Canım yine iğnevurulucan mı ki ? Ben, direk günün geldiğinde transferin yapılır sanmıştım.
Henüz embriyologla görüşmedim ama sanırım 3-4 gün içinde olacakmış transferim.
Güzel dualarına içten "amin" diyorum. Rabbim sanada dondurulmuş ama sapasağlam ikizler nasip etsin inşallah
Bizim doktor bir kere adet ol dedi yumurta toplamadan sonra öyle yapalım dedi.ohss oldugum içintranfere gelince Dondurulmuş oldugu için sanırım iğne vurulucAm 21. Yada 22. Gün transfer . Yirmi günlük bi program uyguluycaz dedi kan testleri falan daha bilmiyorum yarın öğleden sonra yazrım inşallah..:)) senin adına çookk sevindim:) ayy çok heyecanlı yaaa:)) bak mutlaka haberdar et beniiii
slm canım ben bu ara pek girmiyorum ne zaman toplandı yumoşların.hayırlısıyla sonuna gelmişsin inşallah güzel haberlerinide alırızDoğru demiş doktorun. Sanırım ohss olunca tedaviyi diğer aya bırakmak şansı arttırıyormuş.
İnşallah kolay geçer 20 günün canım. Bende güzel haberlerini bekliyorum
Bugün öğrendim 8 yumurtamın 6 sı döllenmiş. Kalitelerini yarın öğrenebilirmişim.
Sanırım kaliteli 2-3 tane anca kalır
Ama hayırlısı olsun diyorum. Rabbim "ol" derse olur
merhabalar benimde ohssden dolayı olmadı transferim ilk denemem sanırım bebeğim doğru zamanda gelicek bana dondurulmuşla hamiş olan var mı ?
cnm 12 13 gün sonra başlicam inşallah tedaviye.
Allah razı olsun canım. Anestezi öncesibeni rahatlattın
Sen tedavinin hangi aşamasındasın?
valla biz 2 ye ikna edemedik bi tane koydular cnm.Birde merakettiğim birşey var kızlar 35 yaşın altındaki bayanlara kaçtane embriyo yerleştiriliyo.yani iikiz gebelik oluyomu
bak nasıl kolay olmuş...sen o gece sordun ben seni korkutmak istememiştim ama benim ki kabus gibi geçmişti sen korkmayasın diye çok kolay dedim ama yüzüm kara çıkmamış:))))))))Sağol canım benim. 1buçuk saat oldu çıkalı. 1 saat sonra anca toparladım öezllikle ilk yarım saat biraz uykulu geçti:26:
Adet sancısı gibi evet. Ama biraz daha uzun sürüyor. Hafif bi kanama oldu. Beklemedeyim bakalım. İnşalla birbirimize güzel haberler veririz. Haberleşelim olur mu
Şimdi de açım bekliyorum
Allah razı olsun canım. Bu kadar eziyet acı.. İnşallah sonu güze olur
sen merak etme cnm gonal f başla 6 olan yumurtan 16 olucak inşallah.az değil 6 yumoş gayet iyi.2 MART cumartesi iğnelere başladık. Saba akşam lucrine devam ediyorum halen 10 ünite.
Akşam 6 da gonal f 300 - 7 de menopur - 8 de lucrin. Akşamlarım bi acayip oldu saatleri tutturamayacağım diye korkuyorum 6 da işten çıkma arası 2 gündür evde yaptım bugün işe getirdim nolur nolmaz çıkamazsam işyerinde yaparım diye.
işten hastaneye geçip menopuru yaptırırım derken 8 de evde lucrin.
bu kadar yoğun geçeceğini düşünmemiştim.
Gonal f çok acıyor. Aşılama zamanı böyle acımıyordu anlamadım bu sefer neden acıyor.
Cumartesi ilk muayenede 3 sağda 3 solda diye bşeyler söyledi doktor. Az mı sizce?
Gonalf başlamamıştım daha . Gonal f ile artacak galiba.
Umarım fazla uzamaz bu iğne günü Rabbim hayırlısıyla şu günleri atlatmayı nasip etsin hepimize.
siz ilk önce merkezi belirleyin cnm sonra gidin oarayı fiyatı filan konusun pazarlığınızı edin sonra cnm adet olma tarihini hesaplarsın yada adet olunca ararsın merkezi ertesi güne randevu alırsın.arkadaşlar merhaba; çikolata kistim nedeniyle bebek sahibi olamıyorum.sonunda doktorum tüp bebek yapmamı önerdi. şimdi merkez arayışı içindeyim. istanbul bahçeleivlerde medicana has. ya da medikal park ta tüp bebek yaptıranınız va rmı. ayrıca bu tüp bebek süreci ilk muayeneler ilk randevu ne zaman alınmalı vs. ağrı sızı olur mu.. ? bu konularda bana bilgi veren bir arkadaşım olursa çokkk memnun olurum.. yardımlarınızı bekliyorum kızlarrr.. sevgiler
gidiyo cnm o kist adetle atılıo benim vardı gitti. inşallah yenisi oluşmamıstır.merhaba kızlar.Bende 2 tane çikolata kisti var.Bu ay tedaviye başlıycaktık.Dün doktora gittim tüp bebek için.1 tane basit kistim oluşmuş,tamda tüp bebek yaptırcağımız ay herşey üstüste geliyor.Doktor bi dahaki ayı bekliycez,kendiliğnden gider basit kist dedi.Umarım gider
As canım. Pazartesi toplandı canım. Şimdide transferimi bekliyorum. Çok şükür zor kısımları geçti. Sen naptın peki?slm canım ben bu ara pek girmiyorum ne zaman toplandı yumoşların.hayırlısıyla sonuna gelmişsin inşallah güzel haberlerinide alırız
cnm 12 13 gün sonra başlicam inşallah tedaviye.
