2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım 7 ile 16 mm arası olmalı bildiğim kadarıyla. bunun altında ya da üstündeki kalınlıklar tutunmayı engelleyebiliyor. doktorlar transfer zamanı 8-12 mm arası kalınlığı ideal buluyor.

Ya çok moralim bozuldu bugün Mustafa bahçeciyle ilk muayeneme gittim sorun sadece kanallarım değil yumurta rezervimde azalma varmış ayrıca rahim filmi çektirmem gerekiyor var mı rahim filmi çektiren çok korkuyorum bu rahim filminden öff ya (((

5 dakikalık bir işlem. Kimisi sinek ısırığı gibi geçti diyor kimi gerek yok narkoza diyor kimi de benim gibi keşke narkoz alsaydım diyor. Ne yazık acı çektim. Öyle böyle değil ben çok ağladım. 5 dakika ama nasıl diyim derin bi acı. Bünyeye de bağlı bişey olabilir ya da merkezden merkeze da fark edebilir.
Eve geldim bi halsizlik bi baş dönme bitkinlik. Bilemiyorum korkutmak istemem ama yaptırabilirsen özelde narkoz alarak yaptır.
Çektiren diğer arkadaşlardanda bir yorum al ya da araştır.

Sen nerde yaptırmıştın

Bana verilen adrese telefon ettim narkoz yapmıyoruz zaten 2 dakikalık bi işlem ve normal muayeneden farklı değil acı hissetmiyceksiniz dedi biraz rahatladım yoksa beni mi kandırıyorlar :)) gidip oralarda bayılırmışım :s

Ben İstanbul'da radyotomda çektirdim.çok hafif bir adet agrısı kadar ağrı çektim.ayrıca hiç kanamam falan da olmadı.sonrasında akşama kadar gezdim hiçbir rahatsızlık duymadım.

slm halit bey hangi merkezde? yanıtlarmısınız

slm halit bey hangi merkezde? yanıtlarmısınız

Halit bey şuan alman hastanesinde murat berksoy ile birlikte canm ben doktorumdan gercekten memnunm bu yol hem maddi hem manevi çok yıpratıyor bizleri umarım herkes istediği doktoru bulabilir.doğru doktorda dogru tedaviyi olur ve bebişlerine kavusur.. Hiç deneme yaptın mı canm?

bende senin gibi çok korkmuştum rahim içi fiilminden ama 2 dk bir işlem o kadar abartılacak bir şey bütün gün adet sancısı gibi bir ağrı oluyor ama işlem esnasında dayanılmayacak bir şey yok ben fındıkzadede radyotomda çektirmiştim 350-400 arası bir fiyatdı.5-6 ay oldu.benimde yumurta rezervimde azalma var.yarın kısmetse iğnelre başlıyorum.geçmiş olsun.

hem hamiş olan arkadaşlara hemde hamiş olacak arkadaşlara...yarın mubarek cuma o yuzden paylaşmak istedim...100 kere allahümme ya evvelü 100 kere allahümme ya semiü 100 kere allahümme ya mucib çekin.allah izin versin yeter...

Ben nasıl bir işlem oldugunu bilmiyordumzeynep kamilde yaptırdım ..bir daha zeynep kamilin önünden dahi geçmedim:) bence rahim filmi cektırılırken agrı kesıcı ıgne yada narkoz verılmeli beni mahvettiler

2 aşılama yaptım 2side tutmadı memorialde düşünüyorum ama emin değilim içime sinmedi ama gidenler hep memnun sonuç pozitif olduğundan gidebilirim

2 aşılama yaptım 2side tutmadı memorialde düşünüyorum ama emin değilim içime sinmedi ama gidenler hep memnun sonuç pozitif olduğundan gidebilirim

canımm bizim sperm morfolojı sorunu vardı oyuzden asılama denemek istedik ama mikro önerdiler bize boşuna paranız çöpe gider tutmaz dediler.şuan halit hoca almanda ama yeni ve harika bi yere geçicek :) mutlaka ona ulaş ona gitmesende bi kere onunla konuş bu yola çıkmadan önce ben cebini veririm özelden konuşmak istediğin zaman cidden iyi bi doktor ve pozıtıf bır ınsan..benim eşim sıkılgandır bu konularda çogu gıttıgımız doktora zorla gıtmısızdır..ama buna randevu gunumuzu iple çekiyoruz tavsıye ederm cunku cıdden bu dönemde psıkolojık destek gerekiyo ayrıca beslenme programına alıyo ilk hemen yapmıyo murat berksoy ile birlikte çalışıyolar tavsıye ederim rabbim tez zamnda kucagımızı doldursunn

Bende radyotomda yaptırıcam oraya yönlendirdi bahçeci sağol cevabın için içim rahatladı biraz sana da bol şans inşallah bir an önce alırsın sonuçlarını :) bende bi iğne aşamasına geçebilsem çok mutlu olucam , rezervini arttırmak için bişey kullanıyor musun ?

çok sağoll canımm hangi şubede ve telefonu yazarmısın?

Ben nasıl bir işlem oldugunu bilmiyordumzeynep kamilde yaptırdım ..bir daha zeynep kamilin önünden dahi geçmedim:) bence rahim filmi cektırılırken agrı kesıcı ıgne yada narkoz verılmeli beni mahvettiler

Anladığım kadarıyla yerle ve kullanılan sistemle alakalı biraz rahim filminde acı çekip çekmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…