evet bencede kesinlikle dondurt ohss olunca zaten çok zararlıymış mesela ben ilk 3-4 gün normaldim ama sonraki bir haftam cehennem gibi geçti çok kötüydü bide transfer olurda hamile kalırsan daha kötü elfine senn nasıl olmuştu.bide benm opunun üstündende 3 ay geçti ilk 2 ay dinlendik bu ayda uzun protokole başladık inş bu ay transferim gerçekleşir opunun üstüne 4. adetim gelicek inş son olur.
Kizlar su rapor olayi nasil oluyor sureler falan biz de deneyecegiZ simdiden Allah hepimizin yardimcisi olsun cok ama cok zormuş ben de üzülüyorum cok ama ne fayda eder ki .
Bugün kontrolüm vardı 2 adet önde giden 2 adet küçük yumurtam varmış az geldi bana yaa. Bir önceki tedavimdede 3 adet vardı 2 tanesi olgun çıkmıştı. Ama döllenme olmamıştı iptal oldu. Bir sene önceki tedavimde ise 13 adet yumurta toplamışlar ve 5. gün 10 adet yumurtayla devam etmişti. Ama sonuç negatif oldu o ayrı. Ama anlam veremiyorum birinde 13 çıkarken 5. güne kadar giden embriyolar var. Şimdi 2 büyük 2 küçük 4 onlarda arkadan gelenler nasıll yetişecek bilmiyorum Olursa 4 tane. İptal mi ettrsem acaba cumartesi yine kontrolüm var . Moralim bozulmadı desem yalan olur.
ıptal ettırme arkadasım . cunku ben 2 ay önce 2 yumurtayla hamıle kaldım . önemlı olan yumurta kalıtesı .bebegımın 2 aylıkken kalbi durdu ve kurtaj oldum.pıhtılasma sorunumun olmasından endıselenıyorum . herkese hayırlısını versın allah
mslgnc. Allah isterse bir tane ile de verirmiş. senin daha evvel 13 toplanmış ama negatif almışsın böyle fazla olup tutacağına emin olamazken 2- 3 tane ye tutmayacak da diyemeyiz. O kadar mucizeler yaşıyorlar ki oluşan 1 tane yumurtayla hamile kalanları duyduk dimi?iptal ettirme. iptal ettirince acaba deneseydik mi diye pişman da olabilirsin. O kadar iğne o kadar ilaç. Bir kez daha şans ver kendine. Hem iptal ettirdikten sonra tekrar denemeyecek misin? Aynı şeyleri yaşamak çok zor ama elimizde ne varsa onları değerlendirmemiz gerek.
Ben de aynı endişelerden korkulardan geçiyorum ama elimden bişey gelmiyor ki. Ne yaşayacağımızı bilemediğimiz için bunu ancak bekleyerek görebiliriz. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla sonuna kadar geliriz.
Umarım iyi olur cumartesi beklicez doktor ne diyecek bakalım senin nasıl gidiyor bu arada aynı günlerde başlamışız ve aynı protokol uygulanıyor Bugün önde gidenler için bana 12-13 mm dedi. arkadakiler yetişecek mi bilemiyorum ??
dün kontrol vardı 5.günümdü. doktor hemşireye yazdırıyodu sağda da solda da 4 - 10mm. anladığım bu.
doktorların yazısı ne kadar bozuksa konuşmalarıda öyle bozuk inan. ağzının içinde hemşireyle hızlı hızlı konuşurken bende böyle anladım .
hemşireye gelşim yavaş dedi. hemşirede uzun mikrodozlar böyle yavaş gelişiyo dedi.
bu nasıl bir cevap bende kokrtum tabi. ya o son güne kadar yeterli seviyeye gelemezse hep yavaş giderse .
hastane olduğu için doktorun hastayı tanıdığı yok, kime kim ne protokol veriyo ancak dosyaya bakarak anlıyolar.
niye mikrodoz dedi doktor. hemşirede yaşı 35 dedi.
doktor bi baktı doktor dedğim benden belkide küçük inan ben onu ilk gördğümde doktor bey nerde diye sormuştum oda bana doktor benim demişti nasıl şok olmuştum.
sen 35 yaşındamısın dedi. şaşırdı. evet yüz beden belki göstermiyor yaşı ama bak yumurtalar gösterdi yaşı. Buna da şükür dedim içimden.
YArın tekrar kontrol var aynı 300 lük gonaller devam menapurda. hayırlısı 6. günde yeni yumurta oluşur mu ki, hem oluşsa diğerleri ilerdeyken sonrakiler onlara yetişebileek mi? öfff ne kadar çok inceledim yine. Vardır bildikleri demek bu dozları ayarlarken. başım ağrıyo en ince ayrıntıya kadar kuşkuya düşmekten.
kızlaar...
2.tedavime uzun süre ara vermeyi düşünürken kendime yeni bir merkez ararken fazla ara vermeden başlama kararı aldım.kimler mart ayında tedaviye başalayacak?
Isim -yaş - sebep - merkez - deneme - sonuç
gubi08 -26 - oligospermi - bahçeci fulya -1 aşılama 2. Tüp -
şirinreza -32 - erkek faktör - yurtdışı - 1. Tüp denemesi
bahar17072011- 24 - erkek faktör - erdem hastanesi - 2. Tüp denemesi
ozlemo248 - - - gürhan klinik - 2. Tüp denemesi
luxura -38 - - memorial şişli - 2.tüp denemesi
zm_yk - 24 - erkek faköt,pco - umut tüp bebek -1 aşılama 1. Tüp denemesi
ayseozlem - - -acıbadem maslak - 2.tüp denemesi
edanur86 -26 -tiroid ve oligospermi -yurtdışı - 4. Tüp denemesi
suov -34 - yumurta rezervi -zeynep kamil -1. Tüp denemesi
baharinkizi - 31 - pco -istanbul tüp bebek - 3 aşılama 2. Tüp denemesi
chablisss - - erkek faktör - izmir kent hastanesi- 2 aşılama 1. Tüp denemesi
umut27 -28 -sebepsiz infertilite - memorial şişli -2 aşılama 1. Tüp denemesi
luxura -38 - - memorial şişli - 2. Tüp denemesi
zm_yk -24 - erkek faktör,pco - umut tüp bebek -1 aşılama 1. Tüp denemesi
Merhabalar arkadaşlar bu sabah doktorumdan gelen telefonla transfer için çağırıldım.1.30 da transfer işlemim gerçekleşti ve geriye 3 adet dondurulmuş embriyomuz kaldı 19 mart test tarihim inşallah güzel sonuçlar alırız...Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar bu çektiklerimizin karşılığını almak dileğiyle....
Merhabalar arkadaşlar bu sabah doktorumdan gelen telefonla transfer için çağırıldım.1.30 da transfer işlemim gerçekleşti ve geriye 3 adet dondurulmuş embriyomuz kaldı 19 mart test tarihim inşallah güzel sonuçlar alırız...Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar bu çektiklerimizin karşılığını almak dileğiyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?