı evet ama ya ilk seferde tutarsa? Ozamsn paranı iade ediyorlar mı? En azından bir kısmınıArkadaşlar tekrar merhaba,
Ben ummalı tüp bebek merkezlerini araştırmaya devam ediyorum..Bahçeci gerçekten kaliteli ve titiz görünüyor, insan bir güveniyor..bu arada Eurofertil tüp bebek merkezi ile telefonla görüştüm..Eşimin babası orayı önermişti bize(kayınpederim kadın doğum uzmanı) telefonda görüştüğümde tüp bebek tedavilerinin paket paket olduğunu söylediler.mesela bir paket var o baya ilgimi çekti.. Şöyle ki 4 tüp bebek denemesinin toplam ücreti olarak 10.000 TL diyorlar. Eğer 4 tüp bebek denemesinin ardından hamilelik gerçekleşmezse paranın tümünü iade ediyorlar.(diyorlar ki bebek doğuncaya kadar geçerli yani kişi hamilelik geçirip düşürürse yine de ücret iadesi yapıyorlarmış) bana mantıklı geldi sanki daha az stres olurum gibi geliyor bu kadar ücrete bu kadar hak tanıdıkları için.. bilemiyorum sizler ne düşünüyorsunuz?
İnşallah bize güzel haberler verirsin canım. Merakta koma biziperşembe günü dondurulmuşlarla 2. denemem olacak inşallah bu defa olur da yıkılmayız eşimle
Canim doktorun kim?
merhaba neden bekletiliyo acaba sebebini öğrenebilirmiyim sen mi istedin onlar mı. beklemeyi
2 tüp bebek parasına yapıyorlarmış. Mantıklı evet ama ya ilk seferde tutarsa? Ozamsn paranı iade ediyorlar mı? En azından bir kısmını
inşallah guzel haberlerinin alırız, dularımın tüm anne olmak isteyen adaylar ile birlikte..o kısmının bilmiyorum aslında ama, 4 kere hakın olduğunu bilmek sanki insanı biraz rahatlatıyor gibi..
perşembe günü dondurulmuşlarla 2. denemem olacak inşallah bu defa olur da yıkılmayız eşimle
canım bende yeni tüp bebek yaptırdımda... tüp bebek den sonra kist olduğunun belirtileri var mı yoksa sadece ultrasonla mı belli oluyr
benden 18 yumoş toplandı.doktorumda transferı yaparsam bebiş tutunursa ohss olursun dedi...yumurtalıklarım ve rahmım sağlıklı çok şükür.bizde sıkıntı erkek faktörü...tutunma başarısı açısından ilaçların etkısı bunyeden çıkmadan transfer yapmayı uygun görmedi...doktoruma çok guvenıyorum inşallah hepımızın kolları bebişle dolar...
benden 18 yumoş toplandı.doktorumda transferı yaparsam bebiş tutunursa ohss olursun dedi...yumurtalıklarım ve rahmım sağlıklı çok şükür.bizde sıkıntı erkek faktörü...tutunma başarısı açısından ilaçların etkısı bunyeden çıkmadan transfer yapmayı uygun görmedi...doktoruma çok guvenıyorum inşallah hepımızın kolları bebişle dolar...
Bende ilkkez yaptırıcam ama anestezili yaptıkları için ağrıyı hissetmiyormuşsun canımyarın yumurtalıklarım toplanıcak doktorum halıt fırat erden pazartesı buyuk ıhtımal transfer dedi yumurta toplama işlemi çok ağrılı geçiyormu bilginiz varmı..Rabbiimm isteyeeen herkese nasib etsin anneliği
Bende ilkkez yaptırıcam ama anestezili yaptıkları için ağrıyı hissetmiyormuşsun canım
bir kaç gün içinde adet olmayı bekliyorum başlamak için. Aslında başladık ama çok tuhaf bir uygulama.
Bana uzun protokol dediler. Bende araştırdım uzun protokoller 21. gün lucrin vurmaya başlıyor.
Geçen adet 3. günü doğ kontol başladım. 21 gün biti. ama bi çoğu normal adet 21. günüde lucrine başlıyorken ben adetin 26. günü yani yarın başlıyorum lucrine, bir aksilik çıkmazsada bir kaç gününe adet olup 3. günde gonal f ler başlanacak.
Sordum neden ben lucrine geç başlıyorum senin mikrodoz uygulama ondan bu yöntem.
Hiç mikrodoz uygulayan var mı içinizde. Kafam allak bullak oldu. Bir de negatif sonuç alanları gördükçe bir karamsarlık alıyor ki sormayın.
aşılamam negatif olunca ikinci aşılamaya geçmeden direk tüp denemek istedim. Acelemi ediyorum bilemiyorum.
Bazen içimden geçiyor neden allahın zamanına uymuyor da kendi zamanımızla çocuk yapıyoruz.
