- 15 Şubat 2013
- 26.396
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.253
- 798
Âmin canım ben ümit beyle devam etmek istiyorum desem ne olur bilmiyorum yani bugün kartvizitlere bakıyordum bütün Dr.ların cebi yazıyo bi Mustafa beyin ki yazmıyo demek acil bişey olsa ulaşamıycam diye düşündüm canım ona da sıkıldıbenim arkadasm mustafa beye gitti ..ama yogunlugundan seminer ve yurt dısı dolayısıyla yumurta toplama işlemini başka doktora verdi ve çogu kontrollerinde yoktu.ama herkes ilgili dedi.mustafa beye ulaşmak zor ama hemşire ve sekreterlere ulaşıyorsun onlar mustafa beye ulaştıktan sonra sana dönüyorlar.olumsuz sonuçlandı kanaması oldu acilen bir hastaneye gidin ve yarın buraya gelin dediler mustafa bey yurt dısında oldugu için gelemedi.o çok kötü günler geçirdi ve ikinciyi brükselde denedi ve şuan 7 aylık hamile:) çok şükür.. bahcecıde bir arkadaşım erbil yagmur varmıs ona gıdıyo tup bebek ıcın degıl yumurtalarını dondurttu evli degıl suan o ondan çok memnun iyi şanslar canım benm:) rabbim tez zamnda kucagımızı doldursuunnn:)
umarım iyi bi doktora denk gelirsin ve tedavin zahmetsiz hemencik geçer ve yavru kuzunu kucagına alırsınn...ben çok dua ettim ve tam istediğimiz bir doktor bulduk şükürler olsun Rabbime Allahım yar ve yardımcınız olsun bu yolda:*Âmin canım ben ümit beyle devam etmek istiyorum desem ne olur bilmiyorum yani bugün kartvizitlere bakıyordum bütün Dr.ların cebi yazıyo bi Mustafa beyin ki yazmıyo demek acil bişey olsa ulaşamıycam diye düşündüm canım ona da sıkıldı
umarım iyi bi doktora denk gelirsin ve tedavin zahmetsiz hemencik geçer ve yavru kuzunu kucagına alırsınn...ben çok dua ettim ve tam istediğimiz bir doktor bulduk şükürler olsun Rabbime Allahım yar ve yardımcınız olsun bu yolda:*
Aminnnnn :) sizde sorun ne ve kime gidiyorsunuz merak ettim bizde eşimde sperm az bende kanallar tıkalı üstüne bugün rezervimde az dendi
Elifcim çok sevindim senin adına bu iş nasip kısmet işi. İnşallah Allah yüzümüzü güldürsün bu kadar emeğin karşılığını versin bakalım başladım olumsuz düşünmeden gidip şu rahim filmini çektireyim bana ne sonuç diyecekler bi daha regl olmayı bekliycem 2 hafta sonrasında şansımı deniycem eğer denemeye değer bulurlarsa tabii.kendime 3 deneme hakkı verdim ben sonrasını düşünmek istemiyorum Mustafa beyle ilkini deniycem olmazsa başka alternatifleri de düşünücem sağol canım ya burda konuşmak iyi geldi bana
Bende radyotomda yaptırıcam oraya yönlendirdi bahçeci sağol cevabın için içim rahatladı biraz sana da bol şans inşallah bir an önce alırsın sonuçlarını :) bende bi iğne aşamasına geçebilsem çok mutlu olucam , rezervini arttırmak için bişey kullanıyor musun ?
bugün ultrasona girdim adetin 18 günü başlıycakmışım iğnelere yani 18 martda .yumurta rezervi için birşey kullanmıyorum ama araştırdığım kadarıyla arı sütü iyi geliyormuş onuda güvenip nerden alıcan.benim prolaktinim yüksek olduğu için inciride yiyemiyorum.senin kulalandığın birşey varmı?
merhabalar kızlaar
öncelikle herkese hayırlı cumalar Rabbim ettiğiniz dualarımızı kabul etsin inşallah.Bu sabah yumurta takibimdeki son kontrolüme gittim herşey yolunda çok şükür rahim duvarı 10.4 mm olmuş kısmetse pazartesi günü sabah yumurtalarım toplanacak inşallah kaliteli yumoşlarımla yolumuza devam ederiz...
canım çok sevindim. seninle başabaş gidiyoruz:) benimde öğleden sonra kontrolüm var. çarşamba günü kontrolde benim de rahim duvarı 10.2 mm olmuştu. bir yıldır ilk kez 7 mm in üzerini gördüm diyebilirim. bana da doktorum pazartesi toplama olabilir demişti. bu sefer yolunda gidiyor çok şükür. bakalım öğleden sonra belli olacak.
herkese merhaba benim bi sorum olacak martın 8i gibi adet olmayı bekliyorum. eğer bi aksilik olmazsa iğnelere başlarsam yumurta toplama işlemi tahmini olarak ne zamana denk gelir acaba.. eşim 18 marttan sonra yanımda olamayacak yeni öğrendik tayininin çıktığını. bütün işlerimizi tamamlamıştık halbukisizce yetişir mi tek umudum erken adet olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?