Bu rahim kalılığı ne kadar olmalı. Yani transfer zamanı en ideal kalınlık kaç? Ben Hsg (rahim filmi) raporunda 13 mm kalılık okumuştum. Demek ki bu kalınlık o kalınlık oluyor . Ama benim ki fazla değil mi?
Adet bitiminin 4 gün sonrası çekilmiştim yani 11 veya 12. gün. gün ileri gittikçe kalınlaşıyor mu? Tutmamasına engelmi kalınlık ve incelik? Ne çok soru sordum?
Ya çok moralim bozuldu bugün Mustafa bahçeciyle ilk muayeneme gittim sorun sadece kanallarım değil yumurta rezervimde azalma varmış ayrıca rahim filmi çektirmem gerekiyor var mı rahim filmi çektiren çok korkuyorum bu rahim filminden öff ya(((
Sen nerde yaptırmıştın5 dakikalık bir işlem. Kimisi sinek ısırığı gibi geçti diyor kimi gerek yok narkoza diyor kimi de benim gibi keşke narkoz alsaydım diyor. Ne yazık acı çektim. Öyle böyle değil ben çok ağladım. 5 dakika ama nasıl diyim derin bi acı. Bünyeye de bağlı bişey olabilir ya da merkezden merkeze da fark edebilir.
Eve geldim bi halsizlik bi baş dönme bitkinlik. Bilemiyorum korkutmak istemem ama yaptırabilirsen özelde narkoz alarak yaptır.
Çektiren diğer arkadaşlardanda bir yorum al ya da araştır.
Bana verilen adrese telefon ettim narkoz yapmıyoruz zaten 2 dakikalık bi işlem ve normal muayeneden farklı değil acı hissetmiyceksiniz dedi biraz rahatladım yoksa beni mi kandırıyorlar :)) gidip oralarda bayılırmışım :s
Kizlaaaarrrr bugun yumurtalarim toplandi :)) doktorumla konusurken hatta gulmekten kirilirken uykuya dalmisim:)) masallah cok sukur 27 tane yumos topladi halit bey cok iyi gecti dedi agrim cok az oldu kanamam olmadi cok korktum ama korkulacak bisey yokmus bu yola girenlere soyluyorum korkmayin ve doktorunuza gercekten guveninn..fakat transferim ohss nedeniyle ertelendi embriolar olusunca dondurulucak dedi halit bey kizlaarrr ben bu doktoruu siddetle tavsiye ediyorumm cidden iyi bir hekim ve adam gibi adam işi ticarete dokenlerden degil her daim cebinden ulasabiliyorum hic boyle bir doktor gormedm:) tüm ekip besmeleyle basliyo ...muayenelerde yanaklarimiz agriyo gulmekten esimle:) Allahm isteyen herkese vesile olarak iyi bir hekim ve saglikli hayirli evlatlar nasib etsinnn kizzlaarr inşallah embriolar kaliteli oluuuuurr yarin ariycaklarr :s
slm halit bey hangi merkezde? yanıtlarmısınız
Ya çok moralim bozuldu bugün Mustafa bahçeciyle ilk muayeneme gittim sorun sadece kanallarım değil yumurta rezervimde azalma varmış ayrıca rahim filmi çektirmem gerekiyor var mı rahim filmi çektiren çok korkuyorum bu rahim filminden öff ya(((
Halit bey şuan alman hastanesinde murat berksoy ile birlikte canm ben doktorumdan gercekten memnunm bu yol hem maddi hem manevi çok yıpratıyor bizleri umarım herkes istediği doktoru bulabilir.doğru doktorda dogru tedaviyi olur ve bebişlerine kavusur.. Hiç deneme yaptın mı canm?
2 aşılama yaptım 2side tutmadı memorialde düşünüyorum ama emin değilim içime sinmedi ama gidenler hep memnun sonuç pozitif olduğundan gidebilirim
2 aşılama yaptım 2side tutmadı memorialde düşünüyorum ama emin değilim içime sinmedi ama gidenler hep memnun sonuç pozitif olduğundan gidebilirim
elifinie teşekkür ederim halit bey görüşmeye gidecem.
Bende radyotomda yaptırıcam oraya yönlendirdi bahçeci sağol cevabın için içim rahatladı biraz sana da bol şans inşallah bir an önce alırsın sonuçlarını :) bende bi iğne aşamasına geçebilsem çok mutlu olucam , rezervini arttırmak için bişey kullanıyor musun ?bende senin gibi çok korkmuştum rahim içi fiilminden ama 2 dk bir işlem o kadar abartılacak bir şey bütün gün adet sancısı gibi bir ağrı oluyor ama işlem esnasında dayanılmayacak bir şey yok ben fındıkzadede radyotomda çektirmiştim 350-400 arası bir fiyatdı.5-6 ay oldu.benimde yumurta rezervimde azalma var.yarın kısmetse iğnelre başlıyorum.geçmiş olsun.
canımm bizim sperm morfolojı sorunu vardı oyuzden asılama denemek istedik ama mikro önerdiler bize boşuna paranız çöpe gider tutmaz dediler.şuan halit hoca almanda ama yeni ve harika bi yere geçicek :) mutlaka ona ulaş ona gitmesende bi kere onunla konuş bu yola çıkmadan önce ben cebini veririm özelden konuşmak istediğin zaman cidden iyi bi doktor ve pozıtıf bır ınsan..benim eşim sıkılgandır bu konularda çogu gıttıgımız doktora zorla gıtmısızdır..ama buna randevu gunumuzu iple çekiyoruz tavsıye ederm cunku cıdden bu dönemde psıkolojık destek gerekiyo ayrıca beslenme programına alıyo ilk hemen yapmıyo murat berksoy ile birlikte çalışıyolar tavsıye ederim rabbim tez zamnda kucagımızı doldursunn
çok sağoll canımm hangi şubede ve telefonu yazarmısın?
Ben nasıl bir işlem oldugunu bilmiyordumzeynep kamilde yaptırdım ..bir daha zeynep kamilin önünden dahi geçmedim:) bence rahim filmi cektırılırken agrı kesıcı ıgne yada narkoz verılmeli beni mahvettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?