Eşimde sperm az morfoloji de düşük e benim yaş 35. böyle bir karmaşık ruh hallerindeyim,
olumsuzluk içinde kendimi hazırlıyorum sanki kesin olmayack gibi.
şu mart ayını hiç unutmayacağım. ömrümün en zor zamanı ve ya en güzel ayı yada en hüsran ayı olacak.
NE diyelim sağlık olsun mu diyelim? Diyelim.
Herkese bol şans . Buralardayım okuyorum herkese kolaylıklar
bir kaç gün içinde adet olmayı bekliyorum başlamak için. Aslında başladık ama çok tuhaf bir uygulama.
Bana uzun protokol dediler. Bende araştırdım uzun protokoller 21. gün lucrin vurmaya başlıyor.
Geçen adet 3. günü doğ kontol başladım. 21 gün biti. ama bi çoğu normal adet 21. günüde lucrine başlıyorken ben adetin 26. günü yani yarın başlıyorum lucrine, bir aksilik çıkmazsada bir kaç gününe adet olup 3. günde gonal f ler başlanacak.
Sordum neden ben lucrine geç başlıyorum senin mikrodoz uygulama ondan bu yöntem.
Hiç mikrodoz uygulayan var mı içinizde. Kafam allak bullak oldu. Bir de negatif sonuç alanları gördükçe bir karamsarlık alıyor ki sormayın.
aşılamam negatif olunca ikinci aşılamaya geçmeden direk tüp denemek istedim. Acelemi ediyorum bilemiyorum.
Bazen içimden geçiyor neden allahın zamanına uymuyor da kendi zamanımızla çocuk yapıyoruz.
Eşimde sperm az morfoloji de düşük e benim yaş 35. böyle bir karmaşık ruh hallerindeyim,
olumsuzluk içinde kendimi hazırlıyorum sanki kesin olmayack gibi.
şu mart ayını hiç unutmayacağım. ömrümün en zor zamanı ve ya en güzel ayı yada en hüsran ayı olacak.
NE diyelim sağlık olsun mu diyelim? Diyelim.
Herkese bol şans . Buralardayım okuyorum herkese kolaylıklar
Merhabalar
Bende uzun protokolle basladim..Bu tedavi sorunsuz kadinlarda uygulaniyor..Benimde esimden kaynakli...Hayirlisiyla basladik..
internette bu tedavi hakkinda yazilar var...Arastirirsan belki biraz rahatlarsin..Hic endiselenme..Rahat ol tedavi boyunca..Pozitif dusun Pozitif olsun : )
Herseyden once kendimize inanalim!!!!
Sevgiler
Mikrodoz flare-up protokolu:
Stop-protokola benzer şekilde özellikle kötü over yanıtı olan veya öngörülen hastalarda tercih edilir. Bu protokolde, daima Lucrin öncesi, bir doğum kontrol hapı (örneğin Lo-ovral,Ginera) kullanılır. Adetin başladığı gün 1. gün kabul edilecek olur ise, 3. gün günde tek doz doğum kontrol hapı kullanılır. Lo-ovral kullanımı için hastanın sigara içmemesi ve yüksek tansiyon problemi olmaması gerekmektedir.
slm kızlar nasılsınız şu profilde kimse yok ama olsun eminim yazdıklarımı okuyan olur bugün 2:30 randevu aldım ön görüşme için memorial gittim ssk anlaşması yokmuş 2100avro +1500ve 2000tl ilaçlar adetimin 2.günü gelmem gerektiği söylendi tek iyi tarafı avroyu 2 taksıite bölmüş olmaları:)başka tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezi varmı ssk anlaşması olan ve mümkünse gop civarı
Merhaba öncelikle karar vermeden önce İstanbul Tüp Bebek merkezini de görmen gerektiğini düşünüyorum.Orada ssk da var.Biz önce memorial'e gittik ama ilgi ve alakadan hiç memnun kalmadık.Tamamen ticarete dökmüşler. Ondan sonra İstanbul Tüp Bebek merkezine gidince doğru adresi bulduğumuza karar verdik. Önemli olan senin içine sinebilecek doğru merkez olması.Herşey moralle başlıyor ve bu morali orada bulabilirsin.Ve yeri Taksim'de sana da uygun olacağını düşünüyorum.
canım çok doğru karar vermişsiniz transferi ertelemekle. benim ilk denememde 26 yumoş toplanmıştı ve ohss oldum. sonuç negatifti. şimdi tekrar ohss riskim var. allah yardımcımız olsun.
slm bence randevuyu iptal etme git imkanın varsa yarın telefon et sor eminim seni ne yapman gerektiği konusunda yönlendirirler kalbini ferah tut çünkü her şey olacağına varıyorinşallah hayırlı haberini alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?