2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Bahçeciyle giden var mı aranızda ? Bugün kü görüşmeden anladığım Mustafa bey çok yoğun istediğin an ulaşamıyorum falan biraz aklım takıldı iyi bir doktor kesinlikle ama o yokken aytun Hanım'a yönlendiriyoruz dediler. Ben ön görüşmemi ümit beyle yapmıştım acaba onla mı devam etseydim bu saatten sonra Dr değiştirebilir miyim kimle başlarsan onla devam ediyorsun dediler ne yapsam bilemiyorum Mustafa Bahçecinin ya da Aytun hanımın hastası olan var mı ?

benim arkadasm mustafa beye gitti ..ama yogunlugundan seminer ve yurt dısı dolayısıyla yumurta toplama işlemini başka doktora verdi ve çogu kontrollerinde yoktu.ama herkes ilgili dedi.mustafa beye ulaşmak zor ama hemşire ve sekreterlere ulaşıyorsun onlar mustafa beye ulaştıktan sonra sana dönüyorlar.olumsuz sonuçlandı kanaması oldu acilen bir hastaneye gidin ve yarın buraya gelin dediler mustafa bey yurt dısında oldugu için gelemedi.o çok kötü günler geçirdi ve ikinciyi brükselde denedi ve şuan 7 aylık hamile:) çok şükür.. bahcecıde bir arkadaşım erbil yagmur varmıs ona gıdıyo tup bebek ıcın degıl yumurtalarını dondurttu evli degıl suan o ondan çok memnun iyi şanslar canım benm:) rabbim tez zamnda kucagımızı doldursuunnn:)

Âmin canım ben ümit beyle devam etmek istiyorum desem ne olur bilmiyorum yani bugün kartvizitlere bakıyordum bütün Dr.ların cebi yazıyo bi Mustafa beyin ki yazmıyo demek acil bişey olsa ulaşamıycam diye düşündüm canım ona da sıkıldı

umarım iyi bi doktora denk gelirsin ve tedavin zahmetsiz hemencik geçer ve yavru kuzunu kucagına alırsınn...ben çok dua ettim ve tam istediğimiz bir doktor bulduk şükürler olsun Rabbime Allahım yar ve yardımcınız olsun bu yolda:*

Aminnnnn :) sizde sorun ne ve kime gidiyorsunuz merak ettim bizde eşimde sperm az bende kanallar tıkalı üstüne bugün rezervimde az dendi

Allah hepimizin yardımcısı olsun benim işim Allah'a kaldı zaten yaş olmuş 39

Canım kusura bakma yazmışsın zaten önce ki sayfada kafam çorba gibi okuduğumu da unutuyorum

Aminnnnn :) sizde sorun ne ve kime gidiyorsunuz merak ettim bizde eşimde sperm az bende kanallar tıkalı üstüne bugün rezervimde az dendi

üzülme tatlım neler neler var Rabbim derdi veriyorsa inşallah dermanınıda vericek...gide gele hastanelere nelerle karşılaştık 12. tüp bebekte tutan bile var:) yarım rahimle hamile kalanlar:) Rabbim ol dedimi olur Allahın izniyle.
bizim sperm sayı ve morfolojı problemimiz var..benm kistlerim vardı ama tedavi oldum geçtiler çok şükür..biz bütün tüp bebek merkezlerini gezdik.ne bahceci kaldı,ne memorıal ne bruksel.. içimize hiç bi yer sinmedi daha dogrusu bir an önce tüp bebege başlatıyolar seni hemen gel 15.günü hamilemisin öğren ..her gittiğimiz yerden sonra şöyle bir 2 ay beklemede kalıyoruz azcık daha bekleyelim diyip çekiliyoduk köşemize.halit fırat erden bahçecideydi ozamanlar aramıştım bi kez ama kısmet olmamıstı.tekrar aradım ve bi gün görüşmeye gittik. ben tüp bebek dediğimde dur baaklım bi dedi ne var ne yok pat diye atlama dedi:) ve yanından çıkarken yanaklarımız agrıdı eşimle birlikte ...eşim normalde sıkılır bozulur bu konularda ama halit hoca onu öyle bir rahatlattıkı çıkınca bana artık beni başka bir merkeze götüremezsin dedi.psıkolojık olarak uçuyosun gülmekten yıkılıyoruz biz:)) tam komedi yani ee buda tedaviyi olumlu etkiliyo..her istediğimde bir sorun oldugunda (daha dogrusu bi sorun olmuyo ama ben her küçük şeyde telefona yapışıyorum:)) anında sana bıkmadan usanmadan açıklayıcı bir şekilde cevap veriyo. . ve şuan benm yumurtalarım toplandı.istese hemen yapar ve parasını alır ama bir ay kadar bekleyelim rahim dinlensin dedi blasla beşinci günde en iyi embrioları bulup donduralım daha saglıklı olucak dedi.peki dedim bende:) kendinden emin,eglenceli,bilgili,iyi bir hekim ve adam gibi adam..ailemizden biri gibi çoooooooooookkkkk şükürr Rabbime kii onu bulduukk bütün dünyaya bağırmak istiyorum o harika bir doktorrzaten bahcecideydi.çok olmadı ordan ayrılalı murat berksoyla birlikte ayrıldı.şuan alman hastanesinde..bir kere konuş derim..orada tedavi olasanda bi konuş fikir edin unutma herkesin iyi dedıgı doktor yada merkez sana iyi gelemye bilir yada hiç kimsenin begenmedıgı bir doktor yada merkezi sen beegnebılırsın arastır git konuş ve öyle karar ver ..sonuçta maddi manevi kaybediyosun..biz maddi çok kaybetmedk ve manevi kazandık:)) tüp bebek bizim eğlencemiz oldu:) bugun beni aradıgında sordum bizimkiler ne alemde hocam diye:) 16 yavrunun sana selamı var diyo:) umarım iyi bir dotoru Rabbim karsına cıkartır ...çünkü onlar bir vesilee bizlereee

