2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

İnşallah canım. Lütfen birbirimize dua edelim. Ben aklıma grldikçe dua ediyorum hepimize. Allah kolaylık versin canım
Ayy ne güzell. Bakalım bizde bu yollardan geçicez :) sanırım senden 3-4 gün gerideyim.
2 tüp bebek parasına yapıyorlarmış. Mantıklı evet ama ya ilk seferde tutarsa? Ozamsn paranı iade ediyorlar mı? En azından bir kısmını

perşembe günü dondurulmuşlarla 2. denemem olacak inşallah bu defa olur da yıkılmayız eşimle
İnşallah bize güzel haberler verirsin canım. Merakta koma bizi

Canim doktorun kim?

Dr. Csndan iltemir memnunum şimdilik. Sen nerde tedavi oluyorsun canım?

merhaba neden bekletiliyo acaba sebebini öğrenebilirmiyim sen mi istedin onlar mı. beklemeyi

benden 18 yumoş toplandı.doktorumda transferı yaparsam bebiş tutunursa ohss olursun dedi...yumurtalıklarım ve rahmım sağlıklı çok şükür.bizde sıkıntı erkek faktörü...tutunma başarısı açısından ilaçların etkısı bunyeden çıkmadan transfer yapmayı uygun görmedi...doktoruma çok guvenıyorum inşallah hepımızın kolları bebişle dolar...

yarın yumurtalıklarım toplanıcak doktorum halıt fırat erden pazartesı buyuk ıhtımal transfer dedi yumurta toplama işlemi çok ağrılı geçiyormu bilginiz varmı..Rabbiimm isteyeeen herkese nasib etsin anneliği

perşembe günü dondurulmuşlarla 2. denemem olacak inşallah bu defa olur da yıkılmayız eşimle

isallah hayirli sonuc alirsiniz...Uzulmeyin ..Allah yardimcimizdir her zaman..Ne kadar sanlisiniz ki dondurulmus saglikli embriyonuz var.Tup bebek yaptiracak gucunuz var..
Baslangic hayir sonunuz da hayirli olacak isallah!!!

canım bende yeni tüp bebek yaptırdımda... tüp bebek den sonra kist olduğunun belirtileri var mı yoksa sadece ultrasonla mı belli oluyr

kist ultrasonla anlaşılıyor tabii ama benim kist olduğu aylar şiddetli kasık ağrılarım olur. o yüzden ultrasona gerek kalmadan kist olduğunu anlamıştım:)

canım çok doğru karar vermişsiniz transferi ertelemekle. benim ilk denememde 26 yumoş toplanmıştı ve ohss oldum. sonuç negatifti. şimdi tekrar ohss riskim var. allah yardımcımız olsun.

benim yarın yumurta toplama işlemim var.ve dün kontrolumde ohss belirtilerin var karın içi su toplamış yumurtaları toplayalım belki transferi bi dahaki aya bırakırız,yoksa şişersin dedi doktorum.bu ohss olayı nedir bilginiz var mı acaba?

Bende ilkkez yaptırıcam ama anestezili yaptıkları için ağrıyı hissetmiyormuşsun canım

