bugün ultrasona girdim adetin 18 günü başlıycakmışım iğnelere yani 18 martda .yumurta rezervi için birşey kullanmıyorum ama araştırdığım kadarıyla arı sütü iyi geliyormuş onuda güvenip nerden alıcan.benim prolaktinim yüksek olduğu için inciride yiyemiyorum.senin kulalandığın birşey varmı?
biz sana ederiz cnm korkma insallah sorunsuz gecer...zaten uyicaksin uyanicaksin o kadar:)))Hiç kimseye tedaviden bahsetmediüim için dua edecek kimsem de yok.
Dualarınızı bekliyorum kızlar:18:
Tedirginim yaa
biz sana ederiz cnm korkma insallah sorunsuz gecer...zaten uyicaksin uyanicaksin o kadar:)))
Geçtiğimiz çarşamba toplattım canım. Çok araştırdım ,korktum ,ağladım :)) hatta hemşireler fazla yumurta topladık ağrın ve kanaman olabilir dedi ama korkulucak hiç bir şey yokmuş ne kanama ne ağrı hiç bişi yok :) hafif adet agrısı gibi oldu ve gecti hatta 2 saat yatın dediler ben hemen kalkmak istedim :) hiççç birşeyy anlamıyorsuunn korkma bolca dua et dualaarımızda seninle canım inşallahhhh hayırlısıyla bebişlerini kucagına alırsın haberdar et sanırım transferimiz hemen hemen aynı zamanlarda olur haberlerini bekliyorumHiç kimseye tedaviden bahsetmediüim için dua edecek kimsem de yok.
Tedirginim yaa
inşallah rabbim kucsğını hayırlı ve sağlıklı bir bebişle doldurur.aminhiç kimseye tedaviden bahsetmediüim için dua edecek kimsem de yok.
Tedirginim yaa
Sağol canım benim. 1buçuk saat oldu çıkalı. 1 saat sonra anca toparladım öezllikle ilk yarım saat biraz uykulu geçti:26:Geçtiğimiz çarşamba toplattım canım. Çok araştırdım ,korktum ,ağladım :)) hatta hemşireler fazla yumurta topladık ağrın ve kanaman olabilir dedi ama korkulucak hiç bir şey yokmuş ne kanama ne ağrı hiç bişi yok :) hafif adet agrısı gibi oldu ve gecti hatta 2 saat yatın dediler ben hemen kalkmak istedim :) hiççç birşeyy anlamıyorsuunn korkma bolca dua et dualaarımızda seninle canım inşallahhhh hayırlısıyla bebişlerini kucagına alırsın haberdar et sanırım transferimiz hemen hemen aynı zamanlarda olur haberlerini bekliyorum
inşallah rabbim kucsğını hayırlı ve sağlıklı bir bebişle doldurur.amin
Birde merakettiğim birşey var kızlar 35 yaşın altındaki bayanlara kaçtane embriyo yerleştiriliyo.yani iikiz gebelik oluyomu
2 MART cumartesi iğnelere başladık. Saba akşam lucrine devam ediyorum halen 10 ünite.
Akşam 6 da gonal f 300 - 7 de menopur - 8 de lucrin. Akşamlarım bi acayip oldu saatleri tutturamayacağım diye korkuyorum 6 da işten çıkma arası 2 gündür evde yaptım bugün işe getirdim nolur nolmaz çıkamazsam işyerinde yaparım diye.
işten hastaneye geçip menopuru yaptırırım derken 8 de evde lucrin.
bu kadar yoğun geçeceğini düşünmemiştim.
Gonal f çok acıyor. Aşılama zamanı böyle acımıyordu anlamadım bu sefer neden acıyor.
Cumartesi ilk muayenede 3 sağda 3 solda diye bşeyler söyledi doktor. Az mı sizce?
Gonalf başlamamıştım daha . Gonal f ile artacak galiba.
Umarım fazla uzamaz bu iğne günü Rabbim hayırlısıyla şu günleri atlatmayı nasip etsin hepimize.
Sağol canım benim. 1buçuk saat oldu çıkalı. 1 saat sonra anca toparladım öezllikle ilk yarım saat biraz uykulu geçti:26:
Adet sancısı gibi evet. Ama biraz daha uzun sürüyor. Hafif bi kanama oldu. Beklemedeyim bakalım. İnşalla birbirimize güzel haberler veririz. Haberleşelim olur mu
Şimdi de açım bekliyorum
Allah razı olsun canım. Bu kadar eziyet acı.. İnşallah sonu güze olur
arkadaşlar merhaba; çikolata kistim nedeniyle bebek sahibi olamıyorum.sonunda doktorum tüp bebek yapmamı önerdi. şimdi merkez arayışı içindeyim. Istanbul bahçeleivlerde medicana has. Ya da medikal park ta tüp bebek yaptıranınız va rmı. Ayrıca bu tüp bebek süreci ilk muayeneler ilk randevu ne zaman alınmalı vs. Ağrı sızı olur mu.. ? Bu konularda bana bilgi veren bir arkadaşım olursa çokkk memnun olurum.. Yardımlarınızı bekliyorum kızlarrr.. Sevgiler
:)))) ayy hadi hayırlısı:)) benim bugun donduruldu ve ben bugun adet oldum yarın doktorum çagrdı:) bakalım tatlım çok güzel bekleyişler bunlar bu akşam birazcık agrın olur ama bebişin için azıcık katlan annesi:) kaç tane toplandı canm?
Bizimm ki beşinci gün transferi ama dondurulmuş olucak .. Yine iğneler ve ilaçlaaarr Allahmmm yar ve yardımcımız olsun çok zor bu işler yaaaa:)))inşallaaaaahhh senin yaamazların hepsiiiii döllenir inşallahh yarabbimm tranferini hemen yaptırıcakmısın yoksa beklıycekmısın tatlımHerşey gelmek bilmeyen minik yaramazımız için
Muayenede 5-6 denmişti ama 8 tane toplanmış. Tabi bunlardan kaçı kalitelidir bilmiyoruz henüz.
Hadi o zaman sen direk heyecanla başlıycaksın bekleyişe..
ben şu ana kadar yaşadıklarımı anlatayım.ben zeynepkamil devlethastanesinde yaptırıyorum evde olduğum için hastaneye gidip gelmem çoksıkıntı değil çünkü devletde biraz daha yavaş gidiyor işlemler .ama kontroller iyi.adetinin 2 günü ultrasona giriyosun ve yine adetin 2günü kan tahlili veriyosun hormonlara bakılıyor.eşinden de spermigram istiyolar.sonra eğer farklı bir problemle karşılaşmazsanız.tedavin belirlenir iğnelerin yazılır başlarsın.senin heralde hsg vardır tekrar çektirmene gerek yok.geçmiş olsun
Bizimm ki beşinci gün transferi ama dondurulmuş olucak .. Yine iğneler ve ilaçlaaarr Allahmmm yar ve yardımcımız olsun çok zor bu işler yaaaa:)))inşallaaaaahhh senin yaamazların hepsiiiii döllenir inşallahh yarabbimm tranferini hemen yaptırıcakmısın yoksa beklıycekmısın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?