Elifcim çok sevindim senin adına bu iş nasip kısmet işi. İnşallah Allah yüzümüzü güldürsün bu kadar emeğin karşılığını versin bakalım başladım olumsuz düşünmeden gidip şu rahim filmini çektireyim bana ne sonuç diyecekler bi daha regl olmayı bekliycem 2 hafta sonrasında şansımı deniycem eğer denemeye değer bulurlarsa tabii.kendime 3 deneme hakkı verdim ben sonrasını düşünmek istemiyorum Mustafa beyle ilkini deniycem olmazsa başka alternatifleri de düşünücem sağol canım ya burda konuşmak iyi geldi bana

canımmm benmm inşallah Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmazzz..buradaki herkesin kucagını bebişlerle doldurur...inşallahhh yolunuz heepp açık olsun hayırlı ve bolll kaliteli yumoşların olsun inşallah:) mustafa bey iyi bir hekim bol şanslar bitanemm:)

bugün ultrasona girdim adetin 18 günü başlıycakmışım iğnelere yani 18 martda .yumurta rezervi için birşey kullanmıyorum ama araştırdığım kadarıyla arı sütü iyi geliyormuş onuda güvenip nerden alıcan.benim prolaktinim yüksek olduğu için inciride yiyemiyorum.senin kulalandığın birşey varmı?

merhabalar kızlaar
öncelikle herkese hayırlı cumalar Rabbim ettiğiniz dualarımızı kabul etsin inşallah.Bu sabah yumurta takibimdeki son kontrolüme gittim herşey yolunda çok şükür rahim duvarı 10.4 mm olmuş kısmetse pazartesi günü sabah yumurtalarım toplanacak inşallah kaliteli yumoşlarımla yolumuza devam ederiz...

bu sitede o kadar çok şey okudum ki nar suyu vs ama hangisi nerde yazıyo nasıl bulurum bilmiyorum, benim kullandığım bişey yok her gün one a day vitamin ve folik asid içiyorum ama doğal yolla rezerv arttıranları okudum eminim nası bulucam nerde okuduğumu onu bilmiyorum muhakkak vardır doğal yolu bunu arttırmanın bi 38 topiğine bakıcam galiba orda okudum bişeyler

canım çok sevindim. seninle başabaş gidiyoruz:) benimde öğleden sonra kontrolüm var. çarşamba günü kontrolde benim de rahim duvarı 10.2 mm olmuştu. bir yıldır ilk kez 7 mm in üzerini gördüm diyebilirim. bana da doktorum pazartesi toplama olabilir demişti. bu sefer yolunda gidiyor çok şükür. bakalım öğleden sonra belli olacak.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu‘dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:Yarım litre kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktantan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

herkese merhaba benim bi sorum olacak martın 8i gibi adet olmayı bekliyorum. eğer bi aksilik olmazsa iğnelere başlarsam yumurta toplama işlemi tahmini olarak ne zamana denk gelir acaba.. eşim 18 marttan sonra yanımda olamayacak yeni öğrendik tayininin çıktığını. bütün işlerimizi tamamlamıştık halbukisizce yetişir mitek umudum erken adet olmak.

o süper yaa çok sevindim senin adına inşallah bunlar olumlu olacak şeylerin habercisidir canım benimde bugün belli oldu toplama günüm işte pazar yada pazartesi demişti doktorum pazartesiye karar verdi yarın akşam çatlatma iğnemi yapıcam kısmetse inşallah aynı günle toplama ,transfer ve pozitif haberlerimizi vermek kısmet olur.

canım öncelikle tedavin hayırlısı olsun 8 martta regl olursan eğer 2. günü iğnelere başlayacaksın ortalama 13. günde de toplama işlemi yapılıyor ve o gün eşininde olması gerekli olacak sperm vermesi için inşallah erkenden adet olursun...

çok teşekkür ederim canım.Allah seninde gönlüne göre versin isteyen herkesi tez zamnda bebeklerine kavuştursun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…