- 21 Ağustos 2011
- 7
- 1
- 86
aaa iğneler acıtıyomu yani çok mu can yakıyo
aaa iğneler acıtıyomu yani çok mu can yakıyo
yok mu benden başka adet olup iğnelere başlayaann?
canım ben varım:) dün kist aspirasyonum yapıldı. yumurta toplamaya benzer basit bir işlem ve çok kısa sürdü. akşam da başladım iğnelere. aslında geçen ay başlamıştık. iğnelerin sonuna gelmiştim ben artık çatlatma iğnesi verilir diye beklediğim gün doktorum yumurtaların bir kısmı oyunbozanlık yapıp kendiliğinden çatlamış dedi ve tedaviyi iptal etti. toplam 20 kadar da yumurtam vardı. çatlamayanlardan iki tanesi kiste dönüşmüş. yani herhalükarda kist olmasını bekliyordum ama bir ay daha hevesim kursağımda beklemek istemedim. senin nasıl gidiyor? kontrole ne zaman gideceksin?
aa demek küçücük bir operasyonmuşş süper olmuş ozaman yaa çok sevindim gerçekteenn inşallahh hayırlı haberle sonuçlanır umutlarımız hep birlikte.Benimde bu akşam 4. iğnem olacak yarın 5. gün kontorolüm var kısmetse haftaya falan opum olur çok heyecanlıyııımm :)
sağol canım. inşallah yarın da güzel haberlerini alırız. benim de yarın kontrolüm var. bende pco olduğu için erken ve sık yapıyoruz kontrolleri ve her gidişimde e2 bakılıyor.
aaa tüpten sonra benim de kistim oldu demek aspire ettiler ha böyle bişe olmasına sevindim.. ben de yarın doktora gidicem baktıırıcam kist gitmiş mi ilaç içtim bir ay.canım ben varım:) dün kist aspirasyonum yapıldı. yumurta toplamaya benzer basit bir işlem ve çok kısa sürdü. akşam da başladım iğnelere. aslında geçen ay başlamıştık. iğnelerin sonuna gelmiştim ben artık çatlatma iğnesi verilir diye beklediğim gün doktorum yumurtaların bir kısmı oyunbozanlık yapıp kendiliğinden çatlamış dedi ve tedaviyi iptal etti. toplam 20 kadar da yumurtam vardı. çatlamayanlardan iki tanesi kiste dönüşmüş. yani herhalükarda kist olmasını bekliyordum ama bir ay daha hevesim kursağımda beklemek istemedim. senin nasıl gidiyor? kontrole ne zaman gideceksin?
yok mu benden başka adet olup iğnelere başlayaann?
Kızlaar...
2.tedavime uzun süre ara vermeyi düşünürken kendime yeni bir merkez ararken fazla ara vermeden başlama kararı aldım.Kimler mart ayında tedaviye başalayacak?
İSİM -YAŞ - SEBEP - MERKEZ - DENEME - SONUÇ
gubi08 -26 - oligospermi - bahçeci fulya -1 aşılama 2. tüp -
şirinreza -32 - erkek faktör - yurtdışı - 1. tüp denemesi
bahar17072011- 24 - erkek faktör - erdem hastanesi - 2. tüp denemesi
ozlemo248 - - - gürhan klinik - 2. tüp denemesi
luxura -38 - - memorial şişli - 2.tüp denemesi
zm_yk - 24 - erkek faköt,pco - umut tüp bebek -1 aşılama 1. tüp denemesi
ayseozlem - - -acıbadem maslak - 2.tüp denemesi
edanur86 -26 -tiroid ve oligospermi -yurtdışı - 4. tüp denemesi
suov -34 - yumurta rezervi -zeynep kamil -1. tüp denemesi
baharinkizi - 31 - pco -istanbul tüp bebek - 3 aşılama 2. tüp denemesi
chablisss - - erkek faktör - izmir kent hastanesi- 2 aşılama 1. tüp denemesi
umut27 -28 -sebepsiz infertilite - memorial şişli -2 aşılama 1. tüp denemesi
luxura -38 - - memorial şişli - 2. tüp denemesi
zm_yk -24 - erkek faktör,pco - umut tüp bebek -1 aşılama 1. tüp denemesi
limitsiz -30 -erkek faktörü -cetrum tüp bebek -2 tüp bebek denemesi
Limitsiz canım başladın mı tedaviye?
Ben başladım fatihte. Hakkımızda hayırlısı olsun
Kızlaar...
2.tedavime uzun süre ara vermeyi düşünürken kendime yeni bir merkez ararken fazla ara vermeden başlama kararı aldım.Kimler mart ayında tedaviye başalayacak?
İSİM -YAŞ - SEBEP - MERKEZ - DENEME - SONUÇ
gubi08 -26 - oligospermi - bahçeci fulya -1 aşılama 2. tüp -
şirinreza -32 - erkek faktör - yurtdışı - 1. tüp denemesi
bahar17072011- 24 - erkek faktör - erdem hastanesi - 2. tüp denemesi
ozlemo248 - - - gürhan klinik - 2. tüp denemesi
luxura -38 - - memorial şişli - 2.tüp denemesi
zm_yk - 24 - erkek faköt,pco - umut tüp bebek -1 aşılama 1. tüp denemesi
ayseozlem - - -acıbadem maslak - 2.tüp denemesi
edanur86 -26 -tiroid ve oligospermi -yurtdışı - 4. tüp denemesi
suov -34 - yumurta rezervi -zeynep kamil -1. tüp denemesi
baharinkizi - 31 - pco -istanbul tüp bebek - 3 aşılama 2. tüp denemesi
chablisss - - erkek faktör - izmir kent hastanesi- 2 aşılama 1. tüp denemesi
umut27 -28 -sebepsiz infertilite - memorial şişli -2 aşılama 1. tüp denemesi
luxura -38 - - memorial şişli - 2. tüp denemesi
zm_yk -24 - erkek faktör,pco - umut tüp bebek -1 aşılama 1. tüp denemesi
3 gün oldu canım başlayalı. Daha yeni başladım ama işk izlenimlerim olumlu. Doktorum bayan ve doçent. Başarılı bir hekim. Yine düşüncelerimi yazarım zaman ilerledikçe. Sen karar verdinmi?slm canım yok canım daha başlamadım martın 4de görüşmeye gideceğiz inşallah. martın 6 veya 7si gibi adet olacağım o zaman başlayacaz.Fatih hastanesi nasıl?.sen ne zaman başladın canım.AMİN canım hayırlısı olur inşallah
slm öncelikle yeni topk hayırlı olsun benim hikayeme gelince 2 aşılama denemem oldu 2,aşılamada bende ve eşimde hiç bir sorun olmadığı halde tutmadıaşılamadan 3 hafta sonra 2,5 cm uzunluğunda bir kist oluşmuş olduğunu öğrendim yanlız doktorum bu kistin çok küçük olduğunu bu sebeple hiç bir hap kullanmadan regli düşüceğini söyledi umarım düşer bu arada burada burada yazılanları okudum önümüzdeki hafta memorial gitmeye karar verdim uygunsa tüp denemesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?