valla biz 2 ye ikna edemedik bi tane koydular cnm.
bak nasıl kolay olmuş...sen o gece sordun ben seni korkutmak istememiştim ama benim ki kabus gibi geçmişti sen korkmayasın diye çok kolay dedim ama yüzüm kara çıkmamış:))))))))
Dondurulmuşların daha iyi tutundugunu söylüyorlar canım ama tabiki inşallah nasib..
off yaaa hala başlayamadım iğnelere ben iğnelere başladıgımda martın19 da sizler gebelik testlerini yapmış olacaksınz inşallah hepinizin güzel haberlerini okurum burdan:)
Bende varım arkadaslar 5.6 gune yumurtalarım toplanacak ılk denemem benım hıc asılamada denemedım 2.bucuk senedır evliyim 25 yasındayım esımde bı takım sorunlar vardı doktor umutlu bakıyo ama ben allahtan beklıyorum rabbim bizede o duyguyu taddırsın emeklerimiz bosa gıtmesin
merhabalar kızlarr görüşmeyeli herkeste biraz biraz gelişmeler olmuş yolun sonuna geliyoruz artık benimde pazartesi toplandı yumoşlarım 10 adet yumurtam vardı dün arayıp bilgi verdiler 6 tanesi olgunmuş fakat 5 tanesi döllenmiş ama durumları gayet iyi dediler meraklanmayın herşey yolunda diyerek içime su serptiler perşembe veya cumartesi transferim yapılacak merkezden haber bekliyorum inşallah bu sefer son oluurr umutlanmaktan bile korkuyorum Allah'ım hepimize yardım etsin...
canım maşallah 6 taneden 5 i döllenmiş. transferinde gerçekleşir inşallah hayırlısıyla. seninle birlikte başladık iğnelere opu ve transfer günlerimiz de birlikte ilerliyor. inşallah ayını gün pozitif sonucu da alırız.
benim de pazartesi toplandı yumoşlar. 22 yumurtam toplandı. pco lu olduğum için yirmi civarı bekliyordum zaten. 16 tanesi olgun çıktı. dün arayıp, 13 tanesinin döllendiğini söylediler. ama sevinemiyorum bir türlü. ilk denememde 10 tane döllenmiş yumurtadan ikinci güne yalnızca 1 tane kalmıştı. diğerleri kalitesizdi. yine öyle olmasından korkuyorumyarın 12.30 da transfer için gideceğim. pco dan dolayı ohss ihtimali var. yarın transferden önce bakılacak. doktorum önlemini aldı gerçi şu an hiçbir belirtisi yok ohss nin ama belli olmaz. yarın ultrasonda neyle karşılaşırım bilmiyorum. bu arada opu esnasında 1,5 cm büyüklüğünde bir çikolata kisti ile karşılaştık ilk defa. doktorum aldığını söyledi. ama tekrar nükseder mi bilmiyorum.
canım maşallah 6 taneden 5 i döllenmiş. transferinde gerçekleşir inşallah hayırlısıyla. seninle birlikte başladık iğnelere opu ve transfer günlerimiz de birlikte ilerliyor. inşallah ayını gün pozitif sonucu da alırız.
benim de pazartesi toplandı yumoşlar. 22 yumurtam toplandı. pco lu olduğum için yirmi civarı bekliyordum zaten. 16 tanesi olgun çıktı. dün arayıp, 13 tanesinin döllendiğini söylediler. ama sevinemiyorum bir türlü. ilk denememde 10 tane döllenmiş yumurtadan ikinci güne yalnızca 1 tane kalmıştı. diğerleri kalitesizdi. yine öyle olmasından korkuyorumyarın 12.30 da transfer için gideceğim. pco dan dolayı ohss ihtimali var. yarın transferden önce bakılacak. doktorum önlemini aldı gerçi şu an hiçbir belirtisi yok ohss nin ama belli olmaz. yarın ultrasonda neyle karşılaşırım bilmiyorum. bu arada opu esnasında 1,5 cm büyüklüğünde bir çikolata kisti ile karşılaştık ilk defa. doktorum aldığını söyledi. ama tekrar nükseder mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?