2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

aaa iğneler acıtıyomu yani çok mu can yakıyo

igne degilde ilaci yakiyor gibi aci veriyor.ilk gun 3 ya da 4 saat acisini hissetmistim..Simdi belki vucudum alistigindan o kadar aci vermiyor.dayanilmayacak gibi degil merak etme.igneden sonra biraz uzanirsan daha iyi olu 10 ve 15 dk..ben oyle yapiyorum..

aaa iğneler acıtıyomu yani çok mu can yakıyo

korkulacak bişey yok merak etme Allah'ım sabrını veriyor zaten ben hep kendim yapıyorum normalde kullandığım ilaç hiç acıtmıyor sadece bi cetrotide diye ilaç var o reaksiyon veriyo çok az yanma oluyor sonra kaşıntı yapıyor ama korkulacak bişey yok inşallah pozitif sonucu göreceksin ve hepsini unutacaksın...

yok mu benden başka adet olup iğnelere başlayaann?

canım ben varım:) dün kist aspirasyonum yapıldı. yumurta toplamaya benzer basit bir işlem ve çok kısa sürdü. akşam da başladım iğnelere. aslında geçen ay başlamıştık. iğnelerin sonuna gelmiştim ben artık çatlatma iğnesi verilir diye beklediğim gün doktorum yumurtaların bir kısmı oyunbozanlık yapıp kendiliğinden çatlamış dedi ve tedaviyi iptal etti. toplam 20 kadar da yumurtam vardı. çatlamayanlardan iki tanesi kiste dönüşmüş. yani herhalükarda kist olmasını bekliyordum ama bir ay daha hevesim kursağımda beklemek istemedim. senin nasıl gidiyor? kontrole ne zaman gideceksin?

aa demek küçücük bir operasyonmuşş süper olmuş ozaman yaa çok sevindim gerçekteenn inşallahh hayırlı haberle sonuçlanır umutlarımız hep birlikte.Benimde bu akşam 4. iğnem olacak yarın 5. gün kontorolüm var kısmetse haftaya falan opum olur çok heyecanlıyııımm :)

sağol canım. inşallah yarın da güzel haberlerini alırız. benim de yarın kontrolüm var. bende pco olduğu için erken ve sık yapıyoruz kontrolleri ve her gidişimde e2 bakılıyor.

aaa tüpten sonra benim de kistim oldu demek aspire ettiler ha böyle bişe olmasına sevindim.. ben de yarın doktora gidicem baktıırıcam kist gitmiş mi ilaç içtim bir ay.

limitsiz -30 -erkek faktörü -cetrum tüp bebek -2 tüp bebek denemesi

Limitsiz canım başladın mı tedaviye?
Ben başladım fatihte. Hakkımızda hayırlısı olsun

slm canım yok canım daha başlamadım martın 4de görüşmeye gideceğiz inşallah. martın 6 veya 7si gibi adet olacağım o zaman başlayacaz.Fatih hastanesi nasıl?.sen ne zaman başladın canım.AMİN canım hayırlısı olur inşallah

slm öncelikle yeni topk hayırlı olsun benim hikayeme gelince 2 aşılama denemem oldu 2,aşılamada bende ve eşimde hiç bir sorun olmadığı halde tutmadı aşılamadan 3 hafta sonra 2,5 cm uzunluğunda bir kist oluşmuş olduğunu öğrendim yanlız doktorum bu kistin çok küçük olduğunu bu sebeple hiç bir hap kullanmadan regli düşüceğini söyledi umarım düşer bu arada burada burada yazılanları okudum önümüzdeki hafta memorial gitmeye karar verdim uygunsa tüp denemesi için

3 gün oldu canım başlayalı. Daha yeni başladım ama işk izlenimlerim olumlu. Doktorum bayan ve doçent. Başarılı bir hekim. Yine düşüncelerimi yazarım zaman ilerledikçe. Sen karar verdinmi?

Canım inşallah tez zamanda febe kalırsın. Bende istanbulda olsaydım memorialı seçerdim. Çok başarılı bir merkez. Kistin adetinle gidebilir ama takip erttir

Slm kizlar bn bu aya dusunuyordum yazmistm da zatn ama adet tarihimin belli olmamasi sehir disinda olusumla denk gelince 4. gunu ist olucam oda gec oluyormus.. obur aya kaldi malesef.. Buarada raporla ilgili bilgi aldim azcik erkekte sperm sayisi 5 ve alti olursa rapor almak kolaylasiomus bizde sorun sayida olmadigi icin 2 asilama gerekiomus bndede ne okadr vakit var nede sabir..oyuzdn direk microenjeksiyon dusunuorum.merak edenler icin yaziyim umut tup bebekte fiyat ilac dahil 1 yilda embiyo dondurma dahil 6.000 tl.. Umarim yazdiklarim merak edenler icin aciklayici ve ise yarar bilgiler olmustr.. Buay tedaviye baslayanlar icinde dua edicem insallah pozitif sonuclarinizi okumak nasip olur...takipteyim:))

Busekar-31- sebepsiz infertilite-3. Denemem ( bir onceki 1. Yil onceydi ve 12. Haftalikken gelisimi durdu bu ay laparoskobi oldum) - fatih universitesi hastanesi

Adetim hafif hafif gelmeye basladi sanirim 3-4 gun icinde tedaviye basladim...

herkeze merhaba...ben de mart ta ilk tüp denememe başlıyacağım.ayın 1 inde dr umla randevum var.daha önce 1 negatif aşılamam oldu.30 yaşındayım 2 yılı aşkın bir süredir uğraşıyoruz ama hiçbir neden yokken olmuyor.sebebsiz anlayacağınız...biraz araştırdım ve tüp bebekin 2 protokolden oluştuğunu öğrendim.sizlere sorum sizler hangi prosodürle tedaviye başladınız?yumurtalık rezervi iyi olanlara uzun protokol uygulanıyormuş,açıkçası bir adet dönemi daha beklemeyi hic istemiyorum ama dr um nasıl derse öyle olacak tabi...allah isteyen herkeze hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

Merhaba Arkadaşlar, bende 1 yıllık evliyim ve henüz bebeğimiz olmadı. ben 4 yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum ameliyatım başarılı geçti ve bir daha kistim tekrarlamadı..hep sorunun kıst olduğunu düşünürken eşimle birlikte sperm testi yaptırmaya karar verdik. 3 gün önce gittik ve sperm testinden çok kötü sonuç aldık.eşimin hareketli spermi yok denecek kadar azmış. yani 1-2 tane varmış yani bizde olumsuzluklar oldukça fazla.. kısa süre içersinde tüp bebek yapmaya karar verdik..Fakat tüp bebeği nerede yaptıracağımız konusunda kararsızıs, burada yazılanlara göre bahçeci kliniğinden birçok kişi memnun. Bir de Eurofertil diye bir tüp bebek merkezi varmış,burayla ilgili bilgisi olan var mı? ya da bana önerebileceğiniz başka bir merkez? bir de bu kadar düşük sperm ile başarı elde etmemiz mumkun olabilir mi hiç biliyorum.. günlerdir karamsarlık içerisindeyım, inşallah Allah isteyen herkese bebek nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…