bir kaç gün içinde adet olmayı bekliyorum başlamak için. Aslında başladık ama çok tuhaf bir uygulama.
Bana uzun protokol dediler. Bende araştırdım uzun protokoller 21. gün lucrin vurmaya başlıyor.
Geçen adet 3. günü doğ kontol başladım. 21 gün biti. ama bi çoğu normal adet 21. günüde lucrine başlıyorken ben adetin 26. günü yani yarın başlıyorum lucrine, bir aksilik çıkmazsada bir kaç gününe adet olup 3. günde gonal f ler başlanacak.
Sordum neden ben lucrine geç başlıyorum senin mikrodoz uygulama ondan bu yöntem.
Hiç mikrodoz uygulayan var mı içinizde. Kafam allak bullak oldu. Bir de negatif sonuç alanları gördükçe bir karamsarlık alıyor ki sormayın.
aşılamam negatif olunca ikinci aşılamaya geçmeden direk tüp denemek istedim. Acelemi ediyorum bilemiyorum.
Bazen içimden geçiyor neden allahın zamanına uymuyor da kendi zamanımızla çocuk yapıyoruz.
Eşimde sperm az morfoloji de düşük e benim yaş 35. böyle bir karmaşık ruh hallerindeyim,
olumsuzluk içinde kendimi hazırlıyorum sanki kesin olmayack gibi.
şu mart ayını hiç unutmayacağım. ömrümün en zor zamanı ve ya en güzel ayı yada en hüsran ayı olacak.
NE diyelim sağlık olsun mu diyelim? Diyelim.
Herkese bol şans . Buralardayım okuyorum herkese kolaylıklar

hangi merkezde başladın? bide ne olursa olsun karamsarlıga düşme doktoruna güven herşey için hakkında hayırlısı olsun .ben adetin ikinci günü gonalfle başladım menogonla devam ettim Rabbim herkesin kucagını doldursun

Merhabalar

Bende uzun protokolle basladim..Bu tedavi sorunsuz kadinlarda uygulaniyor..Benimde esimden kaynakli...Hayirlisiyla basladik..
internette bu tedavi hakkinda yazilar var...Arastirirsan belki biraz rahatlarsin..Hic endiselenme..Rahat ol tedavi boyunca..Pozitif dusun Pozitif olsun : )
Herseyden once kendimize inanalim!!!!
Sevgiler

Mikrodoz flare-up protokolu:

Stop-protokol’a benzer şekilde özellikle kötü over yanıtı olan veya öngörülen hastalarda tercih edilir. Bu protokolde, daima Lucrin öncesi, bir doğum kontrol hapı (örneğin Lo-ovral,Ginera) kullanılır. Adetin başladığı gün 1. gün kabul edilecek olur ise, 3. gün günde tek doz doğum kontrol hapı kullanılır. Lo-ovral kullanımı için hastanın sigara içmemesi ve yüksek tansiyon problemi olmaması gerekmektedir.

slm kızlar nasılsınız şu profilde kimse yok ama olsun eminim yazdıklarımı okuyan olur bugün 2:30 randevu aldım ön görüşme için memorial gittim ssk anlaşması yokmuş 2100avro +1500ve 2000tl ilaçlar adetimin 2.günü gelmem gerektiği söylendi tek iyi tarafı avroyu 2 taksıite bölmüş olmaları:)başka tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezi varmı ssk anlaşması olan ve mümkünse gop civarı

Merhaba öncelikle karar vermeden önce İstanbul Tüp Bebek merkezini de görmen gerektiğini düşünüyorum.Orada ssk da var.Biz önce memorial'e gittik ama ilgi ve alakadan hiç memnun kalmadık.Tamamen ticarete dökmüşler. Ondan sonra İstanbul Tüp Bebek merkezine gidince doğru adresi bulduğumuza karar verdik. Önemli olan senin içine sinebilecek doğru merkez olması.Herşey moralle başlıyor ve bu morali orada bulabilirsin.Ve yeri Taksim'de sana da uygun olacağını düşünüyorum.

çok teşekkür ederim

canım çok doğru karar vermişsiniz transferi ertelemekle. benim ilk denememde 26 yumoş toplanmıştı ve ohss oldum. sonuç negatifti. şimdi tekrar ohss riskim var. allah yardımcımız olsun.

bende şimdi belirtileri hissettıkçe iyiki diyorum.çünkü ilk önce ben sağlıklı olucamkı bebişimi hayırlısıyla taşıyabıleyım:)

çok sağol canım iyi dileklerin için.. bugün başladım tedaviye ben de.. cuma tekrar gidicem..cumaya kadar 200 mg gonal-f vurulcam..sen de memorialdasın dimi..doktorun kimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…